Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Hajnaltól megint kicsi a rakást játszottunk. Mindkét gyermek rosszat álmodottaz éjjel, és előbb Rékát vettem magunk közé, majd Borcsi jött hozzánk. Az ágyunkban aztán elfeledték a félelmüket, és jóízűen aludtak reggel 7-ig.

A délelőttöt ismét az udvaron töltöttük. Szeretem ezt a jóidőt. Már 9 körül ki lehet vonulni, és csak ebédre be. Főleg, ha van kész étel a hűtőben. Ami most húsvét miatt van bőven. Lassan kezdem nem szeretni a húsvéti sonkát, úgyhogy jövőre vmi pici kis mennyiséget készítek, mert nem nagyon fogy. Elég megterhelő a gyomrunknak.

Szóval játszogattunk, sétálgattunk jókedvűen.

Aztán ebédke, és alvás. Borka is kérte, hogy fektessem le, de aztán mégsem aludt. Pedig ráfért volna, mert egy órán keresztül csetlett-botlott, és sírt mindenért. Aztán átjött a szomszéd kisfiú játszani, és elfoglalták magukat.

Én pedig nekiveselkedtem a sziklakert rendbetételének. Mogyoró ugyanis teljesen letaposta és kiirtotta a növényeket, és csont szárazra ledöngölte a földet körülötte. Beleizzadtam, de kész lett. Réka 2 után ébredt fel, aztán ő is kint volt velünk este 6-ig.

Közben megnyírta a kutyakozmetikus Tappancsot. Nagyon kis helyes lett. (Képek holnap.)

Fél 7-kor vacsi, aztán fürdés, és 8-kor alvás.

Aktív témák