Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Egy kicsit komoly ez, elég lenne egy egyszerűbb típus is. Mondjuk ez.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Oké, haveromnál is nyáron cseréltük ki az osztókat újakra

Ez jófajtának tűnik
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
kabelmania27
félisten
válasz
TeeJay
üzenetére
Mindhárom eszköznek egyformán szükséges az erős jó minőségű jel

Amit linkeltél 5-900Mhz-s tartományú, 5-1000Mhz-s tartományút kellene venned, Budapesten biztos van olyan bolt ahol lehet kapni ilyen hármas osztót. Haverom olyan osztót vett amilyet linkeltem, az egyik kimenetbe megy a modem a másikba egy tv, harmadikba pedig a következő szobában lévő médiabox, mindhárom eszköz tökéletes jelszintet kap. -
TeeJay
félisten
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
miért jobb az ha mindhárom kimenet 6dB csillapítású
mintha az egyik 3,5dB a másik kettő meg 7-7 dB?
gondolom a 3,5dB-es oldalra kell a modemet tekerni a többire meg mehet a TVszóval mi a pro és kontra?
-
TeeJay
félisten
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
csak abból ebben az üzletben ilyen van
[link]itt mindhárom kimeneten 6dB csillapítás van
néznem kellene valami jobbat akkora másik
ezek a modem adatok jónak számítanak?Downstream Status
Operational
Channel ID
2
Downstream Frequency
410000000 Hz
Modulation
256QAM
Bit Rate
55616000 bits/sec
Power Level
7.0 dBmV
Signal to Noise Ratio
38.6 dBmVUpstream Status
Operational
Channel ID
2
Upstream Frequency
59800000 Hz
Modulation
64QAM
Symbol Rate
5120 Ksym/sec
Power Level
38.7 dBmVsajnos nem néztem előtte milyen volt a toldott kábellel meg a kínai fali konnektorral ahol ugye árnyékolás nélkül volt összetoldva de remélem jobb lett

-
kabelmania27
félisten
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Jaja, haverom olyat vett, amilyet linkeltem.
Ez 5-900Mhz-s. -
-
kabelmania27
félisten
válasz
TeeJay
üzenetére
Már nem fontos szerintem, mivel az Upc új bekötéseknél már nem használ szűrőt.

Hármas osztóból egyik kimenet egyik tévé másik kimenet másik tévé, hamadik pedig a modem.
Fog érintkezni az árnyékolás, haveromnál csak a bejövő kábelvégen van krimpelt, az összes többi csavaros, kivéve a modem és a hármas osztó közötti szakaszt. Tökéletes a vétel -
TeeJay
félisten
válasz
kabelmania27
üzenetére
hozzám ez az üzlet van közel és ezt néztem ki
[link]ha jól látom a 3 kimenet közül az egyiknek jóval kisebb a csillapítása (3,5 dB)
a másik kettő meg 7dB-es
talán jó lesz
-
-
TeeJay
félisten
válasz
kabelmania27
üzenetére
a rézmagnak mindenképpen simán el kell menni az F csatlakozón
inkább az a nem mindegy az árnyékolós részt az aluköpenyt meg az aluvezetéket a csavaros rész hogy eszi meg gondolom...
a préselős csatlakozó vízálló ahogy látom meg profibb is de mivel beltéren van meg kb. 1x lesz összerakva soha többé hozzá nem nyúlok így szerintem is elégnek kell lennie a csavaros F csatlakozónak...új építésű társasházban lakom igaz már vagy 10éve épült és nem húzták újra a falban lévő kábeleket, amit kiszedtem arra az van írva hogy RG6/2
a tri-shield vastagabb úgyhogy ez tuti nem olyan.még valamit akkor fixáljunk le hogy akkor most kell az LCD TV felé menő kábelre szűrő vagy nem fontos már?
-
forrest85
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Kolléga megerősít.

-
TeeJay
félisten
válasz
TeeJay
üzenetére
másik kérdés
közben rájöttem hogy a főkábel a másik szobában jön a falban és egy sima kínai fali antennakonnektorba megy elsőként amiből egy másik kb. 30centis kábel jött át (tehát toldva) ide ahol a UPC felrakta az elosztót.
na most én ezt a bóvli konnektort kiiktattam és a falban lévő bejövő kábelre kellene tennem egy F csatlakozóta UPC valami préselős félét rakott a kábel végére
ilyesmit --> [link]nagy gáz ha nekem nincs krimpelőm és a főkábelre sima tekerős jóminőségű F-csatlakozót veszek?
így olcsón megúsznám mert csak egy 3-as elosztó kell, egy minőségi F csatlakozó a bejövő kábelre illetve gyártatok az üzletben egy 4méteres koax kábelt egyik végén TV dugó másik végén pedig szintén egy F- csatlakozó
ha mázlim van kb. 1500-ból meg is úsznám -
TeeJay
félisten
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
akkor az LCD-hez vezető részre nem kell semmiféle szűrő?
hármas elosztó oké azzal nincs gond, olyan menetes csatlakozót is tudok rá venni (F csatlakozó) kábel meg nem drága és arra tudok gyártatni kapásból mindkét végére csatlakozókat.
ha nem kell szűrő akkor tényleg meg tudom én is oldani
azért még megvárom más mit mond erre
-
-
TeeJay
félisten
nekem is hasonló kérdésem lenne az előbbiekhez
van jelen pillanatban a falból kijövő UPC koax kábel amin van egy kettes osztó amiből az egyik kábel a modembe a másik kábel az STB-be megy mert digitális TV előfizum van.
na most a szomszéd szobába a lakótárs vett egy LCD TV-t és szeretnénk rákötni oda is a kábelt mert tudtommal akinek van digitális TV előfizetése annak a még meglévő pár analóg kínálat is fogható, nyilván nem lesz olyan szép a képe mint a digitálisnak de legalább lenne rajta TV csatorna.szóval nekem is venni kellene ilyen hármas osztót, rárakni a bejövő kábelre majd a 3 elágazásra a modem STB és LCD TV?
jelen pillanatban egyik ágon sincs semmi féle szűrő de régebben volt valami kis bogyó rajta amit levettek mikor váltottunk digitális TV-rekérdem én ha az LCD-t rákötjük oda kell ilyen?
másik kérdés, érdemes inkább felhívni a UPC-t hogy mi a szitu és hogy mikor és mennyiért csinálják meg vagy inkább menjek el egy jófajta SAT-os boltba és vegyem meg én a kábelt csatlakozókat?
-
petakpa1
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Oksa köszi, de mivel a régi
(3-4 éve vettem őket OBI-ban) 900 MHz-et bíró splitterek itt vannak elfekvőben előbb azokkal próbálkozom.
Ok akkor visszirányszűrőket kihagyom. -
kabelmania27
félisten
-
petakpa1
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
köszi a választ mindkettőtöknek.
pont ugyanolyan splittereim vannak régebbről, mint mit linkeltél, csak felső átvitelük nem 1000 MHz hanem csak 900. Ez számít valamit?
kábelezés úgy néz ki, hogy villanypóznáról padlás ahol kétfelé megy: a) ikerház másik fele, b) le a mi lakásunkba. Ma nem voltam fenn, de emlékeim szerint fenn eleve ilyen splitter van. Még a szerelők csinálták anno.Aztán b) kábel bejön a lakásba, rögtön van egy koax t elosztó, aminek egyik ága b1 megy egy platmatvbe, másik b2 meg átjön ide egy hagyományos tv-be. Ez a b2 ág most nem a tv-be van dugva, hanem a modembe.
Később majd úgy lesz, hogy b2 kábelen is lesz egy elosztó ami egyrészt megy a hagyományos tv-be (b2i) másrészt a modembe (b2ii).
Ennél értelmesebben nem tudom leírni.
Akkor az összes elosztót majd lecserélem a lenti linken lévő splitterekre. Összesen három lesz majd apózna és a modem között:
egy a padláson
egy a nappaliban
és egy a kisszobában.Még azt is olvastam, hogy a tv bezavarhatja a netet, ezért a tv-k felé menő ágra szoktak valami szűrőt tenni Ezt tudjátok mi pontosan?
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
petakpa1
üzenetére
Az a második jobb.
A fő kérdés, hogy a gyengébb értékekkel (-19/54) tapasztalsz-e bármilyen problémát?
Amíg nincs probléma, addig nem kell törődni a jelszintekkel.A legjobb módszer, ha a lakásba érkező kábelt osztod ketté, valami jó minőség F csatlakozós osztóval. Az egyik ágra mehetnek a TV-k, visszirány szűrővel, a másikra a kábelmodem vagy ha van set top box digitális TV-hez akkor az is ide.
-
petakpa1
őstag
Modemem az alábbi értékeket írja ki. Jók ezek?
Signal to Noise Ratio: 28 dB
Downstream power level: -19 dB
Upstream power level: 54 dBmVMilyen határok között kéne lennie eméletileg?
Ha közvetlenül a bejövő kábelre teszem a modemet, akkor jobbak az értékek:
Signal to Noise Ratio: 35 dB
Downstream power level: -11 dB
Upstream power level: 53 dBmVAz értékeket az rontja, hogy lakáson belül még sima koaxelosztókkal van elosztva a jel? Ha ezeket lecserélem ilyen fémdobozos 1 in 2 out elosztókra - nem HS2 de hasonló (5-90 MHz átvitele van dB sajnos nincs rá írva) - az segítene?
-
FefeeX
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Szintén Boldog Újévet Neked és minden kedves topic olvasónak!

-
FefeeX
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
egy darab 3mas osztó van, ezt hozta a UPC miután kicserélték a 2db 2-est, mert az állítólag nem jó. Valamit akkor méricskéltek is, meg áthúzták a kábelezést, újra...
Tehát elméletileg vadiúj, csilivili kábelek, és faja cucc, a két tévé kap 1-1 földhurkot vagy mifenét, a netmodem meg nem. Nincs más rákötve. Majd csinálok képet is... 
Egyelőre nem akarom elkiabálni, de az új utorrenttel egyelőre jónak tűnik... Ja meg adtam neki egy újabb portot portforwardon
Tehát ami eszembe jutott mindent megcsináltam 
-
FefeeX
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Modem újraindítás nagyon sokszor játszott, fél-1-2 perces áramtalanítással is. Aztán ma is ezt játssza, pedig uTP, erőltetett titkosítás, minden be van állítva. Le is szedtem a szálak számát hogy ne a router legyen a ludas, mégis, mikor a torrent fut, szórakozik a net. Megint béta uTorrentet kell majd használni?
Itt a jelszint, de ehhez nem igazán értek, mi a jó és mi a rossz...Most nézem, hogy a 2.2.1 nem talál ugyan új verziót a frissítés keresésnél, de az oldalon meg a 3.1 a legújabb, megpróbálom azzal

-
FefeeX
veterán
Tegnap óta van problémám a netemmel (60/6), egyszerűen csigalassú, nem jönnek be dolgok, féligmeddig hozza csak be a honlapokat, vagy még úgy sem.
Torrent mondjuk többnyire fut a háttérben, pár dologgal, de ez eddig is így volt és soha nem volt gondja...
Modem, Router áramtalanítás nem segített... utorrent legfrissebb fut, tehát nem hiszem, hogy emiatt lassítana... Valami ötlet?Ja igen, gyakran:
"A kiszolgáló nem található", egyszer bejön a speedtest és kiméri a 60/6-ot, másszor meg a pinget se kapja vissza... -
voyi
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Netgear WGR614 V7 a típusa, sávszélessége meg 54mbps.
Sajna a tűzfalat ha bekapcsolva hagyom,akkor 8 mbittel lesz lassabb a letöltésem. Mindazonáltal nemhinném,hogy ennek a routernek olyan hatékony tűzfala lenne,ebben az árkategóriában... Saját sz.gépemen meg fel van telepítve egy hatékony tűzfal (comodo),ami korrektül teszi a dolgát. -
voyi
aktív tag
Megtaláltam a megoldást!
routeremen kikapcsoltam a tűzfalat,továbbá mtu-nak megadtam 1500as értéket.Ezzel a beállítással most már így hasít az 50/5mbites netem routeren keresztül is

-
voyi
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
már mértem,valamiért a router a webes felületű sebességmérésénél lelassítja 7-8 mbittel,de torrenten meg nem változik semmi,azaz ugyanúgy jön a max 50-52 mbit letöltés csak modemmel,és routerrel is... amolyan rejtély marad ez

-
voyi
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
de routeren keresztül 50 mbitre,de még talán egy picit fölé is megy a letöltés torrenteknél...
csak ezekszerint a speedtest.net mérése mérése tényleg nem mérvadó
-
A lényeg, hogy nem a speedtest-nél kell hoznia a sebességet, hanem a letöltésnél. Nekem pl 120/10-re max 35-40 volt a speedtest mérés miközben min 70-80 a valós letöltés, nagyon régen nem foglalkozom már a speedtest eredményekre alapozott vélemény alkotással. Pontos eredménynek csak az FTP-n történő le/fel töltést tekintem, max még esetleg a torrent-et megfelelő seed arány mellett.
-
voyi
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
router nélkül a speedtest.netnél az 50 mbit simán megvan,sőt,van hogy 52re is felmegy.
routeren keresztül meg csak a torrentnél marad meg ez a letöltési sebesség. -
-
voyi
aktív tag
Továbbra is 50/5mbites előfizum van. Az mitől van, hogy torrenten 6 - 6.3 mbyte/sec (48-50mbit) a letöltésem, de speedtest.net-en meg a upc sebességmérőjén is csak 42-43mbit/sec -ot mér?
Nem mintha bajom lenne vele, csak sehogysem áll össze ez így nekem... -
Floyd80
addikt
Bp belváros, tegnap egész este nem volt net, ma kora délután adta be az unalmast a UPC csodahálózata.
-
kabelmania27
félisten
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Ne aggódj, helyre fog jönni
Modemnél és a toldásnál jól húzd meg az F csatlakozókat. -
Apollyon
Korrektor
Ma egész nap döglődik, haldoklik a net a telefonnal együtt.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
*2 évig nem volt ilyen problémám
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nem segít, már próbáltam.
Amikor éppen kedve van visszajön
Az az érdekes hogy ez csak vasárnap óta van.
2 éve nem volt ilyen problémám.
-
kabelmania27
félisten
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Amikor elmegy az internet indítsd újra a modemet és a routert.
Albérletbe használtam upc internet 15-csomagot, reggelente újra indítottam a modemet és a routert utána jó volt. -
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Tegnap kb 22:00-22:30-tól nincs internet.
Szóval nem hiszem hogy túlterheltség miatt van ez.
Meg ha túl lenne terhelve akkor már két éve küszködnék vele.Nem tudom mit csináljak, de ez így nagyon nem jó

-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Csak az a baj hogy egész nap ezt csinálja össze-vissza.
Az előbb amikor elment ilyen volt (kb fél óráig nem volt net): -
kabelmania27
félisten
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Azért nincs neted ilyenkor, mert nem fejeződött még be a szinkronizálás.
( Scanning a státusz). Egy letöltési frekire már rátalált.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Pár perce megint elment. Akkor ilyen volt a jelszint:
-
kabelmania27
félisten
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
lehet túlterhelt a hálózat abban a körzetben.
Annyi a teendőd, hogy a modemnél meghúzod az f csatlakozót, és a toldásnál is jól meghúzod az F csatlakozókat. -
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Csak az a gond hogy nagyon sokszor elmegy a net.
Ez mitől lehet? -
kabelmania27
félisten
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Ok, jól tetted.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Igen, kivettem
-
kabelmania27
félisten
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Nem rossz a jelszint, gondolom kivetted az osztót és a csillapítókat.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Pár napig jó volt minden.
Nem ingadozott a sávszél, jó volt a ping.
Viszont vasárnap óta rossz a net.
Legtöbbször nincs.
Tegnap kihívtam a upc-t, ma jött volna, de lemondtam mert egész nap tegnap estétől jó volt ezidáig.
Most megint ingadozik.Amikor nincs net
Power Level:
Channel 1: 0.0 dBmV
Channel 2: 0.0 dBmV
Channel 3: 0.0 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmVMost jelen pillantba van net és a következők a jelszintek:
-
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis átszervezés volt nálunk és egy elosztó kikerült a rendszerből.
Így a modem jelszintjei a következő linken láthatóak: [link]Gondolom, hogy a power level az a jel erősséget jelzi? Az elosztó míg benn volt akkor mindig 10 dBmV alatt volt.
Ez így tökéletes jelszintek?
-
kabelmania27
félisten
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Na milyen a jelszint osztó és csillapítók nélkül?
-
ChipKng
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Arra a legjobb a 1043ND de az mar nem a 3-4k kategoria.
-
kabelmania27
félisten
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
pl 40-41,5SNR az nagyonjó

-
kabelmania27
félisten
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
SNR értékeden kellene szerintem egy kicsit javítani, hogy stabilabb legyen a kapcsolat.

-
ChipKng
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Jah, de ha mar switch-et kellene vennie, akkor inkabb egy router-re ruhazzon be.
Bar azt irja, hogy nem akar uj eszkozt venni ,pedig par 1-3k-ert mar lehet kapni routereket is. -
InfiniteReality
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ha nincs egynél több IP az előfizetéshez, nem fog menni. A switch csak egy kapcsoló, nem tud internetet "megosztani".
-
jerry311
nagyúr
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ha eddig nem tunt fel, kiemelem ide: kozvetlen a modem LAN + USB portjara kotott 2 gepes megoldasrol beszeltem.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
A felső outból megy a modembe igen.
Ma viszek haza F toldót a munkahelyemről, leszedem a csillapítókat és kipróbálom hogy milyen lesz.Modemnél mi az az érték ami jó? (Power Level, Signal to Noise Ratio)
Köszönöm a segítséged

-
atesss
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Koszi a segitseget mindkettotoknek, akkor ezek szerint nem fog menni...
Switch-el ok, de en arra gondoltam, hogy barmifele kulon eszkozre valo beruhazas nelkul.
Az igaz, hogy switch-el olcsobb, de azert az sincs ingyen.
Valami olcsobb csomag van ezen ismerosomeknek, ketlem hogy lenne hozza 1-nel tobb IP.Amugy meglepo, hogy ennyire osztogatja a UPC a tudtommal nem tul olcso publikus IP cimeket...
-
jerry311
nagyúr
válasz
atesss
üzenetére
Ha(!) olyan csomagod van, ami tobb mint 1 IP-t tartalmaz (60 es 120?), akkor mukodhet.
De nem lesz stabil es a modemek sem szeretik.
Azt meg mar nem is emlitem, hogy a modemek USB driverei jellemzoen kritikan aluliak. Kb. ugy van vele a gyarto, hogy megcsinalja, mert van ra igeny (syerintem kevesebb mint 1%), de csak annyira hogy nagyjabol mukodjon. Ha nem tetszik a usernek, akkor vegyen halokartyat. -
kabelmania27
félisten
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Bármelyik híradástechnikai boltban kapsz ilyen F toldót.
Szerintem egy próbát megér, főleg hogy a másik ágra semmi sincs rákötve. -
atesss
addikt
Üdv !
Szimplán csak egy UPC modemmel lehetséges olyan, hogy megosztom az internetet két gép közt, úgy hogy az egyik az USB-re van rádugva, másik az Ethernetre ?
A modem típusa: Scientific Atlanta EPC2203 -
kabelmania27
félisten
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Zavart okozhat, ha az egyik ágon nincs készülék, ezért érdemes lenne F toldóval helyettesíteni az osztót.
-
kabelmania27
félisten
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Gondolom az elosztó felső outjából megy a kábel a modembe.
Mindkét csillapítót iktasd ki az osztóból.Ami az in és az f csatlakozó között van és amelyik a felső out kimenetre van tekerve.
Mivel a másik kábelen most nincs semmi se kötve, ajánlatos lenne az osztó helyére egy ilyet betenni, így az SNR közelebb lenne a 40-hez.
Ennél létezik olcsóbb toldó is [link] -
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Modem:
[link]Elosztó:
[link]Kialakítás:
Lakás galériájába bejön a kábel, ott van az elosztó.
Egyik kábel be van húzva az előszobán, konyhán át a nappaliba, és ott van a modem.
A másik most nincs semmire kötve.Viszont a munkahelyem is upc van (fiberpower 120), és ott a modemnél teljesen más értékek vannak, és ott hibátlanul működik.
-
kabelmania27
félisten
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
192.168.100.1 nézd meg a modem jelszint oldalát
Hogy van kialakítva a kábelezés a lakásban?
Esetleg, ha tennél be képet az osztó(k)ról azt megköszönném
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Sziasztok.
Nekem olyan problémám van hogy időközönként eléggé megnő a pingem / leesik a sebesség.
FiberPower 50 VII kerület.
Ugyanilyen hiba pár házzal arrébb nem volt, csak mióta ide költöztem.Ügyfélszolgálat nem foglalkozik vele, mert leellenőrzik távolról, és azt mondják jó.
Mit tudok tenni?
-
kabelmania27
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Olyan felirat árulja el a háromszoros árnyékolást hogy tri-shield , vagy ennek rövidített változata. Az a lényeg hogy jó

-
kabelmania27
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Igazán nincs mit!

-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Fehér színű. Nem látok rajta bármi árulkodó feliratot, csak az ellenállás és a hosszra utaló írás, "meters" vagy valami ilyesmi. Köszönök minden segítséget!

-
kabelmania27
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Akkor annyi a teendőd, hogy a modemnél húzd meg az F csatlakozót.
Ha a bejárati ajtónál van toldás akkor ott is húzd meg az F csatlakozókat.
Upc 3x árnyékolású kábelt használ mindig, szerintem jónak kell lennie
Milyen színű a kábel? Milyen felirat van ráírva? Általában Comscope-t használ az Upc, ha jól tudom. -
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nincs osztó. Csak úgy jön a folyosóról a kábel, csak a net van rajta. A teve meg a telefon Tré-homeos. Ráadásul mikor köttettem a netet, fazon azt mondta, nem húz be új réz kábelt, jó lesz az is, amit az előző tulaj használt.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest