Új hozzászólás Aktív témák

• Shady313

aktív tag

válasz szabacsik #5809 üzenetére

Én a Bajnokok Klubját tesztelem (ez sem egy régi, mint ahogy látom amit te linkeltél sem az), náluk próbálkozok és szimpatikus, hogy nem rejtegetnek semmit (mondjuk ismert személyek állnak mögötte, meglepne, ha kamu lenne).

Sportfogadással szintúgy nem rég kezdtem el foglalkozni, még a Forex-es és HYIP-s időkben megtanultam, hogy akik nagyot ígérnek azoknak nem szabad hinni. :N

A Bajnokok Klubjáról annyit, hogy vettem egy VIP-t (először csak Basicet, de rugalmas volt a support és engedték, hogy váltsak felfelé különbözettel) szelektíven játszogatom meg a tippjeiket, tehát nem mindet amit kiajánlanak és ott is szoktam variálni a Basic + VIP-k között. Ha egyedül játszok csak kispénzzel, ha van segítség/egyetértés akkor nagyobbal játszok papíroson, amin nem mindig szerepel minden tippjük (heti 1-2 ami nincs ott), de lehet válogatni, meg volt, hogy én is tettem mellé amit épp úgy éreztem. :DDD

Azt mondom profitos vagyok, ugyan volt egy nap amikor több elment mint amire számítottam, de nem buktam annyit mint amennyit ténylegesen velük profitáltam (ha levesszük a magánakcióimat). Hosszú távon elválik, érdemes lehet a kötésekre fókuszálni :) Mondjuk én inkább befektetésnek gondolok rá mintsem gyors meggazdagodásként.
    Az online fogadást egyelőre csak fontolgatom, arra van Live lehetőségük is, de azzal nem foglalkoztam még, hogy mennyire esélyes.

Ha közben van tapasztalatod a Milan Talks-ról kérlek oszd meg velünk, mert kicsit szkeptikus vagyok a számok láttán. Nekem a havi 10-20% profitnál több nem tűnik reálisnak ebben a piacban sem. Mondjuk a BK-nál sem a marketing duma győzött meg, inkább a tipparchívum. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés