Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Kevés szoftver van, ezért kell pár plusz tároló. Mi hiányzik?
Mondjuk nekem eddig jól fordultak a dolgok, úgyhogy max telepítünk forrásból.
Én is úgy tervezem, hogy sokáig megy majd különösebb karbantartás nélkül. Frissítések nyilván, de ez azért nem szokta összeborulni magát a frissítéstől.(#29) body007
Normális.
engem is megszivatott a telepítő, minimalt választottam és tényleg. De lehet a dvd-ről guival is telepíteni. Viszont csak kde4 és gnome3 van alapból. Az epel tárolóban van xfce és mate is. Én matéval tolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

engem is megszivatott a telepítő, minimalt választottam és tényleg. De lehet a dvd-ről guival is telepíteni. Viszont csak kde4 és gnome3 van alapból. Az epel tárolóban van xfce és mate is. Én matéval tolom.