Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricko
tag
"A Radeon Software Crimson Edition 15.11 lehetővé teszi a Windows 10 operációs rendszer munkaasztalához való használatát is...
Mivel a skálázás a Radeonok kijelzőmotorjában történik, az egészből a felhasználó csak annyit vesz észre, hogy megnövekedett a munkaasztal mérete..."Na ez történt az én esetemben is. Viszont miért nem áll vissza, ha kikapcsolom a funkciót? Valakinek ötlet?
-
Ricko
tag
Szia!
Igen, minden irányban.
Igen, ha azt állítom, akkor be tudom lőni megfelelőre, viszont a színvilág az még mindig gáz.Azért állok értetlenül a dolog előtt, mert tök normális volt minden a telepítés után, tehát miért nem tud arra vissza állni... default-ra.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Technikai kérdés: R9290X-DC2OC-4GD5 VGA, X79 lap+i7-4820K CPU esetén, ASUS MG279Q (2560 x 1440) monitort használva, mi lehet az optimális itt beállítás itt:
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
darkstreet89
tag
Windows 10 / 64bit: Crimson ReLive Edition 17.3.1 Optional [No-WHQL]
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz darkstreet89 #35511 üzenetére
Minden napra egy update?
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
wwenigma
Jómunkásember
Emlékszem, amikor azért ment a sírás mert hetekig semmi...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
darkstreet89
tag
Végül is ha úgy nézzük, akkor feb22 volt kiadva a rossz driver (amit március 1. frissítettek), így 12 nap telt el a két driver között. De amúgy most a Ghost miatt jött leginkább,minden nagyobb AAA megjelenésnél jön egy No- WHQL driver. Mondjuk jobb mint mikor 1 hónapba egy jött, vagy egy se.
-
mmdms
addikt
válasz darkstreet89 #35511 üzenetére
Érdekes, megnézed ennek a drivernak a support listáját:
Note that AMD Radeon™ R9 Fury, Radeon™ Pro Duo, and Radeon™ RX 400 Series graphics are only supported by Radeon Software Crimson ReLive Edition on Windows 7/8.1/10 64-bit.Tehát ugye 8.1-et is említik, de külön kikeresem a kártyámhoz/oprendszerhez tartozót, ami ugyanúgy 17.3.1, az
általad linkelt 393, az általam kikeresett 423 mega.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Valaki tudna nekem MSI csavar matricáról közeli,éles képet készíteni? ( A sajátomról már nem igazán tudok, ) Jöhet PÜ-ben is ! ( Mert szerezni nem hiszem hogy lehet még pénzért sem, ha lehetne vennék . kíváncsi lennék ha tennék rá komoly Thermal Pad-ot és MX4 pasztát milyen lenne.
Mert én megpróbáltam leszedni de nem igazán jön le, szakadás nélkül, pedig melegítettem kicsit hajszárítóval.Nekem még mindig szarakodik a venti rajta néha néha feleselgessen teker 70-74 fokos és 70%-n tekeri a ventiket. Mind kettő venti megy eközben.
Bár ne MSI-t vettem volna, pedig sokat vacilláltam az XFX GTR BE-n.
[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
olyankor mit lehet tenni,Đ ha a driver illesztó program ajánja fel az uj drivert majd mikor végigfut a telepitő akkor Error 182 hibakódot dob, hogy nem tudja beazonositani a VGA tipusát?
Az rendben van odáig, hogy egy régebbi toshiba Satellite L750D-16k laptopról lenne szó dualgarfics kivitelben HD 6250G dedikált VGAval és A6 3400 as procival.
A toshiba oldalán nemhogy nincs friss driver ,de még win10/64bit-es sem. szóval, hogy tudnám lefrissiteni a VGA driverem?
Mivel az AMD oldalán még támogatott ez a tipus igy gondolom, hogy müködnie kéne vele.
Az amd oldalán a hd 600ashoz felajánlott utolsó 2016 12es driverről van szó, most még a 2015ös driver van fenn a gépen, de ezzel 2 perces a bootidó a bekapcsolástól a win felállásig.
Win7esnél ez nincs 1 perc sem . -
wwenigma
Jómunkásember
válasz repvez #35519 üzenetére
Laptop...Gyári oprendszer és gyári driver fog menni rendesen, minden más zsakbamacska. Gondolom a szokásos, Toshiba nem fizetett AMD-nek a supportért.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
repvez
addikt
válasz wwenigma #35520 üzenetére
igen , de a gyári toshiba nincs win 10es drivere ehhez a tiushoz és a support is gondolom lerázna annyival. hogy ez a tipus már nem támogatott és vagy használjak régebbi oprendszert a hozzávaló driverekkel vagy vegyek uj laptopot.
De minek ha még tökéletesen müködik most is és hamár megvettem akkor szeretném a win 10et is használni rajta, hogy minden eszközömön egyforma oprendszer legyen annak minden elönyével és hátrányával. -
S e t h
nagyúr
Sosem volt amd kártyám, most van.
De amit szoptam eddig vele az számomra meglepő.
Drivert telepíteni hozzá nem egyszerű, aztán jöttek a bugok, elsősorban az, hogy amikor a képernyőkímélőnek kellett volna aktiválódnia, akkor nemes egyszerűségel kilőtte a képernyőt és onnantól fogva nem is jött vissza.
Most raktam újra a rendszert, letöltöttem vmi amd autodetect programot( radeon crimson relive), le is szedte a legújabb frissítést, vélhetően telepítette is, mivel a driver illesztőszoftverén látom az eszközkezelőben, viszont fél órája azt az üzenetet látom, hogy " A grafikus kártya majdnem készen áll"
WTF?
Most akkor oké már vagy sem, vagy van még vmi teendő?
Egyébként rx 460, nem tudom ezzel van-e összefüggésben a probléma.szerk:
Kiváncsiságból rákattintottam a crimson update gomba és utána kiírta, hogy a grafikus kártya készen áll.
Logikus.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MK VII
veterán
válasz S e t h #35522 üzenetére
Nem tudom mit csinálsz, vagy milyen windows-od van, de nekem szinte megjelenés óta RX460-am van és sosem találkoztam semmilyen driver gonddal..
Pedig az enyém unlockolva is volt..
Most visszaraktam rá a gyári bios-t és egyből mindenféle macera nélkül felment a legújabb crimson driver...Autodetect programokat ne tegyél fel. Felesleges...
Illetve, ha windows 10-et telepítettél akkor azt meg internet nélkül telepítsd, hogy ne szedjen le semmilyen drivert a kártyához... Aztán Te rakd fel a drivert.
17.2.1-es drivert tedd fel...
Előtte DDU-val pucolj le mindent.Szerk.:
Na látom megoldódott..[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Meg tudja nekem mondani valaki hogy win10 x64-en miért nem indul el a catalyst? Radeon 4830-ról van szó, és 13.1-es driverről.....
Mindent megpróbáltam már.
Kínlódjak vele, vagy mehet vissza a Win7?[ Szerkesztve ]
-
5150
aktív tag
válasz tzsolesz #35525 üzenetére
Úgy tudom már a hd5 sorozat sincs támogatva windows 10-en, a hd4 pláne nem. De a hd5 vgakhoz legalább felrak valami saját hitelesitésű drivert a windows 10, bár nem az igazi. Ha minden igaz a hd6 széria detto
[ Szerkesztve ]
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
Csupingo
veterán
válasz tzsolesz #35525 üzenetére
Esetleg ezzel tehetsz egy próbát.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
-
G33Z@
tag
Sziasztok! Mi lehet az oka, hogy 8bpc-re ki van szürkülve a színmélység beállítás, nem tudom módosítani. Lehet köze ahhoz, hogy milyen icc profilt használok? Köszi a választ előre is.
-
L4CI2
aktív tag
hi
feldobtam a 17.3.2-es eszközillesztőt és eddig minden ok vele .
Viszont ami vicces az hogy AMD Problem Report Wizard startmenü ikon még mindig rossz helyre mutat.
Ilyen amatőr hibába esni amd már nekem fáj. -
steele80
senior tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy nálam van egy Asus x54h típusú laptop, mely lefrissült valamikor Windows 10-re. Kb 1 éve nem volt bekapcsolva és most naprakésszé lett téve és kifogástalanul működik, de amikor kihúzom a hálózati töltőt a kijelző kikapcsol. Az akksi rendben van. Odáig jutottam el, ha letiltom a HD 7470m drivert akkor nincs ilyen probléma. Ha engedélyezem akkor van. A drivert töröltem és felraktam az utolsó kiadású amd drivert a kártyához, de a probléma ugyanúgy megmaradt. Van valami ötletetek?
-
SP4C3
veterán
válasz steele80 #35536 üzenetére
Ja friss reinstall a gyökerektől.
Meg nézz rá a Power Options-re aka "Energia beállítások" vagy mi a franc magyarul.
Egy zöld AAA elem az icon-ja a Control Panel-ben-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
steele80
senior tag
Hát elég érdekes a szitu. A W8-hoz kiadott driverrel tökéletesen működik a W10 mindaddig, amíg az update fel nem rakja a legutolsó drivert. Azzal persze dobja a hibát ismét. Viszont ha a képernyő fényerejét maximumra veszem akkor nincs hiba. Úgy tűnik a páciensnek ezzel a kis hiányossággal együtt kell tudnia majd élni. Aztán, hogy ez az AMD vagy a Microsoft sara talán soha nem fog kiderülni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz steele80 #35540 üzenetére
Én az Illesztőprogram visszaállítás gombot ajánlom használni, amivel visszaállsz a winupdate előtti verzióra és a kérdésnél jelzed, hogy az új verzióval nem működik megfelelően a hardver. Na ezt követően az adott eszközhöz nem fog több driver települni winupdate-ről
read-only mode on the forum
-
senior tag
Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.3.3
New Multi GPU profile:
Mass Effect™: Andromeda (DirectX®11)
Multi GPU can be enabled from command line using "-RenderDevice.AmdCrossfireEnable 1"Fixed Issues
Texture flickering may be observed in Mass Effect™: Andromeda in Multi GPU system configurations.
Путин, иди нахуй!
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Monitor átkapcsolóval használok két gépet 1 monitoron(Samsung Syncmaster S22B300). Az egyik gépbe van egy HD 5850-es vga, Ati Catalys van feltéve hozzá, de sehogy sem akarja beállítani az 1920x1080 felbontást, nem jelenik meg a menüben.
Monitorátkapcsoló csak vga kábellel müxik, ezért csak átalakítóval tudom használni. Ha külön monitorra rákötöm DVI kábellal rendben működik, ez utóbbi sajna nem opció, mert hely hiány miatt nem fér el két monitor.
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne a Full HD felbontást előcsalni?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
5150
aktív tag
válasz belaazallat #35543 üzenetére
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
5150
aktív tag
válasz belaazallat #35546 üzenetére
És ha ezen opciók aktiválása után beállitod a (másik) monitor felbontásait cru-val?
Van egy ilyen is, nem tudom segit e: http://www.addictivetips.com/windows-tips/different-resolutions-for-multiple-monitors-in-windows-10/
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz belaazallat #35543 üzenetére
Lehet hülye kérdés de mi lenne ha kivennéd a kapcsolód a képletből és simán rádugnád az egyik gépet DVI-vel a másikat meg D-SUB-al aztán a monitoron váltanál a bemenetek között?
Régebben én így használtam egy Samsung 931C-t két gép között és tökéletesen működött.[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz Lacccca87 #35548 üzenetére
Nem hülye kérdés, eddig nem vettem észre, hogy két csatlakozó lenne rajta, most néztem itthonról a honlapon, hogy elvileg 2-nek kellene lennie.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
addikt
válasz belaazallat #35549 üzenetére
Fail!
Legalább el tudod adni az a dobozt, azokkal amúgy is csak nyűg van. Én is használtam melóban egy ilyet..5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest