- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Ace Ventura #5098 üzenetére
Rohadjon meg a bíró, egy szabályos gólt nem adott meg a Stuttgartnak
Ezen ment el a szelvényem.
-
fradi81
veterán
válasz
sniper elite #5096 üzenetére
Abból indultam ki amit itt olvastam róla oldalakon keresztül.
Na ez a kézi eb- nekem nem jött be, csak buktam velük.
-
sniper elite
senior tag
válasz
fradi81 #5094 üzenetére
Igen nem valami nagy szám az oldal, fogadási kínálatuk eléggé gyérnek mondható, másik meg az hogy élőfogadásnál szinte alig lehet valamire rakni! Mondjuk én csak azért fizettem be mert kipróbáltam az oldalt, de mindenesetre elég szépen zártam ott szóval nem panaszkodhatom
Ami viszont nem rossz, hogy elég gyorsan utalnak!
-
Gyick
őstag
Én az unibeten reggeltem nem régen és 10k volt a bónusz amiből megkaptam 2500-at.
Megfogom kapni a többit is csak sokat kell még fogadnom amit beraktam pénzt megkell forgatni.pontosan én sem tudom hogy hányszor vagy mekkora fogadásokon.Az oddsokat nézd inkább meg hogy mikre lehet fogadni ne a bónuszt szerintem -
sniper elite
senior tag
Pontosan, engem pár hónapja a Betclicen vágtak át ezzel, 100 euró bónuszt kaptam de persze 100-at bekellett fizetni hozzá! 3-4 meccsen megvolt forgatva, gondoltam lehívom akkor! Erre nem engedték lehívni, és ráadásul amit nyertem vele pénzt azt is törölték! Szóval ez a bónusz egy nagy faxság véleményem szerint! Amúgy látom többen kérdezik hova érdemes fizetni, én unibet és amit már írtak többen sportingbetre szavaznék, bár utóbbit ritkábban használom! De Bwin-t nem ajánlom, vagy csak nagyon ritkán, jártam már velük rosszul nem egyszer! Volt amikor eltűntek a mérkőzések stb...
-
fradi81
veterán
Lehetsz mindkettőn, a szorzók között néha egész 'nagy' a különbség. Soprtingbeten vagyok mert itt van olyan fogadási lehetőségek élő fogadásnál ami bwinen nincs, meg itt csak 1000Ft a minimum be-kifizetés. Hogy melyik a szimpatikusabb majd rájössz idővel
Bwinen voltak furcsa dolgok ezért nem annyira szeretem.
-
fradi81
veterán
Hello
Szerintem az egyenleged 10%-val fogadj maximum. A bónuszok ki vannak írva a főoldalra általában.
sportingbet:
Lépés 1. Nyisson egy számlát a Sportingbetnél - az első hazai online fogadóirodánál.
Lépés 2. Fizessen be 5000 Ft-ot és megkapja első 2.500 Ft-os ingyenes fogadását
Lépés 3. A 2., 3., 4. ingyenes fogadás begyűjtéséhez az előző ingyenes fogadást követő héten fogadjon legalább 5000 Ft értékben.bwin befizetés min: 2500Ft kifizetés:min:7500Ft a minimum, fogadási tét min. 120Ft
sportingbeten 1000Ft mindkettő. legkisebb tét: 250ft -
syl5
őstag
Sziasztok!
Már egy ideje gondolkozom, hogy elkezdek meccsekre fogadni, de lenne előtte pár kérdésem. Ehhez kérném segítségeteket.
Regeltem már BWIN-re, meg Sportingbet-re, de még nem fizettem be pénzt.
Ti melyik oldalakat ajánlanátok? Valamint ezek oldalak milyenek?
Ti biztos nyomon követítek a különböző bónuszokat is. Melyik oldal adja most a legnagyobb bónuszt első befizetésre?
Valamint mennyit érdemes így kezdőként egy-egy meccsre feltenni?
Ilyen alap dolgokat/tippeket el tudnátok nekem mondani? Mit ne csináljak soha, stb.
Meg gondolom van valami alsó limit a kifizetéseknél? Ha igen, akkor ez mennyi? Vagy nincs ilyen?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
fradi81
veterán
France v Spain 1X2 @ 2.30
-
Ace Ventura
addikt
válasz
greenmeister #5083 üzenetére
Sportingbet.Én csak ott játszom.
-
greenmeister
tag
válasz
Ace Ventura #5075 üzenetére
Ha nem haragszol megkérdezhetem, hogy ez melyik fogadóoldal???
-
whited
addikt
Freiburg-Stuttgart?V vélemény?
-
fradi81
veterán
válasz
Ace Ventura #5079 üzenetére
Egyenlőre ezt rakom meg:
Korea Rep. v Latvia 1.55
-
Ace Ventura
addikt
Mára valami ötlet?
Lengyel-Szlovén kézi meccs H 1.35-ért eléggé biztató. -
fradi81
veterán
válasz
Ace Ventura #5077 üzenetére
Ez szép volt
Akkor hajrá celta vigo
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Ace Ventura #5075 üzenetére
Jééééé, bejött
-
fradi81
veterán
Nem igaz hogy kézibe egyfolytába x-elnek, már két szelvényem elvitte.
-
Kicsii01
csendes tag
Kamerun-Tunézia H
Atletico Madrid-Celtavigo H
Azerbajdzsán-Csehország HMi a véleményetek?
Szerk.: Gyick:
-
Kicsii01
csendes tag
Mára milyen tuti tippetek vannak?
-
whited
addikt
válasz
sniper elite #5061 üzenetére
grat
én csak lay-elgettem de nemsokat így jött 71euro de jó az
meghát nekem nincs is még annyi tőkém mint neked -
whited
addikt
5-3
jólvanmegy ez fiuk
-
fradi81
veterán
Blackburnt megraktam dupla esélybe, erre gólt szereznek, visszajön amit a magyarokra tettem
-
fradi81
veterán
Ha félidőig feljönnek 1-2 gólra még meg lehet nyerni. De szerintem 5-10 gólos vereség lesz.
-
fradi81
veterán
Meg is teszitek a magyarokat vagy csak mondjátok?
-
fradi81
veterán
Kösz
Ezek a németek ilyen gyengék kézibe?
-
csimav
őstag
válasz
fradi81 #5047 üzenetére
Olyat oldalt nem, ahol mindenféle meccsre meg lehet.
De olyanokat igen, hogy 1 adott bajnokságban.Spanyol: link
A fejléc alatt vannak a csapatok ikonjai. Rámész egyikre, középen kihozza, hogy az a csapat kivel fog játszani. Ahol félkövér az idő, ott lehet tudni a kezdőcsapatot.
PL: A mai Sevilla meccs.Olasz: link
Itt is hasonló a szitu.Angol: link
Megkeresed a meccset, ahol van a meccs után Preview felirat, ott elvileg megvan a kezdőcsapat. Rámész és a leírásban alul megtalálod.Remélem tudtam segíteni
-
fradi81
veterán
Tudtok olyan oldalt ahol kezdő 11-eket meg lehet nézni mindenféle focimeccsen?
-
Kicsii01
csendes tag
Sziasztok!
Ma kezdtem pályafutásom és ezeket tettem meg:
Aston Villa-Blackburn H
Grenoble-Bourdeaux V
Mallorca-Getafe H4,232 odds
Mi a véleményetek?
-
Slax
senior tag
Nigéria-Mozambik over 1.5 Szvsz jó meccs lesz.
-
fradi81
veterán
Ezt elég biztosnak érzem.
-
csimav
őstag
Arsenal-Bolton Over 2.5 mehet sok lóvéval
-
Prof01
veterán
válasz
sniper elite #5030 üzenetére
Aha, itt van is regem. Asszem akkor itt maradok.
-
fradi81
veterán
válasz
sniper elite #5033 üzenetére
gondolom 2-es körüli szorzókat raksz, ha elbuksz egyet emeled a tétet? Bár ha 80%-ban bejön akkor nincs is rá szükséged
-
sniper elite
senior tag
Aha szinte 90%ban csak gólra rakok, kedvencem a 2.5over vagy under! Szinte 80-85%ban bejön, ha meg olyan meccs jön a statisztika szerint, hogy kevés a gól! Akkor rakok háromesélyesre! De sokszor van olyan is, hogy élőben fogadok, pl van hátra 20-30 perc, és akkor még a full esélyes csapatra is tökre jó gól oddsok vannak! Unibeten nagyon szépen átlehet látni élőfogadásnál a gólokat! 2 hete volt hogy, nem volt egésznap semmi dolgom és reggel 10kor indultam 10k-val, este 11-re már 84k volt a számlámon! Persze ehhez kell szerencse is, de ezt 5-6 kiválogatott meccsen hoztam össze! Szóval csak ügyesen és mindenkinek menni fog!
-
whited
addikt
válasz
sniper elite #5030 üzenetére
sniper még mindíg a gólos módszert csinálod?
mert emlékszem bwin-en azt csináltad h több mint 0.5 stb -
sniper elite
senior tag
-
Prof01
veterán
Nagyon pörög mostanában a topic. Lehet beszállok én is megint.
Hol érdemes most játszani? Melyik oldal(aka)t ajánljátok? -
sniper elite
senior tag
Ezt senki nem tudhatja előre, ezért szerencsejáték kategóriába tartózik! Amúgy már ne is haragudj, de egy ilyen meccsre eléggé könnyelmű dolog volt 20k-t rakni! Még ma lesznek jóval érdekesebb meccsek! Persze a te pénzed volt, arra raktad fel amire akartad csak hát ilyenkor bánja az ember, hogy nem várt még 1-2 órát!
-
whited
addikt
válasz
sniper elite #5018 üzenetére
+még a piros lap is
-
fradi81
veterán
Délutáni kombi, 90% hogy nyer
-
whited
addikt
szia
erre azt mondanám hogy jobb csapat ghána mint BF és első meccsből nem lehet kiindulni mivel ott EP nem játszol jól és első meccsek mindig veszélyesek minden csapatnak, lásd cameroon sokkal jobb mint gabon mégis kikapott tőle első meccsen és 2.ra megtáltosodtak, szerintem ez lesz ghánával is -
csimav
őstag
Mai tippem:
Burkina Faso-Ghána: 1-es vagy XÉs hogy miért?
- Burkinának elég egy döntetlen a továbbjutáshoz.
- A Ghánaiak legjobbja, Essien hazatért Afrikából.
- Burkina X-elt Elefántcsontparttal, míg Ghána 3-1-re simán kikapott, úgy, hogy csak 10-en voltak az elefántok a meccs 2. felében.
- Figyeljétek meg, hogy Burkina 8-9 emberrel fog védekezni, és 1-2 kontrából megindulva akár nyerhetnek is. -
whited
addikt
meg a roda-psv-t is lay-eltem
-
becso13
aktív tag
Ezt a két meccset fogod LAY-elni? Kezdem azt hinni, hogy nem döntöm el elég hatékonyan, melyik meccsekre kéne tenni... Mondjuk ez a fogadási kényszeremnek is betudható, gondolom ez a legtöbb kezdőre jellemző. Na meg vizsgaidőszak van, mindig belefér egy meccs megnézése tanulás helyett
-
whited
addikt
Sziasztok
Ma ghána nyer?
nagyon kéne a siker nekik, meg a city united is érdekes lesz -
fradi81
veterán
Délelőtti tippek: [link]
-
sniper elite
senior tag
Kinek hogy ment az este? Nekem nagyon jól, eltaláltam a Newcastle - West Brom meccsen x-et, még szerencse hogy mertem rá rakni többet 1-2nél! Holnapi napra, Manchester City - Manchester United meccsre, x2re rakok vagy 2,5 overre, még átgondolom!Aztán Roda - PSV Eindhoven tuti 2-es szerintem, kombiba nem rossz a Manchesteri meccsel x2ben!
-
fradi81
veterán
Na tobeten 1500Ftig visszafizetik a tenisz élőfogadást, ezt ki kell használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest