- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Reggelt!!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
MurdR
veterán
válasz DeFranco #31297 üzenetére
mekkora a halkonzerv? nettó tömeg 10 vagy 15 deka? (normál tenyérnyi ovál lapos páncélos) esetleg 8 (riomare kis henger)? : normál tenyérnyi ovál lapos páncélos
bors fekete vagy fehér?: csakis fekete.
mustár lakossági univer/globus? : Kiskunfélegyházi. (de Globussal is nagyon finom)
Timi Jóétvágyat.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt a balesetet túlélte a vezető, komoly...
-
aizen92
addikt
S.O.S.
Nincs valakinek net/cd jogtár előfizetése?
Egy bírói határozat kéne.
Részletek priviben!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
MurdR
veterán
válasz DeFranco #31283 üzenetére
1 nagy fej hagyma
1 lehetőleg füstölt halkonzerv (fingomsincs hogy most milyen volt, mert már a kuka alján van, szerintem tonhal ) igazából mindegy milyen, csak intenzív ízű legyen szerintem -az olajából egy pici mehet, jót tesz a pirítósnak
2ek tejföl
1mk bors (szeretem nagyon )
kevés pirospaprika vagy pirosarany
2 csipet só
2 nagy vagy 3 kis főttojás
1csapott ek mustár
pici cukor
1mk vajÉs olyat is hallottam, hogy egy kevés csemegeuborkát is vágnak bele.
Ezt pedig természetesen mind összebotmixelni.
Mercutio:
Sorry, átsiklottam felette.jön holnap a konyhabútoros aki csinálja a dolgokat, mert holnap véglegesítjük a terveket, rákérdezek. De szerintem a fóliázás a legszebb, és leg költséghatékonyabb. Ha leszeded az ajtókat, a fogantyúkat, akkor szépen fektetve nem hiszem hogy annyira buborékos lenne az. Mi az előző albérletben egy hűtőt fóliáztunk le, az pedig nem sík, és szépen sikerült nagyon. De ha arról van szó, akkor egy délutánt rászánhatunk, és segítek megvalósítani Neked az álmodat.
Megy pü.
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Tudnatok valami olyan borbart ajanlani a Moricz-Gellert ter-Kalvin magassagaban, ami szinvonalas, de nem kell 2k-t kifizetni egy kis meretu sajttalra a borok melle es nem 1000 felett kezdodik egy pohar bor?
hábm bábm
-
Mercutio_
félisten
Az nem érint meg, de a palacsinta....!!!!!
MurdR: Konyhabútorral kapcsolatban lentebb volt egy kérdésem, olvastad? Tipp?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #31278 üzenetére
Egy-két óra és lesz lasagne carbonara, tegyek fel fotót a végeredményről?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MurdR
veterán
válasz DeFranco #31277 üzenetére
Halkonzerv (lehetőleg olajos) hagyma tejföl mustár só bors paprika főtt tojás, botmixer.
Black: A palacsinta pedig fele tej, fele víz.
Ace: bkphtd
Mercutio: meg is szenvedek vele, még nincs konyhabútor, így rezsózok egy rossz asztalon.
-
-
-
7
addikt
Pont most olvastam, gondoltam hogy itt azért megjelensz.
Macerás, nehéz és sokszor dühítő lesz, de próbálj nem kétségbe esni. A környezetemben is jónéhányan kaptak hasonló diagnózist, és a tapasztalat azt mutatja, hogy ha becsülettel, kitartóan járnak kezelésekre, szedik a gyógyszereket, és megfogadják az orvosi tanácsokat, akkor többé-kevésbé teljes életet tudnak élni, és idővel gyógyulttá is nyilvánítják őket.Ahogy én észrevettem, az egyik legfontosabb tényleg az, hogy időben észrevegyék, és időben elkezdjék a kezeléseket. Vesd bele magad, és ha ijesztőnek tartod, hogy nem egy pár napos lefolyású dolog, akkor mindig csak az előtted levő lépésre koncentrálj. Menni fog.
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #31271 üzenetére
Csak csodálkoztam, hogy lemaradtam-e valamiről, easy.
Mindenesetre legközelebb már tényleg betárazok én is a kék Grafiból, úgyis be van tervezve a négynapos hétvégére egy serzés az egyik barátommal. Addig is gyűljön csak a feedback.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #31271 üzenetére
Ó, akkor én született tehetség vagyok!!!négy!
ALL: Valaki a kép alapján meg tudná mondani, hogy milyen ramok a TT-hűtőbordásak? (A ballistix az DDR3 a felső és az alsó TT azonos csak ellentétes oldalukon fekszenek, azért esik máshová a bevágás.) Továbbá ki rendelkezik olyan konfiggal, amiben letesztelhetőek?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #31267 üzenetére
Ha úgy énekelsz ahogy (népi)táncolsz inkább kihagynám.
Értékelést gondoltam a grafiról.
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #31267 üzenetére
Szvsz az Edelweisszel kevered, én szoktam ugyanis szűretlen búzát (és Edelweisst, ha már azt) kérni, ha valaki "fizetni akar" szívességért.
A kék Grafenwalder meg Dr. Zoo ajánlata (és még mindig nem ittam olyat ).
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #31240 üzenetére
Fizetett már valaki valamiért ebben a topikban Grafenwalderral?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz aizen92 #31261 üzenetére
Látom nem tiszta amit kérdeztem...
Na még1x kicsit érthetőbben. A kalória számítást a kész termékekben kell számolni, vagy még előkészítés előtt. Mert ha megsütök tegyük fel 2 kiló akármit abból lesz 1.5 kiló...Tudom nem a kalória távozik belőle (vagy legalább is kicsi), viszont a számítást nem tudom hogy szokták nézni, azaz így vagy úgy? Csak mert ugye teljesen más eredmény jön ki egyikkel másikkal...
MurdR: Kép miért nincs nyálcsorgatáshoz? :/
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Estét!
Vacsi halpástétomos pirítós+ palacsinta
-
Mercutio_
félisten
válasz aizen92 #31250 üzenetére
Már a 100 év magányban is volt aki földet evett....
DeFranco: Mi ez a csend, hatott a grafi?
Black: Csak a víz távozik belőle általában, abban meg nincs kalória.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz B-L-A-C-K #31254 üzenetére
Tegnap a Béke tériben 179Ft/ fél kiló áron vettük...de újságban 269 volt.
Jókor jó helyen.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
B-L-A-C-K
titán
válasz aizen92 #31255 üzenetére
Nem, azt sose szoktam...
Más mindenkinek: A kalóriát szerintetek hogy kell nézni, a kész termékben, vagy mikor még az előkészületeknél vagyok. Csak mert pl fél kiló gomba, meg fél kiló csirkemell, meg fél kiló vegyes zölsdég ha összesül köze nem lesz a fél-fél-fél kilóhoz...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MrSealRD #31253 üzenetére
Ne is mond, asszonynak csináltam ma csirkecombot sütőzacskóban, mellé raktam ilyet, megkóstoltam nagyon király lett, így ma még elugrottam 1 kilót venni... Viszont nem értettem tegnap 269 Ft / fél kiló akcióba, ma meg 169 Ft / fél kiló...
Fogyózáshoz amúgy pont jó alig van benne kalória...
-
MrSealRD
veterán
válasz B-L-A-C-K #31249 üzenetére
Mi is ott vettünk most a hétvégén.
Egy részéből éppen most készül raguleves. Nyamm.Azért kérdeztem a forrást, mert természetből származó gombát, én alaposabban megnézem, a férgek kukacok miatt...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Bad Pritt
félisten
válasz aizen92 #31246 üzenetére
Ja bocs, aki 480x320-ban játszik az ilyeneket nem vesz észre.
Pont az lenne a lényeg amúgy, hogy letisztult legyen, ne ilyen csatok, zsebek, böszme nagy szarságok rajta. De majd keresgélek.Holnap reggel lesz? Ráér még akkor...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
aizen92
addikt
válasz B-L-A-C-K #31249 üzenetére
Vicces infó: Csiperkét néha földesen eszem( kis fekete darabok ) megsózva és üresen. Szerintem nem egészségtelen része
(#31251) HáGé : reggel 8. elég hard lesz amúgy,de te tudod
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz aizen92 #31246 üzenetére
Igen 1/4-e így tuti kuka, csak ha az a része egészségtelen akkor inkább lehámozom, viszont ha semmit nem befolyásol akkor meg minek...
sutszi: Termesztett, vagyis gondolom mert lildlibe vettem...Na köszi, ha már 2 ember is megerősíti csak nem lehet így gond...
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz B-L-A-C-K #31243 üzenetére
Igen. Simán. Már egy jó ideje így csináljuk. Annyi, hogy alaposan megmossuk... Gondolom termesztett csiperke? (Tehát nem erődben szedtétek, ugye?)
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
aizen92
addikt
válasz B-L-A-C-K #31243 üzenetére
"Anyós" is mindig meghámozza. TOTÁL fölösleges. Sose értettem.
Én mindig úgy főzöm meg. Megmos, felkockáz és csókolom.
Vagy pizzára, melegszendvicsbe is évek óta így rakom.
Eddig semmi baj nem volt belőle+ irdatlan nagy anyagveszteség.
Sam fisher csodatatyija mindig nála van
Ni és Nki bizt. ZH? eddigi összes tanulmány/elemzésből + ppt? Capis?[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wall of text, de mivel többen jót tettetek velem, úgy éreztem be kell linkelnem.
(továbbiakban nem szándékozom a témáról beszélgetni ne haragudjatok: )
Live-Die-Respawn
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintetek a csiperke gombát meg lehet úgy sütni hogy a gomba felső rétegét nem szedem le csak megmosom simán? Eddig mindig leszedtem, de most valahogy nincs kedvem hámozgatni...
-
aizen92
addikt
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Furcsa kérdés lesz, de ilyen, vagy ilyesmi táskát hol lehet kapni kicsiny városunkban?
Decathlon honlapja elég hiányos, ami ott van fönn az nem nyerte el a tetszésem (sok a zseb), ilyen letisztult forma kéne inkább.
Megrendelném ezt is igazából, mert fityfasz pénzért megy, de van beiskolázási utalványom és ha mákom van, el tudnám lőni rá.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tim82
félisten
válasz GabN73 #31235 üzenetére
Délelőtt barát babájának keresztelője, most pihenés, rákészülés a holnaptól újrainduló melóra.
-
-
GabN73
addikt
Eltűnt mindenki, nem megy a felesleges off-hsz generálás... Há' mi van itten?!
-
Mercutio_
félisten
Kell valakinek egy AC F12 PWM-es venti alkatrésznek?
1 hónapot ha ment, de sikerült véletlenül olyan szerencsétlenül belenyúlni csavarhúzóval a forgó lapátok közé, hogy az egyik eltört (megvan a darab is)
Amúgy brutál amit így kiegyensúlyozatlan állapotban csinál, totál berezonál tőle egy kisebb PC ház.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #31229 üzenetére
Gondolom is-is. Feltéve, ha mind a kettőt meg akarod csinálni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
Mercutio_
félisten
Skacok régi konyhaszekrény ajtajainak feljavítására van valami olcsó módszer, vagy csak az ajtócsere? (A fóliázással az a bajom, hogy legutóbb amikor néztem az se volt olcsó, és az én kézügyességem a csajokra korlátozódik, az ilyen reszelés, fóliázás témában elég béna vagyok, tuti, hogy buborékosan tenném fel
+1 kérdés: Valószínűleg beragadt és felfeszített szobai ajtó kiszakadt zárrészével mit lehet kezdeni, illetve panel ajtókat érdemes-e, ha igen hogyan olcsón felújítani? (Mázolás nem játszik, annó próbáltam csíkos lett )
-
LÁZ
addikt
-
MurdR
veterán
Fallout2 az annyira nem fogott meg, mert sajnos nem akkor találtam rá, amikor volt még ezekre a ''majdnemfelülnézetesekre'' energiám. A 3-mal játszottam, rohadtul tetszett is, csak eladtam az előző notimat éy valahogy nem szedtem még le. Pedig az lekötött.
Syberia az kimaradt az életemből, belátható időn belül be kell pótolnom.
Most valami CS szerűre lenne szükségem, ami nem világháborús, és gyilkolni kell, és nem az őserdőben, hamek a városban vagy tudomisén hol.
-
föccer
nagyúr
Na, eddig ment a láblógatás, most lassan indulok termelek egy kis gdp-t. Jah, hogy a mai naport sem kapok semmit?
Áhh, picsába, megint elcsesztem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MurdR
veterán
A munkának vége, kijössz a gyárból....
-
Tim82
félisten
Az úgy megvan, hogy az is szerepel a kölcsönadható játékok között? Eredeti, még bőven Steam előtti változat. Kedden beugorhatok vele.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz Ace owner #31210 üzenetére
Az alapelvek értelmében kizárólag eredeti szoftver érdekel kölcsönbeadási szerződéssel, melyben a Kölcsönadó kijelenti, hogy a szoftver (továbbiakban adathordozó) per- teher- és igénymentes, valamint a Kölcsönbeadó kizárólagos tulajdonát képezi.
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #31205 üzenetére
Radi nem mondta Vigneau offtopikjában, hogy mire számíthatsz?
-
Mercutio_
félisten
250+ hsz, banyeg.
-
MrSealRD
veterán
Voltunk a Fortunába. Nem akarok nagyon ömlengeni, de elképesztően jól éreztük magunkat. Hangulat kellemes volt. Az ételek mennyisége és minősége szintén... A pincér udvarias volt.
A lassú naplemente már csak hab volt a tortán... Hibátlan este.Ja, és AMEX-et elfogadnak.
Aki eddig habozott, az ne tegye. Jó hely.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest