Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Edem05
őstag
Megint 3 kulcs 🔑💀:
- THR3J-XTKC3-WFBTW-3TT3T-W6B5R
- 3H6BB-ZBKCJ-CFJT5-TBJJT-BFJHB
- J9FBT-B55KT-56TJW-3TT3B-JZBSWLejár okt. 28.
-
-
Edem05
őstag
Uhh köszi szépen az infókat srácok. Később rápróbálok. 😄
-
Nálam fix helyen jelennek meg. Szép nagy ikonnal jelzi is a térképen mikor van. Az airship az D-DK-n van a nagy bázisnál. A másikkal ÉNY-on találkoztam, ahol a baszott nagy duplacsövű ágyú van. Ott kell védeni az ágyút és feltölteni eridiummal a reaktorát többször is minden körben egyre többel. De van harmadik is, az Aréna.
-
Edem05
őstag
Ezt az Airship eventet meg a másikat Ti könnyen megtaláltátok? Kéne ugye az achi-hoz. Van ezeknek fixen helye a térképen, hogy hol lehetnek? Vagy valahol random jön majd a nagy hajó?
-
H3XHUN
tag
Üdv.
Van valakinek értelmes Torgue - Headringer enchantmentje, amitől megválna?
Van 2 amon class modom, Legendary Blacksmith, 60% action skill damage és 45% forgedrone duration, a másik noname epic, de a 40+20% kinetic és minden damage érdekes lehet. -
Edem05
őstag
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Na, szuper! ☺️👍
#785 shotika:
Akkor szerencsés voltál. 😁
-
-
Edem05
őstag
Találtam még hármat 🔑💀:
JZFTT-SSTC3-5FTT5-J3TB3-JSB9S
BZ6TT-JBWKB-KX3BK-BJT3T-5FS63
3Z6T3-CTWWB-KX3BW-3B3BT-SWBSB
(Nekem ezek újak voltak, lehet, hogy nektek már be van aktiválva. Ma járnak le.)
-
Edem05
őstag
106 óra után kiesett az első Phosphene, map takarítás közben. 😁

-
Edem05
őstag
Új kulcs 🔑 💀:
CHCBB-KWWH6-BSKZC-SJ3TT-39S5Z
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nemááááá.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Utóbbiak igazából mindegy, a Jakobs a lényeg.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Ha még nincs meg akkor a Jakobs-os Kickballert azonnal zsákold be.
-
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Köszi, megtaláltam Elpisen, a Dahl lifttől jobbra fent. Kickballer és bogaras stukker volt a kínálat.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Elips
. a palya masik vegen a Dahl felirattal szemben. -
-
proci985
MODERÁTOR
kell valakinek Oscar Mike? beadta a heti Maurice
-
-
Yutani
nagyúr
Oké, ma már 6 alkalommal jött legendary: vending machine-ből egy class mod (Vampiric Avatar), egy pajzs (Hoarder), a Wombo Combo, egy Forsaken Chaos és egy Rainbow Vomit shotgun. Valamint egy mellékküldetés során valahogy esett egy Gorging Hellfore sub.
Szerintem ez a mai napra már kicsit túlzás.

-
Yutani
nagyúr
Volt már valakinek ilyen, hogy játék indításnál vending machine kínálja az arany Wombo Combo karabélyt? Ma volt már, hogy arany pajzsot kínált a gép.
-
Sunrider987
aktív tag
Ebben a verziojukban tenyleg csak gyujtoknek jok, a Murmur fegyver egy gyenge culling weapon, Moxsy szerint kellene egy eros build hozza hogy ertekelheto teljesitmenyt nyujtson, a granat meg egy rosz vicc, szo szerint, radobod a targetre es amig odaer addig a koponya folyamat lovi a targetet(kapaszkodj meg) lovesenkent 155 dmg-ert.... szerintem
a felhulyeaki ezt kitalalta irto viccesnek gondolta csak nem vette eszre hogy mas nem osztja a humorat...foleg hogy szinttol fuggetlenul ugyanezt a teljesitmenyt nyujta a lvl 25os granat es a lvl 50es is.... -
Közben találtam egy módszert az event farmolására. Az X-szel jelölt területen kell várni, és pár percenként megjelenik egy event boss a piros karikák egyikében. Mindkét terület pillanatok alatt elérhető. Aztán csak vissza kell teleportálni és várni.
Persze hiába nyírtam ki megint vagy tízet, egyik legendaryt sem adta be. De mivel amúgy sem éri meg ezek miatt farmolni, hagyom a fenébe.
-
Sunrider987
aktív tag
Nem er egy hajitofat se egyik sem, plane nem a ket slotot amit foglal az inventory/bankba...a csucspont az volt amikor Moxsy tesztelte a granatot dps dummy-n na az a reakcio na az golden.

Szerintem ott ment felre a dolog hogy valamifele poennak kaptuk de mi meg valami fegyvernek kinezo dologra szamitottunk -
Eddig kb 20 event boss-t öltem meg, de egyik sem adta se a gránátot, se a fegyvert.
Egyébként úgy tűnik, hogy minden vile ellenfél megölése után spawnol egy world boss (tehát nem kell vile bountynak lennie), de vagy nem 100% a spawn esélye, vagy minden második alkalommal túl messze spawnol nálam, és ezért nem látszik a térképen.
-
Amartus
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem pont, hogy végre megjavult. Végre úgy marad, ahogy kiválasztottam.
Más: az új fegyver, a Murmur, próbálta már valaki?
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem a tegnapi patch a backpack szűrőt küldte a másvilágra. Nyomhatok én akármire, nem történik semmi...
-
malystryx
senior tag
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Szia, én is folyamatosan szenvedek ezzel a játékkal, de minden más tökéletesen megy. Crash-em se volt amíg ment, a többieket folyamat kidobálja... A társaknak szépen lefrissíti, nekem nem. Sem az epic, sem a steam, mert már arra is megvan. Azt hittük ez megoldja, de nem. Még 1-2 napja volt egy steam-es felhasználó aki megoldotta ezt a problémát, de most az új patch-el eltűnt a bejegyzése. 1 hete mielőtt megtaláltam, itthon 5 órát szenvedtem a probléma megoldással, minden újra van már telepítve, de természetesen semmi. Most hajnal óta 2 órája próbálkozom, de most már elengedem. Nehogy már én matekozzak rajta, gusztustalan lett ez a játékipar.
Ja és azt elfelejtettem, hogy a supportokkal már egy csomó ideje levelezek, hajtjuk a semmit. Az epic-től elküldtek a 2k-hez, onnan a gearbox felé mutogatnak, de minden második nap egy másik ügynök írja le ugyanazt. Globális probléma, ezrek szenvednek miatta, mégsem ismerik el.
Kiadják a játékokat félkészen, (early) még fizess is érte, jó ha csak a felét elkészítik (act 1-2) mert a többit ráérnek majd később, de inkább belefoglalják dlc-be mert azért is fizettetnek inkább. Ha valaki szóvá teszi, meg vannak sértődve. -
Sunrider987
aktív tag
Megneztem Moxsy-tol az uj/javitott bleed Vex buildet hat nekem rohadtul nem adja, amikor talal is a crit aktivalt spread launcher akkor is max 1 hp savot visz el a 3bol es utana a bleed tickek az valami borzaszto.
A space laser nekem megint csak nem adja, a hotslugger se, bonnie and clyde se, ezek a kozelebe se jarnak a megtaltosodott BoD shtogunomnak es meg azzal is egy feleslegesen elnyujtott marhasag lett az Idolator Sol kill. UVH5on.
Most igy nez ki: 1.Incarnate 2.amp 3.crit knife. 4 pray for crit. 5 spread launcher. 6 rinse and repeat
Na mindegy, lesz ez meg igy se...
Azert az is elmond valamit a GB tehetsegerol hogy nem is a crit knife-ot nerfeltek hanem a jatekost, ha hasznalja a kest akkor fixen 30%ra rakja a crit chancet annak ellenere is ha a karinak mas forrasokbol tobb lenne (mondjuk 35-40%), hat gratu... -
Sunrider987
aktív tag
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Steam cache torles esetleg? amikor nekem bajom volt a steam alatt valami jatekkal eleg sok maceraval jart amig megoldodott nem emlekszem mar pontosan mi is volt a megoldas.
Ja meg a cloud, azzal is volt valami hogy ki meg bekapcsolni es hogy akkor melyik mentesedet hasznalja majd a regit a felhobol vagy a lokalist utana ha kikapcsoltad. -
válasz
Sunrider987
üzenetére
Megtörtént, nincs változás.
Mára feladom, holnap újra próbálkozom.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Relog a steambol, overlay kikapcsolas.
-
-
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Mindig a download patch 100%-bál áll meg pont?
-
válasz
Sunrider987
üzenetére
Azóta még megcsináltam kb 6-8 vile bounty-t, kb a felénél jelenik meg az event boss, és ott is többnyire úgy, hogy várok perceket a környéken, ahol megöltem a vile boss-t. Nem tudom mi van, de asszem én most abbahagyom az eventet.
-

Van egy kis problémám. Nem tudok belépni a játékba, mert folyamatosan megáll itt a betöltés. Próbáltam újratelepítést, grafkártya driver frissítést és újrarakást, de nem lép tovább. Ötlet? Ja próbáltam a játék filejainak javítását is a steamen belül. Az se hozott megoldást. -
Sunrider987
aktív tag
@Ollie Nem tudom neked miert nem adja, nekem volt hogy megpadloztam a bossnal es akkor ugye bukta vagy az is megtortent hogy kicrashelt a jatek utban az event fele es akkor megint bukta. Mindannyiszor csak mentem es felvettem egy uj vile bountyt es volt hogy mar utkozben megjelent az event.
Most is mire megirtam neked ezt a hsz-t epp indultam volna a bounty fele de reflexbol raneztem a terkepre elotte es ott van az event
-
Sunrider987
aktív tag
Szerintem tevedsz.
Nalam ez meg mindig azt jelenti hogy az adott ammo tipust is hasznalja nincs lockolva csak shotgun ammora DE azt nem irja sehol hogy smg lesz belole. Marpedig az enyem most pontosan ugy viselkedik amikor atvaltom smg ammo-ra smg lesz belole nem is akarmilyen. Neztem par helyen de csak ezt talaltamBod Unique Ability All-Arounder makes the Weapon that counts a Shotgun, AR, SMG, Sniper & Pistol., giving access to all ammo pools. It is considered one of the strongest weapons in the entire game.
Azt hogy mas fegyver tuzsebesseget is atveszi azt nem irja sehol.Igazabol az enyem is csak akkor taltosodott meg amikor atcsereltem az enhancement modot erre
Mint latod ott fityeg a 38% extra tuzsebesseg de hogy ez miert csak akkor adja be amikor atvaltom smg ammo-ra az szamomra egyelore rejtely... es nem kepzelem be a dolgot oda vissza valtogatok a shotgun es smg ammo kozott es marha latvanyos a kulonbseg 
-
válasz
Sunrider987
üzenetére
A Bod-ban pont az a lényeg, hogy van másodlagos tüzelési módja, ami sokkal jobb, mint az elsődleges. A legnagyobb DPS-t talán épp az SMG-s adja, de bármilyen fajtában eshet a másodlagos.
És köszi a vile bounty-s infót.
mod: csak az első vile bounty után adott be nekem event boss-t, utána kettőnél nem.
mod2: a negyediknél spawnolt, de nem adott legendary-t, az ötödiknél spawnolt, de a boss kiesett a kupolából, nem jött vissza támadni engem, kilőni meg nem lehet, így annak annyi volt. A hatodiknál megint nem spawnolt.
Eddig ez egy nagyon gyenge event.
-
Sunrider987
aktív tag
Azt hiszem talaltam (megint) valamit. A BoD szerintem meghulyult. Javitsatok ki ha tevedek de a jolly joker legendary powerje azt jelentette hogy megkapja az osszes fegyver modositot es hasznalja az osszes ammo fajtat nem pedig azt hogy ugy is viselkedik .
Veletlenul atalitottam SMG tuzelesi modozatra es leesett az allam ez valami allat aki meg nem latta ezen csak a Madlad tesz tul (nalam). Csakhogy ez a BoD ami egy shotgun de smg tuzsebesseggel, mi a fax??
UVH5on, nerfelt bleed Vex builden gun sebzesbol olok mindent is ami szembejon, az eventes bossokat is, siman. Ejj ez se fog igy maradni....
Marcsak azert is glitch gyanus mert volt olyan event boss amit konkretan kilottem a bubi alol fel az egbe....ragdoll valtoztatasrol meg nem tudok. -
válasz
Sunrider987
üzenetére
World boss-t? A bounty közelében?
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
Én kaptam egy kék fegyvert az egyetlen world boss után, amit 1 óra alatt találtam. Legalább world bossok spawn rate-jét (vagy chance, vagy akármi) növelhették volna. Nincs sok kedvem órákat keringeni a játékban csak azért, hogy találjak egy world boss-t.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Minden VIle bounty utan spawnol egyet.
-
Custom head és weapon skin az eventhez:
3S6BB-ZXT93-KRT3W-BT3T3-JW6TZ
-
Shadowguard
senior tag
A dynamic event is a Halloween event része, nézzétek meg a ládát amit kaptok a world booss után. Nekem rögtön a legelső kidobta a gránátot.
Egyébként minden nézőpont kérdése, én örülök az AR buffoknak, mert ha nem bossokra megyek akkor többnyire azzal ritkítom a népet.
Mondjuk én a saját fejem után megyek, azt megnéztem mit honnan lehet kifarmolni, de minden karakternek a magam esze alapján raktam össze a buildet. Nem a legjobb, de engem szórakoztat.Viszont Maurice-t még ilyen hülye helyre rakni... Egyelőre Rafát le is parkoltam mellé, mert a Super Soldier érdekesnek tűnik.
-
Zsohi
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Köhöm, en assault rifle-lel tolom.
Az olvasztos Maliwan csuzlikhoz hozza se nyulok. -
Sunrider987
aktív tag
Storno, ez a dynamic event ez nem a "Halloween Event", fenebe mar...
-
Sunrider987
aktív tag
-
Sunrider987
aktív tag
RIP Bleed Vex. Nem vagom amugy ez lesz az uj irany mikor miert megy a nyigas azt mindig szetbarmoljak a Gearbox "profi" kodoloi? Arrol volt szo hogy a infinite recursive bleed tick a bug erre nemcsak hogy azt is elbarmoltak de mindenkepp el kellett kefelni a crit knife-ot is. Hat en nem orulok ennek se, meg hogy a balance patch nagy resze arrol szol hogy mi mindent barmoltak meg el, cserebe felbuffoltak az assault rifle-ek jo reszet amiket eddig senki se hasznalt
es ezutan sem fog. Hat sok sikert akkor, a balance nalam azt jelentette volna hogy felhozzak a tobbi buildet arra a szintre ahol a kozkedvelt nehany volt, nem azt hogy elbarmoljuk a kozkedvelt buildeket (Harlowe is erintett meg nemcsak) szoval ez igy .......
Lesz itt meg ujabb learazas, en vagom hogy a theorycrafterek most maguk ala csinalnak az oromtol de a mezei juzerek akik csak lottek volna parat azok most vagy kivarjak amig megint megtalaljak az uj metat vagy dobbantanak. Happy Hallowen from Gearbox........
Ez termeszetesen hirtelen felindulasbol az en szemelyes velemenyem, de a Wonderlands ota amugy is egyre kevesebbre tartom ezt a kokler bagazst, erdekes modon a Borderlands 3 nem szorult semmi ilyesfajta balance patchelesre, de mondjuk azt is megneztem volna ha agamebreakingBL2es buildeket is balanceoljak annak idejen.....
Ingame is kiprobaltam nem a patch notesbol kurtam fel az agyam... -
Edem05
őstag
[Update notes... Megjött a patch.
-
Van itt valaki, akinek most fel van installálva a Wonderlands? 2 coop achiehoz kéne együtt játszanom valakivel, csak pár percről van szó.
-
Mindjárt reset van, kiváncsi vagyok hogy 3 hét után végre más lesz a spec moxxi boss, vagy megint marad ugyanaz, illetve a legend mission is más lesz-e, mert az is 3 hete ugyanaz a shotgun rewarddal.
-
Tom5
addikt
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Túlvagyok mindenen. DDU stb stb...De ablakos fullscreenben meg minen tökéletes.
Egyenlőrem hagyom így, nem volt ingerenciám új Win-t tenni.
-
Edem05
őstag
Pár új infó az érkező ingyenes eventről és az itemekről... ➡️[videó]
-
-
Tom5
addikt
Hello.
Van itt közületek olyan aki 90xx Radeonnal játsza a játékot?
Ha igen akkor teljes képernyős módban akadozik/feleződik az fps?
Míg teljes képernyős de ablak módban minden tökéletes.
(FSR,Frame gen on/off esetén is fentáll nálam a "bug") -
-
Edem05
őstag
Nemrég mission rewards-ból kaptam egy G.M.R.-t, nem gondoltam volna, hogy ez egy jó fegyver. 😯 Az egyetlen olyan Order-es fegyver amit nem kell feltölteni lövés előtt. 😄👍
-
Edem05
őstag
Harlowe skin...
Traunts get it done. ✅
For KILLING your community challenge and completing 571,670 Contracts, enjoy this SHiFT code for Harlowe's "Maliwannabee" skin, inspired by her character short "Family Reunion."
J96JT-BCXKT-C6JJ5-JTJBB-BZTXJ
Exp. Dec. 31, 2030
-
Yutani
nagyúr
Éppen fanyalogtam magamban, hogy hát elég unalmas ez a BL4. Ez olyan 36% progress-nél volt. Majd jött egy fordulat a sztoriban, ami átbillentett, most érdekessé vált, 40%-on vagyok.
Valahol szereztem egy olyan piros Trorgue shotit, ami becsapódás után kaszkád robbanásokat idéz elő, ezzel túl könnyű, de így haladós. A nagy kalapácsfejűeket is pillanat alatt szétszedi, sima fegyverrel azért lőni kell őket.
-
sanya53
aktív tag
Játék közben kaptam egy hibaüzenetet, azóta nem tudok belépni a játékba, de a kliencbe sem.
Tapasztalt valaki ilyesmit? -
proci985
MODERÁTOR
Egyebkent valahol kar, hogy ennyire nem esik par fegyver.
Tegnap kiesett az elso Golden God, es igy [link] "standard dancer" CoV Rafa builddel elmebaj. Marmint Pango Bangon tesztelve kb a Complex Root boss tempojat tudja, csak ez fix tavolsagu bossozason kivul minden masra is jo.
Wombo Combonal jobb dpsre, es ezzel kb mindent el is mondtam. Egyetlen baja van, hogy Madlad viszonylatban is orult tempoban tudja enni a loszert, szoval Rafaval sem lehet esz nelkul loni vele.
-
proci985
MODERÁTOR
Pre sequel a kulso reszein lassu pacingre. Viszont ha a Claptrap (Claptastic Voyage) DLCt meg nem nezted akkor mindenkeppen, a szeria egyik, ha nem a legjobb DLCje. Kb a BL1 New Robot Revolution, a BL2 Tiny Tina / Dragon Keep es a BL3 Psycho Kriegje mellett.
ollie: BL3 gunplayre sokkal fluidabb, mint a korabbi reszek. A 4 azt fejlesztette tovabb.
-
Természetesen a grafika nem minden, az nem is lenne probléma, de a 4 után olyan volt a 2-ben a karakterek mozgása, mintha vízben úsztam volna, és a gunplay nekem kevésbé tetszett. Természetesen elismerem, hogy másnak lehet, hogy az jön be jobban.
A Wonderlands amúgy nekem is tetszett, bár nem annyira, hogy kimaxoljam, a kampány végigvitele után elég hamar letettem. De lehet, hogy most megint előveszem, és megpróbálom megcsinálni ott is az össze achiet. -
rumkola
nagyúr
Én kb 2 hete Wonderlandsozom, totál játszható, szép, és jobban is élvezem mint a 4-et (az itemeken pörgetés és a végtelen chamber nagyon bejön.)
A Pre-Sequel is tepeítve már, ki is próbáltam, semmi bajom nincs vele. Tény hogy itt már kopottabb a grafika.
Viszont a 4-nél mindkettőnek jobb a gunplay-e, ráadásul a 4-esben valamiért alig látni/észrevenni az enemy-t, miközben a régieknél ezzel nincs baj.
Második rész a csúcs, de ezernél több órám van benne, arra már nem visz rá a lélek újból... -
Lol

-
Mivel már kb mindent megcsináltam, a játékban, unalmamban még 2 másik karakternek kimaxoltam az SDU-t is, ezért elővettem a Borderlands 2-t és a Pre-Sequelt is. Hát mit mondjak, teljesen játszhatatlanok a B4 után (irányítás, stb), és nagyon rondán is néznek ki. Ha valaki akar régebbi Borderlandsszel játszani, akkor a feljavított Borderlands GOTY Enhanced-et ajánlom, sokkal szenbb is az előbb említett kettőnél, és teljesen jól játszható. Remélem a B2-ből is lesz egy feljavított változat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. a palya masik vegen a Dahl felirattal szemben.

Nalam ez meg mindig azt jelenti hogy az adott ammo tipust is hasznalja nincs lockolva csak shotgun ammora DE azt nem irja sehol hogy smg lesz belole. Marpedig az enyem most pontosan ugy viselkedik amikor atvaltom smg ammo-ra smg lesz belole nem is akarmilyen. Neztem par helyen de csak ezt talaltam
Mint latod ott fityeg a 38% extra tuzsebesseg de hogy ez miert csak akkor adja be amikor atvaltom smg ammo-ra az szamomra egyelore rejtely... es nem kepzelem be a dolgot oda vissza valtogatok a shotgun es smg ammo kozott es marha latvanyos a kulonbseg