Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimav
őstag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Arra tettem, hogy Ghána gólt lő.
-
csimav
őstag
Mára Elefántcsontpart-Ghána meccsre mit mondtok?
-
sniper elite
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Szerintem ne mástól kérj tanácsot ha nem vagy benne biztos, amúgy én Bayern drukker vagyok, de statisztikát mindig megnézem, vagy a híreket hogy éppen ki sérült! Az a gond, hogy könnyen lehet x is a meccs, hiába mást mutat a szorzó attól még bármi meglehet! Lehet jobban járnál ha inkább gólra raknál!
-
fradi81
veterán
Honvéd - Nagyvárad (román 2.) élőben unibeten 1,65 szégyen lenne ha nem nyernének

-
Vandit.
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Annyira nem tuti, mint a City - Birmingham meccs, de azért otthon behúzzák.

boxi: Annyira tuti, mint a múlt hétvégi kombók.

-
fradi81
veterán
válasz
Ace Ventura
üzenetére
20:30 Bayern München-Hoffenheim 1,45 szerintem erre érdemes.
-
Ace Ventura
addikt
Van valami tuti mára skacok?Van fölös 8K-m, még reggel nyertem egy kis Fish-Baghdatis tenisszel.
-
fradi81
veterán
Betclicnél csak az kap ingyen fogadást aki minimum 6000Ft-ot rárak?
-
sniper elite
senior tag
Kinek hogy alakul eddig a 2010-es év nyeremények szempontjából? Nekem eddig ez a legjobb évkezdésem, bár most csak 1 sportfogadó irodánál fogadok, többit végleg elhagytam! Unibet mindenben tökéletes.. Betclicnél év végén, sikerült egy 400%os nyerési mutatóval végeznem

-
csimav
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Pinnacle-n 1,54 volt CSKA győzelme

-
csimav
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ménem bwin-en tetted meg?
-
ForRedGlory
félisten
-
stangli
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
számszerűsítve másnap reggel szokott megjelenni

-
Vandit.
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Másnap szerintem. 1 nap kell átfutási idő.
-
csimav
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Épphogy elkente

Abból a 150 ből 2-t nem tudnál kölcsön adni?

-
ForRedGlory
félisten
Online Tippmixen mikor frissül be a nyeremény? Konkrétan tettem 100 rugót a CSZKA Moszkvára, hogy elkeni a Caja Laboral Baskoniát, és már vége a meccsnek, de még nem kaptam meg a jogos 150 ezremet

-
csimav
őstag
Átgondoltam a dolgokat és arra jutottam, hogy:
Jó dolog ez betfair féle stratégia, viszont marhára nem éri meg.
Pl: 30-40 eurót kockára tenni 5-10 euróért elég kockázatos... Szóval lehet, hogy az ember nyer vele sorozatban 10-et, aztán ha a 11. et elbukja, akkor rosszabbul áll, mint a legelején.
Szóval értitek...? Lehet nyerni szépen sorban 100 euro befizetéssel + 40-50-et, de ha 1 szer buksz, akkor annyit buksz, hogy szinte semmit nem ér, amit addig szépen, lassan összeszedegettél. -
fradi81
veterán
Tipp: Malawi nem kap ki.
-
whited
addikt
Közbeszolhatok mint betfair itteni ajánló
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyick kollega arra fogad ha jól értem
hogy a pontos végeredmény tegyük fel 1-0ra nyer a hazai arra mondjuk 5x odsz van
és ő megfogadja 300euroval pl hogy nem 1-0 lesz így 70eurot nyerhet max és mivel ugye a fio meccsen a V szerzett vezetést így ezen a meccsen a büdös életbe nem lesz 1-0 a vége
-
fradi81
veterán
Ma is az esélytelenebb nyer tudtam

-
Gyick
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az általad emlitett példa nem jó mert én arra fogadok hogy nem lesz vmi(az a lay amikor nem valami mellett fogadsz hanem ellene).Ennél a szorzó nem a lehetséges nyereményt jelzi hanem a lehetséges veszteségedet(a felelőségedet ahogy a betfair mondja).A tét amit megadsz igazából az az összeg amit megakarsz nyerni.Eladás alatt azt értjük itt hogy a saját fogadásunk ellen fogadunk.
Az általad emlitett példánál a 80.percben nagyon alacsony lesz már valószinüleg a lay 2 kürüli.(mármint az 1-0-hoz tartozó)legyen mondjuk 2.5.Ebben az esetben layelek mondjuk 10 euróval akkor az azt jelenti hogy 10 eurót fogok nyerni de ha az jön be ami ellen fogadtam(szal 1-0 lesz)akkor 15-öt vesztek.
De mondjuk a 82.percben lesz egy gól és beparázok hogy 1-0 lesz a vége az odds meg le esik kb 1.5-re mondjuk.Ekkor egy naygobb öszeggel(16.6euró) fogadok a saját fogadásom ellen(szal arra hogy 1-0 lesz) és akkor csak 6.6eurót bukok a 15 helyett.
Ez egy nagyon hülye példa mert a 80.percben nem szivesen fogadnék erre vagy ha igen akkor inkább egy nagyobb layel mondjuk a 2-1 ellen.
azt hogy mennyit kell feltenni ahoz hogy mindegy mi lesz a vége egyforma nyereségem/veszteségem legyen programmal vagy egy egyenlettel ki lehet számolni ha igény van rá le is vezetem itt matematikailag. -
Gyick
őstag
Nekem dombornyomott kártyám van arról a minimum deposit 15 euró mbröl kevesebb úgy nézki...
Annyival meg ne is akarj el kezdeni játszani mert amikor magad ellen akarsz fogadni akkor ahoz kell sok.Az előbb emlitett 10 eurós példához pl 28euró.+a laynél levonja előre a veszteséget.Szal 88euró
-
ForRedGlory
félisten
Kutya legyek, ha értem

Szóval... Fiorentina meccs, 20. perc 0-0, megteszed 60 euroval, hogy nem lesz mittudomén 1-0 az eredmény... eztán mi van? Vezesd már lé normálisan kérlek
Mondjuk...
80. perc 0-0, megtetted a meccs elején 100 euróval, hogy 1-0 lesz... 82. percben azt mondod, köszönöm, de nem... "eladod" a tipped, és visszakapsz mondjuk 60 eurót?

-
fradi81
veterán
Algéria vagy Mali? Vajon ma is az esélytelenebb nyer?
-
Gyick
őstag
válasz
fradi81
üzenetére
7x-es volt a lay az azt jelenti hogy 10 euróért 60-at kockáctatsz de ha 2.5x szorzonál eladod akkor 18-at veszítesz csak.Az szórzóban annyit jelent mintha 1.55x szorzó lenne számítasiam szerint.Én most mecs előtt raktam mert nem voltam itthon de általában hogyha nincs gól úgy esnek le az oddsok akkor még kisebb a kockázat.Mondjuk az idő is kevesebb hogy változzon vmit a helyzet
Én csak élőket játszok.. -
Gyick
őstag
Én mostanában a correct score-okra layelek.Jobb mint az over/under gól mert ott mindegy hogy kirugja a gólt itt nem,a végkimenetelnél meg pláne.pl fogadok az ellen hogy nem lesz 2-0 ha meg a 75.percben 2-0 az állás akkor meg eladom gyorsan.tegnap ezen jött 30 euró
-
csimav
őstag
Mára valami tuti?

-
whited
addikt
tudom ez nem sokat segít de én szoltam hogy az első meccsek mindíg veszélyesek.
Én nyertem a kamerunon Lay-eltem az X-t és végülis bejött
-
csimav
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Nagyon jó....
kéregetek 2e Ft-okat Moneybookers-en, hogy tudjak fogadni, eladom a dolgaimat.
2e Ft-ot felvittem 13e Ft-ra, de hát kivenni nem lehet, mert ilyen bónusz-olyan bónusz.....
Aztán ma 10 ből 10 ember azt mondta, hogy tuti nyer Kamerun, 60. percen 1X-re feltettem mindent, erre tessék, remélem találkoznak 1-2 fegyveressel, mint a togóiak.
De jó, hogy eddig soha az életben nem használhattam a "Kifizetés" menüt.

-
csimav
őstag
Rohadjon meg Kamerun.
Elbuktam mindenemet rajtuk

-
csimav
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Megtetted te is a kombimat?

-
fradi81
veterán
De jó hogy nem raktam kamerunra, 0-1 után 1X-re ugyanannyi a szorzó az egyenlítés csak összejön.
-
csimav
őstag
AC Milan-Novara 2.5 gól felett
Panathinaikos-Pierikos 2.5 gól felettBejön szerintetek?
-
becso13
aktív tag
Valaki meg tudja mondani, hogy miért van alacsonyabb szorzó a Monacora, mint a Montpellier-re?
-
csimav
őstag
Mára ezeket tettem:
Cameroon-Gabon
Deportivo-Valencia
FC Sevilla-FC Barcelona Lionel Messi gólt szerez.
Össz. odds: 8,23 Tét: 1000 Ft -
whited
addikt
Holnapra tippem
Camerun hozza a meccsét, a torna legnagyobb esélye és érdeke a csoport elsőség.
És a barca továbbjut a kupábol -
Boxer001
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Na ja, nem sok kellett, hogy bekapjanak megint egyet.

-
juliabrilke
veterán
Azért tudnak meredek dolgokat csinálni a hazaiak.

-
csimav
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Mivel buktam 2-t, gondoltam, hogy hamar visszahozom

A Róma a 46. percben egyenlített.

Aztán tettem még 3800 Ft-ot a Rómára, így 1-1-nél.
Azért elég szépen nyomnak, csak nyernek...A Triestina 1 gyenge csapat. Serie-B -ben is csak 18.-ak, míg a Róma Serie-A-ban 5.
3-1 lesz a vége? Azt mondjátok?

-
csimav
őstag
Amit szépen összehoztam Egyiptomon és az U17-es meccsen, azt elviszi Róma...

-
Ace Ventura
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nem, a szorzó mindegy volt, de nem tudtam jobbat.Sajnos kötésbe nem lehetett tenni, ezért kellett egy olyan meccset választani, ami a többiekhez képest biztos, és magas az szorzója

Ennek 50% esélye van, és magas az odds, aki ennél jobbat tud, az szóljon
-
juliabrilke
veterán
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Azért ez elég bátor dolog volt.
Legalább 1,5 vagy 1,7-es szorzóval kellett megforgatni? -
Ace Ventura
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
87:80 lett, izgultam, de bejött

-
juliabrilke
veterán
Te jó ég!
Ez a Basel - Bayern meccs mennyire unalmas.

-
csimav
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Mi van Besiktas-al?

-
juliabrilke
veterán
Basel - Bayern meccsre mi a tipp a végeredményt illetően? 1:1?
-
csimav
őstag
Erre a kombira mekkora esélyt láttok?
Mozambik-Benin X2
Le Mans-Bordeaux
AS Roma-Triestina
Besiktas-Kasimpasa
-
csimav
őstag
Tettem 2 fogadást az Egyiptomi meccsre 0-1 nél:
link
Szerk.: most nézem, 1-1 a meccs
azért nem rossz az a 4,19 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)