Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
stefan13
üzenetére
Nem, fogadsz 1000ft-al valamire, mindegy nyersz-e vagy sem. Aztán fogadsz 500-al majd később 300-al. Eddig 1800Ft-ot játszottál el. Ha az eddigi összes fogadásod eléri a 30.000-et akkor veheted ki. De lehet vannak egyéb feltételek is, pl hogy csak 1,5 szorzó feletti fogadásaid számítanak bele a megforgatásba, azt nem tudhatom.
-
stefan13
csendes tag
Hello, nekem lenne egy kérdésem, mivel csak most kezdek el fogadni a neten. Naszóval én nem vagyoks teljesen tisztába azzal hogy 3szor kell megjátszani a pénzt a kifizetéshez, ez mit jelent? Előre is köszi..

-
demeterr
csendes tag
Betfairen mi a különbség a Total goals és az Under Over goals között?
-
janos1988
addikt
Angol premier liga, mind dontetlen. 250 ft => 89 451 153 ft

-
janos1988
addikt
Konkretan mit jelent az, hogy "A nyero a 76-90. perc kozott."
Mert fogadtam (es persze buktam), de valamit nagyon felre erthettem

bar nemtudom, hogy lehet ezt a mondatot maskent ertelmezni...
-
ronaldo
őstag
Tudja valaki, hogy a william hillnél a lóversenyeknél levő SP az mi?
-
gYaLo
őstag
Ki mit érez a holnap spanyol kupadöntőre ?

Remélem kiharcolja a Real
-
14adam
addikt
üdv
Bob Sapp és Kunkli Tivadar k1 mérkőzésre hol lehet fogadni ? Kunklira tennék egy csekély összeget
Esetleg lottózóba ? -
kiralycs
csendes tag
válasz
szamovar
üzenetére
már énis beküldtem az igazoláshoz szükséges dokumentumokat, volt egykis gondom mer még anno havernak az én kártyámmal lett feltöltve és nekem nem vette be, ma meg is csinálták igy már tudnék fogadni, telefonba a csaj emlitette hogy banki utalásnál min 30ezret lehet, igy csináltam egy monyebookers számlát, miko aktiválni kellett a kártyát akk nekem forintba irta hogy mennyit vont le, oldalra viszint euroba kellett megadni, én meg gyors keritettem egy árfolyamot, beirtam 1,19eurót és nem fogadta el

várhatok 24órát, rem addig megjön az sms v vmi ahol irják a pontos euroösszeget, inkább igy töltöm fel mer itt már 1500a min összeg amit kivehetek majd, jóval kevesbb mint 30ezer
-
szamovar
tag
válasz
kiralycs
üzenetére
Szia!
Néhány hete kezdtem el fogadni a bet365 oldalán. Több hetes tájékozódás előzte meg a regisztrációt. Jelentem eddig minden rendben van, azt kaptam amit vártam. A leírások, fórumozók egybehangzó véleménye maximálisan megfelel a valóságnak. Sikerült rögtön az elején elrontanom két fogadást. Írtam a chatre, másnap már törölték is.
Pedig csak annyi volt az indokom, hogy véletlen rosszra nyomtam. A kifizetésről egyelőre nincs információm, viszont minden kért infót eljuttattam hozzájuk, úgy hogy szerintem nem lesz gond. Javaslom érdeklődj te is a chaten, nagyon kedvesek, minden kérdésedre választ kapsz magyarul.Nagy nyereséget kívánok mindenkinek!
szamovár -
kiralycs
csendes tag
heló all
olvasgattam de nemtom, ti mék oldal ajánlanátok?
bet365 v bwin? mind2 van már regem de még 1iket sem töltöttem fel zsetonnal, bwinről olvasgattam hogy a kifizetéssel problémáznak, betről még nem nagyon olvasgattam, most ott van "100%"os bónusz, azt énis megkaphatom? mint irtam van már regem de még nem töltöttem rá pénzt. betnél van ilyen friends bónusz? v akármi ami már meglévő fogadóknak szól. -
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
Regeltem Bet365-re.
"Kiváló időt választott a számlanyitásra. Egyszerűen fizessen be 1.500 HUF, vagy nagyobb összegben és máris jogosultságot nyer egy 100%-os bónuszra feljogosító befizetése után, maximum 15.000 HUF értékben. Ne feledje, befizetésének és bónuszának összegét háromszor kell megjátszania kifizetés előtt."
Segít valaki értelmezni nekem ezt a 3x kell megjátszani dolgot?
Köszi! -
AMDFan
addikt
válasz
Vandit.
üzenetére
Nem így értem. Mondok egy konkrét példát.
Focimeccs, van 3 kimenetel ugye. 1,X,2
Ha én mind a három kimenetelre fogadok akkor ugye oddstól függően lesz valamennyi nyereségem vagy veszteségem attól függetlenül, hogy mi lesz a végeredmény. Namost ha nekem adott esetben mindenképpen nyereségem van, akkor a kezdeti tétet jóváírják és újra fogadhatok vele, vagy meg kell várnom amíg vége lesz a meccsnek? -
AMDFan
addikt
Sziasztok!
Betfairen, ha mondjuk backelem egy piacon az összes eseményt, akkor a feltett tétet +- nyereséget/veszteséget egyből jóváírja a betfair, vagy meg kell várnom vele az esemény végét? Ugye azért lenne ez fontos, mert ha jóváírják egyből, akkor a tőkét be lehet vinni másik piacra is, miközben az előző piac lezárásáig még X idő hátravan.
Köszi!
Üdv!
-
szamovar
tag
Nagy utánajárás és utánaolvasás után a bet365 fogadóirodát választottam. Bár találtam olyan magyar kezelőfelülettel rendelkező irodát ahol 30k-t dupláz meg bónuszként, de nagyon meredek feltételekhez köti a kipörgetését ( 5*, 3as odds felett
). Magyar pénzben 15k-t lehet duplázni, mivel én $ alapon játszok, így 100$ bónuszt kaptam, amit jóval barátságosabb feltételekhez köti, mint az előbb említettek ( 1,5 odds, 3*
). A minimális tét 0,2 $, úgy hogy ez is nagyon jó. Egyelőre tetszik az oldal és a fogadásaim is szépen jönnek. 
-
szamovar
tag
Ne haragudj, de nem értem a logikádat. Ha minden oldal ad első befizetésnél bónuszt, akkor miért ne válasszam a legnagyobbat, ha ráadásul még megbízható is az oldal?
ha 30K-d van akkor kellhet vagy 150K h ki is pörgesd a 30K-t...
Igen, amennyire jól tudom ez minden oldalon így működik, hogy a bónusz összegét meg kell játszani többször, akár egy bizonyos odds felett, hogy kitudd venni. Mi ezzel a gond?
Nem akarok tovább szemetelni, úgy hogy a kérdéseim továbbra is a következő hozzászólásomban megfogalmazottak.
-
szamovar
tag
Szeretnék regisztrálni valamelyik sportfogadó oldalra. Várom az ajánlásokat, hogy melyiket érdemes használni, ki melyikkel elégedett. Dollár alapú dombornyomásos kártyáról intézném a be/kifizetéseket. 30 000 Ft kezdőtőkémet szeretném 100%-os bónusszal megduplázni. Egyelőre csak foci, 10-12 bajnokság. Fontos, hogy lehessen akár 20-30 ft-os tétekben is fogadni! Várom ajánlásaitokat!

-
törölt tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Sajnos nem nagyon pörög ez a topik.
Pedig jó lenne.Nálam a Bet365 a best.
Én kb. így értékelem őket:
Ügyfélszolgálat: Minden nap 10:00 tól van élő magyar chat + e-mail-t is lehet nekik írni. Nekem eddig mail-ben 1-2 órán belül mindig válaszoltak. 10/10
Megbízhatóság: 1,5 év alatt semmi bajom nem volt velük. Sportingbetnek olyan adataimat is el kellett küldenem, amiről szinte nem is tudtam, hogy létezik. 10/10
Szorzók: Elég jók mindig, de lehetne kicsit nagyobb is. Mondjuk bwin-nél jobb sokkal. 10/8
Kifizetés gyorsasága: Nem tudom, hogy tudod e, hogy mi az a Moneybookers
Én azt használom. Tegnap pontosan 15:58-kor kértem ki 7000 Ft-ot, rá 3 órára jött az e-mail, hogy Money received... megjött
Amúgy általában 1 napon belül meg szokott jönni. 10/10
Kínálat,élő fogadás: Nagyon sok meccs megy élőben náluk. Szinte mindig. 10/10 -
dragonfx
veterán
sziasztok!
ma jött el a pillanat, ulti, poker,tipmix után rágizduljak a netes sportfogadásra.
szeretnék regelni.melyik oldalra érdemes?hol vannak a legjobb feltételek?ki hol van regelve emnnyivan megelégedve korrektséggel stb?
ja és hol kapok bonusz ha épp most ma akarok regelni...egyenlőre kis tétettel probaként akarok játszani. -
fradi81
veterán
Milan ma dupla esélybe szerintetek?
-
törölt tag
Tök király

Kaptam az Unibettől 750 Ft-ot. Annyit kellett tennem, hogy be kellett lépnem határidőig a számlámra
-
R
senior tag
válasz
don pardon
üzenetére
ez engem is érdekelne, privi ment
-
don pardon
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit off vagyok, de tudtok véletlenül olyan proxy szervert amin keresztül jól működik a betfair? Olaszországban vagyok és itt mind le van tiltav

köszi szépen
-
ftc
nagyúr
Mai tippek?
S.Tiraspol-Basel sztem 2-s
Anderlecht-Partizan 1x2
Hap.T.Aviv-Salzburg ez 1
Sampdoria-Bremen 2-s vagy xSevilla-Braga 1-s de mivel a Braag a CElticet is kiütötte nem tudom
A.Famagusta-CSKA Moskva 2-s
-
whited
addikt
psg-bordó meccs??

kicsit izgi volt 95.percbe dőlt el, hozott is 15e-t
látom nagyon kihalt a topik
-
ftc
nagyúr
válasz
sniper elite
üzenetére
pl singapurban keevs az olyan meccs amin 3-nál keevsebebt rugnak ileltve a másod harmadosztályokban is
-
ftc
nagyúr
válasz
sniper elite
üzenetére
pl ma 10-bol 1 ment el

én pl szoktam rakni,hogy 1 gol lesz minimum a felidoben
-
sniper elite
senior tag
Amit tudok tanácsolni, hogy nézd át a napi meccseket, 4-5 darabot válasszál ki, és próbálj ügyesen kombinálni, mondjuk hazai csapat gólt lő, vagy mindkettő csapat szerezz gólt stb.. el se hinnéd milyen könnyen összelehet szedni jó pár ezret. Anyámnak szülinapjára egy ilyen hétvégi kombisorozatból tudtam venni aranyórát... Szóval aki ügyesen átlátja a dolgokat, annak hamar jönni fog. De amiben nem vagy biztos, azt inkább hagyd, mivel az első megérzés nagyon sokat számít.
-
ftc
nagyúr
válasz
sniper elite
üzenetére
ja csak kellene vki pl nekem aki kisit visszalendit a nyeresi formaba
tegnap az 1,2-s meccsek mentek kel -
sniper elite
senior tag
-
singleton
csendes tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Ha valakinek a csilli-villi felület az első, hát fizessen csak be az Interwettenre. Ha az oddsok fontosabbak, SOHA ne fizessen be hozzájuk. Nagyon nagy haszonkulccsal dolgoznak.
[link]
Betfair, bet365, unibet, gamebookers, expekt, tobet - ezeket viszont jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek. -
-
törölt tag
pénzben hol lehet fogadni úgy hogy a meccs előtt ne keljen utalnom?:S
-
kancsics
újonc
Tehát akkor érdemes megpróbálni a BetClicket? Visszafizetik a pénzemet ha elbuknám a fogadást?
-
kancsics
újonc
válasz
annalorinczy
üzenetére
Lehet következőnek már arra is lehet fogadni a bwin-en vagy a BetClick-en, hogy a polipnak igaza lesz-e
-
FenderBlande
újonc
válasz
annalorinczy
üzenetére
Én is gondolkodom, hogy kipróbálom ezt az akciót így a VB vége felé, csak parázok hogyha elbukom akkor tényleg visszafizetik-e. Itt feljebb azért jó visszajelzéseket olvasok.
-
faragoEdii
csendes tag
válasz
annalorinczy
üzenetére
Én kipróbáltam, de nem vesztettem, szal nekem nyereményem lett rajta.
-
annalorinczy
csendes tag
És már tippeltél is? Így a VB vége felé rá kellett ébrednem, hogy elég eredményt eltaláltam. És így, hogy rizikó sincs, szívesen fogadnék... de azért szeretném tudni, hogy valaki tényleg kipróbálta-e... és hogy bevált... mármint visszakaptad, ha nem tippeltél jól. Nem szeretem, ha valami csak elméletben működik

-
pohár
félisten
igen, akik eddig játszottak rajta és el is bukták a pénzt, ki tudták utalni maguknak amikor visszakapták a pénzt

ja csak szólok hogy 3 kimenetelű fogadást lehet kötni, pl teniszre győztesre nem, végülis az a lényeg hogy 3 kimenetelű legyen amire fogadsz, és visszakapod a pénzt
de olvasd el figyelmesen az akcióról a tájékoztatást, nehogy ne kapd meg a pénzt
-
Laczik
tag
Sziasztok!
Én is a betclilc.com- os 20 ezer forintos visszafizetéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
A részletes ajánlat ezt írja:
ha az Ön fogadása vesztes... 20 000 Ft-os tétjét azonnal visszatérítjük BetClic-számlájára!Magyarán ha felteszek 20 ezret és azt bebukom, a betclic-es számlámon megmarad ez a 20 ezer, de ezt már csak újbóli fogadásra tudom felhasználni ,ugye?
Az nem lehetséges, hogy ha bebukom a 20 ezert , azt visszautalják a bankszámlámra, és így a kezdethez képest sem mínuszba sem pluszba nem jönnék ki anyagilag?Bár a meccsek állását követem, még sosem fogadtam, ezért is kérdeztelek meg inkább Titeket.

-
ftc
nagyúr
válasz
sniper elite
üzenetére
5000FT-t? basszus nálunk csak 1 eurot

-
game2play
csendes tag
Ejha. Ti aztán a jövőbe láttok. Megyek is fogadni.

-
Robyka
aktív tag
A hollandok és a brazilok.
-
annalorinczy
csendes tag
Ki nyer ma?
-
Agyasima
őstag
válasz
sniper elite
üzenetére
Köszi, ránézek!

-
Agyasima
őstag
Van ugye a www.betclic.com akik max. 20ezresig visszaadják az új játékos fogadási tétjét az első fogadás esetén, ha veszít. Magyarán az első fogadás esetén nincs kockázat. Reklámozzák is magukat ezerrel. A kérdésem annyi lenne, hogy tudtok-e még ilyen lehetőségről más fogadóirodáknál? Lehet e "ingyen, kockázat nélkül" máshol is?
-
krisztakelem
újonc
szerintem igen, mert nyerniük kell nekik is

-
syl5
őstag
Sziasztok!
Hátha valaki tudna nekem segíteni:
A WSR Hungaroring-i futamára
igényeltem a WSR weboldalán keresztül 3 db jegyet.
Kitöltöttem az űrlapot, és letöltöttem a belépőjegyeket.
3 db-ot kértem, de a letöltött pdf dokumentumban csak egy példány
szerepel. Ezt furcsának tartottam, mert azt hittem lesz a jegyeken
vonalkód, vagy valami egyéb azonosító.Ez így rendben van?
Egyszerűen csak 3 példányban ki kell nyomtatni a jegyeket?Valamint ki lehet vágni a kinyomtatott lapról a jegyet, vagy a
dokumentum szélein lévő ábrákra, szövegre, és dátumra is szükség van?Valamint gondolkoztam, és van a közelbe egy Renault márkakereskedés, és inkább szépen kinyomtatott jegyeket szeretnék. 3 db-ot rendeltem, neten max 5-öt lehet kérni. Ezt így megtehetem még, hogy márkakereskedésbe is kérek 3 jegyet, vagy ott is meg kell adni a nevet, címet, és egyéb adatokat?
Esetleg egy World Series by Renault, vagy Forma 1 topic-ot tudnátok linkelni?
-
ftc
nagyúr
Fogadni legközelebb csak BL selejtezőkre meg UEFA selejtezőkre...ez a VB lenullázott

-
csimave
tag
Játszik valaki Unibeten?
Eltaláltátok már valaha azt a 7 kérdésből álló kvízt, amiért 1000 Ft jár?
Nekem sose sikerül.
Volt egyszer, hogy 1-et, egyszer 5-öt és egyszer 6-ot találtam el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig csak annyi volt az indokom, hogy véletlen rosszra nyomtam. A kifizetésről egyelőre nincs információm, viszont minden kért infót eljuttattam hozzájuk, úgy hogy szerintem nem lesz gond. Javaslom érdeklődj te is a chaten, nagyon kedvesek, minden kérdésedre választ kapsz magyarul.

). Magyar pénzben 15k-t lehet duplázni, mivel én $ alapon játszok, így 100$ bónuszt kaptam, amit jóval barátságosabb feltételekhez köti, mint az előbb említettek ( 1,5 odds, 3*
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)