Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Szeretnék kérdezni:
Multiplayert ki milyen egérrel, és milyen egér dpi-vel, illetve játékon belüli érzékenységgel játssza?
Köszönöm. -
Szellem.
nagyúr
Köszi Srácok!
Akkor én vagyok eltévedve. G403 és HyperX Pulsfire:
Win: Default
Mouse: 800 dpi de van 650 is
Ingame: 5 -
Szellem.
nagyúr
Én meg le sem mertem írni, hogy egy vacak, régi géppel játszom meg. 60hz-es monitor, stb. 60-70 fps között megy a game nálam. Folyamatban van egy erőmű beszerzése.
Élvezhetetlen a játék (ami nem igaz, mert szeretem), de a barátom gépén akinek 240hz-es monitora, 9900k, meg 2080Ti-vel van szerelve, olyanokat toltam, hogy 10-ból 10-ben első lettem. Teljesen más élmény volt játszani. Mintha egy Trabantból beültem volna egy G63 AMG-be. Most sem vagyok olyan rossz, mert az első 3-4 ben ott vagyok, de kell a jó szerszám ehhez és bármelyik mai játékhoz.
Sokszor küzdelem a játék, mert van amikor meg sem tudok mozdulni, mert kijön a gép különbség. Visszanézem a killcamet és azt látom, hogy állok mint a f@sz a lakodalomban, a másik meg lelő. Netem jó, pingem jó. Általában 25-35-ös pingem van a játékban.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz SipiBcs #17244 üzenetére
Jó szàndékból és egy teljes napi jàték alapjàn mondom amit a baràtom gépén tettem meg, hogy ég és föld. Szó szerint 100%-al jobbb volt a teljesítményem. Többször megkaptam, hogy wh-zok meg aimbotozok. Nagyon durva a különbség. Hazajöttem, majd màsnap beültem a gépem elé és majdnem elsírtam magam. Ha az ember megteheti kell a jó szerszàm.
-
Szellem.
nagyúr
Gondolom aki itt tag a topikban azok jatszanak egymassal.
Szivesen csatlakoznek hozzatok, mert sokszor egyedul jatszom. Csapatban megis csak jobb. -
Szellem.
nagyúr
válasz BerserkGuts #17266 üzenetére
Azon a 60hz-es monitor nem segit. Lehet hogy ki tudok sajtolni 15-20 fps-t de a 60hz azbgaz.
-
Szellem.
nagyúr
Nekem nagy kedvencem az M4A1. Használom távolra, mert nekem jobb mint a Grau. És csináltam belőle SMG-t is, amit pl. a Shoothousban előszeretettel használok. Tegnap este épp GhostPetyaval nyomtuk és a Shoothousban azzal voltam smg verzióval. Nekem nagyon bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Trebron09 #17333 üzenetére
Ki fogsz nevetni, de a Hyperx-emel 500 cpi jött be és játékon belüli 7-es érzékenység. Ugyanis ez egy nem pontos egér. Kipróbáltam 500 és 1000-res pollingratet.Nem volt változás. Én csukló és alkar kombóval játszom egy nagy egérpadon, így nekem ez jött be.
Az említett barátom gépén kipróbáltam a G902-jét és azzal oda lőttem ahová valóban akartam. Ég és föld a két egér és nem csak az árában.Ez egy pontatlan vacak alap egér az enyém. Mivel az egész gépemet cserélni fogom nem ruházok már be egy fullosabb egérbe, mert nincs értelme.
A FOV meg nálam 120 annak ellenére, hogy egy 27 colos fhd monitorom van, ami meg 60hz, progresszíven max 70hz. -
Szellem.
nagyúr
válasz DiamondBack #17358 üzenetére
Nem is értem, hogy miért nem szankcionálják őket. Pontosabban durvábban kéne.
Plusz, nem hiszem, hogy nem lehet kitalálni egy védelmet ezek ellen. Kódinjektálós megoldást használnak ezek a cheater programok, amiket egy napi pár megás frissítéssel simán lehetne ignorálni.
Nem csak a Warzoneban vannak csalók! Multiplayer hardcore mode tele van ilyen buzikkal, főleg amiatt, mert nincs killcam. Sima multiban meg gunfightban is találkoztam ilyennel. -
Szellem.
nagyúr
válasz Evil Snowman #17379 üzenetére
Mivel te voltàl a negyedik aki arra bíztatott, hogy vegyek egy jobb egeret, így bedurrantam és elmentem vettem egyet:
G502-t néztem de ez az MX518 különlegesebb. A fogàsa,mérete és tömege zseniàlis
Megyek kipróbàlom jàték közben.🙈😁[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz lowzor #17404 üzenetére
Nem akarom szét offolni a topikot, de gyereke, ez... ezt nem is gondoltam volna.
Egy HyperX Pulsfire egerem volt amiről nem gondoltam volna, hogy ennyire szar.
Ez az MX518 egy zseniális egér. 2 meccset lementem vele és annak ellenére, hogy a gépem többi alkatrésze vacak és régi, oda lőttem ahová akartam. Le a kalappal.
Zseniális a fogása, a célzás vele. Szóval, most megint élvezem a gémet.Aki pedig javasolta, hogy vegyek jobb egeret annak meg külön köszönet.
Piszok jó egér.
-
Szellem.
nagyúr
Eszembe jutott, hogy a party után a két meccs között feszkólevezetésnek egy ilyen zene jöhetett volna:
[BO4 menü] 0:40-től amiről beszélek.
Ez nekem nagyon tetszik. Két meccs között letisztít, kinyitja a csakrákat, letisztítja a karmát a sok gyilok után és jöhet a következő forduló. -
Szellem.
nagyúr
Köszönöm szépen. Akkor meg mi a fenének nem olyannak csinálják meg eredetileg.
-
Szellem.
nagyúr
Más sem tud belépni?
-
Szellem.
nagyúr
Ez a Triple Feed XP azt hiszem elmaradt a csomagból.
Leszedte a 36 Gigás updatet, elindítottam a játékot, de nincs dupla xp sehol.
Ahogy a Rytec AMR sincs a fegyverek között. Illetve pontosítok, ott van a fegyver, de ugyan azt a bohóckodást kell érte megcsinálni, mint anno a nyílpuskáért.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Laraxior #18016 üzenetére
Az a fura, hogy ez azóta van így, amikor a koronavírus miatt bejelentették, hogy a battle.net, steam, és a többiek csökkentik a netes sávszélt, hogy ne legyen leterhelve a forgalom miatt a net. Erről volt is több cikk. Azóta van ez, hogy ha többen töltenek, akkor ilyen szar a sebesség.
A játék megjelenésekor, meg a season 1-2 alatt én sosem tapasztaltam ilyen szar sebességeket. A season 3 és 4 már nekem is ezt dobta, ha az elején azonnal nem szedtem le. -
Szellem.
nagyúr
Tudom, hogy nagyon láma kérdés lesz, de nem vagyok sniperes:
Mi az a QuickScope, és milyen fegyverhez érhető el? HDR-nél nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Honor x7a
- Eladó három legenda.IDE-s Optikai meghajtók.(PLEXTOR,PIONEER,ASUS)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest