Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
Már, ha el nem barmolják. Én nagyon tartok tőle. Mármint a modern warfare már meglévő alapokra építkezett. Létező pályarészek, meg ilyesmi. Legalább 3 évet dolgoztak rajta. Ez a Caldera, ha az első pillanattól csinálták volna a 2019-es megjelenéstől nézve, még az sincs három év.
-
Acheron
őstag
Ez tény, az MW -hez már semmi releváns cuccot nem tudsz kifarmolni - de a CP -k ugyanúgy használhatók, illetve WZ -ban is mindent tudsz használni, amit kikapirgálsz az adott szezonból (már akinek ez jelent bármit is, én pont nem WZ.ozok, talán csak elvétve néhány Plunder) Vagy esetleg, ha másik játék is megvan (lásd pl #27635KaitouP) ott ugyanúgy használhatod a feloldott cuccokat.
-
Chumlee
senior tag
Korábban is csinálta ,de nagyon ritkán. Viszont most annyira elvakított ,az egész monitor fehér volt ha egy épületet néztem.
Nem tudom számít e Rebirth Security Area sarkában a kis ház amivel ezt csinálja. Szinte mindig itt. Az épület sarkai világítottak. Hátha másnak is volt már ilyenje ezen a részen.
-
Acheron
őstag
Megszámolni sem tudnám, hányszor futottam már bele ebbe - mindkét oldalon
#27557radi8tor: Nem feltétlenül van kikapcsolva, sokszor csak éretlen, vagy egyszerűen csak a kultúrlétra egy alacsonyabb fokán áll az illető. Én is mindig beírom a sorry -t (már ha nem a bosszú ér előbb utol
), néha használ, néha nem. Arra sosem reagálok, ha valaki véletlenül kiszed (pedig volt, hogy chopper gunnert vett el a csapattól ezzel a kedves csapattárs), de ha azt látom, hogy valaki direktben lőtt ki (bosszúból), no akkor egyszer én is megkeresem, csak a törődés végett. De a legjobb ilyenkor hagyni az egész meccset, kinek van energiája az ellenfél mellett a zizis csapattársakat is figyelni
#27564csibe1: "ha lenne TK kinyírná a fél csapatot kapásból"
Ki is nyírja
Simán.
Ettől még megvan a szépsége a HC -nak, én nagyon kedvelem - nekem FR 5.56 (aka FAMAS) és az AK adta ott nagyon.
Ha nem szereted a tiritarka skineket, tegyél fel platinát - az elég diszkrétre sikerült
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Acheron
őstag
Ok, mondjuk úgy, hogy nekem 3 - 4 napja tűnt fel - lehet már régebb óta él ez a hiba. Nem annyira zavaró, mint pl a cruise missile boost volt pl, de azért na - csak hoz majd minden frissítés valami zavart az erőben. Látszik, hogy lóhalálában, teszteletlenül "megy adásba" a műsor, nincs erőforrás az "elsőre jót" vezérelv betartásához. OK, OK, megy a szekér, de ha egyszer valami komoly konkurencia betekint, ez erősen vissza fog ütni... (sajnos egyelőre komolyabb konkurencia a fasorban sincs - mondom ezt megrögzött COD fan -ként
)
#27472GAbre: Már az indítás utáni "jujj, frissítettünk, újraindítás szükséges" method is kiveri a biztosítékot, de amikor full játékmenet, teljes flow közben dobja ezt, no olyankor csuklanak a készítők
. Affene egye meg őket, milyen frissítés az, ami nem bír várni a következő indításig? 
-
KaitouP
nagyúr
Olyan jellegű support még van, persze, az még lesz egy darabig is. Új tartalom is jön még valamennyi, ezzel egyébként a Black Ops 3 után a második legtámogatottabb, megjelenés után 1 évvel is támogatott CoD játék. Csak új szezonokra, sok új tartalomra nem szabad számítani (max meglepődünk, ha mégis jön).
-
csibe1
addikt
Aztán a CoD mellett meg lehet simán versenyeket nyer UT-ban vagy bármiben.
Meg az sincs kiírva mióta játszik fps játékokkal, mennyire tehetséges.
Ha van egy kis érzéke akkor simán ledarál az 5-ik szint után ahogy hozzászokott a játékhoz.SwitcX
Felőlem mindenki ott, és azt maxol, amit meg ahol akar.
Ennek mi köze ahhoz, hogy ki mióta játszik, és milyen tehetsége van a játékhoz? -
Tomko78
őstag
De tegnap óta az mw se úgy fut mint eddig , ingadozik az fps holott ez mindig stabil volt ,semmit sem állítottam rajta semmi új alkatrészt nem tettem a gépbe , akkor hirtelen miért van ez tuti a kis manók viccelődnek , de az a baj nincs másik game amivel lehetne játszani , de már egyre felejtősebb ez a cod vonal
-
Tomko78
őstag
Megint ? treafoss bele tette a kezét meg is van az eredmény kellet össze fésülni a két gamet
már kínomban nevetek hogy ekkora szaktudással rendelkeznek ezek , vagy még lehet tegnap is buli volt
de ezt a warzont is milyen jogon teszik a mw elé holott az egy ingyenes rész a mw meg 60 eurot fizettem akkor miért nekem kell itt bajlódni vele -
Most reggel hazaértem melóból, indítom a kliens-t , és nézem , azt hittem én is hogy rosszul látok, Call Of Duty War Zone lett a Modern Warfare-ből
Rohadtul nem tetszik nekem ez amit most csináltak ezzel az átnevezéssel. Lehet hogy nem számít semmit se , de akkor is fura. -
Dave567
veterán
Patch után kaptam, persze utána beengedett, na de akkor is, ilyen akkor van ha nincs bedugva a netem, viszont a NAS folyamatosan megy, szóval nem lett kihúzva....
ÁÁÁ nincs baj a játékkal...
Én értem, de nem kell hazudozni össze vissza, hogy pedig minden tökéletese.....

Kipipáltam most a Hardhat meg a Scrapyt, 60 alatt alig talál szerót, eddig 45 ritkán 60, de most csak 60 van, persze tegnap óta elromlott a netem...
Volt már olyan jelenség Shipmenten, ott rengeteg hiba kijön a játékból, ott tudja igazán kimutatni a foga fehérjét.. -
Lomha 8V
addikt
Semmit a világon, tegnap tökéletesen ment, sőt ma délelőtt is. Délután szó szerint a valaha volt összes hibával kidobott. DEV errorok, 3.1 hiba, simán csak megáll minden, nem enged fel a szerverre aztán kifagy, tényleg minden volt. Letöröltem, újraraktam, ugyanaz. Nem értem.
Szerk: volt egy kék halál is, memory valami.
-
shotika
őstag
Én pedig azert irtam h egy eve szorja nekem a hibakat, es foleg azokutan h gepcsere is volt, en mar nem fogadom el azt, hogy nalam van a hiba.
Tokeletes jatek nincs, de miert van az, hogy mas jatek nem problemazik ennyit? Hogy a Black Ops 4 egyszer se fagyott ki? De amugy reszemrol mar mind1 is, toroltem, hidd el, nem fizetnétek ki az oraberem, ha meglatnatok hany orat szenvedtem ezzel a szarral, hogy egy honapig mukodjon, aztan ujabb hibat generaljon. Szoval oruljon akinek megy :) -
shotika
őstag
Egy ev szopatas utan ne akard nekem megmagyarazni, hogy nem a jatekkal van a gond. Itt is sok panasz erkezik a cuccra, de nezz be a cod fb csopiba, minden harmadik poszt arrol szol, hogy epp mi az aktualis hiba. Attol h neked, meg par haverodnak jol mukodik, attol ez még letezo jelenseg. Én fel evvel ezelott komplett gep cseret hajtottam vegre, egyszeruen nem vagyok hajlando tobbet foglalkozni vele. Fasza jatek meg jol nez ki, de technikailag a szemetre valo.
Tele van infokkal a net, h mi baja van eppen, csak az Activison honlapjan 15 kulonfele dev error hiba le van irva. De ez mar unalmas, tessék nekik normalisan megirni a jatekot. Konyorgom, fel eve még csak a felbontast se tudja megjegyezni a jatek!!! -
Dave567
veterán
Az elején a TDM meccsekben az utolsó voltam szinte kivétel nélkül. Aztán pár hónap múlva már középszinten 3-4. hely. Most 10 meccsből 6 meccsen első vagyok.
És ezekben a fejlődésekben a K/D arányod folyamatosan javult?
Tehát mikor első helyen végzel akkor mindig 2-3 K/D arányod van igaz??????? -
CptAdamica
veterán
-
szgabor12
tag
De hát a pinget is az SBMM dönti el.
Én sem hiszek a mindenható SBMM-ben. Mindenkinek vannak szar napjai, szar meccsei, van aki az SBMM-el magyarázza, meg van aki azzal, hogy most nem megy. Meg ez az 1 K/D körül tartás is érdekes, nem értem én se miért lenne érdekük ez. De ha ez mégis létezik, akkor kiváltságosnak érzem magam, mert szeptember eleje óta 0.36-ot nőtt Warzone-ban az arányom. -
-
JSaN
addikt
Tegnap este neki alltam en is ennek az eventnek, mondom nyomjuk le most hetvegen.
Haat 3 ora alatt 9 helyet megtalaltam, kozben voltam itt is. De ez messze brutalis, mindenki ide ugrik alig tudom hol keressem, 10x ugrottam ide de semmi, ladaig alig jutok el mert oljuk egymast. hagytam is, most folytatom, es megprobalom hogy oda le ugrok az also hazhoz hatha.Betaztam en is, lv20ig kb, de semmit nem kaptam, tovabba halloween giftet se kaptam idaig.
-
-
stuka20
senior tag
Damascushoz elég az összes alapfegyvert kihúzni goldra. Az ilyen grau és társai, amiket szezononként dobáltak be, azokat nem kell, mert ha megvan az alapra a damascus, akkor aut. megkapod ezekre is. (csak ugye ki kell húznod, hogy feltudd tenni rá)
Platinát meg csak akkor kapsz, ha kategóriánként kihúzod az alapfegyókat goldra.
Kaetgóriánként az alapok: (#21424) -
Laraxior
titán
Kilo 141, AK-47, FAL, FN Scar 17s, FR 5.56, Oden, M13 & M4A1
AUG, MP5, MP7, PP19 Bizon, P90 & Uzi
MG34, PKM, M91 & SA87
EBR-14, Kar98k & MK2 Carbine
Dragunov, AX-50, HDR & SKS
Model 680, R9-0, Origin 12 & 725
M19, X16, 1911, .357, .50 GS & Renetti
PILA, Strela-P, RPG-7 & JOKR
Combat Knife, Riot ShieldForrás: google.com, a barátod.
-
Acheron
őstag
Dettó, ha jól rémlik, MW3 pálya volt, de itt annyira nem adja, ezért auto skip, amint megjelenik. Van még pár ilyen pálya, sajnos. Egyébként (véleményem szerint) de, sokkal gyengébb, mint a Shoot house, nem véletlenül nem került be a kiemelt pályák közé.
(#21250) Ed3r_X_: At your service, of course
Igen, a quick play nagyon hektikus ilyen szempontból, nekem az Euphrates Bridge hiányzott hosszú hónapokig, azután elkezdte beadni (no jó, két hetente egyszer, de négy hónap kihagyás után feltűnő volt!) Mostanában nekem pont a Scrapyard -ot nem akarja beadni, csak havonta egyszer. pedig azt (is) nagyon kedvelem, remek átlövő pálya, FAMAS -al gyakorlatilag kacsavadászat, nehéz kijönni mínuszosan arról a pályáról. -
-
vaakuum
addikt
Valszeg ők rutinosabbak, nem erőlködnek, alapból magukra kérik a légicsapást, a térfélcsere meg megoldja a célzást

(#20399) szerintem a bevételről szól ez az egész. A tartalomgenerálás miatt nem megy ez az egész a végtelenségig, mert rövid/kevés season mellett viszonylag hamar meg kell venni az alapjátékot is újra, és lehet a sokadik n+1 season önmagában már nem termel annyi bevételt, mintha új játék+season 1-2-3-4-5 -> ismét új játék +season 1-2-3-4-5.... A játékosok a pénztárcájukkal szavaznak. Amíg megveszik nagy számban minden alkalommal az új játékot, addig ez a modell élni fog.
-
Frod
addikt
Hát ez szomorú, ha így van. Hogy konkrétan 1 évre vesz az ember játékot.
Pláne így, hogy később ugrom bele. Ilyen alapon, akkor többet nem is veszek CoD-ot.
A 2-3 éves időtartamot már megszoktuk, de mivel sportjátékokat nem követek, így ez a "kerek 1 évig van tartalom, aztán viszlát", nekem csalódás. Plusz a Warzone még csak mennyi... 5 hónapos? És mindenki unná?
Bocs mindenkitől, egyéni problémám, gondolom Ti évek óta toljátok ezeket a részeket, saját hibám, hogy nem néztem jobban utána.
-
Lifer092
senior tag
Valamilyen varázserő hatására én legtöbbször vagy ajtófélfának, vagy ablakkeretnek dobom a gránátot. Semtex-et nem egyszer sikerült már magam elé dobni 5 centire, én még épp elugrottam viszont vitte két csapattársamat.
Ha random dobok el egy gránátot 90%-ban azt csapattárs bánja.
Claymore-t, aknákat is mindig megtalálom minden mapon. Így nem is aktiválom a Spotter perket, megtalálom én anélkül is.
.... ezért nem lettem régen tűzszerész.
-
-
-
dombi81
senior tag
Mióta a COD létezik, azóta velejárója ez a dolog és ennek tudatában vásárolja meg mindenki. Mégis minden évben nagy meglepetés követi, bármelyik részt, hogy mennyien csalnak. Én már nem foglalkozom ezzel a kérdéskörrel. Minek? Értelme van? Soha nem fog ez megváltozni. Törődni nem törődnek vele, soha nem is fognak.
-
gjung44
tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nekem egy régi Dell PS/2-es bill van, ezt nem sajnálom (annyira). Nem szokott ez gyakori lenni azért. A Hama uRage-et viszont kíméltem, az sose kapott. Bár akkor a CoD közelében sem voltam még
Múltkor én nem nyomtam ki a mikrofonokat (mindig ki szoktam, nem érdekel a kecskeóbégatás), aztán hallom, hogy a gyerek nagyon szid
-
BandiHUN
veterán
Szerintem a Shipment is egyfajta játék...attól függetlenül,hogy valamit húz az ember.Kiengedheted a gőzt,nem gond kellő számú ellenféllel találkozni,de azokat tudni kell lelőni,tudni kell közlekedni,nem hátrány az objektívát is tolni,mert csak így lesz jó.Tulajdonképp a legfőbb előny az időspórolás,mert egységnyi időre 10x annyi tűzharc lehetőség jut.DE meg kell lőni a fejeseket,a 3 killeket,stb.ugyanúgy,mert akkor halad,és ugyanúgy érdemes a megfelelően felszerelt fegyver.De én sokkal jobban szeretem a shoothouse-t,ahol azért több mindent lehet csinálni,de mégsem gond akár 50 killt csinálni,vagy pl.ott a longshot lehetőség.
De ugyanúgy jó a többi map is,csak...lassabb minden.Én pl.szeretek úgy játszani,hogy legyenek meg a lehetőségek,annó kezdeni is úgy kezdtem,hogy szépen választottam 1 fegyót,és akkor legyen max a szint.Lehetőség szerint dupla fegyó xp-kor.Aztán a következő,ha megvan.Először csak ami emellé jön camo,és kész.Persze időben letudva a kieg nélküli killeket,ami csinálása közben halad a többi attól,HA időben csinálja az ember.
Nekem is úgy van minden utána maxolva,hogy sok mindennél mindössze az adott killszám,ami a camohoz kellett,van meg,esetleg kicsivel több,mert kis odafigyeléssel lehet végezni minden camo-val,mire megvan az x db szükséges kill.
Egyébként külömben tetszik,hogy akadtak tegnap pl.segítők a pajzshoz,dobtak pár killt rajtam.Itt érzi az ember,hogy azért ez egy jó csapatjáték.De nem érzem magam csalónak vele,a pajzs ezen feladata a játék legszívatósabb része.És jó látni,hogy van,akikben egy respectet kelt,hogy én itt tartok,ezt csinálom.Főleghogy objektívázok,szórom a lőszert,stb.
-
Közel másfél hónap volt a Damascus, nem tudom miről beszélsz pár napot , úgy hogy a vírus balhé miatt közel 2 hónapot otthon voltam , és napi 4-5 óra volt a minimum. 39 eszközt kell aranyra húzni, napi 2 gold lett a max 1 alkalommal amikor púposra ültem magamat a gép előtt unalmamban. A többi 1-2 naponta , launcherek még tovább tartottak. Szóval a Shipment mint csalás kicsit durva jelző
-
Acheron
őstag
Ha a shipmentre gondolsz, mint könnyített módszer, háát... Annyiban lehet az, hogy ha valakit végképp nem érdekel semmilyen stat, akkor valóban öldökölhet, nem foglalkozva azzal, hányszor hal, de ha egy kicsit is szenzitív valaki erre, akkor azért meggondolandó. Én többnyire kerülöm, ha például az SBMM épp szívatós napot tart be sem megyek erre a pályára, mert csak felidegesít, hogy esek-kelek, tűzvonalban respawnolok, Vtol és Chopper tűzeső potyog a fejemre, és a tegnap említett stat inverzével, vagy még rosszabbal szállok ki a ringből. Szóval nekem ez nem egy könnyített pálya, és csak goldozás miatt nem mennék oda. De néhanapján jólesik az a fajta őrület is, főleg, ha van esély normális játékot tolni (értsd, nem arra érkezel, hogy már kétféle légi support ontja rád az áldást)
Ezzel együtt, ha valaki az olyan abszurd kihívást, mint a pajzsos tripla kill itt tudja idegösszeomlás nélkül megcsinálni, akkor tegye, én ebben nem látok kivetnivalót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Simán.
)
Ugy tudom az Advanced Warfare 2 jon. Pletyka szinten.