Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Magnum_ #50714 üzenetére
A baba hdman-nak is időleges felmentés volt. DeF esetében már a baba előtt is volt személyre szóló megkeresés. Tisztelem én a mások magányéletét, ezért is vagyok ilyen kitartó. Mi több neki is megmondtam h idén csak a baba miatt bocsánatos a távolmaradása. Amellett hogy többen is keresték rajtam, hogy miért nem hívtam. Úgy gondolom, én megtettem amit lehetett.
MOD és még egy fontos dolog: attól h itt sorozzuk egymás t vele, szerintem kölcsönösen megvan az a tisztelet ami alapján IRL is mutatkozhatunk egy ársaságban
MOD2: Az meg h Te nem jöttél...nos, a társaság egy része lemaradt egy IRL hogyanfogjunknőt tanfolyamról, de ez elsősorban a Te veszteséged, szerintem. Az megnyugtat h legalább magadra ismertél(#50715) Mercutio_ : idén már lehet hogy ez lesz a követendő, mert túlnőni látszik azon hogy hobbiból menjen. Bár nyernék a lottón, akkor nem kellene ezt belekeverni. A ph kimutatásait éppen DeF phórumtárssal beszélgettük anno, és mintha arra jutottunk volna hogy ez előre látható volt. Én ezért őket nem tudom hibáztatni. Mindenki abból él amiből.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest