- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Aktív témák
-
fecke78
senior tag
Sziasztok
régen probálkoztam upc internettel ,de korlátozta a p2p-t.
Jelenleg upc-t használok a munkahelyemen 25-öst és láss csodát nem korlátoz semmit hasit a torent .
Kérdésem az lenne ,hogy ujpesti lakos révén vajon most már nem korlátoz, vagy valami csoda folytán megy a meló helyemen ?
Szóval korlátoz-e a upc vagy nem ?
Köszönöm -
Sanya
nagyúr
1,5 megabit up egy 25megabites nethez elég sovánka. régen, a 30-ashoz 3 járt
. igaz most az 50-esemhez 5 jár (bár, amennyit én torrentezek, meg töltögetek
megvan az én havi 100 gigám youtu.be videókból, netrádióból, mindegyn egyébből
-
Puma K
nagyúr
Valaki észrevett már valamit a sebesség növelésből?
Gondolok itt a régi/volt 15Mbit-es nettel rendelkező kollégákra.Csapattam egy speedtest.net-es tesztet ott 20Mbit-et írt, uTorrent pedig 2.1-et.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
kabelmania27 #15091 üzenetére
Persze, de ha a skypeot nézzük, akkor már ott látszik hogy nem ez a baj..
-
Apollyon
Korrektor
válasz
kabelmania27 #15089 üzenetére
"Olvastam régebben, valakinek hasonló szakadásos problémái voltak az alaplapi lannal, végül betette a gépbe a régi hálókártyát."
Ha ebben a topicban olvastad, akkor az én voltam
Nekem ez is jó, mivel a 10/100-as hálókártya bőven elég a 15/1,5 fiberhez (majd később a25-höz is), amúgy csak torrent vagy egyéb p2p-nél szakadt (pl skype) de amióta ezt az ezerévest használom ritkán van.
Azért az alaplapi vs "natív" videokártya kicsit más kategória, azért egy lan kari olyan egyszerű technológia mint a kőnem kéne problémáznia. Driverből mindig al egújabbat használtam, annyit ért mint halottnak a csók. Mindegy, ez a régi így jó.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Apollyon #15088 üzenetére
Jaja, szeretem a kábeles dolgokat
:
Nekem azt mondták, hogy a kátyás lan jobb mint az alaplapi integrált.
Videókártyába is jobb a kártyás mint az integrált
Esetleg próbáld újratelepíteni a drivert vagy frissebb drivert keresni az alaplapi lan-hoz.
Mióta csinálja ezt a szakadást?
Lehet rendszer újratelepítés segítene, vagy kémprogramírtás vírusírtás.
A hálókártya beállításoknál kéne próbálkozni, nézd meg a sebességbeállítást , próbáld meg gigabites re állítani full duplex-re ha ugyanúgy szakad akkor half duplex-re.Ha nemjó akkor vissza automatára.
Ha ígysem jó, lehet célszerű lenne venned egy gigabites háló kártyát, nem drága.
Olvastam régebben, valakinek hasonló szakadásos problémái voltak az alaplapi lannal, végül betette a gépbe a régi hálókártyát. -
Apollyon
Korrektor
válasz
WonderCSabo #15086 üzenetére
Már a nickje is elárul róla valamit
Amúgy azt megtudod mondani kabelmania27, hogy integrált Realtek gigabites lannal mért szakad többször a net mint a most használatban lévő szintén Realtek, ~10 éves 8139 DL hálókarival?
-
kabelmania27
félisten
válasz
WonderCSabo #15086 üzenetére
Érdekel a téma kíváncsi vagyok másnál milyen jelszinteken dolgoznak a modemek
-
WonderCSabo
félisten
válasz
kabelmania27 #15085 üzenetére
Egyébként Téged miért érdekelnek ezek a dolgok ennyire?
-
PofaJenö
senior tag
válasz
kabelmania27 #15079 üzenetére
-
Taru
tag
válasz
Tappancs2001 #15081 üzenetére
ED3-s modemet kapsz, és nem emelnek díjakat a hűség lejárta után sem (nekem a 60s hűsége Januárban járt le, addig 8k volt a havi díj, és utána is (2009-ben ennyiért volt a 60s)).
-
kabelmania27
félisten
válasz
Tappancs2001 #15081 üzenetére
szerintem cisco-t fogsz kapni
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Péntektől az eddigi Fiber Power 30 net (7600 Ft/hó, céges) helyett Fiber Power 120 netünk lesz 6000 Ft/hó díjért. Milyen típusú modemet hoznak majd ki az eddigi helyett? Az 1 év hűség lejárta után általában nagymértékben emelik majd a díjakat tapasztalataitok szerint? Előre is köszi a válaszokat.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
PofaJenö #15078 üzenetére
Sorry!
Igazad van, csak Én a munkáltatód nélkül gondoltam annyinak( 6.700 ft) és nem vettem számba az 5.000-es munkáltatói juttatást.
Tehát akkor neked 11.700 ft lenne, csak ugye 5.000 pénzt a melód fizet.
Nekem majd jövőre lesz febr. 28-ig 10.200 pénz, addig meg 5.600 a havi díj!
Na így már tiszta a kép! -
HXY
addikt
Internet árak Romániában:
Internet Start: 0 Ft
Fiber Power 10: 1000 Ft
Fiber Power 20: 1600 Ft
Fiber Power 60: 2600 Ft
Fiber Power 120: 3200 Ft -
sznorbi2
senior tag
Nekem meg a Digital gold DVR és az FP30 kerül havonta 5.600 ft-ba.
Lehet, hogy azt elfelejtette említeni a kedves fórumozó(PofaJenö), hogy 2012-ben meg több, mint 11.000 ft-ot fog fizetni?
-
-
Taru
tag
Nem tudja valaki, hogy ha 120-ra upgradelek 60-ról akkor cserélik-e a modemet (anno úgy emlékszem tesómnak nem cserélték)? Ha nem cserélik akkor a netes upgradeléskor mit kéne választani (saját szerelés?)? Válaszokat előre is köszi.
-
kabelmania27
félisten
Ez jó árnak tűnik
Ha a koliba most rendelném meg ennyibe kerülne
DIGITAL GOLD - AJÁNDÉK
5000 Ft
FIBER POWER 120
6000 Ft
Havidíjak összesen
11000
Régen volt olyan lehetőség, hogy nem kellet hűségnyilatkozatot vállalni koliba, de sajnos ez megszünt
Volt rövdített 6hónapos hűségidős fiberpower 30 6500Ft os havidíjjal, ez sincs máralbérleteseknek jól jönne, akik max egy félévre kényszerülnek albérletbe és utána bekerülnek koliba
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Július 1-vel Fiber Power 30 csomagról váltottam Fiber Power 120 csomagra (üzleti előfizetés, a havi díj 7600-ról 6000 Ft-ra fog csökkeni). Ebben az esetben megmaradnak az eddigi e-mail címek, vagy változni fognak? Előre is köszi a válaszokat.
-
PofaJenö
senior tag
űdv
akkor én jól jártam
6700Ft minden hónapban a számlám ,és Digital gold-om van és Fiber p 120-am
ui: a munkáltatom ad havi 5000ft internet utalványt ,igy csak 1700ft a piber p 120-am -
TeeJay
félisten
az új akció pl visszalépés ahogy nézem
mi tavaly ősszel váltottunk olyan tripla csomagra hogy Digital Bronz TV felvevős beltérivel + Fiber 30/3 + Bronz telefon és kerek 7ezerbe fáj
most ugyanezért a pénzért internetből 25/1,5 megabit jár...
ez kérem így visszalépés szóval szerintem én nem fogok váltani a mostani csomagról jó lesz a 30/3 megabit inkább -
válasz
kabelmania27 #15058 üzenetére
Értem. Árban van különbség a 30 és az 50 között? Most nem találok róla információt. Köszönöm a választ!
-
szepko
tag
válasz
kabelmania27 #15058 üzenetére
Nem muszáj bevinni a modemet.Megrendeled neten, majd futárral küldik
az újat.Tőlem nem kérték vissza a régit. -
Sziasztok!
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy hűséggel rendelkező előfizetők is tudnak váltani 30 ról 50 -re vagy csak a hűség lejárta után?
-
-
válasz
WonderCSabo #15054 üzenetére
Ahh értem. Köszi a választ.
-
Sziasztok!
30/3 as sebességet emelik akkor? Mert az előbb emelték aztán vissza is állították
-
Sanya
nagyúr
nah, tegnap óta nekem is 50/5-ös netem van.
előtte 30/3 volt, de olcsón tudtam most váltani.
vásároltam egy tplink 1043-as routert is, hogy ki tudjuk használni wifin is a sávszélességet.
a modemcserét követően észrevettem, hogy nagyon rossz a net. 2000-es ping, rengeteg packet loss, kérésre nem érkezett válasz. mindez csak wifin, kábelen tökéletes volt minden. Hiába reseteltem a routert, indítottam újra 1000x, semmi nem segített. frissítettem rajta firmware-t, ezt követően minden megjavult.
szerintetek meg fog halni a wifi a routeren? mondjuk 3 év gar még van rá, most szépen elraktam a blokkot -
Louro
őstag
Szerintetek miért lehet, hogy vannak napok és azokban is olyan időszakok - pár órák -, amikor CSAK a letöltési sebesség, 3féle mérővel is 0,05Mb/s-et mutat. Ez általában délelőtt van és estére - ha ránézek, de ha nem - vagy másnapra visszaáll a normálba. Érdemes ezzel zaklatni az UPC-t? Semmi sincs buherálva, csak gondol egyet és írtóra belassul a letöltés. Feltöltés és a válaszidő jó.
-
kungzi
veterán
válasz
Gubek-Einste #15042 üzenetére
-
válasz
Gubek-Einste #15039 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
válasz
Gubek-Einste #15039 üzenetére
köszi a képeket!
Utolsó speedtest az albérletből, jövő héten kiköltözök, 1napra nem fogom elhozni a laptopot. -
Jadro
veterán
válasz
kabelmania27 #15034 üzenetére
Digital Gold + rögzítő.
-
Üres/üres de semmit sem ér mivel ugyan azt fogod látni mint eddig + a telefonról egy-két adatot. Elvileg a admin/W2402 de nem működik, neten találtam egy cisco/atlanta páros is de ez sem működik.
Nálam ma kötötték be egy Motorola helyett mivel azzal telefon problémák voltak. -
Sanya
nagyúr
epc3212-nek mi a felh/jelszava?
-
kabelmania27
félisten
A digitális tévé szolgáltatás tartalmazza az analóg csatornákat is, apámnál digitál bronze van , analóg bronz adások is jönnek
Elvileg jó, mert így a média box fog visszirány szűrőként funkcionálni. De a média boxnak is lehet hogy van valamilyen szintű csillapítása.Másik megoldás abba a szobába ahol a modem van bekötöd a 2es osztót egyik helyre megy a modem másik helyre veszel egy ilyet
ez a viszirány szűrő, rácsavarod a második kimenetre és veszel mondjuk 1 méter 3x árnyákolású koaxot f csatlakozót , antenna dugútHarmadik megosztás: Megoldható szerintem a lakás kábelezése egy elosztási ponttal is
ezzel a kis kütyüvel
Ha ezt választod akkor a harmadik helyre felcsavarod a viszirányszűrőt (modemnek és média boxnak szüksége van visszirányú kommunikációra, viszont az analóg tévékészülék elég be kell kötni, nehogy megzavarja a feltöltési frekvenciákat)
Viszirány szűrőre pedig rákötöd a kábelt meg elvezeted a tévé készülékedhez és máris élvezheted az analóg kínálatotMindegyik megoldásnak van előnye és hátránya. Nekünk amikor bekötötték a kábeltévét és az internetet a szerelő azt mondta minél kevesebb toldás és elosztás annál jobb
)
Én ezt csinálnám meg, mert így egyszer van csak elosztás, régi építésű társasházaknál amúgy is van a bejárati ajtónál egy toldás.
Régi agy új építésű lakásba laksz?
Most milyen elosztóval van elosztva a médiabox és az modemhez vezető antennakábel? Tudnál betenni róla képet?
Ha felhívod a 1221et megcsinálják aszf be le van írva menyi plusz vételi hely kialakításának díja. -
KMan
őstag
válasz
kabelmania27 #15035 üzenetére
Ja bocsi, a TV szolgaltato is a UPC. A masik szobaban van egy UPC mediabox. Itt van a hatuljarol is kep. [link] Ha osszekotom a mediboxnak az RF out kimenetet a masik szobaban a TV-vel akkor az ugy megy?
Lehet hogy megiscsak fel kene oket hivni lama vagyokszerk: itt talaltam infot, asszem a 4-es illetve a 6-os pont relevans. [link]
Ha szolok nekik hogy jojjenek ki bekotni a masodik TV-t kell fizetnem erte?
-
kabelmania27
félisten
Ebben a szobában az antennakábel létezett már csak sima tévéadás ment rajta egy másik szolgáltatótól?:
Az upc bekötés előtt, hogy volt a lakásba a kábelezés? Hogy volt elosztva 2felé a jel?
Szerintem a másik szobában ahol most tudod nézni a másik szolgáltató kábeles adásait beszerelsz egy szimetrikus osztót ilyet:
Egyik kimenetre kötöd az ottani tévét másik kimenetre meg kötöd a másik szobában lévő tévét 3xos árnyékolási Tri-shield koax kábellel.
Vagy felhívod a tévés kábel szolgáltatódat, kijönnek, hozzák az osztót, nem kell bajlódnod a tekerős f csatlakozóval, hanem remélhetőleg krimpelt vagy kompressziós f csatlakozókkal és antenna dugóval meg fogják neked csinálni ahogy a nagy könyvbe le van írva -
kabelmania27
félisten
Milyen televíziós csomagod van?
Apámnak 29-es körzetbe digitál bronze hűségnélkül lett megkötve 2009 augusztusba 4500Ft-os havidíjjal amikor visszavittük a régi konvertert, mivel megszűnt 2009 március körül az analóg silver ( 29es körzetbe konverter kellett hozzá, előszőr sport 1-hez kellet konverter aztán bevezették a családi csomagot amiből lett silver.)
Április óta 4500 Ft helyett 4703 Ft a havidíj, előtte volt értesítés hogy emelkedni fog, díjneten fizetjük a számlát. Minden számla után jár 5pont a shell smart pontgyűjtő kártyára
Mekibe le lehet enni amikor nincs zsém :
Van aki használt konvertert régebben?
Egy kis élménybeszámolóra lennék kíváncsi kinek milyen okból kellet konvertert használni.
Én arra emlékszek ha számot merészeltem nyomni akkor kiakadt és ki kellet húzni majd újra bedugniCsak léptetni tudtam
Egyik rokonoméknál is volt Pécsen konverteres csomag ,volt benne discovery sci-fi, Travel & Living meg Adventures, de elég hamar visszaadták mert elege volt a konverterből és a +1 távírányító használatából illetve nem igazán nézték ezeket a csatornákat, bőven elég volt nekik a konverter nélküliek is. -
KMan
őstag
Sziasztok, gondban vagyok
Megrendeltuk a Fiber Power 15-ot. En nem voltam itthon amikor itt volt a srac szerelni. Abba a szobaba ahova tette volt egy TV antenna kabel. A TV elofizetesunk nem a UPC-nel van. Ez a kabel most ebbe a dobozba megy be, igy nem lehet ebben a szobaban TV-z ni. Megtudom oldani valahogy en, vagy fel kell oket hivni?
Koszi a segitseget elore is, fontos lenne. Udv
-
Novo
csendes tag
válasz
kabelmania27 #15028 üzenetére
D
modemkihúzós téma -
kabelmania27
félisten
Közvetlenül a modembe csatlakozik az utp kábel? Nem segít a modem és router újraindítás vagy esetleg a hálózati kapcsolat letiltás majd engedélyezés? ( régen koliba volt hogy elment a net és ez volt a bevált módszer a helyreállításra)
Másik gépen is ilyen a sebesség?
Nekem olyan hiba volt egyszer, hogy kapott a gépem ipt, de semilyen net elérésem nemvolt (se böngészés se email semmi). Előtte csak youtube elérésem nemvolt.
Másik gépen illetve a szerelő gépén is működött rendesen. Újra telepítettem az xp-t és helyreált a dolog.
Viszont ha semmi sem segít be kell jelenteni a hibát.
Sztem jó a jelszint nálad, nálam ilyen: -
Novo
csendes tag
válasz
kabelmania27 #15021 üzenetére
-
HXY
addikt
válasz
vargalex #15023 üzenetére
Akkor én is abban reménykedek, hogy megmaradhat a Startom,
és nem kell a Fiber Power 25-re előfizetnem...Egyik ismerősöm csoportos beszedéssel fizette a számláit. Lejárt a hűségnyilatkozata, és amíg nem vette észre, kb. fél évig 3x díjat fizetett a netért meg a TV-ért a UPC-nek.
-
kabelmania27
félisten
Mértem újra ez a max
-
HXY
addikt
válasz
kabelmania27 #15021 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
internet 15 lejárt hűségnyilatkozattal 2929Ft havonta az albérletben
-
Novo
csendes tag
120/10
már 2. napja 7Mbit lefele reggel, érdekes:d. Mondjuk eddig se volt meg a garantált általában, de ez már pofátlanság -
HXY
addikt
Azért nálam se teljesen rózsás a helyzet.
Kb. 8-10 éve, amikor beköttettük a UPC-vel a netet akkor még csak 1 féle csomag volt ha jól emlékszem havi 12 vagy 14 ezer forintot fizettünk érte.
Ennek 512 Kbs volt a sebesség 5GB adatforgalomig, utána nagyon lelassították.
TV-re és telefonra nem fizettünk elő.
Így mikor jöttek a szerelők valamiért mindig kikötöttek minket az elosztószekrénynél.
Ezt az első hónapokban kb. 3-4x eljátszották. Azóta szerencsére már nem.Mostanában (a múlt hetet leszámítva, mert akkor 2 napig nem volt net) nagyon stabil.
Csak éjszakánként hajnali 2-3 körül szokott elmenni pár percre, de ez szinte minden nap.
De akkor nem netezek, így nem zavar, csak a router logjából, vagy ha éppen fent vagyok, akkor látom, hogy a szegény modem erőlködik.Azért többnyire elégedett vagyok a szolgáltatással.
Pláne most, hogy ilyen kedvezményes áron kapom.Ha nem lenne a Fiber power 10-nél az 5GB-os korlát, akkor arra fizetnék elő, ha majd lejár a hűségem a start-ra. Nincs szükségem a 25Mbs-ra. Csak böngészéssel, meg Youtube nézéssel napi 1-2Gb-ot simán elhasználunk.Így sajnos mégis a Fiber Power 25-re leszek kénytelen előfizetni..
Ha lenne Digi, akkor lenne választási lehetőség. De nincs.
-
eight
senior tag
az vagy
Én meg 5 rongyot fizetek (bár a te neted is bőven elég lenne, régóta nem torrentezek), és mindig akkor hagy cserben amikor szükségem lenne rá. Nem túlzás, nem átvitt értelemben kell érteni, hanem szó szerint reggel, este, hajnalban.. szóval mindig! Írtam már kintre is a központba levelet, elmondtam hogy ez hobbim és nincs másik szolgáltató amit választhatnék, és valami gonosz állat évek óta megzabálja a sávszélességemet, de ott is leszarták. Itthon meg sehova nem mehetek mert fogyasztóvédelemnél nem állna meg az ügy hiszen azért valamit szolgáltatnak, és nem is vagyok az a feljelengetős fajta, de ha lennék is akkor sem hinne nekem senki. Bár ha belegondolok, kungzi-nál is kint voltak már 5ször egy honap alatt.. szóval lehet itt sem tudnák megoldani és azért nem oldják meg. Amikor itt volt az ember azt mondta hogy rendben van a jelem, szóval részükről lezárva.
Ezt van, a magyarnak nem jár az e-sport, itt a lopást segítik elő abban kell jónak lenni. -
eight
senior tag
válasz
Zsiguli #15011 üzenetére
Nagyon szerencsés az akinek Vasárnap este csak a fele is megvan a garantáltnak, nekem kb 1-2 Mbit szokott lenni évek óta. És igen valószínűleg azért szívunk mert egyesek hackolnak és szó szerint úgy húzzák lefele a cuccot ahogy a csövön (kábelen) kifér.
Ez az számítástechnika minden területén így van egyébként, vannak akik bűnöznek, és azok akik el akarják kapni őket, csak sajnos itt most az írtók nagyon rosszul állnak -
eight
senior tag
Bizony
Persze egy csomószor előfordulhat hogy az ember letölt valamit, de azt lehet ésszel is csinálni.
Itt tényleg nagyon gáz a dolog. Például most pár nap (a belassulásoktól eltekintve) szuper jó európai szintű net után, mostanra megint brutálisan széthullott az egész, És azért az is jelent valamit hogy én már hálás vagyok akkor is ha óránként csak 1-szer 2-szer lassul be, amikor másoknak meg az a normális hogy állandóan minden rendben van.
Úgy tudnám ezt érzékeltetni, hogy mondjuk valakinek a pecázás a hobbija, kiváltja az engedélyt, de bárhová is megy a többi ember köveket dobál a vízbe és magnót bömböltet mellette. A legszebb a történetben az hogy ha megkéri az őrt (UPC-t) hogy segítsen, akkor az meg szarik az egészre mert neki nem feladata olyan helyet biztosítani ahol ténylegesen lehetséges a pecázni, az engedélyben csak arról volt szó hogy meg lehet próbálni. És ez így megy évről évre.
És akkor nosza, adjunk el még többet és emeljük meg a limitet is had szóljon!
Lehet hogy tényleg a kutyát nem érdekli, de szerintem ez nagyon nincs rendben
-
kungzi
veterán
és az normális, hogy egy hónapja ilyen a 120-as netem?
1 hónap alatt 5ször voltak kint a szerelők. Mértek a házban belül mind az 5ször, villanyoszlopon 4szer és mindkét helyen rendben van minden.
Múlthét szerdán rátettek egy külön mérő műszert a fejállomáson erre az ágra, ami napi 24 órában monitorozza a hálózatot, hogy hátha kitudják mérni, hogy mi a hiba. Egyenlőre nem tudjákHolnap megint jönnek. Kezd tele lenni a pisztolyom ezzel a szolgáltatóval. Röhej
-
eight
senior tag
válasz
Zsiguli #15005 üzenetére
Nem természetesen nem az, de próbáld meg megérteni hogy már ezt sem bírja a rendszer, simán látszik net_graphon hogy itt pl egyszerűen over-saturated a node sávszélessége (vagy az analog/digi konverteré, azt nem tudom).
Most az normális hogy adatforgalmi határt emelnek és még rosszabb netet adnak? (egyébként sem veszik ezt komolyan kb 100 hsz-t mutatok neked csak ebben a topikban akinek semmit sem korlátoztak és letöltötte az egész netet oda vissza.) -
eight
senior tag
Tisztában vagy vele, hogy pl a belvárosban mennyire túlterhelt a rendszer? Még több adatforgalom amikor már ezt sem bírja évek óta kiszolgálni a jelenlegi infrastruktúra?
Több mint két éve nem lehet végigjátszani egy partit. 2 map+ döntő map ha kell (kb 1 óra) és tuti hogy legalább 2x3 cserben hagyom a csapattársaimat. Ahonnan még nem rúgtak vagy utáltak ki a pingem miatt, ott sincs semmi esélyem mert csak idő kérdése a dolog.
Én nem töltök le semmit, és ugyanúgy fizetek rendesen, sőt évekig 8 rongyot fizettem. Most kaptam új modemet amivel sokkal jobb lett (amikor jó), de kb 3x annyiszor kezd el felmászni 300-ra mint a régi selejtel. És nem az Internet, hanem az első hop! Eddig legalább hajnalban lehetett játszani most már az sincs, midig felmászik 20-30 perc után 3-4 perce (én meg max 60 másodperce kérhetet időt). És mi lesz itt még elseje után?
Szó szerint értsd hogy ugyanarra a Német szerverre még a román upc-s gyereknek is jobb és stabilabb a netje mint nekem!. Ez megy évek óta. Régen a ruszkiknak/ukránoknak meg a Lengyeleknek is ilyen rossz volt a netje, de ma már csak nekem. Egész Európából, szinte mindenhonnan szoktam emberekkel játszani, és csak én lagolok meg egy máltai emberke, pedig nem 30-40 szolgáltatóról van szó hanem sokkal többről
Tudom hogy maxek nyomor meg hidegen hagy mindenkit, de azért ha lehet ne a bűnözést támogassa már még jobban a UPC a rendes felhasználók kárára, így is elég rossz már a helyzet
-
HXY
addikt
válasz
dr.bubo #15000 üzenetére
"Akinek 10M-es nete lesz az kicsit szivni fog 5GB
adatforgalom van a csomagban.
"
Pedig nem lenne sok az a 300GB se. Nem értem, hogy miért nem maradt ennél a csomagnál is a szokásos korlát.
A vicc az, aki előfizet a FibePower 120-ra, hogy neki is csak 300GB az engedélyezett adatforgalom. Akkor meg minek ekkora sebesség?
Nekem az a véleményem, hogy az adatforgalmi korlátot a következőképpen lehetne korrekt módon megállapítani:
Mindig az aktuálisan kapható legnagyobb merevlemez kapacitását kellene adni a Fiber Power 120-asoknak. Jelenleg ez 3TB lenne.
A kisebb csomagoknál meg a sebességhez mérten arányosan.
Vagyis: FiberPower 10: 250GB korlát,
Fiber Power 25: 625 GB korlát,
Fiber Power 50: 1250 GB korlátSzerintem ez lenne a korrekt!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest