Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#69173) macilaci78


macilaci78
nagyúr

Rendeltem egy tokot a Saint_-től vett tablethoz. Meg is jött, de a sarka megnyomódott, használatot nem befolyásol. Lefotóztam, kértem refundban, küldjenek egy újat, mert azért mégiscsak igényem van egy hibátlan tokra és ez a legolcsóbb ebay-en, ami tetszik is.
Társasház, rácsos ajtó a folyosón, mögötte a szomszéd és az én ajtóm. A csomag a lábtörlőn várt a rácson belül kb 1 méterre a rácstól. Holnap mehetek hisztizni a postára.

Az előzmény: számtalanszor rákérdeztem, hogy a postaládába amúgy beférő apró mütyűrökért miért kell bemenni, amikor beférne a postaládába, mikor van olyan eset, amikor bedobják? A válasz az volt, hogy minden egyes külföldi küldeményért be kell menni. Na, a postaládában is volt egy ledvezérlő, ami terjedelemben elmarad egy szál cigitől... Értitek, bejön a postás, az egyik csomagot lazán beteszi a postaládába, a másikkal feljön a harmadikra és a rácson benyúlva hanyagul odaveti a lábtörlőmre. Nooormális?

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.