Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21044) Acheron


Acheron
őstag

Nos, ezzel a .357 -el jól megszenvedtem, úgy tűnik nekem is megvan a "mumus" fegyver a játékban (egyedül a launcherek tetszenek ennél kevésbé, bár ott csak a PILA -val ismerkedtem eddig). A .357 erős és messzire is pontos, de közelharcban nem tudja felvenni a versenyt a sorozatlövőkkel, a távoli célzás pedig nehézkes (nekem) vele, így ha elsőre nem talál, sokszor kiszednek, mire egy távoli célpontra újra lőni tudnék. Van még 10 hármas kill sorozat a goldhoz, remélem az este meglesz, azután elteszem ad acta.
Az M19 remélem sokkal jobb lesz (a félautomata pisztolyok sokkal jobban használhatók voltak számomra). Ez a .357 kaland odavert rendesen a KD -nek :D
Btw, az új részt előrendeltem valamelyik este (2 - 3 single malt után sikerült az Ultimate editiont berendelni :D ), mivel úgy tűnik, a dobozos verziót most már konzekvensen hanyagolni fogják PC -re. :( Ha nem lesz benne SBMM, akkor azt hiszem át kell mennem oda - nem tudok békülni ezzel a... hm... újítással. Pedig az MW sorozat nálam előkelő helyen van a teljes COD repertoárban. Ámbár a jelenlegi rész is jónak ígérkezik, az eredeti BO nagyon tetszett.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.