- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Reggelt! Ezt az idot....
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz krizmo_ #33794 üzenetére
"Írom itt a kellemes sztorim, miközben neked meg rossz lesz...kicsit bűntudatom is van...Nagyon rossz ilyenkor egyedül lenni. És sajnálom, hogy így van, mert tudom milyen, főleg ünnepekkor, ha a családoddal nem vagy jóban..."
Köszi, de azért föccer esete most jóval komolyabb mint az enyém sajnos.
(#33790) bitpork
Jaj hát női bugyit vagy 7 hónapja már csak kirakatban láttam.
Live-Die-Respawn
-
krizmo_
addikt
Köszi, aranyos vagy.
Mielőtt nem kerültünk össze párommal, mind a kettőnknek az volt a célja, hogy túléljük az ünnepeket.
Én kimondottan utáltam a Karácsonyt, de amióta együtt vagyunk eldöntöttük, mindig teszünk azért, hogy jól érezzük magunkat.Írom itt a kellemes sztorim, miközben neked meg rossz lesz...kicsit bűntudatom is van...Nagyon rossz ilyenkor egyedül lenni. És sajnálom, hogy így van, mert tudom milyen, főleg ünnepekkor, ha a családoddal nem vagy jóban...
Jó filmeket választottál.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #33784 üzenetére
Jó neked, én 4 éve nem vittem haza senkit karácsonyra. Mostani kislányt én cs*sztem el, a számomra még mindig trueval meg nem tudom hogy mi van. Szilveszter meg majd még eldől, a tavalyi volt eddig a legjobb (akkor ismerkedtem meg vele jobban), gondolom valaki majd bedobja az albérletét egy bulira, vagy megint beülünk valahova.
-
krizmo_
addikt
Mi a Karácsonyt és a Szilvesztert is együtt töltjük párommal kettesben. Karácsony előtt veszünk fenyőfát, Szenteste feldíszítjük, közben nézzük a tv-ben a Shreket...megterítünk ünnepélyesen. A menüt még nem tudjuk, de lazac biztos lesz benne, mert tavaly is volt és nagyon ízlett. Két ünnep között játszani fogunk, de valami nagyon sokat, (Witcher, Dragon Age, ezekkel mindenképp.)
Szilvesztert is mindig csak kettesben töltjük, készítünk mindenféle finomságot, szépen felöltözünk, iszogatunk táncolunk, még éjfél előtt felhívjuk a családot, aztán iszogatunk tovább...szexelünk...sokszor, sokféleképpen. Tavaly Szilveszterkor whiskyt ittunk, szivaroztunk, inferno chipset, mogyorót ettünk és hajnalig beszélgettünk.
Aztán másnap a hidegbe mindig elmegyünk kora reggel sétálni, mikor még deres minden, és sehol sincs senki.
Ez lesz az elő Karácsonyunk Budapesten, kicsit új még minden... és még azt sem tudom honnan lesz karácsonyfánk...
Nem olyan nagy cuccok ezek, de nekem kedves emlékek.Annyira sem vagy jóban anyuddal, hogy ilyenkor haza menj?
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #33783 üzenetére
Azért ahhoz még messze van, hogy megértse, hogy mit jelent a házasság, az elkötelezettség. Persze azokat a dolgokat, hogy apa nem lakik ott, hogy más olvas neki esti mesét azok megvannak, de az egész miértjét nagyon nem tudja még felfogni. A gyerekek tényleg nem hülyék. Sőt!
Nekem nem kell bemutatni a kisgyerekeket.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #33784 üzenetére
Főleg, ha 20 év után se öregedne a kislány
Azt meg ne jelentsd ki, hogy karácsony egyedül ősökkel, addig még a karácsonyi vásárban, vagy Vörösmarty téren, Bécsben egy hétvégén, vagy Salzburgban össze futhatsz valami truelove - val.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
hmmm... karácsony előttre tettem a vizsgáimat direkt. most épp egész jó otthon a légkör, bár 3 nap otthon karácsonykor így is sok lesz. 2006 óta nem volt karácsony így, ahogy most lesz. 6 évig egy lánnyal mentem haza, aztán miután 2012 nyarán kidobott, úgy alakult, hogy téltől volt valaki, akivel együtt éltem, így vele volt a karácsony. tavaly nyártó szintén együtt éltem valakivel, így vele volt a karácsony + család. tehát a zemútnyócév karácsony (csak szigoruan karácsony) szempontjából jó volt. ez lesz az első hosszú vek óta hogy hazamegyek egyedül, ami furcsa és rossz, mondom, az a vigasz, hogy épp egész jó a viszony most otthon. de akkor is sok lesz a 3 nap. aztán szilveszterre sok mindent nem tervezek, mert utálom az ennyire kötelező, megszerevezett fosokat, ha Qru elrángat valahova, akkor oké, egyebekben azt se bánom, ha itton filmezek (2012-2013ra virradó szilveszterem volt zseniális, a kislánnyal a családjával a balatonon: jó vacsora, beszélgetés, lájt borozgatás, éjjel 1kor szex, aztán alvás, ezzel beérném, örökre )
ja és holnaptól elkezdem beszerezni a kari ajikat, mert sosem hagyom utolsó pillanatra. bár sok kedvem nincs hozzá. most lett egy meghívásom londonba dec27-30ig, amire csak azért nem mondtam még igent, mert akkor pont K drága a repjegy (1 éttel később meg szaréhugyé' lenne..), DE most este derült ki, hogy egyébként is sztorno, mert zűr lett a vendéglátónál. pedig amúgy az elég jol esett volna.
szar minden (,csak a munka nem.)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #33782 üzenetére
Ne hergeld ezzel magad, nem kellenek az ilyen "onbeteljesito jóslat" jellegű dolgok.
Lassan elég nagy lesz ahhoz is, hogy számára is érthető módon megtudja mi ez a szitu.
Asszem Vekerdi írta, hogy a gyerek nem hülye csak még kicsi, deeegyrészt sokkal több mindent megért / kilogikáz mint gondolnánk, másrészt nagyon tanulékony és érzékeny a non-verbális jelekre.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #33781 üzenetére
Csak a lányom tartott ezen a világon az elmúlt hónapokban, elhiheted. De a karácsony az durva lesz, minden tekintettben. Akkor is, ha a lánnyal vagyok, akkor is amikor nem. Talán az egyetlen ünnep az évben, ami jelent számomra valamit, mert gyerekkoromban semmi más jeles naphoz nem kötnek emlékek, csak 1-2 karácsonyhoz, amikor még nagyon pici (5-6 éves) voltam. Sem születésnap, semmi más egyéb, csak a karácsony, ami fontos, mint ünnepnap.
Egyébként a mindennapokban már nem ennyire rossz a helyzet. De a kari az nehéz lesz, már érzem előre.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #33780 üzenetére
Ha hülye gondolataid vannak jusson eszedbe a kis szöszi!
Vagy a mindenhol hallható zene miatt? mert akkor csak a kitartás segít.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most jöttem rá, hogy jövő héten vége a novembernek is, megindul a decemberi hajrá. Ünnepekre ti mit terveztek srácok? Karácsony, szilveszter? Család, bulizás?
#33777) Mercutio_
Szilveszterkor én is melózok délig. Utána gondoltam. Nekem valszeg punnyadás lesz karácsony is meg szilveszter is. Lakótársaim valszeg elmennek, én szerintem nem csinálok semmit. Max filmezés, játék.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #33773 üzenetére
Japán mágnesmozdony 50 éves, még annyi és nekünk islesz , persze legalább 2x-es áron
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #33772 üzenetére
Hát az még nem most lesz. előbb be kell fejezni a 4-est, valószínűleg összekötik a ráckevei hév - 2-es villamos, szentendrei hév vonalat egy gyorsvasúttal és majd max utána. De ez kb még 30 év.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #33771 üzenetére
Nem sajnos az agyagedények 30 éve csak ígérik, hogy kimegy a 3-as káposztásra.
-
Mercutio_
félisten
Télen ráfagyok a székre olyan hideg a vilinger, most meg fűtenek ezerrel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szép estét mindenki.
Live-Die-Respawn
-
Melack
veterán
Napot! Azert jó is van ebben az egészben, ma családi nap van. Végig
Érd buszos közlekedése nem rossz, az ügyfélszolgálatuk viszont ramaty :/ Rossz buszra küldtek fel minket.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
-
-
Mercutio_
félisten
-
LÁZ
addikt
vkinek nincs eladófélben 60-64gb ssd-je?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Magnum_
nagyúr
Twinings teafilterek kellenek ajiba. Sok, mindenfele fajta. Ha diszoboz, az se baj. Van otletetek? Hol keressek? Foggggggalmatlan vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
-
Earl_Muttley
őstag
Reggelt urak!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
albiosz
őstag
válasz bandus #33739 üzenetére
nem gondolnám hülye szabálynak. szerintem te vársz el túl sokat. a részlegünkön van kb. 100 ember és 1 mosogatógép. mindig van frissen főzött kávé, kb. 10 féle tea, tehát koszolódnak rendesen a bögrék. sokan bent a konyhában kajálunk, millió koszos tányér, evőeszköz. egyszerűen nincs kapacitása szerencsétlen gépnek még a saját cuccunkra is. más kérdés, hogy ha véletlenül kint felejtem a kajásdobozom, akkor a tea lady simán bedobja a gépbe, mert jó fej. jártam már 1-2 munkahelyen. volt egy jónevű multi is (igaz vidéki kirendeltség), ahol a csapat saját költségen vett egy vízforralót és hordták be hozzá a teát-kávét. semmilyen kiszolgálás nem volt, még tányérok sem. ahhoz képest ez a mostani a kánaán. és ezért cserébe 1 dobozt elmosni igazán nem nagy kérés szerintem... de lehet én élek barbár körülmények között.
-
-
-
Mercutio_
félisten
Qru Ezt láttad már? [link]
-
Mercutio_
félisten
Skacok, van itt valakinek cetelemes kártyája, amire jár a 10% engedmény MM-ben?
Ha igen ráérne holnap meló után a mamutban egy shopping erejéig 90+90k körüli értékben? Természetesen adom kp-ban a vételárat.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz albiosz #33732 üzenetére
Úgy igazándiból próbidőn belől indok nálkül is fel lehet mondani.
üdv föccer
-
albiosz
őstag
válasz macilaci78 #33730 üzenetére
wtf? ezért hogy rúghattak ki? nálunk is ki van írva, hogy a mosogatógépbe csak a cég tulajdonát képező tányérok, poharak, evőeszközök, egyebek mehetnek és a saját felszerelést kézzel mosogassuk el. de kit, milyen alapon zavarhatott az, hogy elmosogattad?
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #33729 üzenetére
Azért kértem bocsánatot, mert tiszteletlen voltam egy nálam idősebb emberrel szemben, aki mellesleg a főnököm. Nema mondantóm tartalmával volt baj (bár azzal is egyesek szerint), hanem a hogyannal.
Egyébként meg ez egy munkahely. Nem szanatóroim. Megvannak a szabályok, még ha a főnökünk sok esetben elég rugalmas is sokmndenben.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Öcsémet valami környezetvédelmi hivataltól azért küldtek el próbaidőn belül, mert nem szalutált valami osztályvezető asszonytól.
Engem egy telefonos operátori állásból azért, mert a dolgozók részére fenntartott konyhában étkezésem után el mertem mosogatni a csajkámat.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #33727 üzenetére
Tehát bocsánatot kértél azért, mert igazad volt, és mert többet tettél le az asztalra, mint az összes többi kollégád együttvéve? Mindazt azért, mert a főnököd átgondolva az elhangzottakat belátta, hogy amiért kirúgott, amiért Te kértél bocsánatot, az voltaképpen az ő bűne, de megengedte, hogy Te bocsánatot kérj ezért.
Én kérek elnézést.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz föccer #33727 üzenetére
Nem hiszem, hogy Melack valóban lekezelő lett volna (bármit is mondjon, nem igazán olyan a stílusa ), inkább ürügyet kerestek, hogy csökkentsék a még próbaidő alatt lévő frissen felvettek létszámát, nála ezt találták. Van ilyen, ez megszokott egyébként ügyfélszolgálaton, valóban nincs mit tenni, mert nem lehet vitatkozni ilyenkor, hogy ő úgy gondolja, hogy maximálisan udvarias volt az ügyféllel: tovább kell lépni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #33726 üzenetére
Ilyen kiszolgáltatott helyzetbe, újoncként nem érdemes egyből a nagyjanit eljátszani. Leglaábbis a nagykönyvben ez van. Én is csak azért üvöltöttem le a nagyfőnököt és küldtem el az egész cégcsoport felső vezetését a melegebb égghajlatra, mert 1: igazam volt, 2: igazam volt, 3: igazam volt, 4: 6 éve non stop gürizve hordom vállamon a cég 2/3-át 5: totálisan ki voltam borulva a válás miatt és semmi nem érdekelt. A fentiekkel együtt is kirúgtak, csak utólag belátta a főnököm, hogy 1,2,3,4-es pont és végül szabadság lett belőle. Amikor vissza jöttünk szabiról 1-2 perc alatt megbeszéltük a történteket, amiért én bocsánatot kértem és ő elfogadta.
De ilyet az első hetekben, amíg nem teszel le semmit az asztalra nem lehet eljátszani.
üdv, föccer
-
Melack
veterán
Mától ismét álláskeresés. K. boldog vagyok.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
válasz werszomjas #33716 üzenetére
Nekem vmelyik kollegam gyujti..
-
werszomjas
addikt
Spar-os szigetmánia matricákat gyűjti valaki?
Van 8 csomagom, 9. kerület Mester utcára lehet érte jönni, ingyen elvihető.
üdv
-
Melack
veterán
Napot! pesten tudtok vmi helyet, ahol 3 db 10x15x2 cm-es falapot adnak/csinalnak nekem?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MurdR
veterán
reggelt.
Kálvin-köki kv valaki?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Earl_Muttley
őstag
Reggelt mindenkinek!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó reggelt. De jó volt aludni.
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
nem tud valaki polaroid inkognito napszemüket okosba'? S8430a kellene. vagy S8430b (ha nagyon okos az ár).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest