Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
AMD Software: Adrenalin Edition 23.9.3 WHQL
Verziószámok bűvöletében. Ez egy újabb 23.9.3-as verzió.
Play nice!
-
Breeze
aktív tag
Üdv
Nekem 23.9.2 és 23.9.3 is ugyan az a gond, Warzone kifagy ha ez a két driver van fent. Egyszerűen mintha nyomnék egy alt + f4-t. Viszont a 23.9.1 driverrel hibátlan, hozzá teszem az említett kettő újabb driver csak a Warzone alatt okoz gondot.
[ Szerkesztve ]
-
Breeze
aktív tag
Na látod azt nem próbáltam. De sok kedvem nincs most megint ddu és új driver fel és ha nem jó akkor ddu és régi vissza
-
Bib
őstag
Tegnapi kb5030310 windows frissítés óta minden reboot után visszaáll az adrenalin alapbeállításokra. Más nem tapasztalt ilyesmit?
-
Breeze
aktív tag
válasz Motion_Blur #38911 üzenetére
Akkor marad még a 23.9.1 nálam is.
-
Bib
őstag
Most már támogatja a 23.9.3 a Counter Strike 2-t is. Ezt korábban nem is írták nem? Most ez megint más driver egy kicsit?
-
westlake
félisten
A Release Notes-okat nem változtatják meg utólag. A 23.9.3 WHQL szeptember 26-ai, a Counter Strike 2 már akkor ugyanúgy meg volt benne említve, ahogy meg van most is. Volt egy korábbi 23.9.3-as is (aminek valójában nem ez a verziója, hanem 23.20.11.04), ami 23-ai, talán ez zavart meg. Ettől függetlenül itt le volt írva "minden", szóval aki akarta, átláthatta.
Play nice!
-
Tomko78
őstag
Ahoy, ezzel mit kell csinálni , hogy ha a gép újra indul akkor ezzel a profillal induljon ? mert hiába exprotálom meg importálom , mindig alapra vissza áll , mondjuk csináltam Cod mw2 egy profilt ahogy látom ott megvan , lehet ezt az egyedit csak adot progikhoz lehet megcsinálni ?
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
Na ez a win 11 update frissítés volt a ludas , most már szépen gép indításnál betölti az egyedi profilt , már most nincs kedvem a 23.9.3 is próbálkozni hogy azzal is na csak megnéztem és ezzel is szépen betölti a profilt , tehát a 23.9.3 is okés
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
westlake
félisten
AMD Software: Adrenalin Edition Preview Driver for AMD Fluid Motion Frames
Preview driver (23.30.01.02), próbálgassátok, hátha. Három nappal újabb, mint a (valódi) 23.9.3-as. A hangsúly az AMD Fluid Motion Frames (AFMF)-en van.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
válasz Lacccca87 #38933 üzenetére
Elárulok egy titkot: a leírásban szereplő támogatottsági lista majdnem minden esetben(!) valótlan. Az okát ne kérdezd. Gondolom ugyanaz lehet, mint a Microsoft-nál a Windows 11-es "támogatottság". Ez a driver pontosan ugyanazokkal a kártyákkal működik, amikkel a valódi 23.9.3-as is (leszámítva a Vega és Polaris támogatottságot).
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
válasz westlake #38932 üzenetére
AMD Software: Adrenalin Edition Preview Driver for AMD Fluid Motion Frames (Build2)
Szokás szerint látszólag minden ugyanaz (link, filenév), de a jelenlegi csomag 1 nappal újabb, mint az első kiadás. Preview driver (23.30.01.02), akinek van kedve, próbálgassa. A hangsúly az AMD Fluid Motion Frames (AFMF) feature-ön van.
Play nice!
-
westlake
félisten
-
Askformore
senior tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, hátha más is küzd ezzel a gonddal...
A gépemre rá van kötve egy monitor HDMI-vel és egy TV Displayport-HDMI átalakító kábellel. A friss driverek alatt egyszerűen nem tudtam hangot varázsolni a TV-re, nem dobta fel a WIN10, mint opció, még Windowst is újraraktam (de már WIN 11-et), majd egy tavaly évvégi driverrel (22.11.2) megoldódott a probléma. Egy ideig nem is volt gond, aztán tegnap raknám át kiterjesztett módba az asztalt és a hangot a TV-re, de megint nincs sehol az opció a tálcán lévő hang menüben.. kábelt kihúztam, vissza, ugyanúgy semmi, majd ránéztem a Windows update-ra és látom, hogy jött egy frissítés, hát ráengedtem.. gép újraindít, és egyből látom megint a TV-t a lejátszási eszközök között.. Mondom oké, megoldódott a gond..ezek alapján úgy voltam vele, hogy a Windows frissítget olyan dolgokat, amik keresztbetesznek a TV-s hangnak, így letiltottam az automatikus driver update-et.. Aztán ma bekapcsolom a gépet és ismét nincs sehol a TV, mint hangeszköz, most viszont a kábel átdugása egy másik displayportba a kártyán megoldotta, és ismét van hang... Kezd már az idegeimre menni a dolog.
Van erre valami fix, hogy végre stabilan működjön?[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Askformore #38944 üzenetére
A rendes megoldás az lenne, ha a HDMI kimenetet használnád a TV-hez, hiszen az való arra a VGA-kon. A Displayportot pedig PC monitorokhoz tervezték, tehát a monitort Displayporton kötnéd be.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
AMD Software: Adrenalin Edition Preview Driver for AMD Fluid Motion Frames
Bár a Release Notes neve ugyanaz, mint az előzőé, ez mégsem nevezhető Build3-nak, mivel a file neve más. Ebben a verzióban már a 6000-es szériával is működik a Fluid Motion Frames. A driverben egyébként megint nem csak 6000 és 7000 azonosítók vannak, viszont nincs is annyi, mint a Build2-esben. Próbálkozzatok nyugodtan ezzel is, hátha.
Play nice!
-
Askformore
senior tag
Ezzel az a baj, hogy a céges laptopon csak HDMI van, és a monitort szoktam rádugni második kijelzőnek home office-ban, és így állandóan cserélgetnem kell az egész kábelt, bár együtt tudok ezzel élni... egyébként megcseréltem most teszt jelleggel, és egyelőre látja a TV-t mint hangeszköz, de volt már ilyen, aztán két nap múlva elszállt. Meglátjuk, most tesztelem így.
-
Askformore
senior tag
válasz Askformore #38947 üzenetére
A másik gond, hogy 75Hz-es a monitorom, és nem bírja a Displayport-HDMI kábel, csak a 60-at
[ Szerkesztve ]
-
Puro
aktív tag
Ezzel az egymásba takaró szöveg problémával lehet kezdeni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest