- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralyb78
friss újonc
Sziasztok,
Keresek vállalkozó szellemű sportfogadókat. Akik pénzt is szeretnének keresni, az alábbi tippster segítségével. https://www.bettingtipsguru.com/buy-tips/ (Under/Over)
Az előfizetői díj borsos. Viszont ha összejönne 10-15 fő, akik összedobnák a havidíjat, (549 Eurot) szerintem megérné.
Az oldalt már 3-4 hónapja figyelemmel kísérem és a statisztikákban nem láttam visszamenőleg javítást. Úgy számoltam havi 6-10 tét az átlag profit, nagy ligás téteknél ez igen jó.
A tippek rakhatók Pinnacle, 18bet és Sportmarket, stb… irodákban, ahol nem limitálnak.
Ha érdekel kérlek írjál a kiralyb78@gmail.com címre.
Köszi
Balázs -
brandee
csendes tag
Jobbnak mondható tippeket honnan szereztek be? Bár gondolom ez általában szuper titkos info
Ingyen tippadó portálok közül a Tippmestereket ismeri valaki? Ott mindig van pár grátisz tipp is posztolva. -
Laox
aktív tag
Sziasztok! Bwin-re befizettem 17 jurót. Fogadtam, ezres a tét, illetve 2300 forint a fogadás biztosítása. Viszont azt írja ki, hogy nincs elegendő egyenlegem (6200 forint van a ~1000 forint bónusszal együtt), biztosítás nélkül viszont a sima ezres tétellel átengedte. Mi a probléma, valahogy külön számlára kellene feltöltenem, hogy a fogadás biztosítására is legyen fedezet?
-
relaxx88
csendes tag
Sziasztok!
Ingyenes telegram csatorna, szuper tippekkel. Csatlakozz Te is!
https://t.me/joinchat/AAAAAEmxGao7OhPMHmGIBQ -
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Hallottatok már erről az oldalról: http://www.bettingtips.hu/ ?
Facebookon találkoztam az oldalukkal és kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mennyire kamu a dolog? -
rwin5
őstag
Uraim irány a tippmix topic, aktívabb, mint ez. [link]
-
Shady313
aktív tag
válasz
Shady313 #5810 üzenetére
Bajnokok Klubja: az utolsó két nap, 3-as szorzóval (kötés), jött a VIP
Ez így elég korrekt
VIP nem mindig van, de úgy nézem megéri inkább azt megjátszani. Mostani stratégiám: a tőkém 1/4-ét használom fel csak fogadásonként, ha esetleg bukna van mihez nyúlni. Amit nyerek visszaforgatom.
-
Shady313
aktív tag
válasz
szabacsik #5809 üzenetére
Én a Bajnokok Klubját tesztelem (ez sem egy régi, mint ahogy látom amit te linkeltél sem az), náluk próbálkozok és szimpatikus, hogy nem rejtegetnek semmit (mondjuk ismert személyek állnak mögötte, meglepne, ha kamu lenne).
Sportfogadással szintúgy nem rég kezdtem el foglalkozni, még a Forex-es és HYIP-s időkben megtanultam, hogy akik nagyot ígérnek azoknak nem szabad hinni.
A Bajnokok Klubjáról annyit, hogy vettem egy VIP-t (először csak Basicet, de rugalmas volt a support és engedték, hogy váltsak felfelé különbözettel) szelektíven játszogatom meg a tippjeiket, tehát nem mindet amit kiajánlanak és ott is szoktam variálni a Basic + VIP-k között. Ha egyedül játszok csak kispénzzel, ha van segítség/egyetértés akkor nagyobbal játszok papíroson, amin nem mindig szerepel minden tippjük (heti 1-2 ami nincs ott), de lehet válogatni, meg volt, hogy én is tettem mellé amit épp úgy éreztem.
Azt mondom profitos vagyok, ugyan volt egy nap amikor több elment mint amire számítottam, de nem buktam annyit mint amennyit ténylegesen velük profitáltam (ha levesszük a magánakcióimat). Hosszú távon elválik, érdemes lehet a kötésekre fókuszálni
Mondjuk én inkább befektetésnek gondolok rá mintsem gyors meggazdagodásként.
Az online fogadást egyelőre csak fontolgatom, arra van Live lehetőségük is, de azzal nem foglalkoztam még, hogy mennyire esélyes.Ha közben van tapasztalatod a Milan Talks-ról kérlek oszd meg velünk, mert kicsit szkeptikus vagyok a számok láttán. Nekem a havi 10-20% profitnál több nem tűnik reálisnak ebben a piacban sem. Mondjuk a BK-nál sem a marketing duma győzött meg, inkább a tipparchívum.
-
szabacsik
őstag
Helló. Egyáltalán nem értek a sport fogadáshoz de az egyik ismerősöm ajánlott egy oldalt (milan talks money). Ugye itt van egy tagsági díj amelynek következtében küldik hogy mit kéne fogadni és 2x 4x nyereséggel lehet számolni egy hónap alatt. Tudtok erről valamit? Bocsi az offért és köszi előre is.
-
suits
tag
hi
Betfair-en mennyi az mennyiségű öszeg amivel lehet fogadni? 6 eurom van most a rendszerben kiváncsi vagyok meddig sikerül feltornázni csak kellene tudom mi a minimális összeg amivel lehet fogadni -
flierqqq
tag
Sziasztok!
Néha-néha szoktam tippmixelgetni, illetve bet365-n fogadni, ezt régebben anyám kártyájával tettem.
Most nekem is lett saját számlám, így elhatároztam, hogy befizetek 5.000Ft-t. Beregisztráltam, befizetem, viszont addig nem tudok fogadni amíg nem küldök képet a személyiségemet igazoló dokumentumokról.
Na itt jön a bökkenő. Még nem múltam el 18, a regisztrálás során hazudtam egy évet a születési dátumommal kapcsolatban. Van rá valami esély, hogy tudjak fogadni, vagy, hogy visszakapjam a pénzem? -
lorcsi
veterán
-
tepenzed
őstag
Sziasztok állítólag vannak olyan oldalak,ahol nagy szakik adnak ingyen sportfogadási tippeket és elég gyakran be is jönnek komoly kombik. Tudtok ilyet? Google-val próbálkoztam de csak kihalt oldalakat találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest