Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shady313
aktív tag
válasz
szabacsik #5809 üzenetére
Én a Bajnokok Klubját tesztelem (ez sem egy régi, mint ahogy látom amit te linkeltél sem az), náluk próbálkozok és szimpatikus, hogy nem rejtegetnek semmit (mondjuk ismert személyek állnak mögötte, meglepne, ha kamu lenne).
Sportfogadással szintúgy nem rég kezdtem el foglalkozni, még a Forex-es és HYIP-s időkben megtanultam, hogy akik nagyot ígérnek azoknak nem szabad hinni.
A Bajnokok Klubjáról annyit, hogy vettem egy VIP-t (először csak Basicet, de rugalmas volt a support és engedték, hogy váltsak felfelé különbözettel) szelektíven játszogatom meg a tippjeiket, tehát nem mindet amit kiajánlanak és ott is szoktam variálni a Basic + VIP-k között. Ha egyedül játszok csak kispénzzel, ha van segítség/egyetértés akkor nagyobbal játszok papíroson, amin nem mindig szerepel minden tippjük (heti 1-2 ami nincs ott), de lehet válogatni, meg volt, hogy én is tettem mellé amit épp úgy éreztem.
Azt mondom profitos vagyok, ugyan volt egy nap amikor több elment mint amire számítottam, de nem buktam annyit mint amennyit ténylegesen velük profitáltam (ha levesszük a magánakcióimat). Hosszú távon elválik, érdemes lehet a kötésekre fókuszálni
Mondjuk én inkább befektetésnek gondolok rá mintsem gyors meggazdagodásként.
Az online fogadást egyelőre csak fontolgatom, arra van Live lehetőségük is, de azzal nem foglalkoztam még, hogy mennyire esélyes.Ha közben van tapasztalatod a Milan Talks-ról kérlek oszd meg velünk, mert kicsit szkeptikus vagyok a számok láttán. Nekem a havi 10-20% profitnál több nem tűnik reálisnak ebben a piacban sem. Mondjuk a BK-nál sem a marketing duma győzött meg, inkább a tipparchívum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest