- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
Miért vesztek egyértelműen fake terméket?
Csak úgy lehetne ezeket megállítani, ha senki nem vásárolna a gagyi cuccaikból.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Petyyyyy
addikt
Megkérdem itt is, hátha nem jár a kellő topikba a téma szakértője:
Szeretnék létrehozni egy névjegyzéket úgy, hogy én frissíthessem a rakást neten keresztül, de a törpiek ugyanezt ne tehessék meg, csak náluk frissüljön a névjegyzék az online lista alapján. Támadt az ötlet a Google accounttal, a kérdésem csak az, hogy beállítható-e az egyirányú szinkronizáció?Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Melack #30585 üzenetére
Érd. Ott még ingyenes a pálya sec-perc alatt bent vagy a városban. Monorról a tömegközlekedés is fosch és autóval is sokkal lasabban érsz be. Pl Érdről már a Petőfi/Erzsébet hídon vagy mikor Monorról rajtolva még csak vhol az Örs környékén ami még marhára "vidék".
#nincsbennetarcsi
-
Melack
veterán
válasz Digital #30576 üzenetére
Esélyes. De ha már arra jártok, akkor a Sárkány Center sincs messze - relatív. Ott is van minden, és még kultúrált is
(#30591) Qru: Az Örs nekem jó, az Expo térnél dolgozom. A parkolást meg a cég intézi, van saját, zárt, őrzött parkolója. Mondjuk Érd szimpatikus is, mert ott van a közelben a vasútállomás is. Nem tudom, szerdán megyek ki este Érdre. Monort még nem tudom, mikor tudom megoldani.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #30583 üzenetére
-
Melack
veterán
Monor vagy Érd a jobb hely?
(#30586) Saint_: most ez a két hely van, ami mint versenyző maradt. Egyelőre. Itt még elfogadható áron vannak a házak, bérlésre, teszem hozzá.
(#30589) nike_: az mennyire nyugdíjas rész? Tusculanum
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #30550 üzenetére
lehetek én is vazsember - minden fizikai adottságod adott hozzá.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Digital
addikt
Tehát ha holnap felmegyünk, a szemben lévő gyártelepen jó eséllyel tudok majd vásárolni (gagyi parfüm kellene)
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
-
Magnum_
nagyúr
nincs is nálam pénz... ja de van, nyugi
így talán mégiscsak lesz randi
goldigger megnyugodottamúgy 220-ért a kávé nagyon jó!
ja viszont megint folyoszámla-bankkártya anomáliám van.... ugye reggel utaltam, kiirta az egyenlegem,. majd kifizettem a kávét kártyával és most az egyelegem majd ' egy ezressel több.. WTF????
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Üzemel még a Józsefvárosi Piac?
Pár hónapja volt róla szó hogy bezárják, holnap felnéznénk Szegedről, nem akarunk lyukra futni!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
DeFranco
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz Melack #30555 üzenetére
Vagy 3 évig volt A55-öm. Még az is lehet, hogy ma is működik.
ME75 tök jó strapafon volt. Aztán elajándékoztam, az új tulaj meg lehántotta a gumiborítást...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #30556 üzenetére
igen, ilyet az vett, akinek t29 kellett de nem volt rá pénze. 14 évesen nagyon menő volt, mert az első flipes telefonok között volt (aktív flip persze felecsdel) meg kicsi volt és könnyű, de alapvetően egy viszonylag olcsó közepes mobil volt ami hasonlított valami exkluzívra.
haveromnak volt amikor nekem az a1018-asom volt, ő is nagyon büszke volt rá, nem fikáztam soha, mert nem volt miért, jó telefon volt, de felnőtt fejjel menőnek sem volt menő. kb. most egy ace 3 van azon a menőségi szinten.
új előlap nekem is lett a 1018-ra, szép kék villámmintás, amin világítottak a villámok amikor bekapcsolt a háttérvilágítás
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #30554 üzenetére
ne viccelj. nem csak vidéken (ugye én nem bp.-i vagyok), de még itt a westendben is nagyon menő voltam középiskolásként ezzel
igaz, azért mentem a westendbe, hogy UGY előlapot vegyek rá, mert a gyári mustársárga nagyon gyorsan megadta magát
MurdR: én s enyugszom, amíg nem lesz egy Passportom. de félek, hogy még tesóm is venni fog, aki aztán tényleg csak gsm, meg pici sms-re haszálja csak. (úgy, hogy kap napi 100000 emailt)
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
T10 soha nem volt menőség. Nem volt rossz telefon, de nem volt menőség, max. wannabe. Egyébként jó kis telefon volt.
@Meack: alcatel tudott még bugyet dolgokat csinálni siemensből nekem M35-ös meg ME45-ös volt, azokat imádtam. A menüjét meg a logikáját szokni kellett, de jóval átgondoltabb volt a szoft még a nokiáknál is, mást meg körberöhögött. Kézre állt nagyon benne minden, és ugye elég mokány víz- és ütésállóságot produkáltak.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Én kitakarítom Neked 2 perc alatt, mert kb 150db 7110-est szedtem szét, és csináltam meg. Na de Te? ;D
Jövő februárban jár le a rabszolgaság a Samumról. Kéne valami merőben más, valami stílusosabb. Amikor legelőször láttam meg a BB Passportot, akkor végre láttam valamit benne, ami a mostani telókból hiányzik:
Stílust.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
válasz radi8tor #30551 üzenetére
viszont ezek a lenovo telefonok egész pofásak és tetszik a lenovo felirat rajtuk.
MurdR: prototype? aaaz igen.. erre mindig váytam amugy
most milyen krva olcsó kinyitható telefont lehet venni??? ilyen benzinkutakon szoktak lenni ilyen full low-end kinyitható tellák 2-3k-ért, nem?
Te nem tudod, anevemearl viszont igen, hoyg rengeteg 7110-est ujitottam fel én is... becsukott szemmel szétszedem, ne viccelj
a szerszámaim, alkatrészeim azota anevemearlhöz kerültek.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
40mio $ + részesedés a bevételből vazsembernek, hogy vazsember szerepeljen nem vazsember filmben.
lehetek én is vazsember?Murder: brada. T10 volt az elérhető árú menőség akkor. Samu E200 egx nagon szép és jó és ritka telefon volt, mindenki az E250et nyomatta, holott az E200 maga volt a stílus a kategóriájában. extra feature: bluetooth. 7110 rugoját 2perc alatt lehet havítani. 8850 és 8910 valóban végfogoksak lehettek, signed. 3GS, 4S nagyon jók voltak a saját idejükben, 5S azért nem szar.
S4-re Ne legyincsé'passport agreed, ennek örülök
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz Magnum_ #30488 üzenetére
Jóreggelt PH!
T10-olcsó sz.r- T29-ez jó volt, Moto V50-ennél a startac is szebb, Samsung E200- ugyanmár , Nokia 6310(i) , 8850, 8910 végfokos darabok, 7110fél év után a flip nem csattant le, E71, E72 , iPhone 3GS (meg picit a 4S), 5S. Na meg a Galaxy S4 :legyint: meg persze a BB Passport az álom. -az engem is gondolkodóba ejtett.
Ez lett volna szép telefon, ha kiadják. És nem csak a polcomon csücsülne.
mod Itt van MurdR, csak belemerült a Transport Tycoonba
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #30538 üzenetére
Ha nem, egy üveg Edelweiss-ért beugorhatok beállítani.
Vagy elhozhatom kölcsönbe a kézikönyvet holnap (esetleg lefénymásolom). De benne van a dobozában, ha nem dobtad ki...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MrSealRD
veterán
Nem volt régi UPC-s modem, mert új előfizető vagyok.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Melack
veterán
HP SK 2885-ös billentyűzetet hol lehet beszerezni?
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #30535 üzenetére
Rip Van Winkle...
Read The Fucking Manual.
DeFranco: én vasárnap konkrétan rákérdeztem a 1221-en, amikor lemondtam a szerelőt, az volt a válasz, hogy a levélben benne van. Szóval a "hivatalos" válasszal ki vagyok segítve, annyit addig is tudtam. Mindenesetre ma beviszem a modemet a Duna Plaza-beli irodába, aztán kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
azt írja a dokument, hogy vidd vissza, vagy add le valamilyen hulladékudvaron. tehát magyarul azt csinálsz vele amit akarsz. én eltettem majd ha lesz kis időm szétszedem és megnézem hogy hasznosítható-e belőle valami, akár a ház akár a táp. ha nem akkor kidobom majd lomtalanításkor, vagy elviszem egy hulladékudvarba.
de egy levelet lehet írni az ügyfélszolinak, hogy tisztázzák mi a kotta. csak aztán majd oszd meg mit írtak
@Saint_: én kicseréltem a modemet, megvártam míg feláll a rendszer, a hozzá adott kábellel rácsatlakoztam egy laposra, az egyből böngészőt nyitva beadta a hardver regisztrációt, regisztálta, ott elvolt magával egy ideig aztán volt net. aztán áttettem bridge módba vissza a routert és napszemüveg.
-
Tim82
félisten
-
Magnum_
nagyúr
jujjjj, be kell lőni! basszus!!!!!
figyu, nem vagyoik power user. simán be tudom állitani, vag kihullik a maradék hajam és hivnom kell valakit?
MurdR meg lehet, hoyg átheylezte a székhelyét egyik hipermarket parkolójából a másikba
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
DeFranco, sutszi: ti mit csináltatok a régi UPC-s modemmel? Leadtátok, megtartjátok, kidobtátok a veszélyes hulladékgyűjtőbe? Ha leadtátok, kérték a tápegységet is, vagy mindegy volt nekik? Ahogy nézem, nekem rég nem az eredeti tápegység van, vagy legalábbis nem hiszem, hogy Scientific Atlanta modemhez Linksys logós tápegység lett volna... (Volt Linksys routerem, de annak megvan a tápja ettől függetlenül.)
Mert ha nem kell nekik, inkább csak a modemet adnám le, a tápot nem, azt tudnám még hasznosítani.
*
Egyébként MurdR kolléga hogy eltűnt, miután bedobta ezt a "gyűjtsünk játékokat neki, mint rászorulónak"-témát."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Qru
MODERÁTOR
Azt hittem nálam hülyébb használtautó vevő nincs (Saint neked tilos kommentálnod az állításom!!! ). Tévedtem: [link]
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
-
Petyyyyy
addikt
válasz Ace owner #30517 üzenetére
Akkor íme a lehetőség a cím meghódítására.
To All: A teljes mobilflotta cseréjét tervezi az osztályvezetőm, ez kb. 160 készüléket jelent. Tudtok olyan mobilos gurut, aki független készülékek értékesítésével foglalkozik bolti ár alatt, tisztán?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Magnum_
nagyúr
kellemes meglepetés, amikor autójavítás után is 30.000Ft-al kevesebbet kell visszafizetnem a hitelkeretemre (egyenleget sosem nézek, nagyjából a fejemben tartom a dolgokat)... akkor alakul azért a cash-management.
-
B-L-A-C-K
titán
Jó reggelt Pöstiek!
-
Dr.Zoo
őstag
Jóreggelt PH!
KV+GDP, 3 Graffi rulez... + egy Argus Strong...
(de nem fáj a fejem.. )
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Ace owner
addikt
Egy fahatlapos moto x-et szivesen elfogadnek en is, de meg a regit az ujnak bena a hatlapja..
Az iment egy uj toyota gt86bol szorta ki a kolkoket egy fater... En is ilyen badass apa akarok Majd lenni egyszer.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Ma valahogy különösen nincs kedvem. Olyan vagyok, mint egy dízel -20° reggeli indításnál.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #30505 üzenetére
Kifárasztanak aztán jön a hentes.
KV & GDP!
Másnak is fáj a feje a Dreher bak-tol? 2 korsó, mielőtt jönne a "nem kell annyit inni" szöveg!
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bitpork
nagyúr
Na jó, én feladom az itteni olvasást: valóban kifolyik a szemem
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
Egyébként *nekem* az ilyen valóban különleges telefonok a következők:
- Siemens S65
- Nokia 6310i
- Panasonic GD50 (szerintem az egy korai strapatelefon volt, amit az kibírt nálam... )
- Sony Ericsson M600i
- Motorola F3
- Nokia E61/E61i
- iPhone 2G
- Blackberry Storm/Storm 2 (ezeknek valami egészen egyedi megoldású érintőkijelzőjük volt)
- Palm Pré
- Nokia E7
- Nokia N9
- Dell Venue Pro
- Nokia E6
- Motorola Atrix/Atrix 2
- Asus PadfoneEbből sajnos csak E61, iPhone 2G, N9 meg Atrix 2 volt, az E61-et eladtam, az iPhone 2G és a Nokia N9 tamagocsi-temetőbe való, az Atrix 2 viszont él és virul.
-
Magnum_
nagyúr
volt nekem ilyen is, úristen mennyit gyüjtögettem rá, akkoriban kezdtem el dolgozni, 2009 augusztusában vettem.. nem is sokáig volt nálam, jó vot az E71, majd az E72. ennek az omniának egyedül a kamerája volt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest