Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamizoli
tag
Golden keys: T9F33-TXW9J-5RTT5-3JTJJ-RR6R6
Én a cdkeys( most már Loaded)-en vettem meg anno, jelenleg ott 14.5e, 21.6e, 27.5e -
wjbhbdux
veterán
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Alapjátékkal annyi hogy a BL3 tapasztalatai alapján a DLCk sose lesznek úgy leárazva hogy megétje megvenni majd mellé, ha érdekelnek akkor érdemes nagyobb csomagban venni eleve. Steam téli vagy tavaszi vásárra már csak kap nagyobb leárazást mint 20%
A kulcsos boltokban figyelj hogy a régió magyar/eu/globális legyen, meg tényleg aktiválható kulcs legyen ne steam fiók/account. -
Yutani
nagyúr
válasz
tamas.varga5
üzenetére
G2A-n most 16k alatt van BL4.
-
Yutani
nagyúr
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Én a G2A-n vettem a megjelenés után 2 nappal Steam kulcsot ~20k-ért, és minden rendben volt. Spóroltam vele vagy 8k-t, hogy nem a Steamen vettem meg direktben.
-
Mr X
veterán
válasz
tamas.varga5
üzenetére
A kinguin teljesen megbízható oldal. Vásároltam már én is innen. Kulcsot fogsz kapni, amit be tudsz aktiválni steam-en. Account-ot soha ne vegyél. Illetve arra számíts, hogy fizetéskor még rá fog kerülni egy kisebb összeg szolgáltatási díjként.
Account nem kell, vendégként, csak email címmel is tudsz vásárolni.

-
tamas.varga5
tag
Köszi, a facebook dobott fel egy ajánlatot,mely szerint a steam black weekend keretében leárazást tart. A képre kattintva a következő oldalra irányít át: [link] ahol account létrehozása után kosárba tehetem a játékot. Az AI szerint CD key vásárlására többnyire megbízható,régen árusító oldal.
-
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Szerintem felejtsd el, átverés szaga van.
-
Mr X
veterán
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Mondjuk be is linkelhetnéd az adott oldalt, mert eszerint nem Steam-en akarsz vásárolni. De ha kulcsot adnak, azt csak beaktiválod Steam-en és kész.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Persze.
Fizikai telepítőnek nagyon nincs is már értelme PCn, részben a játékok mérete miatt, részben mert egyre kevesebbeknek van lemezmeghajtója.
-
tamas.varga5
tag
Sziasztok! A Steamen a BL4 alapjáték fekete hét keretében igazán jó áron van. CD keyként árulják,de nem nagyon vagyok otthon az ilyen vásárlásokban és az a kérdésem,hogy ilyenkor fizikailag a telepítő nem kerül a PC-re, de ugyan úgy le tudom tölteni és játszani vele ugye? Köszi előre is!
-
hadam98
senior tag
3 ezer forint volt a Borderlands 1, 2 és a Prequel összes kiegészítővel Xboxon. Elkezdtem az első részt. Nagyon be szippantott
-
-
Edem05
őstag
Új kulcsok 🔑💀 JZX33-ZKWST-5XT3W-JTBJ3-66BXB
-
Szmtgp
csendes tag
Igen a 16 Gb azért jó ha van.
Pont a BL4 előtt nyomtam végig az 1-et, még mindig nagyon jó !
A 2 elsőre nekem is kicsit színes volt ,de hozzászoktam és nagyon bejött (1000+ óra)
A 3-nál a Jackpotos dlc volt király, de valóban a gunplay bitang jó volt. A skilleknek nem vagyok nagy tudója, saccperkb próbálgatom, nem nézek skilltree-ket a neten. (a 2-nél véletlenül Zero-nál valamit nagyon eltaláltam, mert egy lövés volt a Bunker
)
De ott azért figyelni kellett a lóvéra is, mert Backpack, vagy fegyó slot bővítés is pénzbe került (főleg az elején) .Ez az egy (a pénz) aminek kezelése nem igazán tetszik a bl4-nél.
Tkp bármennyid lehet, szinte semmi jelentősége nincs. Persze van helyette más amire figyelni kell, de az szerintem jó volt.
Ja meg az új gyártók (ripper, order) egyiket se használom soha, majd ha minden feladat elfogyott, akkor azokat is fogom majd a kihívások miatt, de nekem használhatatlanok.
Nagyrészt Vladof meg Tourge, néha Jakobs +Maliwan.
A 3-ban asszem a Dahl volt egy nagy kedvenc, bár már régen nem játszottam vele.
Remélem az 5-ig nem kell megint 6 évet várni. (1 és 2 között alig volt 3 év, és még azt is sokalltam) -
shotika
őstag
SAjnos a 3060TI-al 2k-ban elfogy a Vram, bármit is próbáltam - egy idő után belassulgat.
Nekem az első rész a kedvenc, elképesztően hangulatosan lett benne felépítve a világ - kicsit csalódás is volt utána a 2. rész, mert túlságosan "színes" volt.
A 3. részben meg egyértelműen a gunplay viszi a prímet. A dlc-kel az alapjáték kicsit uncsi helyszínei is fel lettek dobva, meg szerintem a karakterek és a skilljeik is itt a legjobbak. -
Szmtgp
csendes tag
Nekem a BL3 helyszínei nem jöttek be ( Pandoran kivül)
A BL1 zseniális volt, a BL2 még rátett egy lapáttal. A BL3 gameplay/gunplay remek volt, de a helyszíneket nem szerettem.
Azért abba is beletettem 400+.órát...de kb egy év alatt.
Most a megjelenés óta már 300+
Gondolom sokan (pc-sek) monitoron játszák pl 4K-ban, és lehetnek gondok, ezt nem tudom, mert én egy nagy tv-n nyomom de csak full HD-ban (4K a tv is, de az egész windows FHD-n fut )
Közepes/ magas beállításokkal 5060ti-n 300-600 Fps, illetve egy másik gépen 4060, 100-150 Fps. (itt alacsony beállítással, pár kivétellel)
Nekem megfelel. -
Szmtgp
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
Igen, vault card szintezés van, harminc valahánynál tartok, és beváltottam kb 60 egységet fegyverre ( 4 féle van, annyit "veszel" amennyit akarsz, különböző szinteken is akár. 10 egység a fegyver, meg a fej skin, a többi asszem 9 és 6)
Egyik se nagy durranás. Pláne a skinek. -
Amartus
senior tag
Nekem 365 óra. A BL2 után ez jön be a legjobban.
-
proci985
MODERÁTOR
"DLC" nagyon rövid, a Borderlands 2 kései addonjaihoz hasonlítva (Crawmerax) is. kb fél óra az egész: kb egy Order bunker némi reskinnel és pár új mondatnyi szöveggel. jól megcsinálva, de ettől még content szinten nagyon kevés.
amire jön pár új head és skin, és pár új fegyver.
pl Cyberpunk alverziók több contentet adtak, de Starfield updatek között is volt, ami nagyobb volt.
-
shotika
őstag
Nem tudom ki hogy van vele, de én viszonylag hamar ráuntam erre az epizódra. 88 óra, egy karival végig is toltam a kampányt, de aztán egyszer csak már nem léptem be többet. Lehet az az oka is, hogy nem fut olyan szépen, mint szeretném, de azért azt is érzem, hogy a 3. rész valahogy jobban egyben volt. Egy csomó mindenen változtattak ugyan, de én sokkal erőteljesebb váltást reméltem a sorozattól.
-
Sunrider987
aktív tag
-
Ha valaki a skinek megszállottja és Nvidia kártyája van, annak az Nvidia appban most egy Echo-4 skint lehet kérni.
Amúgy milyen a DLC? Még nem böffentettem be a játékot, amióta megjelent.
-
Szmtgp
csendes tag
Induljon a móka
-
Edem05
őstag
JHFJB-6KCHJ-5XBB5-JBTBJ-6FRRJ 🔑💀
-
sanya53
aktív tag
Kész siker!
-
sanya53
aktív tag
Nem tudok bejutni a Maurice feketepiacra mer a kupola csarnok ajtaja zárva van.
Hogy lehet kinyitni az ajtót, meg tudná mondani valaki.
Köszönöm! -
nortberg83
csendes újonc
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Értem. Köszi.
-
válasz
nortberg83
üzenetére
Szia. Steam felhőbe megy a mentés. Legalábbis én újratelepítés után tovább tudtam folytatni a játékot.
Istvansebok: köszi.
-
Edem05
őstag
válasz
istvansebok
üzenetére
Köszi ☺️👍
-
istvansebok
tag
Új kód:
3ZRBB-WCWZJ-5RJ3W-JJB33-JWBHS -
nortberg83
csendes újonc
Sziasztok.
Újra kéne tennem a win 11-et, és az lenne a kérdésem, hogy a Steam felhőbe ment? Tehát win telepítés után steam, aztán borderlands4, és tudok játszani. Vagy kell valami fájlt lementsek? -
A season pass csak a létező DLC-ket adja az accountodhoz. A Ultimate Vault Hunter Pack-ek emelték a szintet 50 fölé, az első 60-ig, a második 70-ig. Nem tudom nálad mi lehet a gond, de 50 felett már sok idő lehet egy szint lépése.
Azt nézd meg, hogy itt be vannak e jelölve a DLC-k, hogy telepítve legyenek.

-
Szmtgp
csendes tag
Közben én is visszanéztem az előző szériákra. Borderlands: The Pre-Sequel-nél hogyan kell 50-es szint fölé menni ? (Steames, minden dlc-re azt írja in game, hogy telepítve, kivéve magára a season pass-ra, annál azt írja nincs letöltve. Ha az áruházban nézem, ott azt jelzi, hogy könyvtárban,de pl Claptrap-ot játszottam egy kicsit, hiába látom az xp-ket, nem szinteződik 50 fölé. Magát a season passt kellene valahogy letölteni ? De hogyan ?
Bocs, hogy ideírok ,de a topikja kb halott) -
Edem05
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Sikerült, tegnap befejeztem én is. Mondjuk párszor leestem a map széléről, egyiknél már csak a negyed HP -ja volt. 😒 Ott kellett pár perc szünet, kiengedni a gőzt. 😮💨 De összességében nem olyan nehéz.
Most már jöhet az Airship... De az meg olyan unalmas, ott várni. 🫤 Azt találtam ki, ha indítanék új karaktert, akkor nem dobja be hamarabb? 🤷🏻♂️
-
vvega30
senior tag
Origo 37.-re dobta az első wattsot, persze nem ampos volt.... Utána még kb 200x leöltem mire esett egy ami jó volt. Majd kövi héten betették heti Moxyra és fossa a lootot
-
-
Yutani
nagyúr
Az oké, hogy Callis-t lenyomom és semmi normális loot nem esik?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új kulcs (három Golden Key-t ad)
B9RJJ-B5W9J-5XTJ5-J333J-653CZ
-
vvega30
senior tag
Ha valaki nem tudná, a heti q egy tök egyszerű küldi amit kb 6-8 perc megcsinálni és fixen BOD a jutalom!!! +kb 50k xp.
Tegnap húztam fel az altot 33-ról 50-re, csak ezzel a küldivel
Sztem megéri! -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
azok egyáltalán nem nehezek egyébként. én sokkal rosszabbra számítottam BL3 után.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Edem05
őstag
Elkezdtem csinálni az UVH szintezést, 2-ről 3-ra. A Wildcard mission jó szivatós volt ezzel a csak crit öli meg az ellenséget dologgal. El is szórakoztam vele egy darabig. 😩😅
Remélem, hogy a maradék két mission is ilyen szórakoztató módosításokat kap. 🫤😂 -
-
H3XHUN
tag
Üdv.
Vihető: Csillogó Queen's Rest (Ripper), Bottled Lightening (40 sec, 3 ammo), Plasma Coil (6k dps) -
Edem05
őstag
Adtak még pár kulcsot Halloween-ra... 🔑💀🎃
WHKJT-CBKHF-JSCHC-93B3J-5HHBJ
CSK3T-FBW9F-TZCS5-S3JBJ-R5JW9
W9CTT-ZBKZF-THK9K-HB3J3-WF5FF
5S5JJ-TCKZR-3ZC9C-HJT3B-6ZJXT
CHCBB-KWWH6-BSKZC-SJ3TT-39S5Z -
istvansebok
tag
Köszönöm szépen
-
válasz
istvansebok
üzenetére
Limitről nem tudok, de félóránként 1 cuccot tudsz venni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
istvansebok
üzenetére
Fél óránként egyszer. Pont ezért jó, mert cserélődik adott cuccokon a roll, így ki tudsz szedni olyan godrollt amit akarsz.
-
H3XHUN
tag
válasz
istvansebok
üzenetére
Fél óránként egyszer. Amúgy korlátlan.
-
Sunrider987
aktív tag
-
Edem05
őstag
[link] Black Market helye. 😉
-
Edem05
őstag
Nincs mit srácok! 🫡
Más:
Nézzétek az új update notes-t? Frissült a black market és a heti boss. [link] -
-
Amartus
senior tag
Van arról infó, hogy a területeknek milyen szinthatárai vannak? UVH1, 37. szintű Rafa Wyclef-menedéknél 41. szintű sima denevérekkel találkozott, egy repülő felderítő drón piros felkiáltó jelet kapott kis háromszögben. És ezeken kívül sorozatban jöttek a felkiáltójeles mobok. Ugyan akkor Moxxi-menedéknél 37. szintű ellenfelek voltak csak.
Ezért kérdezem, hogy a területeknek milyen szinthatárai vannak? A neten keresgélve nem találtam erre infót.
-
Edem05
őstag
Megjöttek az új kulcsok 🔑💀
J9RTT-KWCK3-CFBB5-BTBT3-FKRB6
BHRB3-XCWCJ-WFJTK-JTJJT-FCWF9
3SRB3-95CC3-K6TB5-BTJTB-66ZHW -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987
üzenetére
mondjuk PoE (és főleg az oldschool runescape, esetleg a Diablo2 1.12 full magatalálós) crowd az mindenkinek jobb lesz, ha békénhagyja a többi franchiset.
Nem, nem akarom 200*szor megölni azt a bosst és nem, nem akarok olyan itemeket, amik kizárólag matematikai eséllyel eshetnek egy loot'n'shooterben, ahol pont az adná a változatosságot, hogy esik 5 egyfajta legendaryból, de mindegyikkel máshogy kell picit játszani.
"de ha majd kiesik, mekkora öröm lesz" -> nem, sose lesz, mert biztos nem lesz egyikünk se abban a három emberben, akinek egy szezonban kiesik a cucc. Mert kb annyi esély van rá matematikailag. Örülök, hogy legalább nem pénzt vernek el a szerencsejátékra, de kb arról van szó itt, semmi másról.
BL4phosphene fegyvereknél nagyon úgy néz ki, hogy kb 100 óránként esik átlag egy.
Aztán persze visszamehetünk a BL2 szintjére. Beleértve a Grogg nozzle + slag pimpernelt, ami páros jórésze tippre character editorból jött (hacsak valaki nem töltögette újra kézzel vagy nem adta le a questet).
*konkrét példa leveling alatt, Hellfiret farmoltam. Ez megvolt egy este alatt, utána én felhúztam az altokat és elengedtem, hogy bármit is target farmoljak, mert időpocsékolás.
-
Sunrider987
aktív tag
Viccet probalnak csinalni abbol hogy mennyire kepzavarban vannak. Volt egy koncepciojuk amikor megcsinaltak azt az ordinance-ot, es ez egy bullshit hogy limitalja a build diversity-t, mert minden karakternek van tobb non crit alapu buildje es ez mind pre nerf csak valamelyik oltonyos a Gearboxnal maga ala csinalt hogy jaj tul sok a nyigas a jacobs knife miatt akkor inkabb nerfet neki meg akkor mar ugy jo a lud ha kover es egy fust alatt a jacobs ricochet is "kijavitottak" meg a tobbi. Erre annyit mondott csak Moxsy hogy szerinte tul sok a nerf es tul keves a buff es pont a nerfek azok amik nala erezhetoen limitaljak a valtozatossagot, az egesz balance patch gyakorlatilag ennyi:
BUFFOLTUK AZ ASSAULT RIFLET TESSEK AZZAL JATSZANI
Vicc. Igen fejen talaltad a szoget, elment az eszuk es nem csak a marketingeseknek, illetve nem ok a hunyok...
Az elejetol fogva ez volt a velemenyem, azok a turistak akik a Borderlands-be a balance-ot kersik azok kurvara el vannak tevedve, menjenk inkabb szepen vissza a poe meg a diablo jatekukba es ott keressek a balance-ot, a borderlands sohasem szolt errol....
Most a glitches Amon buildnel kivancsi vagyok mit lepnek, mert a mondas szerint aki A-t mond az mondjon B-t is, csakhogy hirtelen sokan valtottak Amon-ra pont a broken buildje miatt, na akkor hogy lesz? Szoval vagy van koncepcio vagy van egy idiota vezetoseg, szerintem most eppen az utobbi... -
H3XHUN
tag
Rainbow shotgunban mi a jó? Nekem nem tűnik erősnek. Sav-rad-áram ha kell vkinek viheti. Továbbá teljesen alap Queen's Rest és Seventh Sense, valami 7900 dps-es Order-Ripper pisztoly legendary.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért a marketinges csapatnak is időnként elmegy az esze

-
tibee77
őstag
Banyek en pl. Bod-ot mar jo ideje farmolom, van belöle vagy 10 db, abbol 9 db armored bod meg egy armior vagy milyen nevü , ez fire elementes shotgun/smg-s.De mondhatnek csomo masik fegyot, mar jo sok mindent kifarmoltam ami az en karimnak jo lehet.Az tuti , hogy a bod-nal sokkal jobban szeretem a slugger-t, az brutalis jo cucc.Nem tudjatok, abbol csak egy fajta van?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)