Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #41386 üzenetére
Tejfakasztó? Hátha ihatunk minden érkező vendégre, mint múltkorában.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Melack
veterán
Grat az újdonsült lakástulajdonosnak és az új kispapának!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DeFranco
nagyúr
Ma reggel 7:00-kor megszületett DeFranco Jr.
-
föccer
nagyúr
válasz GabN73 #41375 üzenetére
Nem akarom a jószomszédsági viszonyt megalapozni egy ilyennek. A társasházban az átlag életkor elég magas.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Petyyyyy #41376 üzenetére
Lakás avatót csak felújítás előtt szabad tartani. Akkor nem gáz ha kiégetik a parkettát és/vagy a falat lehánnyák.
Egyszer hívtak meg lakásavatóra, sikerült is a frissen festett konyhában felküldenem egy fél üveg pezsgőt a falra. Oda se hívtak többet...
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
Jelentem átvettem az lakást. Több meló lesz vele, mint gondoltam, de remélhetőleg a költségvetésbe bele fogok férni.
üdv, föccer
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #41372 üzenetére
Ha nem akarod, hogy a többiek helyben tépjenek darabokra, akkor részrehajlás nélkül mindenkit korrumpálsz. Ennyi.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
-
Magnum_
nagyúr
Nna. Egesz idoben vegeztem ma, de legalabb elbukom a nyugati postan... fel napos sor :-)
I humbly and respectfully decline™
-
MurdR
veterán
bkphtjtk
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #41364 üzenetére
Mire ebayről megjön a PS4-ed, addigra elfogy a hely a vateráról rendelt Samsung SSD-men..
GabN73 - Mit hagyott nálad? Én is henceghetnék, de "ma már nem iszom traktoros lányok gumicsizmájából a tesco pezsgőt", nincs miért visszatérjenek.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Melack
veterán
-
MurdR
veterán
Na okmányiroda elintézve.
Jóreggelt!
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #41350 üzenetére
Ja azt nem irtam, hogy én gyalog voltam, szóval nekem full elsőbbségem volt. Viszont a Passat CC-t sajnáltam
Még megfejelem a napot: elb*szódott a fülesem is...
-
GabN73
addikt
Ez a nap is jól indul
Kislány hisztizik, melóból elkések, miattam volt egy kis koccanás ( zöld volt nekem, jobbra kanyarodott ki, satufék, hátulról megtolták)És még vége sincs a napnak
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #41335 üzenetére
Told mar at a nevet whatsappon.
Dell xps: passz, nem tudni. de most nem produkalt semmit. Remelem, egy darabig meg igy marad.
Sracok, miket szoktak tolni a tinik? Ne itelj amig nem ismered az utat amit megtettem vagy valami hasonlo nem?
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
THX urak!
Memtest hiba nélkül futott le, közben 90° volt a plafon, az SSD viszont csak 80% kondiban van. Most megpróbálok még egy rendszerjavítást USB-ről aztán egy Linux USB és meglátjuk.
Szaladhatok ki Bercsényi utcába pasztáért, amit kollega adott úgy folyik, mint a tej.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
Tim82
félisten
válasz Petyyyyy #41339 üzenetére
Ahhoz azért nagyon masszívan kellene túlmelegednie... Meg szerintem nem indulna újra.
Live Linux, ahogy Macilaci is mondja.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Petyyyyy
addikt
válasz Mercutio_ #41332 üzenetére
Fogalmam sincs, nincs instám.
Reggelt!
Kicsit láma kérdés és sejtem is a választ: az valid, ha egy laptop eljut a windóz logoig, majd onnantól folyamat restartol túlmelegedés miatt kékképernyővel? Utóbbi olyan gyorsan történik, hogy szinte lehetetlen látni (SSD).
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #41331 üzenetére
Soron kívül korrektúrázom, hogy még a hiba elhárulása előtt kikerüljön.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
válasz Petyyyyy #41330 üzenetére
Erről jut eszembe: van valami korrekt és egyszerű leírás instáról?
Beállítás, ki mit láthat, képet csak wifin toljon fel, csak olyan lássa akit beállítok, ilyesmi?
Vagy ez annyira a (maga)mutogatásra van kihegyezve, hogy ilyenről ne is álmodjak?Ugyanitt érdekel valakit Asrock A75M-ITX lap + AMD X3 3500 proci?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
válasz CoolBoy323 #41329 üzenetére
Akkor screenshot a nem-fb-ről instára? A'ssincs. Iwiw...kihúzva, saját honlap, email és fórum aláírás: elfogyott a fészbúúk, mind itt halunk!. Egy külön címlapos írás logoutra, ha reggel sem lesz, akkor pedig itcafe-ra mondjuk. Helyből ezek jutottak eszembe.
PS.: utáljuk a Twettert? (vagy hogy kell írni...)
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz CoolBoy323 #41327 üzenetére
Amatőr, tweeteltél volna inkább...
-
CoolBoy323
nagyúr
Ha sz@r@kodik a FB hova kell kipostolni?
Itt jo?
-
Melack
veterán
válasz wertigo1984 #41322 üzenetére
Lehetek pofátlan? Kisgyerek méretű nem lenne?
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Magnum_
nagyúr
hol tudok olcsón kicsi női köntöst venni? tudjátok, ilyen thermó anyagból kellene, fehér. occsón.
thx!
Ja, Aizen meggyógyította a laptopom. THANK YoU
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
a sárga nem tilos, szerintem valami nem stimmel a sztorival
vagy pirosról-sárga volt, ott tilos, mert egyszerre ég a kettő. a zöldről sárga az egyedül ég, jelentése nem tilos, hanem "figyelem, forgalmi rend változás"
megér egy kérdést a rendőrtopicban, de ezt nekünk egy rendőr mondta helyszíneléskor, és ez volt a "perdöntő" az ügyben
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #41298 üzenetére
Azt nem lezárták egy időre?
30-as tl-ek veszélyesek, már nagyon tudják mit akarnak és azt is, hogy hányszor és hogy érjék el.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Petyyyyy #41308 üzenetére
Az ő esetében egyértelmű volt a szitu ezért is nem fellebezett csak befizette aztán keresett egy csendes sarkot és összeomlott.
Tnap az M5-ön mértek egy Astrából, fékezetem is olyan nagyot hogy be is indult a talpmasszázs (abs szépen visszadolgozott).
#nincsbennetarcsi
-
Petyyyyy
addikt
Hát nem igazán. Támadható az ítélet. Munkatársam szintén kapott 3 fényképet mikor sárgán rongyolt át. Az első képen az első tengely a megállóvonalon túl volt, másodikon a kereszteződésben, harmadikon ahogy kihajt belőle. Megúszta azzal, hogy mikor behajtott még sárga volt, a pirosat meg nem láthatta hiszen az első kerék már "ott" volt....
Én meg ma kaptam engedélyt amivel bármely céges járgányt hajthatom.Jelentem Kerepesi út 29/B alatt éberek a süncik.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Petyyyyy #41305 üzenetére
Sajnos így van. Kolléga kapott most 30k-s csekket az Árpádhídnál ment át a sárgán. Be kellett csengetnie. Ez nem egészen van összhangban kresz-el ha jól tudom...
Ori: Eddig nem kellett fékeznem ahogy Petyyyyy mondja. Minden szitut gázzal vagy még nagyobb gázzal oldottam meg.
#nincsbennetarcsi
-
Petyyyyy
addikt
Egy ideje már a sárgát is fotózzák állítólag, nem tudom ebből mi igaz. Ha viszont mindent látnak, úgy előreláthatóan kb. 1-2 héten belül meg is borítjuk a rendszert teherbírás szempontjából, ahogy az autóvezető fiainkat és lányainkat ismerem.
Ori & Tim - Én bocs.
PS.: Na azóta tapossa a gázt.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Mától élesben is mennek az új "mindent látó" traffik. Óvatosba nyomjátok. Ma pl már nem is mertem átmenni a sárgán.
De legalább kiderült számomra, hogy van vészfékasszisztens is a kocsiban.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
válasz Petyyyyy #41301 üzenetére
Krumpliorr, csörgőssipka, sírásra görbüló száj, festett könnycseppek. Reméljük, ez a trúláv nem kuloulrofóbiás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest