- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralyb78
friss újonc
Sziasztok,
Keresek vállalkozó szellemű sportfogadókat. Akik pénzt is szeretnének keresni, az alábbi tippster segítségével. https://www.bettingtipsguru.com/buy-tips/ (Under/Over)
Az előfizetői díj borsos. Viszont ha összejönne 10-15 fő, akik összedobnák a havidíjat, (549 Eurot) szerintem megérné.
Az oldalt már 3-4 hónapja figyelemmel kísérem és a statisztikákban nem láttam visszamenőleg javítást. Úgy számoltam havi 6-10 tét az átlag profit, nagy ligás téteknél ez igen jó.
A tippek rakhatók Pinnacle, 18bet és Sportmarket, stb… irodákban, ahol nem limitálnak.
Ha érdekel kérlek írjál a kiralyb78@gmail.com címre.
Köszi
Balázs -
brandee
csendes tag
Jobbnak mondható tippeket honnan szereztek be? Bár gondolom ez általában szuper titkos info
Ingyen tippadó portálok közül a Tippmestereket ismeri valaki? Ott mindig van pár grátisz tipp is posztolva. -
Laox
aktív tag
Sziasztok! Bwin-re befizettem 17 jurót. Fogadtam, ezres a tét, illetve 2300 forint a fogadás biztosítása. Viszont azt írja ki, hogy nincs elegendő egyenlegem (6200 forint van a ~1000 forint bónusszal együtt), biztosítás nélkül viszont a sima ezres tétellel átengedte. Mi a probléma, valahogy külön számlára kellene feltöltenem, hogy a fogadás biztosítására is legyen fedezet?
-
relaxx88
csendes tag
Sziasztok!
Ingyenes telegram csatorna, szuper tippekkel. Csatlakozz Te is!
https://t.me/joinchat/AAAAAEmxGao7OhPMHmGIBQ -
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Hallottatok már erről az oldalról: http://www.bettingtips.hu/ ?
Facebookon találkoztam az oldalukkal és kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mennyire kamu a dolog? -
rwin5
őstag
Uraim irány a tippmix topic, aktívabb, mint ez. [link]
-
Shady313
aktív tag
válasz
Shady313 #5810 üzenetére
Bajnokok Klubja: az utolsó két nap, 3-as szorzóval (kötés), jött a VIP
Ez így elég korrekt
VIP nem mindig van, de úgy nézem megéri inkább azt megjátszani. Mostani stratégiám: a tőkém 1/4-ét használom fel csak fogadásonként, ha esetleg bukna van mihez nyúlni. Amit nyerek visszaforgatom.
-
Shady313
aktív tag
válasz
szabacsik #5809 üzenetére
Én a Bajnokok Klubját tesztelem (ez sem egy régi, mint ahogy látom amit te linkeltél sem az), náluk próbálkozok és szimpatikus, hogy nem rejtegetnek semmit (mondjuk ismert személyek állnak mögötte, meglepne, ha kamu lenne).
Sportfogadással szintúgy nem rég kezdtem el foglalkozni, még a Forex-es és HYIP-s időkben megtanultam, hogy akik nagyot ígérnek azoknak nem szabad hinni.
A Bajnokok Klubjáról annyit, hogy vettem egy VIP-t (először csak Basicet, de rugalmas volt a support és engedték, hogy váltsak felfelé különbözettel) szelektíven játszogatom meg a tippjeiket, tehát nem mindet amit kiajánlanak és ott is szoktam variálni a Basic + VIP-k között. Ha egyedül játszok csak kispénzzel, ha van segítség/egyetértés akkor nagyobbal játszok papíroson, amin nem mindig szerepel minden tippjük (heti 1-2 ami nincs ott), de lehet válogatni, meg volt, hogy én is tettem mellé amit épp úgy éreztem.
Azt mondom profitos vagyok, ugyan volt egy nap amikor több elment mint amire számítottam, de nem buktam annyit mint amennyit ténylegesen velük profitáltam (ha levesszük a magánakcióimat). Hosszú távon elválik, érdemes lehet a kötésekre fókuszálni
Mondjuk én inkább befektetésnek gondolok rá mintsem gyors meggazdagodásként.
Az online fogadást egyelőre csak fontolgatom, arra van Live lehetőségük is, de azzal nem foglalkoztam még, hogy mennyire esélyes.Ha közben van tapasztalatod a Milan Talks-ról kérlek oszd meg velünk, mert kicsit szkeptikus vagyok a számok láttán. Nekem a havi 10-20% profitnál több nem tűnik reálisnak ebben a piacban sem. Mondjuk a BK-nál sem a marketing duma győzött meg, inkább a tipparchívum.
-
szabacsik
őstag
Helló. Egyáltalán nem értek a sport fogadáshoz de az egyik ismerősöm ajánlott egy oldalt (milan talks money). Ugye itt van egy tagsági díj amelynek következtében küldik hogy mit kéne fogadni és 2x 4x nyereséggel lehet számolni egy hónap alatt. Tudtok erről valamit? Bocsi az offért és köszi előre is.
-
suits
tag
hi
Betfair-en mennyi az mennyiségű öszeg amivel lehet fogadni? 6 eurom van most a rendszerben kiváncsi vagyok meddig sikerül feltornázni csak kellene tudom mi a minimális összeg amivel lehet fogadni -
flierqqq
tag
Sziasztok!
Néha-néha szoktam tippmixelgetni, illetve bet365-n fogadni, ezt régebben anyám kártyájával tettem.
Most nekem is lett saját számlám, így elhatároztam, hogy befizetek 5.000Ft-t. Beregisztráltam, befizetem, viszont addig nem tudok fogadni amíg nem küldök képet a személyiségemet igazoló dokumentumokról.
Na itt jön a bökkenő. Még nem múltam el 18, a regisztrálás során hazudtam egy évet a születési dátumommal kapcsolatban. Van rá valami esély, hogy tudjak fogadni, vagy, hogy visszakapjam a pénzem? -
lorcsi
veterán
-
tepenzed
őstag
Sziasztok állítólag vannak olyan oldalak,ahol nagy szakik adnak ingyen sportfogadási tippeket és elég gyakran be is jönnek komoly kombik. Tudtok ilyet? Google-val próbálkoztam de csak kihalt oldalakat találtam...
-
Laczik
tag
BetClicken most 17 ezres, Sportingbeten pedig 30ezres ingyenfogadás bónuszt adnak a frissen regisztráltaknak.
Valaki próbálta már? Ki is veheted a bukott pénzt egyből vagy előtte meg kell forgatni? -
Misi 007
őstag
Kaptam egy "aranyos" e-mailt.
Tárgy: Ügyfélinformáció: kezelési költség felszámítása.
Tisztelt ...!
Adataink szerint Ön az elmúlt 12 hónap során egyetlen valódi pénzes termékünket sem vette igénybe.
Számláját megterheltük (...Ft) összegű kezelési költséggel.
11-Mar-2014-án további összeget vonunk le számlájáról. Amennyiben azonban 10-Mar-2014-ig újra aktiválja számláját, ez utóbbi összeg nem kerül levonásra.
A számla újraaktiválása rendkívül egyszerű: csak jelentkezzen be és tegyen meg egy fogadást, fizesse be egy verseny készpénzes nevezési díját vagy hajtson végre bármilyen más készpénzes tranzakciót.Sok szerencsét
Az Ön bwin csapata.Túl sok lóvé nem volt a számlámon de azért ehhez pofa kell...
-
scommetix
újonc
válasz
scommetix #5796 üzenetére
Esteghlal K._-_ Foolad - Date: 03.01.2014 Match at: 11:30 Prediction: X2 Odds: 1.44
Sziasztok!
Remélem erre néz valaki
Bwin-ről szeretném kivenni a pénzemet. Egyetlen gondom, hogy amikor nagyon régen csináltam az accot, akkor vmiért a nővérem nevével regisztráltam. Minden személyes adatom az enyém, kivéve a keresztnevet :S
Ha feltöltöm a személyimet, amin látszik a címem, nevem, fejem...van esélyem, hogy megkapjam a pénzt?
Az én email-címemhez van kötve az acc, emailcímem az gyakorlatilag a nevem.Előre is köszi!
-
engine88
aktív tag
bwin-en kivul melyik fogadoportalnak van meg fasza andoidos appja?
-
handbox
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Esetleg van valakinek felesleges ajánló kódja vagy valami hasonló valamelyik irodához ahol megtudnék indulni? Aki tudna esetleg segíteni megköszönném, illetve kérem, hogy priváttal keressen. Előre is köszönöm.
-
TeliBETalált
csendes tag
Tippek a mai VB-selejtezőkre:
Örményország - Csehország 2 - 1.95
Törökország - Magyarország 2 - 5.50
Észak-Írország - Izrael 2 - 2.40
Montenegró - Anglia 1 - 5.00Ez kötésben, rá egy ezres és máris kellemesebb a tavaszi hóesés.
További tippek itt.
-
TeliBETalált
csendes tag
Paddypower-t használja valaki?
-
Barell
senior tag
Él még ez a topic? A kérdésem az lenne hogy ma elkezdtem Bwinezni és már nyereségesen is zárom a napot de kifizetésnél ezt írja:
Nyereményigénylés blokkolva
Ennél a számlakategóriánál nem engedélyezett a pénzkivétel. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Ez mitől lehet?
-
plus44
veterán
Mi van a bwinnel? Csak nekem nem megy, vagy senkinek sem? Belépés után csak a szürkés háttér fogad, sehova nem tudok kattintani, olyan, mintha az oldal nem is lenne, csak a bwin háttér... Ilyen esetben hogy tudok írni a bwinnek?
-
whited
addikt
Üdv uraim, van itt aki arbol esetleg, mert ha sokan lennénk akkor nincs kedvetek 1 olyan topichoz?
-
Ryle
tag
Sziasztok!
Igen kezdő vagyok a sportfogadás terén, és pár infót szeretnék kérni hogy miket érdemes figyelembe venni mikor megtesz az ember egy fogadást ?
Hol lehet a neten rendesen informálódni a sportfogadással kapcsolatban ?
Laikus vagyok nagyon a témában, és olyan tapasztalt emberek segítségét szeretném kérni.
Válaszokat előre is köszönöm
-
Bocaa
senior tag
bet365-re ha bankkártyáról töltök fel pénzt nem fognak nekem onnan levenni pénzt semmiképp ( persze azon felül amit felrakok )ugye?
-
fradi81
veterán
válasz
gyuszko8809 #5756 üzenetére
Szia, nem.
-
gyuszko8809
csendes tag
Sziasztok.
Bwin-en fogadtam de nem egészen úgy sikerült ahogyan akartam és az lenne a kérdésem, hogy ezt valahogy vissza lehet-e vonni úgy, hogy megmaradjon a pénzem? -
bwin
újonc
sziasztok!
ha valaki esetleg akar bwines számlát (ott most van egy akció , 2500FTos jóváirás) az küldjön e-mailt ! mailben nevét e-mailjét és megy a meghivó!
részletesebben mailben elmondom ha kell...e-mailbe irjatok : eubest.laszlo@gmail.com
-
enginev3.0
félisten
-
hamyka
senior tag
Sziasztok újra!!
Ha bele akarok vágni akkor hol nyissak folyó számlát vagy mit??
De Magyart ajánjatok lehetőleg ahol nincs korlát a kifizetésre, és ingyenes
Azért mindenképpen Magyar hogyha gondok akadnak akkor rájuk tudjak írni
// és olyat
ajánljatok hogy mindenhol elfogadják
Vagy nem érdemes 1 folyószámlára kérrni a külömböző helyekről nyert pénzt és inkább mindegyik nyereményt külön folyószámlára kérrni?? szerintetek??
Másik dolog:
Valódi pénzes,lövöldözős játékot tudtok-e nekem ajánlani?? a Bwinnek volt ( mint ahogy már írtam is de erre még nem kaptam választ))
-
hamyka
senior tag
válasz
enginev3.0 #5702 üzenetére
Szia!!
Most nem azért de jól tetted hogy kevés pénzel játszottad meg, nah nem azért mondom ezt mert rossz szándék vezérel, csupán azért mondom ezt mert lehet hogyha nagyobb őszeggel játszottad volna meg lehet hogy veszítettél volna!!!!
Persze ha bejön valami mindig jobbat és jobban szeretné az ember elérni a célját
Írj és üdv: Hamyka
-
hamyka
senior tag
válasz
Szia!!
Na ez engem is érdekelne hogy megy-e a kifizetés ott!!
Másik kérdésem az lenne hozzád ( ha sűrűn nézegeted az oldalt akkor tudsz rá válaszolni is)
Volt nekik anno lövöldözős játékuk is valami olyasmi hogy meg kell menteni a világot, és hogy sok extrát meg mit tudom én mit ad...
Erről tudsz valamit??
Írj és üdv: Hamyka
Ui: Előre is megköszönöm ha te és a többiek segítetek nekem
és leírjátok az igazságot
-
hamyka
senior tag
Sziasztok!!
Nem tudom hogy kell fórumot nyitni, ill hogy volt-e szó már róla, de engem az érdekelne hogy ki próbálta már a rulett mánia termékeit, illetve a Roulette Bot Plus programról??
Bár lehet nem szeretnek ezekről beszélni, vagy nem tudom....
a rulett mániának van fóruma, lehet angolul is használni és Magyarul is
mert tudom...
Írjatok és üdv: Hamyka
ui: Látom szó esik erröl a Betclicröl is, akkor most jó vagy nem jó??
Én úgy tudom hogy adnak ingyen 6000 ft-ot vagy ez is hazugság??
Írjatok és üdv: Hamyka
-
fradi81
veterán
bwin, unibet, sportingbet, betclic, fortunawin így elsőre, befizetéshez elég egy bankszámla, lehet utalni, azonnali feltöltéshez meg ott a kártyás befizetés, ilyenkor levon egy kis százalékot. Hogy melyik számodra a perfekt az akkor derül ki ha megtapasztalod a dolgokat.
-
-
bubi92
őstag
sziasztok
felmerült bennem, hogy belekezdek online fogadásba, de a dömpingből nem tudom melyik oldal lenne a pörfikt. abszolút kezdő vagyok ilyen téren. egyelőre minimális befektetéssel szeretnék, későbbiekben talán nagyobb téttel is. fontos, hogy akár pár ezres nyereményt is kitudjak venni. láttam, hogy kül. helyekre kell regelni, hogy müködjön a dolog pl. moneybookers vagy valami ilyesmi a neve. jó lenne ha erre nem lenne szükség, vagy paypal-emet tudnám használni.
ezek alapján melyik oldalt ajánlanátok nekem?üdv:
bubi92 -
BéHGT
senior tag
válasz
enginev3.0 #5742 üzenetére
Grat!
Gyere át ebbe a témába! -
enginev3.0
félisten
És ami megint bejött
Real Madrid - CSZKA Moszkva: Mindkét csapat szerez gólt: [igen]
Chelsea - Napoli: Mindkét csapat szerez gólt: [igen]Tét: 400Ft
Nyeremény: 1200Chelsea - Napoli 1. félidő eredménye [Chelsea]
*(0-2) Real Madrid - CSZKA Moszkva [4-1]Tét: 400Ft
Nyeremény: 1700Ft -
enginev3.0
félisten
Jött a mixem
Ruch Zdzieszowie - Ruch Chorzow
Novi Pazar - Vojvodina
OFK Belgrád - Partizan BelgrádTét: 300Ft
Nyert: 1380FtSzerencsejáték zrt oldalán játszom
Előnyök:
500ft-nél ki lehet kérni
Nem von le annyit a bank
Postán is lehet kérni a pénzt
Gyorsabban megvan a kifizetésHátrány:
Nincs mastercard támogatás mint máshol, így átutalással kell, ami 1 nap volt
Nincs meccs nézés, de ezt bet365-el megoldottam
Minimum egy nap mire jóváírják a nyereményt -
BéHGT
senior tag
bwin-en nincs olyan, hogy barát meghívása? Nem igazán találom, régen pedig emlékszem ilyenre...
-
ftc
nagyúr
válasz
sniper elite #5737 üzenetére
Töröltem mert nem fogadtam egy ideje...múltkor akartam, de őszintén sokszor fagyott nekem... más meg nem s akkor hagytam abba az ottani létet...
-
sniper elite
senior tag
Figyi nem kell törölni magadat, csupán ne játszunk náluk és egy időintervallumon belül észre fogják venni, hogy nem jó felé haladnak ezzel a dologgal. Biztos, hogy ez csak egy próba, hogy mennyit lehet lehúzni rólunk fogadókról, ahogy látják a kevesebb befizetést és fogadást egyből visszafognak hátrálni.
-
ftc
nagyúr
válasz
sniper elite #5734 üzenetére
Vau 1.25EUR
lehet innen törülni magunkat?
-
sniper elite
senior tag
Szeretném leírni a gondolataimat sportingbet legújabb és egyben legrosszabb húzásával kapcsolatban. Gondolom mindenki észrevette aki bankkártyával vagy utalással tölt fel az irodánál, hogy az eddigi 6000 forint feletti ingyenes bankkártyás fizetési mód 375 forintra drágult igazából semmilyen módon nem megindokolva. Ráadásul a Banki utalásnál is 375 forint a kezelési költség... ez minden más irodánál INGYENES!!!! Azt hiszem, ezt a lenyúlást már nem sokan fogják lenyelni mostanában. Én buzdítok mindenkit, hogy ne fizessen be a sportingbethez legalább pár hétig vagy 1-2 hónapig de legjobb lenne addig nem fizetni be amíg vissza nem állítják a régi ingyenes vagy 6000forint feletti ingyenes fizetést azért, hogy rájöjjenek nem lehet kihasználni a fogadókat! Én személy szerint jó pár éve fogadtam náluk, eleinte totál ingyenes volt a kártyás feltöltés és az utalás is, ezért is ragadtam náluk már évek óta, de most úgy érzem kicsit túlmentek a határon és indoklás nélkül vagy bármiféle információ közlése nélkül példátlanul nagy kezelési költséget számolnak fel. Ilyen 375 forintos általános kezelési költség sehol máshol (másik fogadóirodánál) nincs!!! Tehát fogjunk össze és fogadjunk máshol amíg a Sportingbet nem látja be a hibáját. Köszi!
-
concret_hp
addikt
unibeten 1.42ért magyar csoportgyőzelem a vizilabda eb-n sztem elég jó
-
fradi81
veterán
válasz
enginev3.0 #5730 üzenetére
Nem. Szerencséd volt hogy ennyit eltaláltál
-
enginev3.0
félisten
Ez már szívás nem?
-
fradi81
veterán
válasz
enginev3.0 #5727 üzenetére
A névnek egyeznie kell, szerintem nem fog menni.
-
enginev3.0
félisten
Ha haveromnak rakok fel az én kártyámról pénzt bet365-re ugyan arról amiről az enyémre is akkor lehet valami gondunk?
-
enginev3.0
félisten
Valencia hozott nekem egy 6600Ft-s összeget 4000-ből
-
ftc
nagyúr
válasz
Apollo17hu #5720 üzenetére
Amiről tudtam az a szezonbeli forma + előző meccsek + egymás elleni eredmények + hazai gólátlag/ bekapott gólok stb ebből összehoznak egy statisztikát s az szerint számolnak...a a pontos képletet nem ismerem..nem dolgozok iylen helyen
-
engine88
aktív tag
Üdv
Melyik fogadóoldalra lehet PayPal-on keresztül pénzt feltölteni? -
ftc
nagyúr
válasz
Apollo17hu #5718 üzenetére
eléggé statisztika
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Van valahol a neten infó arról, hogy az odds-okat mi alapján, milyen szisztéma szerint állapítják meg a fogadóirodák?
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Kicsit off, de nem tudja valaki, h ha mobil lottón nyerek mennyi idő alatt fizetnek ki?
-
fradi81
veterán
válasz
Kujmandosz #5714 üzenetére
-
Kujmandosz
csendes tag
Hello,
én 1 hete reggeltem a bwinre.Elég kezdő vagyok.Eddig éppen szinten tudtam tartani a pénzemet.Azt szeretném kérdezni hogy mire érdemes fogadni és tudnátok tippeket adni. -
Misi 007
őstag
válasz
enginev3.0 #5712 üzenetére
Köszi a segítséged!
-
Misi 007
őstag
Bwin-ről akarom a lóvém kivenni de mivel az új bankom tiltja a szerencsejátékot így csak banki átutalással tudom kikérni a lóvém.
Na már most ide a címzett nevéhez és a lakcímhez a sajátom írjam vagy a bankét? -
Studiossrác
aktív tag
válasz
enginev3.0 #5708 üzenetére
Hello.
Használj moneybookers-t(skill-t)
-
fradi81
veterán
válasz
enginev3.0 #5708 üzenetére
Paypal nincs egyik irodánál se, gondolom a paypal így döntött. Erste meg a leghitványabb bank amit ismerek. Moneybookersren keresztül neked talán olcsóbb levenni.
-
enginev3.0
félisten
Megkaptam a kifizetésem bwin-ről, az erste bank 2000-ret levont -.- miért nincs paypal lehetőség Magyaroknak?
-
enginev3.0
félisten
válasz
fradi81 #5706 üzenetére
Kikértem a pénzt
ma nyertem egy tennis meccs alatt több mint 7000Ft-t, végig arra mentem hogy lesz egyenlő a következő játék alatt? (40-40) 3× szorzók voltak és 500-assal meg 1000Ft-vel végig nyertem 3-4× egymás után. szóval kikértem a pénzt, csak még várom hogy a fényképet is csekkoljákWoW király
Tisztelt Kocsi úr
Az Ön által elküldött hatósági igazolványnak a másolatát elfogadták.
-
fradi81
veterán
válasz
enginev3.0 #5705 üzenetére
El kell küldeni mindkét oldalát a személyinek.
-
enginev3.0
félisten
Bwinen kifizetés előtt mivel tudom magam azonosítani? lakcímkártya is jó? vagy marad a személyi?
-
fradi81
veterán
válasz
Sokszor nem kértem ki, de nálam simán ment, 7500Ft a minimum.
-
ftc
nagyúr
válasz
Bwinen van egy minimalis összeg amit el kell érned s utánna kiveheted...
-
enginev3.0
félisten
Helló
Bwininen megy a kifizetés? Nincs semmi hülyeség amit esetleg meg kell adni ugye?
Igaz most nullán vagyok, de ha valamit kitalálnak mikor kikérném a pénzt, akkor inkább átmegyek máshovaMúltkor sikerült egy "szép" kis összeget szereznem, 500Ft-ből, egész jó szorzója volt, és még a % értékelése is magas volt, megtettem és megbántam hogy csak ennyivel
Azóta persze az összeg elúszott többi fogadásra, ez a lóverseny nagyon nem nyerő sport, abba is hagyom, inkább megyek a többi sport után, van fogadásom pár meccsen
2011.10.05. 21:00 Győztes (Win)
(US) Calder Race Course - Race 3
fogadás 500.00
Nyert 4,003.79 -
ftc
nagyúr
ah nem ide...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Nest doorbell gen2
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest