- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #126 üzenetére
Yep, ezen mindneki kiakadt (ahogy Clappy random action skill-jén is), de állítólag élesben egyik sem olyan gagyi, mint amilyennke tűnik. Igazából nekem semmi bajom ezzel az auto aim dologgal, legainkább akkor jöhet belőle hátrány, ha boss vagy raid boss ellen kell menni.Ezt leszámítva nagyon királynak tűnik Nisha skill tree-je.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #126 üzenetére
igen az a része elég röhejes.. gondolom a kontrolleres makiknak is kell a sikerélmény. elég megnézni bármelyik gameplayt box-ról, egy káosz az egész. a többi skill viszont egész tűrhető.
mondjuk ezek az "összeállítom magamnak a karakterem" honlapok a játék végigjátszása és a nehezebb szintek előtt tipikus "nesze semmi fogd meg jól" dolgok. úgy se tudjuk, hogy melyik képesség mit fog érni a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged