- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Jó étvágyat kívánok t. fórumtársak!
Közben megjött Erzsike is.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
aizen92
addikt
válasz PeeterssoN #32195 üzenetére
Ágykeret érdekel!
képek vannak róla?"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Earl_Muttley
őstag
(Ezt most picit megkonnyeztem. Azert 27 ev-innen latszik hogy nem minden amit az orvosok mondanak. De mivel csak baromsagot mondanek ezen kivul, inkabb hallgatok)
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
PeeterssoN
őstag
Ha péntekig elviszi valaki ingyen vihet egy bútort.
Minden csak alku kérdése. -
Qru
MODERÁTOR
Kv? Még a feltételezés is sértő! Söröztünk.
Tim82: Jaa, azt hittem ki akarja vinni a kocsiját is.
mod:
MurdR: Szívszorító ilyet olvasni. De aki felelőtlen az így járhat könnyen. Egyszer én is jártam így, én szerencsére megúsztam 4 öltéssel meg zózódásokkal...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
MurdR
veterán
Persze, ilyenkor tudsz kávézni Sainttel, de amikor én megyek hozzá akkor nem
radi:
Ilyenkor sajnálom hogy nem mentünk hozzájuk többet, pedig szerette nagyon ha meglátogatják. Olyankor mindig honfoglalóztam vele, azt nagyon szerette.
Sajnos késő bánat.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
Holnapi napomra, ha esetleg valakit érdekel:
nem a nagyvilágra tartozik, de könnyfakasztóBarátnőm nagybátyját temetjük. Barátaival ment el a Tiszára úszni, és ott egy kicsit iszogattak. Egy stégről ugráltak fejeseket. Pisti (a nagybáty) egyik fejese sajnos úgy sikerült, hogy valaminek nekiment a víz alatt, és nyaktól lefelé lebénult.
Az orvosok azt mondták, hogy 2-3 hónapja lehet maximum hátra, mindenki készüljön fel a legrosszabbra.Mindez 27 éve történt
Most amikor rosszul lett, akkor mondta az édesanyjának (aki ugye 27 évig mellé volt zárva) hogy már nem fog hazajönni a kórházból.
Tehát a holnapi nap temetés, és utána utazás a Tiszához, mert teljesítjük az utolsó kérését neki.
Azt kérte, hogy a hamvait szórjuk a Tiszába ott, ahol 27 évvel ezelőtt a balesete történt, mert neki akkor ott valami véget ért.
Hát így holnap megyünk a Tiszához is.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Biztosan nem voltam egyértelmű: nem tervez autót venni, csak az ottani jobb munkapiaci esélyek miatt le akarja tenni a jogsit.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Ace owner #32176 üzenetére
Alap esetben aki a tulajdonosa a kocsinak január 1-én az fizeti egész évben a teljesítményadót. Kivéve ha külföldről hozod be a kocsit és te vagy az első belföldi tulaj, akkor a vásárlás napjától kezdve kell fizetned a teljesítményadót.
Amúgy majd a helyi önkormányzattól kapsz levelet/csekket, nem kell tenned semmit, a motkányiroda jelenti le majd az önkorinak, hogy téged sarcoljanak ne az előző tulajt a jövőben.
mod:
MurdR: Csak viccöltem ne vedd fel. Este a Kossuthtérnél italoztunk Saint-el meg egy másik kollégával és nem volt ott semmi feszkó. Igaz több rendőr volt mint nem.
Tim82: Simán megéri itthon csináltatni, olcsóbb. Nekem élnek kint rokonaim itthon intzének minden ilyesmit mert kint minden szolgáltatás drága. De olyan szinten, hogy a porszívót is itt veszik meg kintre pl.
Mondom a téligumira figyeljen mert kint ezt szigorúbban veszik meg a környezetvédelmi matrica legyen meg és akkor nem lesz gondja magyar rendszámos ótóval és jogsival sem kint.
Euro 4-től már zöld plecsin jár a benyósokhoz azzal már mindenhova bemehetsz. Dízelre szigorúbbak a szabályok a kormolásuk miatt (DPF-esek előnyben).[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
MurdR
veterán
Az Ármester nem hajlandó erre a hozzászólására reagálni, mert olyan politikai vitát robbantana ki, hogy Kalandornak személyesen kéne kimennie hozzá, és ki kellene tépnie a falból az internetkábelt.
További információért kérem keresse fel a www.betyarsereg.hu internetes oldalt.
[ Módosította: MurdR ]
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Köszönöm!
Nem magam miatt kérdezem, bátyám jött haza egy hétre Németországból, azon gondolkodik, hogy itthon szerez jogsit, mert azzal jobb esélyei vannak kint munkavállalóként. Itthon meg kb. harmad-, illetve negyedannyiba kerül, mint kint (ő 2000 EUR-t mondott, mint amennyibe ott kerül tanfolyam).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Ace owner
addikt
Valaki nem tudja véletlen hogy használtautó vásárlása után mikor kell fizetni a súlyadót először? Csak mert ha bemutatod a csekket igazoló cetlit amit befizettél, adnak egy matricát a szélvédőre amivel ingyen parkolhatsz szinte az egész városban. Viszont fogalmam sincs hogy mikor kell majd súlyadót fizetnem.
Galaxy Fold 4
-
Qru
MODERÁTOR
mod:
Persze, elfogadják, csak ne vontass vele mert azt nem szabad friss jogsival.
Arra figyelj még, hogy ha némethonba mész, legyen legalább M+S gumi a kocsin (minden tengelyen!!) és meglegyen a környezetvédelmi matrica az első szélvédőn különben nagyon csúnyán meg...büntetnek.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Petyyyyy
addikt
Ó, hogy törne ketté a sajtos pereced...nem tudtam mi az az ÖKM magazin. -> Google keresés, első találat katt és mindez a munkahelyen.
DVD-n vagy mágnesszalagon hozzák a netet?
Amúgy meg a mai menet a Deák - Lehel közt lesz. Arrafelé nem jár kend délután?
-
MurdR
veterán
válasz Petyyyyy #32170 üzenetére
Mi szűnt meg? ÖKM?
Nem, megvárom az SSD-t, még akkor is ha fekete-fehérré teszi a monitoromat egy vírus.
Más: invitelt felhívtam, mert még mindig nem hívtak a sz.rh.ziak hogy mikor hozzák azt a r.hadt netet.
Majd ma visszacsörögnek.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Petyyyyy
addikt
Ki kell választani mellé a kedvenc napi/heti lapod egy számát és lesz időd végigolvasni.
Én mindig ezt csinálom, csak épp az én kedven heti lapom már megszűnt, így a régiekből veszek elő egyet random.[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Jóreggelt!
A malware marad, még kibírok 1-2hetet, mert úgyis szeretnék egy SSD-t venni a gépezetbe. Utálok telepítgetni.
-
Petyyyyy
addikt
válasz B-L-A-C-K #32161 üzenetére
Helyretenné a bioritmusomat.
5 perccel ezelőtti párbeszéd az osztályvezetőmmel:
- Figyelj csak, kettőkor el kellene menned a BIX-be. Adok egy switchet, azt kéne átvinned és vigyázni rá nagyon.
- Miért kell rá vigyázni és miért én vigyem?
- Mert 600K és mert két hete kértem kölcsön egy hétre.Persze ha már ott járok, legalább látok egy rendes server termet is.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Köszönöm!
*
A megbízható budapesti autósiskolás kérdésem még érvényes."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
Petyyyyy
addikt
válasz Mercutio_ #32158 üzenetére
Reggelt!
Alvás volt, már este fél kilenckor!
Egész fitt vagyok, úgyhogy irány a bánya!Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Tim82
félisten
Még egy ehhez kapcsolódó kérdés, ha valaki tudja rá esetleg a választ: Németországban mennyire fogadnak el itthon szerzett, friss jogosítványt?
-
Mercutio_
félisten
Mindenki alszik........... vagy fénymásol.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
Valaki tud ajánlani megbízható budapesti autósiskolát, amivel jó tapasztalatok vannak? Előre is köszönöm.
-
Mercutio_
félisten
Próbálj olyan cuccot futtatni ami CD - ről /penről bootolo linuxrol indul. Avira rescue disk, kaspersky rescue disk
És persze may the odds be ever in your favor!
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MurdR
veterán
Na lement minden, nem szedett le semmit egyik sem ami arra érdemes lett volna, linkek maradtak.
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Mindkettőt. fontos a csökkentett mód, mert akkor a win csak a nativ drivereket tölti be, semmiylen külső meghajtót nem indít. Ezek a szemetek ugye általában meg dll-eket, drivereket fertőznek, amik indulásnál ugye betöltődnek a ram-ba és ha még a lemezről írtod is, simán újra írj magát.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MurdR
veterán
ha beleerőszakolta volna is megérte volna kiegyenesíteni a lábakat.
Föccer: és csak az AVGt indítsam, vagy ezt a malware izét?
Basszus sosem volt ilyen problémám, világ életemben az volt az első friss telepítésnél, hogy feltettem a Kasperskyt.
-
Tim82
félisten
Ahogy céloztam rá, ha beleteszi neked bitpork a T9900-at az Amilo-ba, akkor nem csak a VGA-val lett volna bajod. (Más foglalat.)
-
MurdR
veterán
válasz Dell XPS #32141 üzenetére
AVG telepítve, le is szedte az ellenőrzés első százalékánál azt a sz.rt.
Basszus, folyamatosan csipog.update2 az aláírásomból a notebook beárazás orosz linkje eltűnt, de most kiemelte az AVG-t. avg.softkey.ru-ra akar irányítani
update3 visszakerült a link a notebookra újra
Malwarebytes: detected objects: 5.
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
NVIDIA max. 1-2 hónapig lesz jó, ha sikerül egyáltalán életrekelteni. Általában azonnal zárlatos lesz, ezért említettem az AMD -és verziót. Mondjuk érdemes teljesen kizárni "egyéb" meglepetések elkerülése végett, de ezt KillHates úgyis megoldja. Lassan egy éve keresek nVidia 7900, 7950 -es videokártyát (MXM), de nincs sehol megbízható, működőképes.
Üdv, Dell XPS
-
föccer
nagyúr
Szerintem valami extension települt, ami ezt csinálja.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MurdR
veterán
válasz bitpork #32129 üzenetére
Nekem meg van egy eladó 8440p-m i5-tel.
Vagy adok érte egy FuSi1546-ot. tökéletesen üzemel, csak lemerült az akku, és nem tudod emiatt bekapcsolni. De SLIben van benne 2db GT990, megér.tékilencezerkilencszácel?
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz Dell XPS #32124 üzenetére
Jó lenne, de nem találok értelmeset, és sajnos kiesett az is amit beszéltünk (reballing) mert az a kártya nem a legjobb bele szerintem. Most valamelyik nap elviszem KillHates kollégához, Ő megnézi nekem, hogy másik kártyával rendesen üzemel-e. Ha igen, akkor elkezdek vadászgatni kártya után, mert jó lenne életet lehelni bele.
Tim: mit érdekelt volna az MXM VGA hiba, ha T9900 lett volna benne...
-
bitpork
nagyúr
Jah apósom használta az elmúlt 5 évben, és nem szólt h nem megy a gép, fogta magát elvitte valami putriba, ahol ( hangsúlyozom évekkel ezelőtt ) megvágták 50k+ munkadíjra. Mondtam neki hogy máskor kérdezni! Na most amikor megint behalt, szólt h kakukk. Oké mondom akkor itt egy TP T500
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sos halp. Valaki tudna nekem venni amazonról egy 60 dolláros gift cardot úgy, hogy holnap reggel, vagy hajnalban, vagy akár most este kezébe adnám a pénzt?
Live-Die-Respawn
-
Tim82
félisten
válasz Dell XPS #32122 üzenetére
Forrasztásnyomok vannak rajta, egy Geforce Go 6800 van benne (gyárilag Radeon X1800-nak kellene lennie).
-
Tim82
félisten
Nemhogy a T9900-zal adtad volna.
Az Amilo-t? Hát, akkor nemcsak VGA hibás lenne.
-
bitpork
nagyúr
Abszolút nem értem félre Vannak dolgok amik kevésbé univerzálisak, ilyen pl az általad is említett. Külföld nyilván nem is értheti hogy milyen veszteség érte az országunkat egy olyan alkotmánnyal, ami nem konszenzusos.
De azt már el tudják képzelni hogy mit jelent az, ha egy a mindennapok szerves részét képző dolgot próbálnak megadóztatni.
Manapság az üzleti életben akinek nincs ottlapja, nem lehet sikeres ( a világban, mert itthon ehhez nem kell más csak egy jó volt osztálytárs, barát vagy csak szomszéd ). Akinek nincs e-mail íme , sikertelen. Akinek nincs digitális lenyomata, az nem létezik.MOD:
(#32116) MurdR : beismerem nekem is szempont volt anno mikor megvettem a METROból 370k kemény magyar forinttért.[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #32114 üzenetére
Miből gondolod, hogy a korábbi, más okból, de a rendszer ellen történő tüntetéseknek (pl. amikor az ellen tiltakozott 40-50 000 ember, hogy Áder aláírja az alaptörvényt) "nem ment hírük a külföldi médiákban"?
Félre ne értsd, nem piszkálódásból kérdezem, de eleve szkeptikus vagyok a tüntetések sikerességével kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Sokan vannak, az én becslésem szerint 30-40 000 ember biztosan megvan. És nagyon nagyrészt fiatalok, kevés negyvenest vagy afölötti életkorú tüntetőt láttam csak.
-
LÁZ
addikt
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest