Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Miért NEM csak egy nagy DLC a pre-sequel?
Btw, a játék vége is kiszivárgott korábban (azóta törölték, na meg az intro cutscene-t is), hát nem volt semmi. Kiderül Jack hogy szerezte a sebhelyeit, plusz komoly dolgokat vetít előre a Borderlands 3-ra.

-
[Prolixus]
addikt
Kiszivárgott a játék intro vidije. Nem linkelem, mert pocsék minőség, meg talán valakinek spoileres is lehet, de youtube-on meg lehet nézni.
-
törölt tag
nem igazán vettem még így előre steam-en játékot. itt mi a rendszer? előtte egy-két nappal már le lehet tölteni, aztán megjelenéskor már játszható is lesz? vagy megjelenik, letölti és csak úgy?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Na jó, de valamit azért mondhatna, hogy "azért jó, mert így könnyebb a harc, vagy gyorsabban lehet haladni stb."...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
Azzal egyetértek, hogy a választhatóság lenne a legjobb. Azt mondjuk ne felejtsd el, hogy a pre-sequelben a szintezés kvázi lineáris lesz, ez pedig elvileg olyan szempontból is érvényesül majd, hogy 1-2 szinttel a geared alatti ellenfelek még nem fognak úgy hullani, mint a legyek.
-
Injun
senior tag
...és az sem lenne baj,ha a loot is figyelembe venné a szintet.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
hát nekem nem nagyon sikerült még annyival nagyobb szintű ellenfelekbe botlani, pedig sose vittem túlzásba a mellékküldiket. egyébként a felfele történő nehézséggel nincsenek gondok, az viszont kicsit idegesítő, hogy a mellékküldetések 1-2 szint után már triviálisak lettek és nem jelentettek semmi kihívást. szerintem simán beleférne akkor legalább az, hogy amikor bármit is felveszünk küldetést az felettünk 2-3 szinttel legyen. így megvan a kihívás, nem avul el pillanatok alatt és nem kell igazítani sem. vagy adjon sokkal kevesebb xp-t néhány küldetésért. esetleg egy olyan opciót is el tudnék képzelni (számomra ez lenne a legszimpatikusabb), hogy játék előtt bekapcsolhatnánk az esetleges szintezést és megadhatnánk, hogy mennyire igazítsa a dolgokat hozzánk, ahogy azt fentebb is írtam.
plusz szintek biztos lesznek, bár annyira nem hiszem, hogy túlzásokba esnének tekintve, hogy már így is kimaxolható 2 ág. amit korábban alapjáték esetében nem lehetett. -
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hát, most ezen mit kellene megmagyarázni? Szerinte sokkal jobb így a játék és pont. Említi is a CoD-ot a Titanfall-al szemben, és utóbbinál sem igényel magyarázatot, hogy a vertikalitás hozzáad a játékélményhez, mert egyszerűen "több".
vzarmo: Tuti lesz egy UVHM-es csomag, amiben már hozzánk lesznek igazítva a szintek. Kizártnak tartom, hogy 50-es szintnél megálljon a móka, miközben mindkét eddigi játéknál minimum 61-es szintet tudtál elérni. Alacsonyabb szinteken szerintem meg nem gáz, hogy nincs igazított szintezés. Azért megvan annak is a varázsa, amikor belefutsz táposabb mob-okba, és úgy kipicsáznak, hogy sírva húzol vissza felszerelést meg XP-t gyűjteni.

-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Látom itt se szintezi hozzánk az ellenfeleket.
nem tudom miért olyan nehéz ezt alsóbb szinteken is megvalósítani? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Remélem, ez a háttérzene is a játék része lesz.

Azt csak nem magyarázza meg, miért jó konkrétan.
Én egyelőre azt látom, ad egy plusz mókafaktort, és kvázi könnyebbé teszi a játékot, mert könnyebb menekülni, és a legtöbb ellenfelet becserkészni. Plusz még egy melee karakternek is jobban kedvezhet, mert mondjuk a videóban látott turrethez is fel tud ugrani.
-
[Prolixus]
addikt
Végülis...

Más: Verticality and double jumps as a game changer feature?
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
annyit fogok látni, mint most, amikor a gunzival két corrosive fegyverrel lövök - csak eddig zöld volt, most sárga lesz

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ja, értelek.

Nincs erről videó? Lehet, hogy a 4 Claptrap nem kompatibilis egymással.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Félreérted a hozzászólásomat. Ha te Athena-val, Nisha-val etc. vagy és csapatszintű Clappy képesség lesz aktív, akkor te is látod mikor jár le a mikrobi action skill-je. Ez az a sárga sáv, amiről beszéltem. Ha 4 Claptrapnak egyszerre lesz aktív 4 csapatszintű action skillje, akkor egyszerű matek alapján 4 sárga sávot kellene látnod. Pontosabban 3+1, a sajátod asszem nem teljesen ugyanolyan sáv jelzi. Felteszem nem így lesz megoldva a dolog, mert ennyi sárga sáv a képernyő közepén meglehetősen zavaró lenne, nem?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Szerintem mindenkinek a sajátja fog látszani, nem?

-
[Prolixus]
addikt
Na és a képernyőn vajon mi lesz látható, ha egyszerre 4 Clappy képesség is aktív? Mert ugye, ha van a csapatban Clappy, és olyan képesség aktivizálódik, ami az egész csapatra hat, akkor megjelenik egy sárga sáv a képernyő közepén, mutatva hogy meddig tart még a kis robot action skill-je. Naszóval, ha 4 ilyen képesség lesz egyszerre aktív, akkor tiszta sárga sáv lesz a képernyő vagy mi?

-
-
tibee77
őstag
Pont ez a jo claptrap-ben, hogy tök veletlenül fogja a skilleket generälni.Mint ahogy eddig is mindent elszurt, sose az volt amit ö akart.
Szerintem full poen az egesz, en mäsodjära tuti ö vele fogom kitolni. 
-
.LnB
titán
Én teljesen logikus érv alapján választottam Athene-t. : Mert az néz ki a legjobban

Ilyen alapon kezdtem Psycho-val a BL2-t is
Az is mennyire badass karakter már!? 
-
fi:zi'k
nagyúr
Benne lenne vki egy 4 calptrapes coopban?

-
vitaro
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Van olyan skillje, hogy magára vonja az ellenség figyelmét, a dash segítségével meg egy pillantás alatt ott van bárkinek az arcában. A képességei között úgy tűnik nagyon jó összhang van, nekem biztos ő lesz a fő karakterem. Vagy a Jack hasonmás, ha addigra megjelenik.
.LnB: 50
-
.LnB
titán
Level Cap mennyi lesz?
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
én az 1-ben először Mordecai-jal játszottam, és igen, Bloodwingnek olyan óriási hozzáadott értéke nem volt. viszont a 2-ben a Mechro Deathtrapje állat jó lett, némi gyakorlás után kifejezetten megszerettem. remélhetőleg Wilhelm drónjai is ezt az utat fogják követni

@[Prolixus]: Athena nekem is a nagy kövér kérdőjel. egyrészt nagyon nehéz úgy belőni a pajzs damage-ét úgy, hogy jól kiegyensúlyozott legyen az összes szinten, másrészt a megfelelő kihasználása elég komoly váltást tűnik igényelni a játékstílusban, ami aztán vagy tetszik, vagy nem.
függően a játék hosszától, egyelőre Athena második karakterként esélyes, de ugye lesz karakter DLC is, úgyhogy ki tudja? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Bah. Az auto-aimes csaj eleve nem tetszik, úgyhogy akkor tényleg mindenki Wilhelm lesz első körben. Én legalábbis most arrafele húzok.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Pont ezért érzem Athena action skill-jét sokkal inkább kérdőjelesnek, mint Wilhelm-ét.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Világos. Akkor sem meggyőző.

Főleg, ha többen vagytok, előfordulhat, hogy lófitty sebzést kap, mert mondjuk hátul állsz, tehát kb. melee módjára kell hozzá berohanni a tömegbe.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Attól függ a sebzése, mennyit sebzést kap a pajzs, amíg Athena kezében van. Magyarul akkor van a maxonm ha teljesen a skill time végén dobod el.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Athena pajzsa amúgy mindenkit megöl a végén, aki az útjába kerül, vagy csak nagyot sebez?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A defenzív drón csak jó helyen lehet gyakorlatilag. A támadó drónnál persze felmerülnek ilyen kétségek, de 2-ből 1 mint mondtam tuti jó helyen lesz. Plusz a drónoknak csak a jelenléte is ad extrákat Wilhelmnek, függetlenül a pozíciójuktól.
A többi karival kapcsolatban szerintem még komolyabbak a kérdőjelek. Clappy ugyebár maga a randomitás, Nishánál nagyon kérdéses, hogy ez az autoaim dolog boss-ok ellen mennyire lesz elcseszett, Athena pajzsa meg nekem eddig teljesen olyannak tűnik, hogy csak sok óra játék után lehet majd megmondani, mennyire működik is jól ez a képesség, mennyire lehet jól használni. Wilhelm képessége meg ugyebár passzív gyakorlatilag. Szóval jah, én továbbra is tartom, hogy LÁTATLANBAN Wilhelm-mel lehet a legkevésbé mellényulni solo-ban.
-
.LnB
titán
Buildeket nem néztem még. De a videók alapján az tűnt fel, hogy Athene csak egyszer tudja eldobni a pajzsot?
Az elég karcsú lesz akkor. Erről mit tudtok? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A két "madárral"?
Nekem anno az 1-ben nem tetszett Mordecai és Bloodwing, félek, ez is ilyen lesz. Elengeded őket, aztán reménykedsz, hogy jó helyen tevékenykednek... -
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Há most így látatlanban ezt nem lehet megmondani, különben is ez mindig valamennyire egyénfüggő is. Amúgy látatlanban szerintem Wilhelm tűnik a legkiegyensúlyozottabbnak.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Akkor kit tartotok a legjobb single karakternek?
Amennyit lesz időm játszani, biztos nem tudok órákat koopozni, de egyedül azért haladni akarok.
-
[Prolixus]
addikt
Teljesen egyetértek gbors kollégával. Én nagyon örülök, hogy nem előhalásztak a semmiből 4 ismeretlen arcot, hanem olyanokat használnak fel egy ilyen köztes, "lyukbepótló" sztoriban, akiket már ismerünk, és így szerencsére még többet megtudhatunk róluk. Engem, mint karakter/személy főleg pont Nisha érdekel. Egyedül Clappy-val vagyok úgy, hogy nyugodtan kihagyhatták volna (én már unom meglehetősen), de hát tényleg az van, hogy inkább itt legyen játszható karakter, mint a Borderlands 3-ban vagy a többi folytatásban.
Amúgy Clappy skill-jéről a legutóbb általam linkelt gamplay kommentárja során azt mondták a készítők, hogy ő lesz az "utlimate co-op" karakter. Pont azért, mert random a képessége, így ha ő a csapatban van, akkor akár percenként változhat a játék menete, lévén sok olyan skill-je van, ami az egész csapatra kihat negatív vagy pozitív értelemben. Viszont ebből valamennyire az is következik, hogy ő kifejezetten csapatba való és ott működik, solo-ban már nem nagyon.
-
válasz
üzenetére
erre csak annyit tudok mondani, hogy nem vagyunk egyformák - nekem bőven elég, amit megtudtunk róla a BL2-ben

Claptrap: már látom előre, hogy amikor mindenki végigment a játékon OP8-ig (vagy ameddig), akkor lesz érdemes olyan partit indítani, amiben van egy (esetleg több) CL4P-TP. én simán bevállalom

-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
VaultHunter.EXE
"VaultHunter.EXEwill analyze the situation, determine which Vault Hunter would do the best job, and then load an ACTION PACKAGE allowing Claptrap to fight in that manner for a short period of time. It also gives you Full Health and Heatlh Regeneration. VaultHunter.EXE is still in beta and its definition of "Vault Hunter" is questionable at best.Warning: VaultHunter.EXE is currently classified as malware. Your allies may be affected."
Cooldown: 40 seconds
Regenerates 2.5% of your Max Health/ sec.Unlockable Action Package:
Torgue Fiesta: Whoops! Drop a large amount of grenade that damage enemies and friendlies.
Unlock by: I Am Rubber, You Are Glue
Pirate Ship Mode: Turn in to an AWESOME PIRATE SHIP! With CANNONS!
Unlock by: Livin’ Near the Edge
Clap-in-the-Box: Digistruct a giant bomb that hurts everything around it when it explodes.
Unlock by: Kick Him While He’s Down
Gun Wizard: you and your allies gain drastically increased fire rate and reload speed.
Unlock by: You’re … GOING TO LOVE ME!!
One Shot Wonder: Every shot empties all bullet from your clip.
Unlock by: Tripleclocked
Laser Inferno: Shoots lasers in all directions at nearby enemies.
Unlock by: Rainbow coolantegyébként Athéna skilljei között van egy olyan, hogy csökkenti a friendly fire mértékét. ennek mennyi értelme lesz vajon? tekintve, hogy csak dualban illetve bizonyos esetekben volt ff, nem értem miért kellene rá 5 pontot pakolni.
illetve az is fura, hogy (érthető módon) sehol se látok slag damage-t. kíváncsi leszek, így mennyire lesz horror a játék nehezebb szinteken.(#247) gbors azt értem én, hogy szimpatikus lett, de ez akkor is kevés szerintem. azért hoztam fel a Jack barátnője dolgot, mert kb ennyi köze van az egész sztorihoz de ez sem szerves része a történetnek. magán a főszálon elő se jön. ha nem lépünk le lynchwood-ba nem tudunk meg róla semmit... vagy ha már ennyire beleerőltették a dolgot, legalább ezt a cowboy-os b*zulást hagyták volna el.
szörnyű, hogy így óra előtt mennyire ráérek ilyeneken agyalni.

-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Az számomra is egy nagy káosz. Nem tudom, hogy jól értem e, de számomra olyan mint valami szerencsejáték. És random dolgokat sorsol action skill-nek. De aztán lehet valamit félreértettem.
-
válasz
üzenetére
én pont fordítva látom - nekem tetszik, hogy részben ismert karakterekről tudunk meg többet. Claptrap előbb-utóbb úgyis elkerülhetetlen volt, mint játékos karakter, akkor miért ne most, a másik háromban meg szerintem abszolút van potenciál.
Nisharól eleget megtudtunk ahhoz, hogy érdekeljen - sokat nem szerepelt (ill. az engem nem érdekel, hogy Jack d**ja), viszont a Deputy Sheriff monológjai alapján én teljes mértékben szimpatizálok vele.az action skillekkel kapcsolatban kevésbé vagyok lelkes - első ránézésre egyik sem tűnik sem a gunzerking, sem a phaselock méltó utódjának. de erről majd az első 20-25 óra játék után lesz érdemes konkrétabban nyilatkozni - addig bizakodom, hátha csak eladhatóságban nem erősek az új skillek, játszani jó lesz velük

-
törölt tag
Akárhogy nézem egyszerűen nem tudok megbarátkozni ezekkel az új karakterekkel. A robot, bármennyire is bírtam npc-ként, játszható karakterként egy kicsit erőltetettnek tűnik, pláne az action skill-je. A sheriff csaj linchwood vezetőjeként elment. Az is jó volt, hogy ilyen vadnyugati térképet kaptunk, de itt röhejes, hogy ezt vitték "tovább", pláne női karakterként egy cowboy kalapos amazon pandora holdján már sok. Egy kósza echo szerint ő volt Jack barátnője és semmi több...
Talán egyedül Wilhelm az, aki "átjön" és teljesen beleillik a sztoriba. Illetve Athéna, mint értelmes kaszt. Bár róla lerí, hogy ő az aktuális szirén.
Tudom én, hogy újat kellett kitalálniuk, de ezek pont nem azok. Nekem a névtelen senkik jobban tetszettek volna, mert így valamilyen szinten megkötötték a saját kezüket. -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A súlyos testi sértés nem kell, hogy vessen véget! Folytassa a Borderlands: The Pre-Sequel tapasztalat a Character & szezon bérlet, amely több karakter, kihívások, és a küldetések! Vásárolja meg a Season Pass és kap mind a négy darab kiegészítő tartalom ára három. All Season Pass tartalom lesz elérhető október 2015.
szerintem ez jobb - az első mondat aláírás-gyanús!

-
válasz
djculture
üzenetére
angolul ez van a Steamen:
The mayhem doesn’t have to end! Continue the Borderlands: The Pre-Sequel experience with the Character & Season pass, featuring more characters, challenges, and missions! Buy the Season Pass and get all four pieces of add-on content for the price of three. All Season Pass content will be available by October 2015.vagyis csak félrefordítás a magyar változat, 1 év alatt folyamatosan fognak érkezni a SP tartalmak.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
igen, engem is az vigasztal, hogy ez lényegében egy nulla tartalmú dlc. ahogy nézegettem még egy headhunter tartalmával sem ér fel (már amit lehet tudni róla).
-
djculture
félisten
Jó de te gondolom eleve a dlc-s veszed meg annyiért. Az is ér valami pluszba én arra céloztam hogy egy hülye kódért nem adnék annyit. Most meg már nem egy helyen dlc-t se akarnak adni a dobozoshoz se meg az előrendelői digitálishoz sem. Majd gondolom kiszedik belőle külön eladják.. Megy a piszkoskodás.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hozzá is akartam tenni, hogy "már akinek számít a DLC".

-
TheProb
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
én 6k-ért vettem itt apródon, sztem ennél olcsóbb nem igen lesz megjelenésig. (legalábbis remélem
) -
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hát azzal a fity-fasz DLC-vel nem sokat veszít senki szerintem. Amúgy az összes NVidia-s kód nem előrendelői, erre figyeljetek. A kulcsos oldalakon is írják, hogy kóddal lehet nem járnak együtt az előrendelői DLC-k, szóval szerintem nem külön van hirdetve a kuponos meg a nem kuponos kód.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Elvileg nála még most is van, de az nem előrendelői változat.
-
[Prolixus]
addikt
Maross nevezetű felhasználó árulta 7500-ért a kódokat. Én is tőle vettem, bár most nem csekkoltam le, hogy aktuálisan hirdeti-e az aprón.
AMúgy ezt a régiózár dolgot én sem értem. Én is láttam 19 ejurós orosz ajánlatokat, de félve a régiózár miatt nem próbálkoztam velük. Akkor most hogy van ez? Miért nem veszi mindneki az oroszoktól a kulcsokat? Elhiszem, hogy nincs régiózár, csak nem értem, hogy miért. Ez minden játéknál így van? Azt tudom, hogy ruszkiknál sokkal olcsóbbak a játékok.
-
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
azért kérdeztem, hogy van valami "kulcsszó", mivel azt írta, hogy sokan árulnak. ezzel szemben nekem kettőt dobott ki. az egyiket jegelték, a másik pedig keresett.

-
djculture
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Előző részen se volt régió az is igy vettem
Steam adatbázisban látsz régiót rajta? -
törölt tag
a day one edition mit takar pontosan? aprón láttam egy picit drágábban, mint az alapjátékot (mondjuk két külön eladóról van).
lehet beadom a derekam és megveszem a konzolokszervízénél, mivel a régiózár miatt bant nincs kedvem megkockáztatni.
ahogy nézem ott a legolcsóbb. -
-
djculture
félisten
2-es én az oroszoktól vettem 3 ezerért igy szerintem ez is igyfog járni, nincs rá régió szerencsére akkor meg 10-8k-t fizessen érte akinek két anyja van

-
djculture
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Season Pass szokott lenni aprós eladóknál? Vagy azt nem szoktak úgy árulni?
-
djculture
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Az totál hülyeség lenne ugy tekitve hogy akkor jelenik meg eleve..
-
djculture
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem kell, hogy vége szakadjon az őrületnek! Barangolj tovább a Borderlands: The Pre-Sequel elképesztő világában a Character & Season Pass jóvoltából, amely további karakterekkel, kihívásokkal és küldetésekkel színesíti a játékot! A Season Pass megvásárlása esetén mind a négy bővítménycsomag a tiéd lehet három áráért. A Season Pass-tartalmak 2015 októberétől lesznek kaphatók.
Steam-en érdekes kiírás. Most azt jelenti hogy akinek nincs sp az 1 év múlva tudja megvenni a dlc-ket vagy sp tartalmak eleve addig nem jönnek?

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na, van már Steamen Season Pass!
-
tibee77
őstag
En szerintem megint elbattyogok a mm-ba es leveszem a polcrol.A 2. reszt is ott vettem, most is ott fogom.Mondjuk az a baj, hogy akkor le leszek maradva töletek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- One mobilszolgáltatások
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem tudom miért olyan nehéz ezt alsóbb szinteken is megvalósítani?

Az elég karcsú lesz akkor. Erről mit tudtok?

)