- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
-
csimav
őstag
válasz
#97862144 #4493 üzenetére
Ezeket tettem meg:
Portsmouth - Arsenal
Manchester United - Wigan Athletic Over 2.5
Tét: 1500 Ft Odds: 2,48 Várható nyeremény: 3720 FtGlasgow Rangers - Dundee United
Roeselare - AA Gent
Kína - Jordan
Portsmouth - Arsenal Over 2.5
Manchester United - Wigan Athletic Gól Szerző: Rooney, Wayne
Tét: 500 Ft Odds: 10,54 Várható nyeremény: 5270 FtManchester United - Wigan Athletic Rooney, Wayne - Rodallega, H Melyik játékos fog több gólt szerezni a meccs alatt? Rooney, Wayne
Tét: 1500 Ft Odds: 2,60 Várható nyeremény: 3900 FtSzted melyikek jönnek be?
-
törölt tag
Rooneyt nem tom gólt lő-e? Kb. lutri. szerintem, de arra tennék hogy lő ha kellene, mikor lőjön ha nem a Wigannek? Amúgy szerintem most esedékes egy sokgólos MU győzelem, mert volt több beégése a MU-nak utóbbi időben, a Wigan ideális alanynak tűnik arra hogy elégtételt vegyenek az utóbbi idő buktái miatt valakin.Valószínűleg nekik fognak esni és ha hamar gólt lőnek nem fognak megállni.
A belga bajnokságban találtam két meccset ami esetleg jöhet.
Genk idegenben a Roeselare ellen. A hazaiak utolsó helyen állnak, pocsék formában vannak, állítólag az edző és a játékosok között is feszült a hangulat, utolsó hat meccsükből ötöt buktak, legutóbb a nem túl erős Charleroi verte őket 3-0-ra. A Gentről azt írják a belga szakik, hogy közel Anderlecht szintű csapat és sokkal erősebb a Roeselare-nál, 7 legutóbbi meccséből 6-ot megnyert és legutóbb az Anderlechttel játszott 2-2-őt. Szerintem itt a Genknek aligha elég az iksz ha BL seljetezős helyre pályáznak pedig arra pályáznak állítólag. Esik is rá az odds ami persze nem mindig jó:-)
A másik Mechelen - Charleroi vendéggyőzelem, de én ezt csak DNB-vel tenném, úgy is 2x odds és döntetlennél visszajön a tét, azért mert a Charleroi nem éppen acélos csapat igaz a hazaiak is ritka gyengének tűnnek, főleg az utóbbi időben folyton kikapnak. Keményen esik az odds a Charleroi-ra mert a Mechelennél ráadásul 6 standard kezdő nem lesz a csapatban sérülés és eltiltások miatt.
A tippeket gyengiti persze hogy foci:-) -
törölt tag
Röplabda BL-ben Budejovice - Olympiakosz, ez majd csak január 6-án lesz, de egy dupla kombiba jó lehet. 1.35x csak bet-at-home-on, volt 1.55x is, szerintem meccskezdésre lesz 1.15-1.20x. Klasszis különbség van köztük, a görögöknek sztárjátékosaik vannak és nyerni kell nekik mert a másik két erős csapat is nagyon megverte a Budejovicét a csoportban, ha tovább akarnak jutni a görögök akkor ezt hozni kell méghozzá lehetőleg 3-0-al a szettarányjavítás miatt. Ráadásul a cseheknek sérültjei is vannak meg nem nagyon álltak össze idén.
Csak kell mellé egy másik esemény, egy 1.40x odds és úgy együtt dupla kombiba 1.90x akkor. -
csimav
őstag
Bolton nyer? Eddig 1:0 .
-
csimav
őstag
Hapoel mit csinál
-
Gyick
őstag
Aston villa liverpoolra ti fogadtok?
-
szilchi
őstag
Egyiptom-Malawi meccset akarom ma még megtenni hazaiba,de nem vagyok biztos mert csak barátságos meccs.
-
Gyick
őstag
Most jut eszembe nekem se irták még jóvá a 25 euromat pedig promóciós kóddal reggeltem amit whited-től kaptam.a 3 winem már megvolt úgyhogy nem tudom mi folyik itt gyöngyösön..
-
csimav
őstag
válasz
szilchi #4470 üzenetére
Szia!
Ezeket elolvastad?
1. Az ingyenes fogadások megszerzéséhez bármilyen típusú fogadás megfelelő, melynek a szorzója meghaladja az 1,3-at.
2. Az ajánlat kizárólag azon új ügyfeleinknek érvényes 2010. január 31-ig, akik a promóció indulásának napján vagy az után regisztráltak a Sportingbeten.
3. Mind a négy ingyenes fogadás megszerzéséhez az első ingyenes fogadás feltételeit január 10-ig teljesíteni kell.
4. A maximum 10.000 Ft/ 56USD / 36 Euro (4*2500Ft/ 14 USD/ 9 EURO) értékű ingyenes fogadáshoz a következő feltételek szerint lehet hozzájutni:
* - A számlanyitást követő 7 napon belüli, minimum 5000 Ft-os / 28 USD/ 18 Euro) kezdőbefizetés után 48 órával irjuk jóvá az első, 2500 Ft értékű ingyenes fogadást.* - A következő 7 nap alatt legalább 5000 Ft / 28 USD / 18 Euro értékben kell fogadni, 1,3-nál magasabb szorzójú eseményekre a második 2500 Ft / 14 USD / 9 Euro értékű ingyenes fogadáshoz.
* - Az azt következő 7 napon belül ismét legalább 5000 Ft / 28 USD / 18 Euro értékben kell fogadni, 1,3-nál magasabb szorzójú eseményekre a második 2500 Ft / 14 USD / 9 Euro értékű ingyenes fogadáshoz.
* - Végül szintén 7 napon belül legalább 5000 Ft / 28 USD / 18 Euro értékben kell fogadni, 1,3-nál magasabb szorzójú eseményekre a második 2500 Ft / 14 USD / 9 Euro értékű ingyenes fogadáshoz.
5. A 2., 3., 4. ingyenes fogadás begyűjtéséhez az előző ingyenes fogadástól számított hét nap alatt legalább 5000 Ft értékben kell fogadni, a bónusz az utolsó napot követő 48 órán belül lesz a számlán jóváírva.
A promócióban megszerzett összes ingyenes fogadásra a következő feltételek vonatkoznak:
* - Az ingyenes fogadásoknak csak a nyereménye kerül jóváírásra, a tét maga nem, és legalább egyszer meg kell forgatni kifizetés előtt.* - Az ingyenes fogadások nem számítanak bele a következő ingyenes fogadás feltételeibe.
* - Az ingyenes fogadásokat a jóváírást követő 5 napon belül fel kell használni, utána törölve lesznek.
6. A promócióban csak 18 éven felüli játékosok vehetnek részt.
7. A Sportingbet fenntartja a jogot, hogy az akció feltételeit bármikor előzetes indoklás nélkül megváltoztassa vagy megszűntesse.A Sportingbet indoklás nélkül megtagadhatja a promócióban való részvétel jogát egyes játékosoktól.
8. Bármilyen vitás kérdésben a Sportingbet döntése az irányadó. Ellenvetésnek helye nincs.
9. A Sportingbet jogosult bármelyik játékostól, akinek ingyenes fogadás került jóváírásra, a szükséges dokumentációt bekérni.
10. Több számlával rendelkező játékosok nem vehetnek részt a promócióban. Duplikált számla esetén minden bónusz visszavonásra kerül. Az ajánlat csak egyszer vehető igénybe személyenként, családonként, lakcímenként és olyan környezetekből, ahol a számítógépek használata megosztott (egyetem, baráti társaságok, iskola, könyvtár, munkahely, stb.). Olyan játékosoktól, akikről feltételezhető, hogy bármely értelemben visszaélnek a bónuszrendszerrel, a Sportingbet megtagadhatja a promócióban való részvételt és megvonhatja, ill. visszavonhatja a bónuszt.
11. Moneybookers számlán keresztül befizető játékosok nem jogosultak az ingyenes fogadásokra.
12. Ez az ajánlat csak az első regisztrált számlára érvényes, továbbiakra nem.
13. Ez az ajánlat nem vonható össze más promóciókkal.
14. A Sportingbet általános szabályai érvényesek.
15. A promócióval kapcsolatban további információt kaphat a bonus@sportingbet.com címen. -
szilchi
őstag
Hi.Reggeltem a sportingbet-re és írták,hogy már azért 2500 Ft jár,ha nyitok számlát és befizetek 5000 Ft-ot (10-et fizettem be).Megtörtént,megérkezett a pénz de az ígért 2500 bónusz sehol.Azért nem kapom meg(meg majd a többi 7500 bónuszt se),mert 5 helyett 10-et utaltam?
-
törölt tag
Szerintem holnapra jó lehet U20-as hoki vb-n a svéd line az oroszok ellen, bet365-ön 1.90x. Utóbbi években Kanada mögött a svédek a legjobbak U20-as szinten, ők ketten szokták játszani a döntőt vb-n. Rendre verik az oroszokat utóbbi időben, most legutóbb novemberben egy szentpétervári tornán is 4-2-re és a vb most Kanadában van szóval semleges pálya mindkettőnek. Persze az oroszok azok oroszok, de elég jó odds máshol kevesebb, megpróbáltam.
-
csimav
őstag
Remélem bejön mind.
Torres játszik elvileg.Meséljétek el a legnagyobb bukásaitokat ill. győzelmeiteket!
Kezdem én:
Legnagyobb bukás:
M. Sharapova játszott valaki ellen. 1. szettet 6-3 ra nyerte, a másodikban 4-0 40-15-re állt.
A szett megnyerésére 1,12-t adtak Sharapovára.
15e Ft-al megtettem, és olyan dolog történt, ami még soha se! Egymás után 4-5 kettős hiba, rossz adogatás.. stb. 4-0 ról 4-5, majd 6-6 lett és TB-ben kikapott.Legnagyobb nyereség:
Még tavasszal a PL-ben megtettem 8 meccset 300 Ft-al. 17500 Ft-ot hozott. -
csimav
őstag
Mára mit mondotok?
Én ezt tettem:
Bolton-Hull 2,5 gól felett
H. Akko-H. Tel Aviv 2
Cercle Brugge-Standard Liege X2
Aston Villa-Liverpool: Torres gólt lő. -
csimav
őstag
Mivel fordításokról van szó:
A tegnapi Cardiff meccs kemény volt
A végeredmény: Peterborough 4 - 4 Cardiff
A gólok: 6.,23.,34.,38.-percben rúgta a Cardiff a gólokat, félidőben 0-4 volt az állás.
A második félidő: 51.,68.,89., és 90. percében a Peterborough gólt rúgott és így 4-4 lett. -
becso13
aktív tag
Én az atdhe.com-on szoktam nézni, ha nem adják, de ha egyszer adja a TV, akkor adja már rendesen
.
Nem teljesen direkt volt amúgy az, hogy 50 eurot nyertem volna a döntetlennel, mert van ugye a 2 euros minimum tét, azt meg kellett rakni és az nagyobb volt, mint amivel egyenlő hasznom lett volna. De amúgy tényleg nem rossz ötlet beváltani 40 centnyi hasznot egy esetleges 50 eurora...
-
becso13
aktív tag
válasz
becso13 #4454 üzenetére
Eladtam végül a 2. gól után, így ha marad a győzelem, akkor 8 eurot kapok, ha véletlenül döntetlen lenne, akkor 40-et (mostmár hajrá Wolves
)
whited hasonlóan tettem én is csak 10 euros téttel és 28 euros liabilityvel.
Tevez nagyon jól játszik, Bellamy nagyon rosszul, a helyére rég behoztam volna Robinhot. -
whited
addikt
válasz
becso13 #4453 üzenetére
én is a foci hive vagyok de ha ennyire layelni akartok tudom ajánlani a snookert meg sokszor vezet a frame-n belül az esélytelen és akk kell eladni mert van rá sansz h forditanak és azzal is lehet jól nyerni
én a city-t 2-0nál adtam el és 40e volt a liability-mkicsit fostam is
de jött rajta 45 euro bármi lesz -
csimav
őstag
Nézte vki az 1. félidő a City meccsen?
Nektek bejön az Eurosport 2?Hogy ráesett a nyakára a srác
-
törölt tag
válasz
betcsiszo #4440 üzenetére
Türelem hiánya és kapzsiság végzetesek sportfogadásban. Na meg a kapkodás. Legalábbis ez a tapasztalatom, ezzel együtt néha nehéz nem elkövetni ezeket a hibákat. Én kb. 3 éve vagyok online irodáknál és én is elkövetem néha még mindig sajnos:-)
Ami a Betfairt illeti, bár én soha nem voltam ott amivel szinte unikum vagyok on-line játékosok körében, ezzel együtt ismerem elég jól.
Sokan teniszt játszanak ott mert elég alkalmas erre a típusú játékra vagyis a back/lay-re. Elég tisztességes stabil hasznot lehet vele elérni, de ehhez nagyon kell ismerni a teniszt, a játékosokat meg nézni a meccseket én többek között ezért sem játszom. Alaptaktika hogy back-elik az underdogot aki 3x vagy a fölötti odds, de valami oknál fogva mégis esélye van nyerni ( a favorit sérült volt, rossz formában van, nem lényeges neki a torna ATP pontok miatt, bundaszagú a meccs vagy egyéb, persze ehhez marha sokat kell olvasni a neten meg benne kell lenni ). Aztán ha úgy áll a meccs és az underdog vezet már lay-elik is szépen ki.
A foci sportfogadási szempontból a legrosszabb egyébként, tudom durva amit írok de ez van. Eleve 3-way sport, szóval háromféle kimenetel lehet, másrészt nagyon befolyásolják a szubjektív külső körülmények, röviden csak egy példa: míg a fociban egy óriási potyagól, meg nem adott 11-es stb. felboríthatja az egész meccset kézilabdában 2-3 ilyen is belefér azon nem fog elmenni a meccs. Nem véletlen hogy a focira óriási téteket engednek feltenni az irodák míg kézimeccsre meg egyéb marginális sportokra korántsem. -
becso13
aktív tag
válasz
betcsiszo #4444 üzenetére
Erre nekem még nincs stratégiám. Elég fontos probléma amúgy, mert egy idő után gyorsan nő a veszteség, de ahogy whited mondta sokszor van gól a meccsek végén. Több tapasztalattal remélem találok majd vmi jó megoldást.
Én játszom a city-meccset. 2-3 gyors gólnak tudnék örülni
MOD:
whited vitáját a többiekkel azért nem értem, mert eléggé hasonló a stratégia alapja egyébként én úgy látom. Amire mi fogadunk az 15-ből 14x jön be átlagban, viszont rugalmasabb, el lehet adni a fogadást, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy szeretnénk.
-
whited
addikt
sziasztok betfair miatt nyugodtan kérdezzetek
am a 0-0sra a válaszom hogy nem adom el mert az esetek 70%-ba van gól a utolsó 20 percbe, persze van kivétel -
betcsiszo
csendes tag
Leginkább arra lennélk kiváncsi, hogy ki, milyen startégiát követve zárja (adja el) a 0-0 állású meccsek fogadásait. Azaz meddig tartotok ki akkor amikor nincs gól. A meccs valahanyadik percében zártok, vagy bizonyos veszteségnél. Ha van ilyen stratégiátok arra is kiváncsi lennék, hogy milyen adatok, statisztikák azok, amik megalapozzák az ilyen jellegű döntéseiteket.
-
Gyick
őstag
Ha a betfairen nyerek menyi idő amig megjelenik a rendszerben az accomnál ott fent a nyereség?Már eltelt vagy 5 perc de még semmi
-
becso13
aktív tag
válasz
becso13 #4441 üzenetére
Ma meghoztam az első logikus döntést, eladtam az Everton-Burnleyt 1-0-nál. Amivel így csak 7.19 eurot nyertem 10 helyett, mert végülis 2-0 lett. Nem bánom a veszteséget, mert hosszútávon, ha az ilyeneket nem adom el, gondjaim lehetnek.
Na meg az idegrendszerem se az 1-0-s utolsó percekre van kiképezve
-
-
becso13
aktív tag
Néha nem értem ezt a szorzóváltozást.
1-0 a Tottenhamnek, félidőben a döntetlenre 9.2-t adtak, most a 77. percben meg 8.6-ot és nem történt semmi azóta. Mondjuk benne lehet, hogyha a West Ham talál egy gólt, nehéz rá válaszolni.
Szerk:
2-0!!! -
csimav
őstag
Valakinek van tapasztalata Betclicről?
Tudom, írtam, hogy nálam feketelistás, de van náluk ez a dolog, hogy az 1. vesztes fogadást visszatérítik, s akár ki lehet venni.
A következő dolgot próbálnám ki:
MB-en befizetnék 5000 Ft-ot, feltolnám a: Chelsea, Tottenham, Man. City hármasra.
Ha nyernék, akkor: 17640 Ft-om lenne. Abból 12e Ft-ot kivennék, 5-el meg elszórakoznék.
Ha bukok, akkor elvileg visszakapom az 5-öt, és kiveszem. -
betcsiszo
csendes tag
Jópár oldalt visszaolvasgatva látom, hogy többen toljátok a Betfairon a lay fogadásokat. Én is ott szoktam ténykedni, focidöntetleneket layolok. Fogadások zárására sok variációt kipróbáltam már, felemás sikerrel. Ha esetleg nem szupertitkos, írhatnátok arról, hogy ki mikor, milyen stratégiát követve zárja a döntetlenre tett lay fogadásokat. Ha nem publikus priviben is értekezhetünk.
-
becso13
aktív tag
2 euroval enged alapból a BetFair. Elég jó oldal amúgy, jó oddsok vannak, mert exchange módszerben működik. A fogadók egymással fogadnak, a fogadásokon az irodának nincs nyeresége, csak akkor amikor leveszed a pénzt (max 5%).
Másik előnye, hogy lehet vmi ellen is fogadni.Más: ManU-n jön most egy kevés pénz, remélni tudtam, hogy lesz gól a meccsen.
Gent - Anderlechtet meglayeltem. 1-0-ra vezet a Gent és kevesebbet adnak a döntetlenre, mint meccs előtt. Ilyen is elég ritkán van.
Izgulhatok még egy kicsit, stream meg elég szar, na mindegy nézem. -
csimav
őstag
válasz
#97862144 #4431 üzenetére
Köszi!
Tobet-en kicsik az odds-ok, és már felhasználtam a bónuszt.
Bwin-en szintén.
Bet365 az jó, csak ott meg apám tolja. Egy IP-vel csak 1 bónusz használható fel, proxy-z ni meg nem akarok.
Betclic-ről nem sok jót hallottam, elvileg feketelistás iroda.Maradt: Betfair vagy Gamebookers.
A 2. nekem jobban bejön, egyszerűbb a dolog.
Betfair-en meg elvileg ki kell játszani, hogy tudj 1 dollárba vagy 1 euróba fogadni, mert alapból csak 4-et engedÉs Gamebookers-en van bónusz: link
Vagyis én azt veszem ki a leírásból, ha valaki meghívna, akkor 100%-os első befizetési bónusz kapnák, 50 dollár-ig.
-
törölt tag
Ja money line-t. Az az 1x2. De lehet persze HC-ra is tenni.
Pinnacle nem éppen erős bónuszokban, régebben annyi volt hogy ha legalább 150 dollárral nyitottál számlát akkor adtak 10% bónuszt. Hát, ez ilyen jelzés értékű inkább.
Ha bónusz a lényeg akkor nem jó, akkor inkább Tobet, Betclick, ezeknél van most bónusz új ügyfeleknek.
Élő fogadásra alkalmatlan szintén a Pinnacle, ha live bet fontos neked akkor bet365-öt, betfairt, bwin-t ajánlom. -
csimav
őstag
válasz
#97862144 #4429 üzenetére
Aha, oké
És ha én csak úgy akarok itt fogadni, mint 1 gagyibb irodánál, pl: tobet, akkor a Money Line-t kell néznem?
Ott van pl. a Wolwerhampton-Man. City meccs:
Tobetnél: City: 1,77
Pinnacle: 1,794Nem tudod, hogy van e valamiféle befizetési bónusz? Esetleg valami meghívásos valami?
MB-ről szeretnék majd 7-8e Ft-ot befizetni.Élőben csak ilyen kevés dologra lehet fogadni?
A Hull-Manchester meccsen csak annyit látok, hogy 2,5 alatt/felett, mérkőzés vége, handicap. -
törölt tag
Betfair, Pinnacle, ezek A+ -os irodák ami a legjobb minősítés, tényleg jók. Biztosan fizetnek és gyorsan. Pinnacle ha nem amerikai major sportokra + focira akarsz tenni akkor kis téteket enged csak, 50 dollárt max kézilbada, röplabda, futsalra és társaira. Ritkán többet is. Amerikai focira, NBA-re ráteheted akár a kocsit, házat is az nem zavarja őket:-)Kifizetés pontos és jó a Pinnacle-nél és nagyon jó oddsai vannak. Pl. egy eseményre equal oddsok esetén míg más irodáknál 1.85-1.85 addig náluk gyakran 1.926-1.926.
-
whited
addikt
válasz
ForRedGlory #4421 üzenetére
igen csak veled ellentétben én nem tok fél millával lay-elni 1 meccset mert akk nekem se 700euro jönne rajta hanem lényegesen több
-
csimav
őstag
Tudtok valami jó irodát ezeken kívül?
Bwin,Expekt,Bet365,Sportingbet,Unibet,Betsson,Tobet
Lehet lemaradt 1-2...Olyan iroda kellene:
- Ahol van 1. befizetési bónusz(50 vagy 100%, Mooneybookersről is)
- Magas szorzók vannak.
- Szép, elrendezett a felülete.
- Segítőkész ügyfélszolgálat. -
whited
addikt
válasz
ForRedGlory #4415 üzenetére
úgy néz ki bejön de fő a biztonság nálam, és még így is marad rajta lóvé
-
whited
addikt
na city 2-0
bármi marad már jön rajta 20euro -
Vandit.
addikt
válasz
Vandit. #4414 üzenetére
...és mégegy. Ki lehet számolni ez 1 millára mennyi lett volna csak ma.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #4415 üzenetére
Stoke=Burnley, csak elírtam
-
ForRedGlory
félisten
Ha már szorzó. 500 ezret a Man Cityre (1.4-es szorzó). Nálam ez olyan tuti, hogy csukott szemmel tenném. Tisztán 200 ezer. Erre térjünk vissza meccs végén, most kezdődött még van hátra 85 perc
Ha ez bejön, akkor már 300 ezernél járok 2 óra alatt. Nem olyan rosszHa nem jön be, akkor tanulság: nagy pénzt nem túlkockáztatni
Másik meccs: Stoke meccsen 3.5 alatt maradnak 1.12-ért újabb 500 ezerrel. Itt 60 ezer tisztán.
Na léptem, jövök meccsek után, most jön a séta -
Vandit.
addikt
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #4408 üzenetére
Na bent lettem volna 96 ezerrel 10 perc alatt. Nyilván bukó is lehetett volna, nem biztos hogy mind megtettem volna, de volt közte pár, amire rátettem volna a fél kezem
-
ForRedGlory
félisten
Nem olvastam el a módszered, melyik hszben van?
Elhiszem hogy van nyerő módszer (máűr ha ilyet lehet mondani), de ezt akartam kiemelni, semmi mást:"játszhatnék 500 forintokkal, de abból soha a büdös életben nem jönne össze 3 hét alatt mondjuk 500 ezer forint, mert arányában sokkal kevesebb az esélyed 200 forintból nyerni 500 ezret, mint 1 millióból nyerni sokkal többet."
Nem vagyok profi, csak szeretnék. Mindenesetre rajtam múlik, mert megvan hozzá az alap. Csak nem kéne elbukni
-
whited
addikt
válasz
ForRedGlory #4407 üzenetére
értem amit mondasz de nemtom akkor a profik
nem én ne érts félre hanem a valódi profik akik milliókkal nyomják azt mondják az 1.3 és alatt szorzókat hanyagolni kell, de te tudod, én örülök ha nyersz csak azért amit én játszom módszert nem kéne lebecsülni
a másik meg hogy ha nekem is lenne 500k-m a saját módszeremre nemtom ki vinné töbre de mind1 de mivel nekem nincs igy könnyen mondod h 10min alatt 100k amikor kockáztatsz rá 1.5millát -
whited
addikt
válasz
ForRedGlory #4406 üzenetére
azzal nincs baj ha vki nyerésből játszik
de akinek van 100-200ezre hogy játszon az akk amúgy is boldogan elélne ha ennyi pénze van szórakozásra
na mind1 -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #4407 üzenetére
Ezek csak példák voltak, nem biztos hogy mind bejön. Szigorúan csak matek miatt tettem be a példákat
-
ForRedGlory
félisten
De okos vagy
"de most érted aki már 100ezreket kockáztat az minek játszik ha ennyi pénze van?"
Megsúgom kerek 170 ezerrel kezdtem és 3 hét alatt ezzel a módszerrel tisztán 1.5 milliót nyertem (jó párezerrel kevesebbet...) Na innen tudok meríteni, nem fizuból. Ha abból tudnék ilyen összegeket meríteni, akkor nem játszanék, mert kő gazdag lennék.
Itt rohadtul nem azon van a hangsúly, hogy 200 forinttal játszol vagy 100 ezerrel, hanem azon van a lényeg, hogy mennyit mersz kockáztatni, és mennyire szeretnéd megkönnyíteni az életed. Én is játszhatnék 500 forintokkal, de abból soha a büdös életben nem jönne össze 3 hét alatt mondjuk 500 ezer forint, mert arányában sokkal kevesebb az esélyed 200 forintból nyerni 500 ezret, mint 1 millióból nyerni sokkal többet. Persze ehhez ésszel kell játszani, kell is a szerencse, de tudod kinek van szerencséje...
Nyilván, ha bukik az ember többet bukik, na de aki nem kockáztat... aki pedig ésszel kockáztat, az ha csak a minimálisat mondom, napi 10 ezer forintot tud nyerni és ezt bárkinek garantálni is tudom! Vandittal elég sokat beszélgettünk erről priviben, ezzel sokkal nyerőképesebb az ember, mint aki alig tesz fel valakit. Aki az életben boldogulni akar, annak jó értelemben tökösnek kell lennie.
Pár példa aktuális szorzókból.
Fulham meccsen nem lesz piroslap 1.08-ért. Tegyüünk rá 300 ezer forintot
Sliema meccsen 3.5 gól alatt maradnak 1.05-ért. Tegyünk rá 300 ezret
West Ham meccsen 1.04 hogy 2.5 alatt maradnak. Tegyük meg 300 ezerrel.
QPR meccsén nincs piros 1.03-ért. Tegyünk rá 100 ezret
Chelsea meccsén x lesz 1.12-ért. Mondjuk 300 ezer téttel) 2 perccel a vége előtt.
A matek: tisztán 96 ezer 10 perc alatt. Mennyi esélyem volt ezek körül bármelyiket bukni? Kevesebb, mint neked meggazdagodni 500 forintokból -
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
A mostani meccseken amik vannak bwinen ezekre lehetne tenni:
Sliema wanderers meccsén 1.18 a szorzó hogy 3.5 alatt maradnak gólban... ez kurva jó... sztem tuti...
Birmingham - Chelsea meccsen lesz gól 1.3-ért...
Fulham - Tottenham meccsen lesz gól 1.3-ért....
(nem aktuális szorzó, már felment kicsit, mert pár perce nézegettem a szorzókat.) -
whited
addikt
Ki mit mára?
Én M.city meg sheffield-etezt a 2 meccset néztem ki magamnak -
Vandit.
addikt
Ez nem odds-függő dolog. Volt olyan, amire bármennyit felraktam volna, akár 10 millát is, de mivel nem volt annyim, így nem tudtam annyit felrakni. Meg kéne érteni, h ez nem csupán az oddsról szól. Van olyan, ahol 1.4-es szorzóra is zokszó nélkül raknék 100 ezret, de van ahol 1.01-re sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Háztartási gépek
- MotoGP & WSBK
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest