- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
Linem
senior tag
válasz
csákány. #21785 üzenetére
Jó, hát pár kört én is szoktam menni fagyás nélkül. Például ma még csak kétszer dobott ki 30 TDM meccs alatt. Már írtam, hogy kételkedem a sima driver cserében, mert akkor nálam nem fagyna, ha CSAK driver probléma lenne, hiszen nálam nincs új driver, ugyanaz van, nem is vót és nem is lesz másik AMD driver. Nah..
Mondjuk nem értem, hogy meddig ülnek még a problémán. Jöhetne a javító patch. -
Frod
addikt
válasz
csákány. #20956 üzenetére
"Egy King Slain kill 5-öt ér."
Áhh, így már értem, hogy hétvégén miért voltak olyan meccsek amikor pislogásnyi idő alatt maradtunk le 15-25 killekkel, amikor előtte max 3 volt a hátrány.
Valamint ez a mód olyan szinten adja az XP-t, mintha nem lenne holnap, átlag ~40e jött minden körben, hétvégén a dupla xp miatt kifejezetten szerettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest