Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bitpork

nagyúr

LOGOUT blog

válasz Magnum_ #50714 üzenetére

A baba hdman-nak is időleges felmentés volt. DeF esetében már a baba előtt is volt személyre szóló megkeresés. Tisztelem én a mások magányéletét, ezért is vagyok ilyen kitartó. Mi több neki is megmondtam h idén csak a baba miatt bocsánatos a távolmaradása. Amellett hogy többen is keresték rajtam, hogy miért nem hívtam. Úgy gondolom, én megtettem amit lehetett.
    MOD és még egy fontos dolog: attól h itt sorozzuk egymás t vele, szerintem kölcsönösen megvan az a tisztelet ami alapján IRL is mutatkozhatunk egy ársaságban :K
    MOD2: Az meg h Te nem jöttél...nos, a társaság egy része lemaradt egy IRL hogyanfogjunknőt tanfolyamról, de ez elsősorban a Te veszteséged, szerintem. :B Az megnyugtat h legalább magadra ismertél :P

(#50715) Mercutio_ : idén már lehet hogy ez lesz a követendő, mert túlnőni látszik azon hogy hobbiból menjen. Bár nyernék a lottón, akkor nem kellene ezt belekeverni. A ph kimutatásait éppen DeF phórumtárssal beszélgettük anno, és mintha arra jutottunk volna hogy ez előre látható volt. Én ezért őket nem tudom hibáztatni. Mindenki abból él amiből.

[ Szerkesztve ]

Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés