Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Újonc vagyok még CentOS téren. C/C++, OpenCL / OpenGL talulásra szeretném használni a rendszert.
Meguntam azt, hogy a gyári AMD driver Ubuntun folyton szarakodik, így a CentoOS mellett döntöttem.
Eddig gond egy szál sem, minden műxik, ahogy kell, kivéve azt, hogy nem vagyok még képben a repo-kkal.
Van egy rakás progi, amit használnék egyéb dolgokra (Chromium, Brackets, Blender, stb.), de nem találhatóak meg a repóban, vagy csak ősrégi verziók.Olvastam, hogy vannak plusz repók, pl. EPEL, amiket be lehet kapcsolni, de honnan tudom meg, hogy XY szoftver (vagy újabb változata) hol található?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő