- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortian
tag
Ki honnét rendelte elő, mert voltam a Galaxisban de nem véleményezném
a bunkóhozzáállást amit kaptam és nem is tudták megmondani h 10k-ért megkapom -e a bónuszpályát..szóval kifizetem és lutri h kapok-e előrendelői bónuszt...eléggé érdekes volt, szóval tudnátok ajánlani megbízható helyet ahonnét rendelhetnék Steameset? Köszöntem előre is!!
-
.LnB
titán
-
Injun
senior tag
Amit én rendeltem ahhoz Handsome jégkocka készítő az ajándék
Na meg persze a DLC.
-
[Prolixus]
addikt
Új gameplay, melynek rögtön az elején látható Sanctuary pre-sequel-es megfelelője.
-
pohár
félisten
válasz
[Prolixus] #191 üzenetére
max akkor, ha el tudod passzolni utána... az előzőt is eladtam, bár az még nézett ki valahogy, asszem pont az audiofil robot vette meg tőlem
jó, az 576-os Jackes jégkockakészítő... na takarodj
sehol semmi értelmes ajándék (nem, a röhejes kitűző sem az)
-
fi:zi'k
nagyúr
Kár, hogy most nincs a BL2-höz hasonlóan póló az előrendelőknek.
Ellenben mi az a kártyavédő, amit adnak hozzá? -
dioka7
senior tag
Na jó az már tényleg a ló túl oldala! Sőt... De az is igaz azért, hogy néha jó lenne játszani, úgy hogy ne érezze az asszony se azt hogy hanyagolva van, meg én se érezzem magam sz@rul, hogy külön "programot" csinálok magamnak. Na meg az se utolsó, hogy jó lenne ha nem b.sztatna érte mindig
De persze kell egy egészséges határvonalat húzni! -
.LnB
titán
Kocka vagyok vagy mi, mi mást írhattam volna. Próbáltam poénos lenni
De komolyra fordítva a szót, én örülök, hogy a menyasszonyom nem gamer. Mert volt pár guild társam WoW-ba akik férj és feleség volt. 2-3 házaspár. Volt akiknek gyerekük is volt ők szépen beosztották az idejüket. De volt olyan akik WoW-ba írtak egymásnak, hogy kéne pizzát rendelni. Pedig egymás mellett ültek. Én akkoriban iskolás voltam, volt mikor délelőtt játszottam akkor mind a három hölgy fent volt a szerveren. Nem tudom az ebéd hogy készült el náluk. Most gondolj bele akkor a háztartással mi lehetett ott?! Ha a menyasszonyom is gamer lenne akkor mi lenne a házimunkával és a kisfiunkkal? Nem mondom, hogy nem lehet ezt értelmesen csinálni, de nekem így jó. Így legalább engem is vissza tud tartani. Persze nem nagyon kell, mert már nem a játék az elsődleges, de függő vagyok, ezen nem volt könnyű változtatni
-
törölt tag
ezzel a játékkal leírhatatlan, hogy hogyan működik a dolog. ha valami hasonló környezetbe kellene ültetnem, azt mondanám, hogy workbench kell hozzá és dolgozni kell rajta. bár ez meg roppant hülyén hangzik
egyébként nagyon egyszerű tényleg, vezesd rá. az enyém is ellenezte, hogy "kockulok". aztán volt lehetőség kipróbálni a borderlands-et és elmagyaráztam neki, hogy mit csinálok. majd kezdtünk bl2-ben egy karakter párost. igaz, hogy ő meg van veszve és minden ládát ki akar nyitni így javarészt én ölök, de akkor is együtt szórakozunk ha éppen játszunk.
az is igaz, hogy nem minden játékra vevők, a starcraftot a mai napig nem tudom "lenyomni a torkán". talán azért mert az komplexebb és nem érti meg elsőre. itt viszont, van egy bugyuta világ, bugyuta karakterekkel és hangokkal, ami valami olyanná áll össze, ami egy laikus embernek is hamar megtetszhet. -
Amartus
senior tag
Én Claptrap szeretnék lenni(leszek), a lányom majd még eldönti.
-
m0py
tag
Wilhelm & Athena paros leszunk az asszonnyal elsonek.
mondjuk kivancsi vagyok Jack milyen kari lesz, el nem tudom kepzelni mifele action skillt kap majd. -
Edem05
őstag
Én bevállalom Nisha-t.
Hátha hasonlít valamilyen formában Salvadorra.
-
továbbra is Wilhelm!
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #172 üzenetére
Jah. Nem esett le.
-
.LnB
titán
Nekem eddig tuti Athena lesz. De lehet nézek majd egy videót és meggondolom magam. Bár nem úgy tűnik.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
[Prolixus] #171 üzenetére
Úgyhogy itt egy Claptrap-Wilhelm duó már felállott vala, csak a játékra várunk.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #170 üzenetére
Moxxi?
-
.LnB
titán
Van aki Claptrap-el fogja kezdeni a játékot?
-
TheProb
veterán
Lassan már lehet keresgélni itt Apródon is a kódokat, én tegnap vettem meg 6k-ért.
u.i.: Látom már más is beszerezte
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #165 üzenetére
Diszkréten fogalmazva nvidiás kuponnal steamen.
Nem tudom le szabad e ide pontosan írni. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #163 üzenetére
Na, érted te, mire gondolok, csak kötözködsz.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie #161 üzenetére
Nem új ajtó, ott volt az már régen is, csak DLC nélkül nem engedett be.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #161 üzenetére
Na most már "megvan" a játék. Nem akartam vele várni mert még meggondoltam volna magam
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #159 üzenetére
Igaz, mert egyszercsak nyílt egy új ajtó a pályán...
.LnB
És majd nem az lesz itt a topikba az, hogy "búúú elenbének nincs is meg az a DLC.De, ez mindenképpen program lesz.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie #157 üzenetére
Helyesbítés: A Slaughter Dome egy darabka, amit kivágtak az alap pályából.
Egy olyan darabka, ami mellett volt 3 másik hasonló, amit meg nem...
.LnB: Ezek azok az arénák, ahol 5 küldetésben küldetésenként 3 hullámban (vagy fordítva) kell aprítani különféle ellenfeleket és ennyi.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #157 üzenetére
Akkor majd tudok nélküle nyugodtan aludni ugye? És majd nem az lesz itt a topikba az, hogy "búúú elenbének nincs is meg az a DLC.."
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #154 üzenetére
Miezmár...
Múltkor megtudtam ugye, hogy a BL2 Goty-ban nincs benne minden. Akkor azt hittem a SP-al minden elérhető. Erre kiderül, hogy azzal sem. :/
Egyébként nekem nem azzal a pár forinttal van bajom. Nekem nem kell lemez, nem tudok vele mit kezdeni. Pedig akkor csak az marad. Jó lenne tudni, hogy mi is ez a Shock Drop Slaughter Pit DLC. Akkor nem agyalnék rajta, hogy "mi van ha jó és nekem nem lesz meg"
(#155) TESCO-Zsömle Akkor szerintem hagy vesszen az a DLC
Sajna BL2 indulásánál nem voltam még aktív BL player. Nemrég vettem a Goty-t. Azért is nyomom én még
-
válasz
[Prolixus] #150 üzenetére
konzolokszervize.hu. a BL2-t is ott vettem 9k-ért a Slaughterdome-mal és Gaige-dzsel, úgyhogy vélhetően ez az ajánlat sem fake.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #149 üzenetére
Én itt aprón csak 7k-ért látok, de az is jelegve van.
gbors: Ez az ajánlat hol van?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hagyjátok már.
7,5k-ért lehet kapni itt a fórumon is kollégától, szóval ingyen nem tudok.
-
a retail változat PC-n 8800 pénzért előrendelhető az ajándék DLC-vel együtt. ennek tükrében érdemes nézni a kupon 7k-s árát.
-
Fortian
tag
válasz
BomiBoogie #143 üzenetére
Érdekeln engem is
Köszi
-
dioka7
senior tag
válasz
Én is megkaphatom a privid?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Nekem is, nekem is!
AMúgy 7-ért teljesen korrekt a kód. Annyiért le is csapnék rá.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Egyet ide is.
-
.LnB
titán
Ti hol veszitek majd meg a gamet? Hol a legolcsóbb? Dobozosan?
Aprón láttam egy letöltőkódot 7e-ért. Az király de honnan lehet letöltőkódot szerezni?
Nekem a dobozos verzióra rájön még a házhoz szállítás 1000-2000ft.
Szóval valami ötlet? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #140 üzenetére
Nurse Nina.
Nekem Athena action skillje tűnik a leghasználhatóbbnak, Wilhelm drónjai olyan "meh" jellegűek (Bloodwing?), Claptrapnél nem biztos, hogy ez a randomizálás olyan humoros, Nishánál meg ez az autoaim "meh".
-
[Prolixus]
addikt
Erre a Grinder gépre kíváncsi leszek azért. Még acsit is kapsz, ha Grinderből egy legendary-t szedsz ki.
Btw, van egy képkocka, ahol látható, hogy Doppelganger kaszttal is lehet játékot kezdeni. Ezzel kb. 100%, hogy Jack "dublőre" is játszható karakter lesz.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #133 üzenetére
Egész sokáig bírtam, a LASER SHOTGUNS résznél (2:55) kezdtem el hangosan röhögni.
-
válasz
LASER SHOTGUNS!!!! YOU'RE WELCOME!!!!!!!!
ezzel a videoval végképp eladták nekem a játékot. innentől felőlem hívhatják Borderlands 2 ripoff DLC-nek is, vihetik a pénzem. lehet, hogy "csak" 50-60 óra játék lesz benne? WHO THE (BEEP) CARES????
-
m0py
tag
válasz
uristen, ez hatalmas
nem birok oktoberig varni.
-
Fortian
tag
válasz
Beteg
lehet h én is az vagyok mert tetszik
-
tibee77
őstag
Häät ez ällat volt!
Torgue Rulez! xD Amugy en döntöttem, Athena-val fogok menni.Aztän persze claptrap-pel, mert vele kötelezö!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Szikk.
-
[Prolixus]
addikt
Borderlands: The Pre-Sequel: An Introduction by Sir Hammerlock AND TORGUE!
Szent szar. Torgue ekkora dózisban már minden szempontból fájdalmas.
Fura, hogy eddig semmi hír nincs Collectors editionről vagy ilyesmiről.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #130 üzenetére
Olyan is előfordulhat, igen. A 3. fejlesztői naplóban direkt magyarázza is valamelyik fejes (talán pont Randy a szokásos ronda ingében), hogy szerintük Clappy randomitásában pont az a jó, hogy ha csapatban van, akkor rövid távon is jelentősen változhat a gameplay, illetve a játékosok részéről a sikeres taktika, hála Claptrap-nek. Szerintem ennke nem lesz akkora jelentősége, de ebből az jön le, direkt van benne ilyen lehetőség is, amit említesz.
-
válasz
[Prolixus] #128 üzenetére
az autoaim nekem sem jött be, viszont claptrap random skillje teljesen tetszik, mint ötlet.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ahogy nézem Claptrap skill-jével az lesz a legnagyobb baj, hogy barátokat is sebez.
Számomra eddig Wilhelm a legszimpatikusabb, bár a 2-t is Axton-nal kezdtem, szóval...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
[Prolixus] #128 üzenetére
Sok bajom nekem sincs az autoaim-mel, csak egy: Hogy létezik.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #126 üzenetére
Yep, ezen mindneki kiakadt (ahogy Clappy random action skill-jén is), de állítólag élesben egyik sem olyan gagyi, mint amilyennke tűnik. Igazából nekem semmi bajom ezzel az auto aim dologgal, legainkább akkor jöhet belőle hátrány, ha boss vagy raid boss ellen kell menni.Ezt leszámítva nagyon királynak tűnik Nisha skill tree-je.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #126 üzenetére
igen az a része elég röhejes.. gondolom a kontrolleres makiknak is kell a sikerélmény. elég megnézni bármelyik gameplayt box-ról, egy káosz az egész. a többi skill viszont egész tűrhető.
mondjuk ezek az "összeállítom magamnak a karakterem" honlapok a játék végigjátszása és a nehezebb szintek előtt tipikus "nesze semmi fogd meg jól" dolgok. úgy se tudjuk, hogy melyik képesség mit fog érni a későbbiekben. -
törölt tag
bocs ha ünneprontó leszek, de itt a hivatalos is
skillek alapján nekem nisha a legszimpibb, bár a karaktertől a víz lever...
-
tibee77
őstag
Ez egy nagyon hasznos kis cucc lett!Gratula!
-
m0py
tag
tesommal hegesztettunk egy skill calculatort a TPS-hez, csekkoljatok le: thepresequel.com
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #114 üzenetére
Hát szerintem nem nagyon, de eddig kb. nincs olyan vertikális lövölde ( mondjuk sok vertikális lövölde sincs), ahol ez jól működne. Titanfall-ban a bot-ok nagyon bénák (persze egy multis játéknál nem is kell a jó AI), de ahogy néztem mostanában rengeteg Destiny-s videót, ott sincs kihasználva a tér függőleges irányban. Az ellenfelek ott is alig mozognak vertikálisan. Ez alapvetően nem is akkora baj, csak akkor a nehézséget jól optimalizálják. Ne legyen az, hogy a magas ugrások, meg miegymás miatt nagyon könnyen el lehet kerülni a lövedékeket meg az ellenfeleket, így sétagalopp lesz a játék.
-
vitaro
senior tag
válasz
BomiBoogie #116 üzenetére
Nem visszaveri, hanem elnyeli őket, akár az elemental sebzéssel együtt is, ha teszel pontot a megfelelő képességre. Aztán mehet vissza minden a feladónak. A phaselock-hoz hasonlóan újraélesztésre is ki lehet gyúrni, hozzá vágod a fetrengő haverodhoz és mindjárt jobban lesz.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Athenánál az a pajzs mire lesz jó? Visszaveri a lövedékeket, a végén meg el lehet dobni nagy sebzéssel?
-
fi:zi'k
nagyúr
check-in
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #112 üzenetére
Vajon az ellenfelek mennyire fognak vertikálisan mozogni? Oké, akik repkednek, de szerintem azok is max. bombázórepülő színvonalon, tehát jönnek feléd, lőnek, aztán megfordulnak, és ugyanez.
Ahogy írta valaki, nem ártana egy komolyabb AI, de azt hiszem, erre hiába várunk.
-
Amartus
senior tag
válasz
BomiBoogie #110 üzenetére
Persze, kínai, ócco :-)
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #111 üzenetére
A butt slam szerintem is amolyan parasztvakítós feature, nem hiszem, hogy érdemben használnák majd a játékosok. A sokkal inkább nagyobb változás a jetpack-low gravity kombó, megtámogatva a felfelé is nyílt pályákkal = komoly vertikalitás.
A helyszínekkel én úgy vagyok, hogy nem is várom el, hogy olyan változatosak legyenek, minta Bl2-ben. A Bl1-ben ilyesmi gyakorlatilag nem is létezett, mégis el voltunk a játékkal azért, szóval akkor itt sem lenne szabad ennek akkora gondot jelentenie. Ha a külső-belső helyszíneket ügyesen váltogatják a pályákon, aztán valamennyire el lehet "maszkolni" az egyhangúságot.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nna, megnéztem a topikos gameplay videókat.
Nekem ez a holdas téma kicsit uncsinak tűnik, ebből a témából nem lehet annyi változatos helyszínt kihozni, mint egy egész Pandorából. Talán majd a DLC-kben...
Egyébként ötletes, bár azért ezt a "butt slam" dolgot nagyon erőltetik, hogy mennyire awesome, nyilván azért, hogy tudjanak felmutatni valami újítást.
Az oxigéntől ne tartsatok, szerintem az is csak ilyen megfontolásból került bele, hogy legyen kicsit változatosabb a játékmenet.
-
Amartus
senior tag
Jól láttam a claptrap gameplay-ben, hogy lehet minion-t kérni/kapni? Tulajdon képen egy másolat, csak kicsiben? Akkor megvan a kezdőkarakterem....
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na, ideje csatlakozni.
A Season Pass akkor még nem rendelhető, ha jól látom.
-
törölt tag
Itunes-ban meghallgatható a játék zenéje. katt
Jesper Kyd megint nagyot alkotott.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #97 üzenetére
Azért kiváncsi vagyok hogyan gyógyítják meg az ar kasztot. Az alapvető gond, hogy az smg mindenben ráver köröket, de egy buff pedig a snipert gyengítené (még jobban). Szerintem az egész fegyveres dolgot újra kellene gondolni, hogy nehezebb szinteken minden használható legyen ne csak 1-2 legendás cucc, mert úgy könnyen unalomba fullad a játék. Például egy sniper buff is jól jönne, mert bl2-ben nevetségesen gagyikat dobál el a gép.
Szerintem a legjobb az lenne, ha az ellenfelek kapnának kevesebb hp-t és ezt még nagyobb sebzés ellensúlyozná. Illetve nem ártana átgondolni pár lény szintezését és nem csak sima stat növelést csinálni rajtuk. A kanyarodó/kikerülhetetlen dolgokról nem is beszélve. Ezzel lehetővé tennék, hogy aki egy kicsit jobban lő nem fog esni-kelni mert képes ugrálva, lövéseket és minden egyebet kikerülve bárkit lelőni. Lássuk be, a mostani rendszer enyhén szólva is röhejes.
Az biztos, hogy nálam se lesz belőle azonnali vétel. Most nyáron szereztem be bl2-t azzal még bőven elleszek, amíg erről ki nem derül, hogy mégis milyen játék lett. Nem tagadom a sztori és az új karakterek nagyon érdekelnek, de ennyi pénzért sokallom. -
válasz
[Prolixus] #102 üzenetére
az tetszett benne, hogy 5 szint különbség kiszámíthatóan ugyanazt jelenti minden szinten.
farmolni meg nem farmoltam sokat, a sanctuary ládából pótolgattam, ha már nagyon szar volt a gearem. igazából LVL72 és OP8 között több időt fordítottam farmolásra, mint előtte összesen. -
válasz
[Prolixus] #97 üzenetére
háááát, az első változás az nekem nem örvendetes, nekem pont az exp szintezés jött be.
a második az welcome, a BL1-ben az egyik kedvenc fegyverem volt egy kutyaközönséges zöld dahl rifle, minden extra nélkül, brutális DPS-sel
a harmadik jó is meg nem is - egyfelől nem lett volna jó, ha átmegy a játék O2-gazdálkodásba, másrészt ilyen half-assed dolgot sztem felesleges csinálni. akkor már lett volna mondjuk jet pack booster fuel, vagy ilyesmi, akkor az extrákra még mindig lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 3
- Star Wars rajongók
- Battlefield 6
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest