- Internet fejlesztés országosan!
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
melyik kifejezést használnátok arra angolul, hogy pontos valaki, mármint úgy értem, nem késik.,?
I humbly and respectfully decline™
-
Melack
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #14891 üzenetére
Most ez amit vesztek a 7,3-ért se kell senkinek?
Ez Havanna, vagy 2 külön dologról beszélsz?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
Win 8 x64 Pro kulcs eladó/cserélhető Win 7 x64 Ultimate kulcsra.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
LÁZ
addikt
válasz Melack #14889 üzenetére
na igen, nálunk viszont kiesik a panel, az nem opció, max 5 emeletig a lift miatt, pedig vicces módon amik elosztásban-kialakitásban elsőre is tetszettek, mind 10emeletesben volt, de oda meg nem megyünk...ez a 6.5 az 1 szobára kb reális volt, a konkurenciát jelentő hirdetésekben mind lepukkant pecók voltak ugyanennyiért...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #14884 üzenetére
mekkora s hol?
(ja, néztem ma ezt a 930-at... még annyira se tetszik, mint a 925, bár a specije jó, még mindig azt mondom, hogy a 920-ba kellene bezsúfolni a 930 teknikát)
más: valami baj van velem, még mindig tonhal szagot érzek.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz Magnum_ #14883 üzenetére
Az ingatlant jelenleg 7 millió forintra becsülték fel, a nyílászárócsere és a festés után azt mondták, 7,5 körül lesz a maximum ára. Mi 6,2-t ajánlottunk, majd lett belőle 6,5. Azt mondta anno az ingatlanos, hogy 6,8-6,9 lesz a reális. Hát, szerencsénk volt.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #14882 üzenetére
ill. hitelt vesztek fel? ha igen, akkor gondolom az eladó bank fog finanszírozni, nem?
KH-nál veszel fel hitelt? jó, de melyik banké az ingatlan?
van amúgy ügyvéded?
legalább tök jó áron veszitek meg?
én amikor ingatlant teherrel vettem, és nekem kellett teljesítenem a bank felé, nagyon durva opciókat kötöttem ki (kötbér kötbér hátán, stb), hogy nehogy copó legyen a deal.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #14880 üzenetére
nem kilakoltattok, hanem megveszitek. az oké, de ahogy irtam, moratorium van. birtokba is tudjátok venni? vagy csak tulajdonosok lesztek, de birtokba nem léptek?
továbbá DeFranco: elméletileg az ügyvédnek ingatlan adávsvételinél mindkét felet kell képviselnie. ettől függetlenül természetesen én se vennék ingatlant a saját ügyvédem nélkül
Melack: és akkor a bank full tehermentesíti, stb, ugye? mármint kiadja a törlési engedélyt a jelzálog vonatkozásában... ird már meg priviben, melyik bank.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #14878 üzenetére
A hitelekkel, illetve az átfutási időkkel kapcsolatban igen.
Most várom a szerződéstervezetet, amit a bank által kijelölt ügyvéd készít - ahogy néztem, ez a szakterülete. Ha megvan, átnézetem olyannal, akiben megbízok.
Közüzemi tartozást nem kell átvenni - ezt megkérdeztem az összes szolgáltatótól. Adásvételi + birtokbavételivel adott mérőállástól írják át. Távhő meg Díjbeszedő adott hónaptól fog számlát kiállítani. MIvel én meg ilyen területen dolgoztam, ezt a részét ismerem a dolgoknak.
(#14879) Mercutio_ : ezt a szerződésbe fogjuk foglalni. Nem kilakoltatjuk, megvesszük. Érezhető különbség van a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #14875 üzenetére
Akkor viszont csoda, hogy a bank belement a dologba.
A nő már lakáson kívül?
Nehogy a moratórium miatt a nyakatokon maradjon, vagy így, hogy nem árverezés útján kelt el nem tudja ezt megjátszani?Petyyyyy: Nekem a mITX kistesó tetszik.
Dr.Zoo: Nem írtál nekem kollégád kéglije ügyében
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #14875 üzenetére
nem, feleségem az, miért? van kérdés?
amúgy ha már benne vagyunk: akkor ha nem vesztek át semmilyen tartozást, akkor hogy juttok a lakáshoz? vételárat fizettek? vagy hogy?
mellesleg én ilyen ügybe saját ügyvéd nélkül tuti nem ugranék bele. normális tiszta hátterű lakást sem lennék hajlandó megvenni saját ügyvéd nélkül, de egy ilyenhez biztosan csak akkor nyúlnék, ha saját, általam megfizetett, nekem dolgozó ügyvéd állna mögöttem, olyan, akinek szakterülete az ingatlan adásvétel. nagyon csúnya dolgokra rá lehet így futni.
-
Petyyyyy
addikt
Jelentkezzen aki ezt kibírja hangos röhögés nélkül. Video Nálam még mindig tart, pedig már vagy 10 perce láttam.
-
Melack
veterán
válasz Mercutio_ #14856 üzenetére
Nem rendes, leírom miért.
Volt egy haláleset 3 éve, valszeg a lányáé volt a lakás, aki meghalt. Svájcifrank alapon vették fel a hitelt, cca 2x annyi van neki, mint a lakás értéke. Az alábbi közüzemi számlákat nem fizeti:
- távhő
- díjbeszedő
- közösköltség
Mi ezekben a közös? Nem tudják kizárni itt. Net és villany fizetve rendesen...
Mi meg jó időben voltunk jó helyen, így úgy tűnik, miénk lesz a lakás. Nyílászárócsere, és jók is vagyunk. Meg persze egy festés.Jah, külső akksi Tescoban megvéve, végre.
(#14876) Saint_: ezt kifejtenéd? Melyik részével nincs gond? Nem ítélek el senkit, nekünk nem kell átvenni semmilyen tartozást, ami azért nem mindegy.
DeFranco: kösz a bizalmat az aranyköpés kapcsán Tényleg, te K&Hs vagy?
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
csodás, meghalt a rúterem tápja, vkinél nem kallódik egy ilyesmi cucc?:
Leader Electronics
output: 9v/800ma
inp:220-240v
modell: A41090080-C5vagy vmi hasonló 9/800as?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #14865 üzenetére
No way, engem a világból ki lehetne kergetni vele.
De ha ötvenes nő vagy vagy Berki-hasonmás, akkor mellettem ülsz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Épp most találtam meg a szípsígemet.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Ace owner
addikt
jo reggelt pH
KOLAS HELL!!!44Galaxy Fold 4
-
Magnum_
nagyúr
egyszer volt arról szó, hogy szerintem nem illik openoffice-ban olyan szagos ételt enni, ami mást zavarhat.
hát most jóféle tonhalat küldenek mellettem.
zavar. nagyon zavar :-((I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #14856 üzenetére
árverezésnek sincs most sok értelme, mert moratorium van, nem tudni, meddig, így ha valaki árverésen megveszi az ingatlan, nem fog birtokba kerülni a moratorium miatt, így a bank se fogja erőltetni ezt. tehát most speciel jobb megoldás a végrehajtásba a letiltás.
DeFranco: Váci utcában hungarikum boltban tuti kapsz, de biztos nem lesz olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Jó reggelt!
Van olyan hely elérhető helyen Pesten, ahol lehet mézeskalácsot kapni ilyenkor? Arra a piros-mázas tükrös-szíves fajtára gondolok (nem pont szíves kell, de ez most mindegy, gondolom ha találok valahol, lesz választék).
Deákon-Vörösmartyn ilyenkor is ki vannak pakolva az árusok? Esetleg máshol? Esetleg van valami dedikált bolt, ahol ilyesmivel foglalkoznak?
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #14846 üzenetére
Akkor ez a tulaj legalább tud gondolkodni, sajnos ez a ritka...
Ahol most lakunk 2 lakás is van amit a tulaja a jelek szerint - KK-t, rezsit se fizet - bebukott, de inkább várja a csodát (majd negment valaki), egy másik kedves lakotars ugyanezt csinálja miközben egyteru a ház előtt (gondolom valaki más nevére íratva) és arra utazik, hogy annyival tartozik a banknak amennyit jelenleg nem adnak a lakás ért, ezért a bank nem engedi az árverést, így pedig a tarsashaz se jut a pénzéhez.Ja és persze : GDP + KV!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
FA12015M12LPA ventiről mik a vélemények? Egy ezresé lecserélhetném a most ház hátuljában 1200-on forgó ventit egy ilyen darabra.
-
LÁZ
addikt
szkájp guru? olyankor mi van, ha laposon (asus k50ij) aszongya, hogy nincs telepitve webkamera, közben meg a gyári progival tökéletesen megy a kamera, mit lehet kezdeni. skype downgrade-update volt, kamera update is, de semmi hatás
-
MODERÁTOR
-
Melack
veterán
válasz föccer #14844 üzenetére
Köszönöm!
(#14845) Saint_: nem a mi ügyvédünk. Az ingatlan tulaja nem fizette a hitelt, bank meg jelezte, hogy vagy eladja, és betörleszt (cserébe elengedik a hitel egy részét), vagy elveszik. Előbbit választotta. Cserébe segítenek neki ezekben a dolgokban - ami nekünk jó, mert nem kell erre sem költeni.
[ Szerkesztve ]
-
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #14839 üzenetére
Területileg illetékesbe kell menned. Melyik kerületben van az érintett ingatlan?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Melack
veterán
Pesten hol van földhivatal? Ugye nem csak 3 kerületben????
-
lapa
veterán
válasz DeFranco #14834 üzenetére
mégis mitől lenne különleges, ha nem is különleges? akkor ugye semmitől, huss élménykonyha. amire nem kell vadászni az már döglött ügy. most ugye az egy szem reménybeli articsókát nevelgetjük otthon, hogy hátha majd egyszercsak lesz belőle olyan kialakiitású termény, amiben belül is van dolog. már most ünneplős abroszba meg ezüst eszcajgba öltöztettem a sziivem rá.
aztán valszeg egyik iccaka lerágja egy tizenkettő egytucat csáposszemű csiga az egészet, de most nem erről van szó.
-
DeFranco
nagyúr
ö... az nem úgy volt, hogy itthon nem lehet kapni legálisan?
igen, tudom, naivügyfél, itt már akkor lehetett pult alól maracuját kapni amikor még fel sem fedezték amerikát, ok, csak érted, mi van ha valakinek meg olyan a gusztusa, hogy éppen akkor és ott nem t-bone-t kíván... vagy akármi, tök mindegy, nem a bélszín a lényeg, érted, hanem ugyanez van a libamájjal, a hurkával, a sertésszűzzel, a hallal, az akármivel, hogy nem az van, hogy bemegyek xy aztán tessék z forint lesz, és akkor friss, meg azt kapod amit kérsz, hanem nyomozni kell, meg gyanúsítani, meg ajándékkosár pirosbetűs napokon a hentesnek, hogy üzemszerűen működjön...
na ne már...
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz DeFranco #14819 üzenetére
azért kell érleltet venni és azzal nehéz sumákolni mert ott a csont, ott a faggyú meg ott a méteres darab egyben. azt még a magyar hentes se tudja ételfestékes disznófarokból megcsinálni. és nem drágább, mint a bélsziin (ami 9 pénzért sem olyan hejde különleges iizvilágú. persze nagyon finom omlós hús, de azért ég és föld egy 4 hetes állothúshoz képest - pedig a bélsziin se ezek közül a priima áruk közül való.
-
DeFranco
nagyúr
-
LÁZ
addikt
, na igen, az a sziszkó cucc ritka nagy trágya, remélem a rúteremmel meg tudom oldani, ha nem, kénytelen leszek kihivni őket, hogy cseréljék ki vmi másikra, mert ahhoz sajnos több időt leszünk náluk, hogy ezt 2-3 hétig el birjuk viselni..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hasonló gondom van nekem is. Időszakonként ledobálja a netet majd visszacsatlakozik rá, de van hogy egy két óra múlva megint ledobja. Nekem volt egy Linksys wrt54g routerem, azt rátoltam hogy arról menjen a wifi, de szerintem a cisco-val nem szerették egymást mert totál nem volt net ha a második routert is rákötöttem. Szóval nem találtam még megoldást rá, de ha te tudsz valamit, vagy ha kapsz választ szívesen meghallgatom. (btw ez a router-modem kombó ritka fosch szerintem)
Live-Die-Respawn
-
LÁZ
addikt
közben a wifis topikban elsirtam a bánatom, de bedobom ide is, hátha tudsz vmi okosat te is
"üdv, adott egy Cisco epc3925 csoda, amin tréhómos net van (párom szüleinél), nekem egy tp-link wn821n stick-em van + egy tp link WR642g wifis rúterem is. A probléma a következő, sticken hol van net, hol nincs, hullámzik, mint a balaton, illetve ledobálja a cisco, vagy csak a hálóra tudok kapcsolódni, de net nincs.
Tudok e vmit csinálni, hogy folyamatosan legyen net?
Gondoltam azt is, hogy a saját rútert összekötöm a sziszkóval, és a sajátomon keresztül használom a stick-et, hátha stabilabb a dolog. Kérdés van e benne ráció?
ps. 1 szomszédos helységben van a cisco, illetve a net pedig 20/10es. a telómmal -z10- is ugyanezt játsza wifin, hol van hol nincs + ledobálás.."insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #14819 üzenetére
Jah, nemrég olvastam, hogy jövőre lesz nálunk Bocuse d'Or vagy mi az a nemzetközi főzőverseny, és gondban vannak a szervezők, mert nem tudják honnan fognak meglfelelő minőségű friss alapanyagot biztosítani.
De talán annó írtam én is, hogy angolra együtt jártam az MTA éttermének egy emberével aki elmondta, hogy nem sznobságból vesznek spanyol marhát, hanem azért mert a magyar szeleteknél még az azonos helyről vett alapanyagoknál is megtörtént, hogy sütés után különböző színe/mérete volt 1-1 szeletnek, aztán magyarázd el a 2 egymás mellett ülő vendégnek, hogy nem átqrod, hanem ez ilyen, "Ungarishe kunst"
Dr. Zoo: Arról priviben írhatnál picit bővebben (panel/tégla, távhő/gáz/mittomén, milyen környék, mennyi idős házak, lakóközösség, mekkora mák kellett hozzá, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz Dr.Zoo #14822 üzenetére
minden hely elkurvul egy idő után.
az általam sokszor dicsért Borneoban is volt áremelés, még kibirható, de pár száz ft-ot emeltek ételenként.
nem tudtam pénzt levenni az automatából, mert egy úr pont befoglalta előttem, de úgy hogy jajjgatott nagyokat és csak bámulta a monitort, én 8p után megkérdeztem, mi lenne, ha cserélnénk, én tudom, mit szeretnék, ráadásul fél perc alatt végzek is, továbbá kevésbé érek rá, mint -szemmel láthatóan - ő. a válasz nagyon kedves volt, azt mondja, most nagyon-nagyon benne van a dologban. az köszi, akkor pénz nélkül maradok.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Magnum_ #14821 üzenetére
Nálunk Gödön van egy étterem, ettem már pár helyen életemben, de ott tényleg bélszín volt a bélszín....
De már manapság Ők is elkurvultak, drága lett, és kevés a választék...(szerk: most nézem, a gugli is értékeli az éttermeket?? Beszarás... )
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
LÁZ
addikt
valakinek van e otthon tréhóm-cisco modem/rúter kombós netje?
-
DeFranco
nagyúr
Budapest, 2014, gratulálok
Nem vagyok meglepve amúgy, saját tapasztalat is kb. ez, hogy vagy van a családban hentes, vagy nem eszel bélszínt, max. bélszín árban valamit, jó esetben hátszínt rosszabb esetben random valamit.
Halas témát anno félbehagytuk Mercutio_-val, kb. dettó ez a baj, jót meg frisset marha nehezen kapsz abból is (plusz a tech is hiányzik a háziasszonyokból de ez most más téma) a marhahússal meg átvágnak, mert azt még be sem tudod azonosítani. Meg tápos, meg állott, meg szar.
Aztán egyél rendeset, egészségeset, meg főzzél magadra (nem mintha az étteremben nem lenne ugyanez).
Csirke sem jobb, sertés sem jobb.
Áh... kivan a hócipőm, hogy egyszerűen pénzért sem lehet jó árut kapni, mert hiába fizeted ki az árát még úgy is átb.nak.
-
DeFranco
nagyúr
Össze ne vesszetek már
Hárman vannak (papa-mama-pár hónapos csöpp), tehát olyan kell ami a) hárman tudnak használni a/2) nem kell használni, csak úgy van, mittudomén karikás ostor b) hármat tudunk belőle adni
póló nincs meg a keretből, egy még beleférne, de három kellene, bögre hmm... hmm... határeset, az a baj, hogy a közös múltunkban számos bögreajándékmörcsandájzfogicsomi van, szerintem náluk is annyira tele van a köcsögösláda bögrével mint nálunk
strong steve még akár jó is lehet, bár szerintem arrafelé is tudnak fűszerezni azé'
nem kell feltétlenül nagyon hasznos legyen, csak úgy elő akarok rántani valamit zsebből, hogy nesztekbaz+ nefelejcsetekel szóval csak lazán, semmi dráma.
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #14796 üzenetére
Én is, lehetőleg a belvárosban, és occón, de jó helyen, hogy külföldieknek kiadható legyen, váro a tippeket
-
Petyyyyy
addikt
válasz DeFranco #14797 üzenetére
Ehhez egy csepp tapasztalat sem ártana valakitől, aki járt már ott. Ő tudná mi az ami nem olyan nagy tétel, de marhára meg tudja könnyíteni az életedet első alkalommal, ha van nálad.
Egy üveg erős pista vagy házi paprika...? A hazai ízek biztos hiányozni fognak.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest