Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Miért hagyták ki a video konvertálót az új catalystokból?
9.11 esbe még benne van, és elég jó. -
bobalazs
nagyúr
Nem támogatott üzemmódok vannak a felbontás között. 9.12-es catalyst.
Monitor drájvert frissíteni már próbáltam, de semmi eredménye.
Tipp? -
bobalazs
nagyúr
Color vibrance, flesh tone correction, edge-enhancement, de-noise, használjátok?
Nálam az alapértelmezés is nagyon erős szineket produkál. Ki-hogy, mennyire állítja ezeket? -
bobalazs
nagyúr
Catalyst 10.8-nál 3DMark Vantage v1.0.1ban, 1980x1024 vagy 1680x1050 felbontásoknál csak egy fekete képernyőt kapok, mindjárt az elején. Múltkor a modern warfare 2 vel jártam így, ott se láttam semmi infót a képernyőn. Se out of range hiba üzenet se semmi.
A frász kerülgetett, resetelni kellett.
Ez a catalyst egyébként Properties Digital Flat Panelnél azonosítja a monitort és 1920x1080 @ 75 Hz képességet ír. Dvi kábelen meg ugye csak 60 jön át, ez lehet a gond?
Hogy lehet ezt egyáltalán leszabályozni, vagy mit kezdjek vele? -
bobalazs
nagyúr
jól ki*asztam magammal. Lenyomattam driver cleaner nettel a catalyst drivert, persze uninstall nem volt. Ujratelepitsénél nem ment fela driver, merthogy nem találja az inf-et.
Aztán próbáltam parncssorból telepíteni, úgy se ment. végül a drivert eszközkezelőből kerestettem meg, a have disk és rámutattam a \packages\drivers\display\w76a_inf mappába.
Végülis megoldódott, saját hülyeségem de gondoltam megosztom. -
bobalazs
nagyúr
válasz gabork1003 #14740 üzenetére
Ezt is olvastad? felrakod így a drivert, eszközkezelőből. Utána felmegy már a catalyst is.
-
bobalazs
nagyúr
válasz gabork1003 #14755 üzenetére
A naplót kellett volna screenshotolni. Általában tényleg ez van csak hogy a Visual C nem megy fel, mert már korábban telepítve volt valamivel, csomó gémhez is kell, az nem gáz.
Az ha a driver nem megy fel, viszont már elég bibis, mert olyan komolyan van megcsinálva a drájver, hogy egy korábban feltelepített, nem megfelelően eltávolított catalyst megzavarja.
Ilyenkor van az amit én csináltam és semmiféle win reinstallt nem kell csinálni!
Driver cleaner-rel vagy hasonlóval eltávolítod a véletlenül megmaradt fájlokat.
Restart, megpróbálod felrakni catalystot. Ha nem megy fel, hiba, fogod eszközkezelőbe a videokártyád részt frissíted, letölti elvileg a netről. Most megint megpróbálod a catalystot. Ha még mindig nem megy fel, akkor eszközkezelőbe frissíted a "saját lemez" opcióval, és kiválasztod az ati/amd mappájából a megfelelő *inf fájlt. Ha megvan, fel tudod telepíteni innen a drivert. És a catalyst is felmegy.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
11.9-es bétát próbálgatom eddig tetszik.
Új részek a hydravision alatt a következők, új menüpontok:
Hydragrid: (grid) részekre bontja a kijelzőt, a program címsorában lehet a programot gridbe küldeni, eltávolítani
Desktop manager: több monitoros rendszernél az ablakok elhelyezkedését szabályozni
Multi desktop: több képernyőre váltható, pl. desktop 1, 2, stb. (remélem érthető)
Virtual Desktop: a multi desktop úgymond vezérlőpultja
Maximize: a billentyű kombinációkat állíthatod itt be a fentiekre.
Másban így elsőre nem látok eltérést 11.8-tól. -
bobalazs
nagyúr
Kb mindenki ebbe a hibába ütközik aki nem rendesen távolítja el.
Úgy kell eltávolítani hogy, programok eltávolítása, expressz, gép ujraindít.
Minden egyes alkalommal. Nem egymás hegyén hátán rakni fel a verziókat.
Eszközkezelőbe távolítsd el a videokarit, majd nyomj rajta egy frissítést.
ha megtalálta a drivert, próbáld felrakni az utolsó működö catalystot. Ha nem megy, eszközkezelőben mutass rá az fent lévő catalyst inf fájljára (telepítő mappájába van mélyen). -
-
bobalazs
nagyúr
Tegnap win újratelepítés után, felraktam - automatikusan- catalyst 11.11-et.
Ma downclockolás címszóval látom hogy nem lehet 1000 mhz. alá rakni a ramot- Rad. 6670
Előzővel, nem is tudom mit használtam lement 500-ra is - felraktam a 11.6-ot de detto ugyanaz. 5let? -
bobalazs
nagyúr
válasz _DiEGO_ #15875 üzenetére
Ez mind szép és jó, de mivel vegyem le? Catalystban - ahogy mondtam az alap 1000 Mhz memória freki alá nem enged menni, míg korábban catalystban ezt 500ra le tudtam venni.Ati tray toolsban meg próbáltam, de akkor meg a Requiem gém kressel, márpedig catalystos módszerrel nem kressel(t).
-
bobalazs
nagyúr
BSOD Help!
mp4 visszajátszáskor az atikmdag.sys + dxgkrnl.sys + dxgmms1.sys BSOD-t okoz!
Új és régi catalyst-al is ugyanaz a helyzet. -
bobalazs
nagyúr
válasz _DiEGO_ #16753 üzenetére
Megoldottam catalyst profile-al a 2d/3d órajelek megváltoztatásával.
Amúgy MPCHC/wmp12-vel BSODzott az mp4, de rengetegszer jelentkezett flash gyorsításkor youtubeon. Sokáig tartott (újratelepítés, drivercserék stb.) míg rájöttem hogy a powerplay játszik szerepet.
Detto mint anno a 9600 gt amit a logout blogomban irtam még régen. -
bobalazs
nagyúr
Hali!
Catalystba 12 óta hogy lehet 2d órajelet állítani, tesztelni?
régen documentumok közötti profilba lehetett szöveges xml-t szerkeszteni, ma már nincs benne az adott opció. -
bobalazs
nagyúr
Aionnál vibrálások vannak a játékban, először csak a szöveges részek, majd crash. wINDows 8 alatt hogy lehet eltávolítani a drivert, nincs a programok között. Viszont felrakni semmit nem tudok, még autodetectel sem, mert azt mondja hogy a legujabb van fenn.
-
bobalazs
nagyúr
Az újabb catalystba belerakják a régebbi verziók újításait is?
Teszem azt például a 13.12-ben benne vannak a 13.8 beta 2 újításai? -
bobalazs
nagyúr
HD 7790-eset rakhatok a gépembe anélkül hogy drivert cserélek?
HD 7750 van jelenleg benne, catalyst 13.8-al. Jó lenne ezzel is nem xarakodni. Főleg backup miatt érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz PAUBEN #27301 üzenetére
Display driver uninstaller safe modeban csináld úgy a tuti.
-
bobalazs
nagyúr
válasz #73029888 #27838 üzenetére
Nem értelek benneteket, ennyire szerettek windowst telepíteni? Vagy lámák vagytok?
Nem reklám -
bobalazs
nagyúr
válasz Donvit078 #28217 üzenetére
Dobd már fel pastebinre légyszíves.
-
bobalazs
nagyúr
válasz Titmouse09 #28789 üzenetére
Nem tudsz mit tenni, ez nem olyan dolog amit szabályozni lehet. Vegyél több memóriát a gépbe, úgyis 4 giga dukál mindennek manapság.
-
bobalazs
nagyúr
Omega meghajtón HD77xx szériára mikor lesz Virtual Super Resolution tudja valaki?
-
bobalazs
nagyúr
Omega meghajtón HD77xx szériára mikor lesz Virtual Super Resolution tudja valaki?
Sőt, mikorra várható egyáltalán új meghajtó? -
bobalazs
nagyúr
válasz Intel core33 #30048 üzenetére
Én nem értem a kérdést, hogy mi ne romoljon?
(#30046) Rubbi
Ha a szabványos nem hajtja ki, akkor a többi se fogja. Ennyit tud az alaplapi vezérlőd, ez van.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz Intel core33 #30054 üzenetére
Nem vagyok nagy szaki a témában, annak a híve vagyok hogy hagyod a catalystot azon a beállításon hogy a játék határozza meg a beállításokat. Így saját magad ki tudod tapasztalni egyes játékok hogy s mint futnak.
3D alkalmazás beállítások közül egy ami szerintem nem szerepel a játékok beállítási menüjében az a morfológiai szűrés. Én ki be kapcsolgatom, igény szerint, ugyan fogja ez is a gépet, arma 2-nél pl. jobban szerepel mint ha 4-8x vonalsimítást használnám. nálam -
bobalazs
nagyúr
Márc. 19én új catalyst. Az áprilisiban jön az új VSR (virtual super resolution), Freesync. 7xxx kártyákra nem lesz, HD7790 kivételével. forrás
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen monitort vegyek?
- Háztartási gépek
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Politika
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest