- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #47498 üzenetére
áhh, dehogy. csak mérem fel a lehetőségeket. Azt mondja a PH,hogy nemiszerv nem látszódhat abban a topikban sem. Erre látszódik nemi szerv, fentiek szerint, moderálásra nem került.
:-)))))Ori: akkor legalább abban segíts, hogy ez a kérdésem eljusson oda, ahova el kell, védendő a megtépázott mundérbecsületet. :-))) Nektek akarok jót. mert én még ma túllépek ezen. de pl. egy Huma kifacsarna titeket ezért. tök jogosan.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Melack
veterán
Fejenpörgés helyett adjunk az üzletnek:
140x200-as ágy, ágyráccsal (Mrava 28 léces, garanciális), 30.000 Ft. Ágyrács nem szedhető szét, azzal számolni kell. Helyileg Érden van. Fotót küldök privátbanEx-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
Nem írtam sehol sem hogy nem alkalmasak, ne írd ezt kérlek!
azzal pontosan ezt kommunikálod, ha azt írod, hogy lehet, hogy nem vették észre, hanem más felhasználó jelentette. ha az itt lévő moderátorok nem szúrják ki azt, amiért moderátorok, akkor alkalmatlanok, nem?
a kilógó ánuszrózsa dolog viszont tényleg érdekel, az alkalmatlan moderátorságon hajlandó vagyok túllépni ánuszrózsa válasz esetén.
Legalább ebben a kérdésben védjétek már meg magatokat :-)a rúdtáncos videón a forronaciban tárogató kisálány nem sugároz szexualitást? csak kérdem.
nem ez a szaterületem, de wiki szerint ez nemi szerv, ami látszik, amire a kérdésem irányul: a nemi szervek (beleértve a fitymát, a péniszt, a klitoriszt, a női külső nemi szerveket és az ánusz környéki bőrt, a herezacskót, az ajkakat, a mellbimbót és a szemet
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bitpork #47495 üzenetére
Nekem tegnap ezt a videót küldték át.
Kb. mostantól másképp nézek a rúdtáncosokra.(#47497) Saint_
"Nem írtam sehol sem hogy nem alkalmasak, ne írd ezt kérlek!
azzal pontosan ezt kommunikálod, ha azt írod, hogy lehet, hogy nem vették észre, hanem más felhasználó jelentette. ha az itt lévő moderátorok nem szúrják ki azt, amiért moderátorok, akkor alkalmatlanok, nem?"Nem, mert a modkeres topikban gyakrabban vannak modik mint itt, így ha valaki jelenti, azt előbb észreveszik. De mivel anonym a modker, ezt nem tudhatjuk mi. (én sem)
Ettől függetlenül ezt csak egy lehetőségnek írtam le, valszeg a moderátor itt járt, és látta a dolgot. daa-raa ha esetleg erre jár majd véleményez, helyette én nem írhatok.
"a kilógó ánuszrózsa dolog viszont tényleg érdekel, az alkalmatlan moderátorságon hajlandó vagyok túllépni ánuszrózsa válasz esetén.
Legalább ebben a kérdésben védjétek már meg magatokat :-)"Továbbra sem értem mit szeretnél konkrétan tőlem, közöm nincs a PH moderációs részéhez. Engem nem zavarnának az ilyen képek, de van egy szabályzat amit be kell tartani. Neked is, nekem is, másnak is.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
válasz Magnum_ #47494 üzenetére
Na ne légy ennyire szőrösszívű. Tessék egy kis idegnyugtató
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
szerkesztettem a hsz.-t.arra reagálj, pls, kiváncsi vagyok :-)
Ori: én nem jelzem. eszemben sincs. De TE, mint házigazda, feltételezem tisztában vagy ezekkel a szabáyokkal ahhoz, hogy konzekvensen tudd képviselni az általad leírt álláspontot.
ennek megfelelően várom, hogy a kilógó ánuszrózsa miért megengedettebb, mint a kilógó bimbi.
azértkérdezem, emrt ha a kilógó ánuszrózsa elfogadott, akkor még az is lehet, hogy tolni fogom itt majd arczba :-)[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Magnum_ #47492 üzenetére
"te magad is írod, mint házigazda, hogy közel sem biztos, hogy az itt lévő moderátorok alkalmasak,"
Nem írtam sehol sem hogy nem alkalmasak, ne írd ezt kérlek!
(Az is lehetséges, hogy nem jár minden nap egy moderátor ebben a topikban. Konkrétumot nem tudok, nem látok én rá arra, hogy ki hol jár.)
Arra próbáltam utalni, hogy mielőtt egy a topikba járó moderátor látta volna a képet, lehetséges, hogy egy másik user jelentette a hsz-edet a Moderátort keresek topikban. Azt az összes moderátor figyeli, míg a topikba lehetséges, hogy csak egy-kettő jár.
Btw, no offense, de szabályt vétettél, amiért kaptál egy figyelmeztetést. Nem értem miért kell ezt túlreagálni. Naponta kapják az emberek a jogos warnokat.
"még egy dolog: itt van átütő bimbó. ok.
de a tangábl kiógó ánuszrózsa nem mutat több szekszualitást az itt megengedetteknél? mert ha nem, akkor nem túl konzekvens a moderáció :-)"Most ezt hiába írod le itt, mert nem sok értelme van.(főleg hogy én nem vagyok moderátor, nem is intézkedhetek ilyen ügyben) Ha ilyet látsz, jelezd a megfelelő helyen, és ha úgy állapítják meg hogy jogos, minden bizonnyal intézkednek.
#47485) bitpork
Ezért geoban járna már.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
persze, ez rendben van. igyekszem jogkövető PH felhasználó lenni. most már csak azon pörgök,hogy a moderátorok alkalmasak-e a szabályok betartatására :-) te magad is írod és igazolod, mint házigazda, hogy közel sem biztos, hogy az itt lévő moderátorok alkalmasak, a fennálló kapacitás ellenére: nem biztos hogy moderátor vette észre
viszon azt örömmel konstatálom, hogy popsi látszódhat, mellbimbaj nem. úgyis fenék párti vagyok :-)
még egy dolog: itt van átütő bimbó. ok.
de a tangábl kiógó ánuszrózsa nem mutat több szekszualitást az itt megengedetteknél? mert ha nem, akkor nem túl konzekvens a moderáció :-)[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
oké, rendben, akkor mostantól csak bízom benne,hogy az itt moderátori jogosultsággal rendelkezők nem csak random szúrják ki.
Maci: A szexualitást lehet teljesen felöltözött bácsikkal és nénikkel is prezentálni.
ez telejsen igaz. de feltételezem, hogy a moderátorok egy ilyen képnél szociológiai vizsgálatot folytatna és döntenek a sorsáról. Mert kapacitás van, ahogy Bitpork írta.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #47487 üzenetére
Ha erre a topikra gondolsz, már pár éve nem követem, de jó ideje már, hogy szigorúan veszik az alapelveknek való megfelelést és kiemelt moderátori figyelem alatt áll a topik.
DeFranco megfogalmazásától függetlenül futballnyelven: a bíró órája a pontos.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz Magnum_ #47487 üzenetére
Szerintem ehhez a legközelebb álló topik a "Legszebb nők!", és elég egzakt szabályok vonatkoznak az ottani linkelt képekre. Például: "Semmiféle nemi szerv nem látszódhat (egy kicsit sem, legyenek 100%-ban fedettek) / és a mellbimbó sem látszódhat./"
Ennél a fórum többi részén csak szigorúbb a hozzáállás.
DeFranco egyébként tökéletesen összefoglalta a helyzetet.
“All nothings are not equal.”
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #47486 üzenetére
van itt olyan totyik, ahol tolják a nude néniket, nem? oda nem tévedhet be 18 alatti fórumozó?
DeF: oké, rendben, akkor mostantól csak bízom benne,hogy az itt moderátori jogosultsággal rendelkezők nem csak random szúrják ki.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #47483 üzenetére
Alapelvek III. 10. 4. pontja: A kiskorúak fejlődésére káros tartalmak (a 2010. évi CLXXXV. törvény III-IV-V-VI kategóriájába sorolható: erőszak, szexualitás stb.).
A szexualitást lehet teljesen felöltözött bácsikkal és nénikkel is prezentálni.
Na meg persze fénymásolóval is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #47483 üzenetére
Akinek a melle kilógott a fölső alól. 18+, ez van.
Nem feltétlenül kellett kiszúrnia a moderátornak, jelezhették is a megfelelő topicban. Teljesen jogosan, teszem hozzá, ugyanis ez a szabály, nincs didi. Kész. Neked sincs, másnak sincs. Ha valahol van moderálatlan 18+-os tartalom, az nem azért van, mert úgy hagyták, hanem azért, mert nem járt arra moderátor és/vagy nem jelentették.
-
válasz macilaci78 #47479 üzenetére
A moderátori kapacitás több mint elég. Ezt egy házigazda állította, pár napja. Tény hogy nagyon sok hszt kell átnézni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #47479 üzenetére
Na hagyjuk mar.
de tudod mit?Ha egy moderator leirja ezt nekem, elfogadom. ;-) es jol kirohogom nyilvan, de irja le.
-
válasz Magnum_ #47475 üzenetére
A kivillanó bembó már nem megengedhető, csak ágyban párnák között De itt van segítségnek egy ötlet
-
válasz Magnum_ #47475 üzenetére
Hogy érted azt, hogy "felvállalja magát"? A "Miért moderáltuk?" topikban látszik, ki járt el; talán az automatikus emailben is benne van.
Ha tudsz még más szabálysértő hozzászólásokat, szívesen látunk a megfelelő topikban.
“All nothings are not equal.”
-
Magnum_
nagyúr
Nos, udvozlom azt a moderatort, aki torolte a linkemet majd figyelmeztetesben reszesitett. Ha felvallalja magat es jelentkezik, kapasbol 30db durvabb linket mutatok, amely csak abban a 4 topikban merult fel, amit latogatok.
azaz ha "dolgozik", dolgozzon megfeleloen.[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Nem tudom eldönteni, hogy most valaki telefonbetyárkodott, vagy tényleg ilyen sötét és hülye emberek vannak?
Hirdetek egy Logitech G27 kormányt, kérdések:
- Ez mit tud? Mire való?
- Igazi kocsiba is be lehet tenni?
Mondom ezzel játszani lehet számítógéppel, de berakhatod kis barkácsolással igazi kocsiba is
- Akkor ez egy konzol?[ Szerkesztve ]
üdv
-
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #47464 üzenetére
Õ kezdte. Gyerekkori barát exével sose kezdenék ki
Tim
Há' azé' mer' ha milliárdos leszek, akkor legyen kinek odaadni a felét minimumAmúgy csók a vízpartról, van 1-2 TF
-
Magnum_
nagyúr
Csullaghegyi strand meg mindig jo
-
Tim82
félisten
válasz GabN73 #47453 üzenetére
Mitől gyűrűs?
Mi a francnak akarsz te a nőkből gyűrűlidérceket csinálni?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
macilaci78
nagyúr
Amikor 2 dugás közt szül egy gyereket, majd az is kiderül, hogy a másik már 3. elemit járja...
A másik meg kétszer 3 hónapra táncolt át hozzám, mielőtt eljegyezték...Mindent a helyén kell kezelni. Amíg csak a picsáját teszi le az asztalra, addig csak TF. Ha már emberileg is odateszi magát, onnantól eséllyel pályázik a TL pozira. Majd ha korban oda jutsz, hogy érett nőkkel hoz össze a sors, közelebb lesznek a igényeid a lehetőségeidhez is.
-
válasz DeFranco #47458 üzenetére
Nekem van egy. Sajnos a videón látható kis dobozban lévő cserélhető fejek, igen erősen a fogyóeszköz kategóriába tartoznak a legfinomabb használat mellett is. Édesapám vette kirakodóvásáron pár k forinttért.
Mercutio_:
-
Mercutio_
félisten
Csak magaddal toltál ki. Majd elkapja más és lesz egy (vagy több) jó éjszakája.. A leirtak alapján a pasijának előbb -utóbb szarva nő, vagy már van is.
szeva bitpork!
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
válasz medvekutya #47454 üzenetére
reagál köszi, de nem ezt kerestem, nem is értem, hogy miért mutlifunkcionális gépnek hirdetik, mert ez egy rezgőcsiszoló. (bár lehet így hívják, és én tévedek, mindenesetre nem ez kell nekem)
hanem ez kellett volna. de köszönöm; hogy szólsz ha látsz akár hasonlót is, előbb utóbb ráakadunk
-
oriic
HÁZIGAZDA
Joreggelt.
Hétvégi munka jaj de jo. Es meg csak nem is privát hanem normal.
Live-Die-Respawn
-
olbaidhun
őstag
Morgen
Ps4 és i7 noti valakinek? Részletek hardveraprón, érdeklődni PÜ ben.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
GabN73
addikt
Nincs is rosszabb, amikor egy gyûrûs-TF-TLnél kiderül hogy van egy 2 éves kapcsolata
De az a legszomorúbb, hogy haza is jön veled, de te "jófejsegbõl" nem kezdesz ki vele, mert te nem vagy olyan -
Tim82
félisten
válasz bitpork #47451 üzenetére
Semmi ilyesmi. De ha bűntudatod van, akkor kitalálhatok valamit.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
-
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Első Nexus 7 enyhén jobb SlimKattel, mint a gyári Lollipoppal.
Zene megy NAS-ról BT hangszóróra, megy 1-2 Facebook-beszélgetés, böngészés, fórumozás. Gyári Lolli harmadennyi "terheléstől" is összefosná magát, SlimKat meg teljesen okés.
Még a végénnem cserélem le valami kínai winnyóccas csodára...
-
Melack
veterán
-
Tim82
félisten
válasz Kiki18 #47441 üzenetére
Hasonló szituációban nekem a Hirdetés jelentése opción keresztüli jelzést javasolták. A megjelenő felületen meg megírod a modiknak, mi a helyzet.
-
őstag
Sziasztok.
Szeretném értékelni eme hirdetést,de nincs rá módom(hiányzik az értékelés gomb)
Valakinek valami ötlet hogy miért lehet ez? -
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #47434 üzenetére
Panasonic kxt (?) széria, ha van még valahol. Évekig tette a dolgát, de tavaly kapott valami tuláramot a nagy villámlásos viharos időszakban a bázis állomás
Asszem több mellék-keszulek is lehet.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #47437 üzenetére
Nézd, nekünk csak áll a fiókban.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
macilaci78
nagyúr
válasz macilaci78 #47436 üzenetére
Persze, ha a főnököm is hajlik rá, megoldhatjuk okosba.
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #47434 üzenetére
Este megnézem, lehet nekünk van ilyen elfekvőben.
Mod: A cégnek nem tudok segíteni akkor, de a típusát meg tudom neked nézni.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
macilaci78
nagyúr
Mélyen tisztelt Topiktársak!
Félek, a milyen telefont vegyek topikokban kiröhögnének, így itt kérdezem.
Hagyományos vezetékes telefont keresek számlával, garival:
- vezeték nélküli kézibeszélő
- jegyezze meg a nem fogadott hívásoknál a hívó fél telefonszámát
- jegyezze meg a kezdeményezett hívásoknál a hívott fél telefonszámát
- jegyezze meg a létrejött bejövő hívásoknál a hívó fél telefonszámát
- cserélhető akkumulátoros legyen (vagy hagyományos AA/AAA, vagy ipari cellákból, mindegy)Előny, ha:
- két kézibeszélős intercom funkcióval, de a másik kézibeszélő bölcsőjéhez ne kelljen újabb telefonkábel
- 10.000 Ft körüli összegben megállÖrömmel venném, ha használatból eredő tapasztalatból ajánlanátok típusokat.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Magnum_
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
-
Ace owner
addikt
-
Ace owner
addikt
válasz medvekutya #47418 üzenetére
Most meg sehogy de ha 75 ezres kormanyra telne akkor a tobbi mar nem lenne gond
Galaxy Fold 4
-
Magnum_
nagyúr
Sracok. Megint van bongeszo problemam. Wifin vagyok most is, telefonrol, csajom geperol megy minden. De az en notimon chrome alatt pl Ph Index off. Google es origo megy.
Mi a tok lehet ez?
-
Ace owner
addikt
válasz medvekutya #47402 üzenetére
Ültetés-kerék miatt úgyis ugrana a forgalmi úgyhogy legyen csak kövér az a lúd
Galaxy Fold 4
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #47414 üzenetére
Van képernyőmentésem, tudlak mivel zsarolni...
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #47410 üzenetére
Mondjuk a Rákóczy hidat a prediktívre sem lehet fogni...
-
medvekutya
aktív tag
válasz macilaci78 #47410 üzenetére
pesti oldalt....korábban volt egy csoporttársam, akinek az egyik ismerőse 12 éves koráig egyszer sem ment át Budáról Pestre, azert az elég kiemelkedő szülői teljesítményt feltételez
-
macilaci78
nagyúr
válasz JohnnyX #47405 üzenetére
A Rákóczi híd melyik oldalán?
A kollégiumok jó ötlet. A budai hídfőtől a Móricz Zsigmond körtérig van pár főiskolai kollégium a 33-as busz vonalán. A hídfőnél pedig át lehet szállni az 1-es villamosra, ami átvisz a hídon, ha kell.
A pesti oldalt nem ismerem.[ Módosította: Qru ]
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #47407 üzenetére
Prediktív
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #47388 üzenetére
Csak érdeklődésként: hol van fehér megye? Legjobb tudomásom szerint ha színezik a térképen, egyik sem fehér, ha nem színezik, akkor pedig mind.
A megyematrica az adott megyét követő első lehajtóig érvényes és a szomszédos megyék legközelebbi felhajtójától. Szeged topikban néhány hete lett ez kivesézve.
-
Mercutio_
félisten
válasz JohnnyX #47405 üzenetére
Esetleg egyetemi koliknál is érdeklődj, ha már a vizsgaidőszak utánról van szó gondolom ott is van kapacitás.
-
JohnnyX
őstag
Sziasztok!
Nem talaltam megfelelo topicot, elnezest ha megis letezne ilyen es kozben ide irok, vagy szabalyt sertek vele.
Budapesten a Rakoczi hid kozeleben keresek kiado szobat, mert nyaron oktatasom miatt jobban megerne ha ott lakhatnek hetkoznap. 2 het egymas utan kellene, hetkoznap.
Akinek lenne ismerose, akinel megszallhatnek, kerem jelezze nekem privatban, es megbeszeljuk a reszleteket._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Ace owner #47401 üzenetére
Mert nem tudom kipróbálni, nem is veszem meg
JA, ALL:
Az ajánlat holnap 16h-tól él.(Nagyon necces a sztori, mert kb. ennyire már rég voltam a fasz rossz végén...)
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Ace owner
addikt
válasz Earl_Muttley #47400 üzenetére
Már tényleg hirdettél mindenféle szolgáltatóst csak telenorost nem
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akciókamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BMW topik
- Disney+
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...