- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Jó étvágyat kívánok t. fórumtársak!
Közben megjött Erzsike is.
-
aizen92
addikt
válasz
PeeterssoN #32195 üzenetére
Ágykeret érdekel!
képek vannak róla? -
PeeterssoN
őstag
Ha péntekig elviszi valaki ingyen vihet egy bútort.
Minden csak alku kérdése. -
Qru
MODERÁTOR
-
-
MurdR
veterán
Holnapi napomra, ha esetleg valakit érdekel:
nem a nagyvilágra tartozik, de könnyfakasztóBarátnőm nagybátyját temetjük. Barátaival ment el a Tiszára úszni, és ott egy kicsit iszogattak. Egy stégről ugráltak fejeseket. Pisti (a nagybáty) egyik fejese sajnos úgy sikerült, hogy valaminek nekiment a víz alatt, és nyaktól lefelé lebénult.
Az orvosok azt mondták, hogy 2-3 hónapja lehet maximum hátra, mindenki készüljön fel a legrosszabbra.Mindez 27 éve történt
Most amikor rosszul lett, akkor mondta az édesanyjának (aki ugye 27 évig mellé volt zárva) hogy már nem fog hazajönni a kórházból.
Tehát a holnapi nap temetés, és utána utazás a Tiszához, mert teljesítjük az utolsó kérését neki.
Azt kérte, hogy a hamvait szórjuk a Tiszába ott, ahol 27 évvel ezelőtt a balesete történt, mert neki akkor ott valami véget ért.
Hát így holnap megyünk a Tiszához is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ace owner #32176 üzenetére
Alap esetben aki a tulajdonosa a kocsinak január 1-én az fizeti egész évben a teljesítményadót. Kivéve ha külföldről hozod be a kocsit és te vagy az első belföldi tulaj, akkor a vásárlás napjától kezdve kell fizetned a teljesítményadót.
Amúgy majd a helyi önkormányzattól kapsz levelet/csekket, nem kell tenned semmit, a motkányiroda jelenti le majd az önkorinak, hogy téged sarcoljanak ne az előző tulajt a jövőben.
mod:
MurdR: Csak viccöltem ne vedd fel. Este a Kossuthtérnél italoztunk Saint-el meg egy másik kollégával és nem volt ott semmi feszkó. Igaz több rendőr volt mint nem.
Tim82: Simán megéri itthon csináltatni, olcsóbb. Nekem élnek kint rokonaim itthon intzének minden ilyesmit mert kint minden szolgáltatás drága. De olyan szinten, hogy a porszívót is itt veszik meg kintre pl.
Mondom a téligumira figyeljen mert kint ezt szigorúbban veszik meg a környezetvédelmi matrica legyen meg és akkor nem lesz gondja magyar rendszámos ótóval és jogsival sem kint.
Euro 4-től már zöld plecsin jár a benyósokhoz azzal már mindenhova bemehetsz. Dízelre szigorúbbak a szabályok a kormolásuk miatt (DPF-esek előnyben). -
MurdR
veterán
Az Ármester nem hajlandó erre a hozzászólására reagálni, mert olyan politikai vitát robbantana ki, hogy Kalandornak személyesen kéne kimennie hozzá, és ki kellene tépnie a falból az internetkábelt.
További információért kérem keresse fel a www.betyarsereg.hu internetes oldalt.
[ Módosította: MurdR ]
-
Tim82
félisten
Köszönöm!
Nem magam miatt kérdezem, bátyám jött haza egy hétre Németországból, azon gondolkodik, hogy itthon szerez jogsit, mert azzal jobb esélyei vannak kint munkavállalóként. Itthon meg kb. harmad-, illetve negyedannyiba kerül, mint kint (ő 2000 EUR-t mondott, mint amennyibe ott kerül tanfolyam).
-
Ace owner
addikt
Valaki nem tudja véletlen hogy használtautó vásárlása után mikor kell fizetni a súlyadót először? Csak mert ha bemutatod a csekket igazoló cetlit amit befizettél, adnak egy matricát a szélvédőre amivel ingyen parkolhatsz szinte az egész városban. Viszont fogalmam sincs hogy mikor kell majd súlyadót fizetnem.
-
Qru
MODERÁTOR
mod:
Persze, elfogadják, csak ne vontass vele mert azt nem szabad friss jogsival.
Arra figyelj még, hogy ha némethonba mész, legyen legalább M+S gumi a kocsin (minden tengelyen!!) és meglegyen a környezetvédelmi matrica az első szélvédőn különben nagyon csúnyán meg...büntetnek.
-
-
MurdR
veterán
Jóreggelt!
A malware marad, még kibírok 1-2hetet, mert úgyis szeretnék egy SSD-t venni a gépezetbe. Utálok telepítgetni.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
B-L-A-C-K #32161 üzenetére
Helyretenné a bioritmusomat.
5 perccel ezelőtti párbeszéd az osztályvezetőmmel:
- Figyelj csak, kettőkor el kellene menned a BIX-be. Adok egy switchet, azt kéne átvinned és vigyázni rá nagyon.
- Miért kell rá vigyázni és miért én vigyem?
- Mert 600K és mert két hete kértem kölcsön egy hétre.Persze ha már ott járok, legalább látok egy rendes server termet is.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Mercutio_ #32158 üzenetére
Reggelt!
Alvás volt, már este fél kilenckor!
Egész fitt vagyok, úgyhogy irány a bánya! -
Mercutio_
félisten
Mindenki alszik........... vagy fénymásol.
-
Tim82
félisten
Valaki tud ajánlani megbízható budapesti autósiskolát, amivel jó tapasztalatok vannak? Előre is köszönöm.
-
MurdR
veterán
Na lement minden, nem szedett le semmit egyik sem ami arra érdemes lett volna, linkek maradtak.
-
föccer
nagyúr
Mindkettőt.
fontos a csökkentett mód, mert akkor a win csak a nativ drivereket tölti be, semmiylen külső meghajtót nem indít. Ezek a szemetek ugye általában meg dll-eket, drivereket fertőznek, amik indulásnál ugye betöltődnek a ram-ba és ha még a lemezről írtod is, simán újra írj magát.
üdv, föccer
-
MurdR
veterán
válasz
Dell XPS #32141 üzenetére
AVG telepítve, le is szedte az ellenőrzés első százalékánál azt a sz.rt.
Basszus, folyamatosan csipog.update2 az aláírásomból a notebook beárazás orosz linkje eltűnt, de most kiemelte az AVG-t. avg.softkey.ru-ra akar irányítani
update3 visszakerült a link a notebookra újra
Malwarebytes: detected objects: 5.
-
Dell XPS
veterán
NVIDIA max. 1-2 hónapig lesz jó, ha sikerül egyáltalán életrekelteni. Általában azonnal zárlatos lesz, ezért említettem az AMD -és verziót. Mondjuk érdemes teljesen kizárni "egyéb" meglepetések elkerülése végett, de ezt KillHates úgyis megoldja. Lassan egy éve keresek nVidia 7900, 7950 -es videokártyát (MXM), de nincs sehol megbízható, működőképes.
-
-
-
MurdR
veterán
válasz
Dell XPS #32124 üzenetére
Jó lenne, de nem találok értelmeset, és sajnos kiesett az is amit beszéltünk (reballing) mert az a kártya nem a legjobb bele szerintem. Most valamelyik nap elviszem KillHates kollégához, Ő megnézi nekem, hogy másik kártyával rendesen üzemel-e. Ha igen, akkor elkezdek vadászgatni kártya után, mert jó lenne életet lehelni bele.
Tim: mit érdekelt volna az MXM VGA hiba, ha T9900 lett volna benne...
-
Jah apósom használta az elmúlt 5 évben, és nem szólt h nem megy a gép, fogta magát elvitte valami putriba, ahol ( hangsúlyozom évekkel ezelőtt ) megvágták 50k+ munkadíjra. Mondtam neki hogy máskor kérdezni! Na most amikor megint behalt, szólt h kakukk. Oké mondom akkor itt egy TP T500
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sos halp. Valaki tudna nekem venni amazonról egy 60 dolláros gift cardot úgy, hogy holnap reggel, vagy hajnalban, vagy akár most este kezébe adnám a pénzt?
-
-
Abszolút nem értem félre
Vannak dolgok amik kevésbé univerzálisak, ilyen pl az általad is említett. Külföld nyilván nem is értheti hogy milyen veszteség érte az országunkat egy olyan alkotmánnyal, ami nem konszenzusos.
De azt már el tudják képzelni hogy mit jelent az, ha egy a mindennapok szerves részét képző dolgot próbálnak megadóztatni.
Manapság az üzleti életben akinek nincs ottlapja, nem lehet sikeres ( a világban, mert itthon ehhez nem kell más csak egy jó volt osztálytárs, barát vagy csak szomszéd ). Akinek nincs e-mail íme , sikertelen. Akinek nincs digitális lenyomata, az nem létezik.MOD:
(#32116) MurdR : beismerem nekem is szempont volt anno mikor megvettem a METROból 370k kemény magyar forinttért. -
Tim82
félisten
válasz
bitpork #32114 üzenetére
Miből gondolod, hogy a korábbi, más okból, de a rendszer ellen történő tüntetéseknek (pl. amikor az ellen tiltakozott 40-50 000 ember, hogy Áder aláírja az alaptörvényt) "nem ment hírük a külföldi médiákban"?
Félre ne értsd, nem piszkálódásból kérdezem, de eleve szkeptikus vagyok a tüntetések sikerességével kapcsolatban.
-
-
-
-
LÁZ
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest