- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Bukósisak, az életmentő extra!
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
KaitouP #20824 üzenetére
Ennyi?
Mondjuk a semminél több, de meglepő, hogy semmi pénzbüntetés, amit a játék folyamatos rombolásáért kellene fizetni
Ezek alapján annyit tudok elhinni, hogy a jövőben nem fognak fejleszteni és támogatni cheatet.... hivatalosan, nyilvánosan."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Az normális dolog, hogy érzésre már rég a házfal mögött vagyok benn, mikor megkapom az utolsó 1-2 golyót? Killcamon visszanézve is az látszik ilyenkor, hogy az utlosó lövedékek már a falat/konténert/tereptárgyat lövik, de a célkereszt kb. azokon keresztül rám mutat.
Vagy ez a konzolos lock miatt van, hogy a takarásba is utánam jön a lövedék? Vagy ilyenkor mindent átüt?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Valszeg ők rutinosabbak, nem erőlködnek, alapból magukra kérik a légicsapást, a térfélcsere meg megoldja a célzást
(#20399) szerintem a bevételről szól ez az egész. A tartalomgenerálás miatt nem megy ez az egész a végtelenségig, mert rövid/kevés season mellett viszonylag hamar meg kell venni az alapjátékot is újra, és lehet a sokadik n+1 season önmagában már nem termel annyi bevételt, mintha új játék+season 1-2-3-4-5 -> ismét új játék +season 1-2-3-4-5.... A játékosok a pénztárcájukkal szavaznak. Amíg megveszik nagy számban minden alkalommal az új játékot, addig ez a modell élni fog.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Új COD mikorra várható? Van valami fix időpont beharangozva?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz
Dave567 #20334 üzenetére
valójában semmi: mindkettőben színes pixelfigurák szaladgálnak WASD-vel irányítva, akik néha irreálisan lőnek fegyvernek látszó digitális pixelhalmazokkal.
-
vaakuum
addikt
válasz
Lomha 8V #19914 üzenetére
Köszi a tippet, ránéztem, de nagyon nem tűnik ismerősnek.
A fegyverek egyébként normál ballisztikus fegyverek voltak, semmi hókuszpókusz, és sorban lehetett hozzájuk nyitni a kiegészítőket.
Ami még valószínű, hogy valami ingyenes változat volt, ami rémlik, hogy volt benn eolyan játékmód, amikor egymás zászlóját kellett megszerezni és a sajáthoz hazavinni, amit persze menet közben a másik csapat is megszerezhetett..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Help pls!
NEm tudom, jó helyre írtam-e, de emlékeim szerint valami COD játék volt, aminek a nevét keresem. Azt tudom biztosan, hogy multiban lehetett olyan karakterrel is menni, aminek a vállán volt egy olyan automatikusan targetoló fegyver, mint ami a Predatorok vállán szokott lenni. Azt nem tudom, hogy ehhez a fegyvereket kellett-e sorban kinyitni, vagy ez valami bónusz karakter volt... Még annyi, hogy talán MS store-ból volt letöltve, de ez már nem biztos infó.
MEg tudná valaki mondani, melyik játék volt az?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad T420 (i5 2nd, 8 GB, 120 SSD+ 320 HDD)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest