- Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vajaskinyír újragondolva
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
A Dallasban is jó a hambi, meg nagy is (és nem is olcsó).
Meg ott van még a Go-Go Hami B52-ese...
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
GabN73
addikt
-
Ace owner
addikt
válasz PeeterssoN #13087 üzenetére
Gyere ki Szentendrére a Micky's-be. Új kedvenc helyem.
Mechwart ligetnél is van kettő hambis, egyik amcsi, másik retro inkább. Mindkettőt szeretem, csak az amcsi elnyomja a másikat (mivel egymás mellett vannak) így alig találom nyitva, pedig már nagyon ennék egy olyat.Galaxy Fold 4
-
B-L-A-C-K
titán
Én 2x ettem ott eddig, mindig izlett...
-
Agostino
addikt
válasz GabN73 #13091 üzenetére
hát én sem ajánlanám... igazából semmi köze a hamburgerhez azon túl, hogy úgy néz ki. bírom a nénit meg minden, de a kajája felejtős. mirelit minden, a sajt növényi alapú. a zöldség mondjuk friss, de kösz, sovány vigasz. inkább menjetek le a mesterbe a black cab-be.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
B-L-A-C-K
titán
válasz werszomjas #13089 üzenetére
Egy ilyet magadba nyomjál be...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz werszomjas #13086 üzenetére
Itt voltál már? Nagyon finomakat csinál a néni, és mint látod elég közkedvelt...
-
PeeterssoN
őstag
válasz werszomjas #13086 üzenetére
Nekem a meki sajt- meg csirkeburgere a legfinomabb a többi egy fos.
Régen volt egy hosszúkás burgere ami kibeb@szott finom volt. Valami fincsi öntet volt benne mintha ketchup vagy majonéz lenne állagra, de ez valami újítás lehetett.
-
werszomjas
addikt
Ha jo hamburgert akartok latogassatok el a Magic Burgerbe, isteni a hambi sult burgonyaval hagymakarikaval
üdv
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #13079 üzenetére
Annyira nem drága szerintem, csak ne a Kristóf térnél lévőbe menjetek, ott elég parasztok a kiszolgálók, meg mintha az Arany Jánosban frissebb is minden, meg kedvesebbek is.
Múltkor a KT-s nél voltunk, kértem tripla adag mustáros csirkét, kaptam 1,5 adagnyit... Aztán még neki állt feljebb hogy csak 2 kanállal dobott rá...Mai programok: délig alvás, állatkert, Lizsé, vissza, 1 óra pihi, hazaút, és már ennyi az idő... megyek lezuhanyzom, aztán ha még nyitva vannak a standok, akkor kinézek LÁZ-hoz
Amúgy ajánlom a FatCat-et is, a nagy hambijuk egész nagy, és van belőle tripla húsos is, de aki akar, az még kérhet bele
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #13076 üzenetére
Fellini klassz, csak most még árad a hideg a földből amint nem süt oda a nap.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
*Ropi*
félisten
Mi a 10. évben jártunk, amikor 9 napja elköltöztem. Kiütéssel győztem-e?
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Magnum_
nagyúr
vendéglátóipari egység ajánló rovatunkba:
én már két éve szeretem, de itt még -emlékeim szerint- került szóba, DE zseniális (bár kissé drága ) hely a Római parton a Fellini Római Kultúrbisztró.
I humbly and respectfully decline™
-
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
werszomjas
addikt
válasz radi8tor #13070 üzenetére
Ezt a hirdetést már én is néztem, akartam venni korábban, csak sajnos eddig lusta voltam elmenni érte, elég messze van tőlem úgy rémlik hogy Újpest környékén lehet személyesen átvenni, ezért én is pont így voltam, hogy 200ft-ért nem autókázok 20km-t, több a leves mint a hús
üdv
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #13065 üzenetére
Igen, láttam ezt a hirdetést, de addig nem akarom zaklatni, amíg nem megy valami ismerősöm Budapestre, mert a postaköltség drágább lenne, mint a szivacs.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #13064 üzenetére
Ő árult ilyet régebben, kérdezz rá: [link]
De 2-3 réteg szúnyogháló is megteszi
Nekem végül ez utóbbi lett jó, mert a szűrő túl vastag volt (nem tudtam eléggé összenyomni ott ahova szántam)[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Budapesten lehet valahol porszűrő szivacsot kapni?
(#13057) bitpork: Jelen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ace owner
addikt
Na végre sikerült feltölteni a bankkártyát, köszi a segítséget.
Galaxy Fold 4
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz werszomjas #13050 üzenetére
Szép barátnőd van.
Nem tudom. Csak megjegyeztem.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
Asszonnyal ma vagyunk 10 évesek, jól bírom mi?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #13040 üzenetére
De hogy ekkora sztár legyél, hogy index is cikkezik rólad:
Dolgozzon másnaposan⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #13042 üzenetére
Én is qualerinnel kezdtem a reggelt bár nálam inkább az időjárásvváltozás lehet a ludas
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #13036 üzenetére
Ejnye no, előléptetnek oszt máris részeg lettél?
Amúgy gratula, sejthető volt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
jo rggelt.. (paff, de utálom a másnaposságot)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Voice activated elevator - prank
⭐ Stella
-
-
válasz Bjørgersson #13028 üzenetére
Ha a tranzakciós adót nézzük, gyk körül vagyunk véve ugyanezzel a kakával. Minden másban olcsóbb egy külföldi számla a legtöbb helyen.
Pl ha én mint MAgyar cég itthon nyitok egy számlát teszem azt a júnikretiné, és van mondjuk évi 100'000'000 forint forgalmam, akkor egy évben a tranzakciós adón túl lesz cca 650k számlavezetési díjam. A legtöbb banknál 500k felett van ez. Ahol nincs ekkora számlavezetési díj , ott az ügyintézésnek és tranzakcióknak ( küldés, érkeztetés ) van a végére sac ekkora összege.
Mindez Dániában 300 ojró egy évre, plusz alkalmanként maximalizált 20€ kezelési költség.De vannak itten bankos emberek ( Qru + Saint_ ) akik ha éppen nem egymással vannak elfoglalva, talán többet tudnak erről mondani.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #13024 üzenetére
Hmm, igen sok rosszat hallottam róluk. Bankszámlakereső a Sberbankot dobta ki. Voltam az ügyfelük de azok is mindenért költséget számoltak fel. A végén még kénytelen leszek maradni a Citinél...
mod:
Se baj, csak azért is utolsó nap váltok csomagot.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
válasz radi8tor #13021 üzenetére
Nem mindig, nem minden banknál, stb., stb. Vagy volt már arra is nem is egy példa, hogy csak sokkal korlátozottabb határidőkkel, mint egy "normál" munkanapon. Nézzen csak utána, az OTP honlapján biztosan kint van.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bjørgersson
félisten
OTP-nél ne! Múlt hónapban kaptam tőlük egy sms-t, hogy üzenetdíjként levonnak 13 Ft-ot a számlámról, amiért küldték ezt az sms-t a 13 Ft levonásról.
-
Qru
MODERÁTOR
Hehe minap beszéltünk a bakolásról, erre kapom a levelet a Cititől, hogy választhatok a rossz és a még rosszabb közül: [link]
Tippek, hogy hol érdemes bankolni?
#nincsbennetarcsi
-
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #13016 üzenetére
Annak nézz utána, hogy banki munkanap is-e, illetve meddig fogadnak be befizetést.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Kiki18 #13003 üzenetére
Ez egyértelmű. Eleve nem vagyok oda Amerikáért, főleg amióta ennyire elkezdtük majmolni és minden idióta baromságot átvenni tőlük.
(#13000) albiosz és (#13007) Saint_ Még van pár évem.
-
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bjørgersson #13002 üzenetére
tényleg szerencsés ember vagy, nekem nincs jo tapasztalatom velük aúgy, kivéve itt.
etejedu: mert "megadták a müdját", hogy leizzadjak..
-
Ace owner
addikt
Baber zárva Megpróbálom Szentendrén..
vagy egységesen 4kor van zarora?na megnéztem fiók kereson es zárva az is..
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
atmbol akartam a kartyara de mindegy megnézem azt a fiókot Gyöngyösi fele.
Galaxy Fold 4
-
Amíg tisztán anyanyelvvel nem lehet a világban boldogulni, addig jobb alkalmazkodni, mint büszkén éhen halni
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
őstag
válasz Bjørgersson #13002 üzenetére
Hogy megtanuld mit jelentenek!!!!!4444négyNÉGY
Amúgy nagyon jó a kérdés.Amikor végzősök voltunk,az irodalomórán egy egész órát szenteltünk ennek,hogy milyen hatása van a magyar nyelvre a külföldi vagy nemzetközi szavak. Fészbúk,kompjúter,lájk és társai.
Nekem az a véleményem,hogy közel sincs olyan jó hatással a nyelvre és annak fejlődésére. -
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #13001 üzenetére
Hard resetre gondoltam.
Egyébként miafszért kell szinte mindenhol angol rövidítéseket meg kifejezéseket használni4?!%?!%?54,4%45,!%
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Horgász topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Autós topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 12. 29.)
- ASUS RT-AC5300 router
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Samsung 970 EVO PLUS 500GB M.2 (MZ-V7S500BW)
- Dell XC630: 2x Intel Xeon E5-2695 v3 28/56mag 2.3-3.30GHz, 64GB - 1TB DDR4 ECC, 10x SFF, H730, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest