Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Valamelyik fotós léleknek nem kell egy 32GB-s Class10-es SanDisk SD kártya? 5000 ft!
(De van 4gigás is, 2000/db, vagy egyben 3000 a kettő )
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Winner_hun
titán
-
Magnum_
nagyúr
ELADÓ dobozában, hibátlan állapotban, nemrég elemcserélve, vizállóság megtartásával.
8.500,- FtI humbly and respectfully decline™
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Petyyyyy #42985 üzenetére
[]
Ugyanitt XBOXjáccatok
[ Módosította: föccer ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #42977 üzenetére
Áááhh, nem. Hosszú évek kő kemény munkájával rájöttem, hogy jobb nekem is, a világnak is és a büntetés végrehajtásnak is, hogy ha én teljesen elszeparálom magamat a tv nézéstől. Mármint a Magyar adók nézésétől. Interneten úgy is szembe jönnek a fontosabb dolgok, a többi meg egyszerűen nem érdekel. Éppen kisebb gondom is nagyobb annál, hogy TV-be bemondott dolgokon agyaljak, meg bosszantsam magamat rajta.
Merci: Igen, nem is keveset. Ennek ellenére magánrendelőbe járok fogorvoshoz, mert a TB keretén belül igénybe vehető szolgáltatás szinvonala meg sem közelíti az általam megkövetelt szintet. És még sok mindennel így vagyok. De fizetem, mert kötelező.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
válasz föccer #42975 üzenetére
pedig nem ártana tájékozódni a világ dolgairól.
én is gondban vagyok mit olvassak, hogy ne akarjak valami hegyes tárgyat a monitorba vágni óránként, mert kiegyensúlyozott pártatlan tájékoztatás momentán nem létezik, de az ignoranciának meg butaság a vége, azt meg értelemszerűen nem akarom.
ha már szép vagyok legyek okos is
vegyetek korit, akciós, topictagoknak 10% árengedmény.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Kiki18 #42973 üzenetére
ok, köszi.
akkor valszeg az itteni is.
el sem indulok.fogarasi környékén tud esetleg valaki nyitva lévő szrt-s terminált?
dobnék egy mixet estére.
még egy nyamvadt mol kút sincs...***
(#42975) föccer
de azért rövidhullámú adód csak van?
itt föccer crystal peak-nél...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
föccer
nagyúr
válasz szab.tam #42971 üzenetére
Ja, jó. Erről lemaradt. Nem volt róla cikk a PH-n. Más hírforrást nem nézek.
Magyar TV adót kb 8 éve, max ha sport megy. Több mint 1 éve nincs is tv előfizetésem sem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Dermesztő
aktív tag
Szervusztok !
Esetleg érdekes valakinek ? [link]
Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
szab.tam
nagyúr
válasz föccer #42970 üzenetére
nézzél híreket...
vannak extra napok, (asszem 3-4 egy évben), amikor kinyithatnak.
a cégek maguk választják meg, mikor
tudtommal ma az összes tesco kinyit.
a cba-k vegyesen.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
föccer
nagyúr
válasz szab.tam #42969 üzenetére
Max a 250 nm eladótér alatti botok lehetnek nyitva, a nagy boltok nem.
üdv, föccer
-
szab.tam
nagyúr
kéne egy kis info.
nem találok róla semmit.úgy tudom, a tesco-k ma nyitva vannak.
a fogarasi üzletsorán van egy 0-24 posta is. vajaon az sem zárt be mára?nagyon nem szeretnék potyára kimenni.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bandus
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz werszomjas #42964 üzenetére
Mondjuk a február 24-én onnan rendelt Xiaomi még nem ért ide... (és egy karácsony előtt telót is benyeltek, aminek dispute, közben cigánykodás* és ebay által megítélt cashback lett a vége.
* Először azt mondták feladták, aztán hogy istenbizony itt egy tacking number, amiről kiderült, hogy kamu, aztán kitalálták, hogy akkor lesz cashback, ha előbb visszavonásra kerül a dispute.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #42937 üzenetére
Ugyan voltak pillanatok, amikor a kislány dekoltázsát kellett stírölnöm, de nem volt olyan rossz film. Kicsit lerágott csont, közben találgattuk is mi lesz majd a csavar. Szerencsére nem az lett, így volt meglepi a filmben. Meg kell néznem majd újra.
Marhára nincs kedvem visszautazni.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
werszomjas
addikt
válasz bandus #42962 üzenetére
Ezt vedd meg: XIAOMI 5V 2A 10400mAh Power Bank - most a "acc75a" kuponkóddal kb 3500ft, kihagyhatatlan
Ha ezt túl nagynak gondolod, akkor XIAOMI 5000mAh Power Bank - ez slim, akkora mint egy 5"-os telefon. Választható más színű tokkal is vagy tok nélkül picit olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
bandus
veterán
Olyan faszat buliunk tegnap gyorben, marha jo volt. Es a kislanyok is igen szepek errefele
Mas tema: powerbank-bol mi a tuti ami erdemes megvenni, milyen gyartotol nezzek?"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
válasz GabN73 #42957 üzenetére
Ebben a korban ez azért még elég standard szöveg a magasabb végzettségű csajoknál, no meg a hazai kiszámítható jogi és gazdasági környezet se arra terelgeti őket, hogy egy ilyen 15-20 éves projekten gondolkozzanak
-
föccer
nagyúr
Jó reggelt Urak!
Valaki mondja már meg, hogy mennyi az idő. Utálom, hogy minden automatikusan átáll. Vagy nem. Ilyenkor jönt a WTF érzés, hogy akkor most mi is az igazság... :-/
10:37?
Köszi.
A PH órája ezt mutatja, nagy baj már nem lehet.
üdv, föcc
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz GabN73 #42945 üzenetére
Sírva röhögök
Szerintetek egy értelmes csaj mondjuk egy min bsc diplomával a zsebében aki épp elkezdett dolgozni, élvezni azt, hogy megáll a saját lábán arról álmodozik, hogy átmenjen gazdatest-szerepbe és újra függnie kelljen valakitől - nagy eséllyel kilőve a későbbi végzettségnek megfelelő munkát - vagy természetesen támogatjátok, hogy 1/2 - 1 év után visszamenjen dolgozni és bevállaljátok, hogy ti mentek 1-2 évig gyesre?Saint_: Szerintem csak kifogás volt a csaj kora, valójában vagy a várható felelősség vagy az, hogy minden téren egyenrangú volt megrémített
Dr. Csernucio
-
MurdR
veterán
Reggelt
Az én váltásom is késett egy órát, meg az egyik srác 5.45-kor felhív:
-Szeva Karesz. Te figyelj már, mennyi az idő?
-Helló, 5.45.
-Az jó, mert várom a 4.45-ös buszt.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
oriic
HÁZIGAZDA
Joreggelt to all. Salalala egy oras kesesben vagyok mert telefonom nem allitotta be az orajat.
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
válasz GabN73 #42945 üzenetére
En is videken talaltam TL-t. Es persze felek is, higy mi lesz, ha a csinos TL-t elkapja a gepszij es talal itt valami nagyobb farkut... :-))))
Mert ugye nem 30+-os.
Amugy a planB-m a fentebb emlitett 32es
Ja es a csajom kikopott Emma Watson!
Telleg.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz GabN73 #42943 üzenetére
Ja, semmi ujat nem mondTal. Azon csodalkozom, h te csodalkozol.
ez van, ilyenek. Ezt tette veluk a sex and the citY es azokhoz hasonlo sorcsik.
A volt fonokom ezekre azt mondja h szingliKrv
Mondom, 30eves korukra megjavulnak. Csak kinek kell 30+eves szingli(S)kurva(/S)no? Max a 40es elvalt paliknak jatekszernek.Nekem volt kozom par 30felttihez (magam azert meg 30 alatt vagyok egy darabig) es az egyik tokeletes volt, leszamitva a korat igy sajnos veget ert.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
-
Magnum_
nagyúr
válasz GabN73 #42941 üzenetére
Most 20evesen ezt mondjak.. aztan amikor par ev mulva mar teged is kerni fognak a 30+osok, megered majd oket levakarni, mert 30perc utan gyereket akarnak majd neked szulni
True dat.
Ja hogy maf ph kedvence vagyok... az igen.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Komolyan mondom, a korosztályom beli nők 90%-a nem szeretne szülni.
4-4 csaj ezt mondta eddig. Na ez vagy változni fog, vagy erősen kitolódik a gyerekvállalás korban -
Mercutio_
félisten
Amikor hátrány, hogy pesti az ember
-
Petyyyyy
addikt
CinemaCity - Focus a kislánnyal. Ha nem jelentkeznék, jóccakát to all.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #42933 üzenetére
Társasozzatok, barckohba, kártya, sakk, üvegezés,
hívd át az egyik exet és toljátok hármasbanEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Earl_Muttley #42928 üzenetére
Nem hiszem, de nem bír a seggén megűlni, pedig ez a szél ami kint van nem betegnek való.
Egyik apróm újabb zsenit vonzott be, pont a kedvenc tipusom a még neki áll feljebb
-
mufi
senior tag
Innen szeretnék három terméket rendelni, de emailre nem válasozlnak, a katalógusban szereplő címre mikor elmentem ott meg azt mondták, hogy nem tudok venni semmit mert nekük nincs a boltban pénztárgép...esetleg valaki tudna segíteni, hogy a stanley termékeket hol lehet megvenni?
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
Magnum_
nagyúr
Ket ora alvas fel ora fentlet a mai napom. Most kimozdulok kicsit mert ebbol eleg volt :-)
-
Melack
veterán
Valakinek vagy ismerősének eladó használt kombitűzhelye van eladó? Árban megegyezünk. Az itteni tűzhely az agyamra megy feleségemen keresztül.... Thx!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MrSealRD
veterán
válasz macilaci78 #42923 üzenetére
FÉG típusú gázbojlered van?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
macilaci78
nagyúr
válasz macilaci78 #1568 üzenetére
Erre van-e valakinek válasza?
Annyi a különbség, hogy most a gázbojlert nem tudom begyújtani, pedig reggel még meleg vízzel tusoltam.
Hallom, hogy sziszeg, amikor nyomom, amit nyomni kell, látom a szikragyújtó villanásait is, de még gyufával sincs gázláng. (A konyhában a gáztűzhely működik...)Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #42591 üzenetére
De ha valaki tud korrekt, és nem drágán dolgozó műszerészt, aki megnézné a denon erőlködőmet az is jó lenne
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
-
Magnum_
nagyúr
Ingyenee Vaszary kiallitas van a Falk M. Utcaban. Fyi.
-
macilaci78
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #42916 üzenetére
Nézz utána mi minősül járványnak...
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #42914 üzenetére
Ma ez a program, pont igy, ahogy irtad
c vitamibt mar bevettem, agyban fekszem, lesz igazi husleves, sokat fogok enni meg aludni.
de az hogy szerdaig maradjak itthon? Haha impossible
azt se tudom, hogy akkor mi lesz, ha nyaron elmegyek 5 nap szabadsagra.
tudod mi van most folyamatban, jo par kollega hetvegezik is most (igaz, az az o hibajuk )I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #42910 üzenetére
Hívjál papot, de mond neki, hogy hosszú lesz
Ha ízületek fájnak influenza, azzal nem jó viccelni. Ágyban fekvés, láz és fájdalomcsillapítás, 1000mg-s C vitamin reggel-este, és inkább vedd ki /irasd ki magad szerdáig.
Hidd el, nem vagy pótolhatatlan és egyik kollégád se szeretné, hogy megfertőzd. Viszont, ha idő előtt felkelsz/lábon kihordod durva szövődményei lehetnek és nagy eséllyel hamarosan visszaesnél.[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Reggelt, irány a bánya.
Ori a Tied max felszíni kőfejtő
Saint: jobbulást haver!
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jobbulást kívánok.
Amúgy jó reggelt, irány a bánya.
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
Uhh sracok. Valami para van. Tegnap mar kohogcseltem, de elaludtam 22.00korul. Felebredtem 1.00kor arra, higy melegem van, de ha megmozdulok, megfagyok. Fajnak az izmaim, faj a szemem de visszaaludni nem tudok.
TL-t felkeszitettem, h borzasztoan tudok szenvedni.
de meg kellene gyogyulnom sos.
lazam valamicske tuti volt de bevettem egy algot.I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
válasz Winner_hun #42908 üzenetére
céges fapadossal nem tudod hova rakni az f5-öt, de ha ez lenne az egyetlen issue nem szólnék
-
Mercutio_
félisten
Erre mondják, hogy durván BAN-nolták?
-
GabN73
addikt
válasz Balathruin #42904 üzenetére
Legalább élvezted?
-
GabN73
addikt
válasz Balathruin #42901 üzenetére
Az álszent bagázs mindenit neki ....
Hol néztétek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest