- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
És akkor UVH5 feloldva a homebrew Vex buildemmel.
Utolsó szint (Super Ultimater Vault Hunter) kissé szívás volt, főleg, mert a lőszer visszatöltést nem oldottam meg.
Gyakorlatilag mobolásra a hard carry a Bod volt a Firewerkssel, ez a páros elfogadható offenzívát adott közel végtelen lőszerrel. Bár a Bodhoz egy ponton volt 200 SMG lőszerem, ami azért durva volt. Gyakorlatilag ez a BL3 Monarchja a crit FL4K buildekhez: Nem ezzel sebez a legtöbbet, de mobolni egy stabil jack of all trades.
Rainbow Vomit support volt pár macerásabb single target ellen (főleg loaderekre működött).
A Sweet Embrace részben a pajzsgyilkos volt, főleg bossok ellen, mert arra kb verhetetlen. Az alternatív fire jó volt pár spec helyzetben. Ezen kívül a Vile ellenfelekről leszedni a páncélt szintén a Sweet Embracet használtam, splash dam miatt tökéletes a célra.
Bossolni a pajzsok kivételével főleg a Complex Rootot használtam, bár ez meglepően jó volt pár nagyobb és macerásabb ellenfél ellen is. Mobolni jó, de a lőszerprobléma nem volt megoldva.
"Mom, can we have a FL4K?"
"We have a FL4K at home"
The FL4K at home:

Fegyverek:

Kiegészítők:

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest