Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Újonc vagyok még CentOS téren. C/C++, OpenCL / OpenGL talulásra szeretném használni a rendszert.
Meguntam azt, hogy a gyári AMD driver Ubuntun folyton szarakodik, így a CentoOS mellett döntöttem.
Eddig gond egy szál sem, minden műxik, ahogy kell, kivéve azt, hogy nem vagyok még képben a repo-kkal.
Van egy rakás progi, amit használnék egyéb dolgokra (Chromium, Brackets, Blender, stb.), de nem találhatóak meg a repóban, vagy csak ősrégi verziók.Olvastam, hogy vannak plusz repók, pl. EPEL, amiket be lehet kapcsolni, de honnan tudom meg, hogy XY szoftver (vagy újabb változata) hol található?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest