Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #126 üzenetére
Yep, ezen mindneki kiakadt (ahogy Clappy random action skill-jén is), de állítólag élesben egyik sem olyan gagyi, mint amilyennke tűnik. Igazából nekem semmi bajom ezzel az auto aim dologgal, legainkább akkor jöhet belőle hátrány, ha boss vagy raid boss ellen kell menni.Ezt leszámítva nagyon királynak tűnik Nisha skill tree-je.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #126 üzenetére
igen az a része elég röhejes.. gondolom a kontrolleres makiknak is kell a sikerélmény. elég megnézni bármelyik gameplayt box-ról, egy káosz az egész. a többi skill viszont egész tűrhető.
mondjuk ezek az "összeállítom magamnak a karakterem" honlapok a játék végigjátszása és a nehezebb szintek előtt tipikus "nesze semmi fogd meg jól" dolgok. úgy se tudjuk, hogy melyik képesség mit fog érni a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Blabok nyakrögzítő M méret
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest