Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem05
őstag
Sikerült a közösségi kihívás, itt az Amon skin:
Enjoy this SHiFT code for his "Cult Classic" skin, inspired by his character short, "Demons."
JZ6BJ-SBR5J-WF3BK-BT3BB-TX9HB
Expires Dec. 31, 2030.

-
Shadowguard
senior tag
Én tegnap Amonnal szintezés közben találtam egy Anarchyt, egyelőre baromira élvezem, lehet fogok keresni egyet Rafával is. Úgyis kell valami tisztességes tüzes fegyver, mert a piros sebzésével nem vagyok elégedett.
-
proci985
MODERÁTOR

pedig mar kezdtem biztos lenni benne, hogy ez nem is letezik.tetejeben amp + penetrator. igen, tudom a bleed bug vexen nem mukodik, de masra is nagyon jo ez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Három napnyi farmolás után ez is kiesett végre. Persze lehetne jobb is, de ott rohad már meg

-
oriic
HÁZIGAZDA
Mármint mi a gond vele azon túl hogy idegesítő?
Mert amúgy nem nehéz, csak nem szabad kapkodni, meg sticky-s fegyverrel kezd el mint anno én. 
Láttam korábban amúgy videót, hogy van egy hasonló ládanyitás ami erre a metódusra épül, de ott még gyorsabbnak kell lenni és van még egy ki-be pakolható energia cella is.
-
Yutani
nagyúr
"Shoot the panel!" (Kairos Job) kit idegesített még halálra rajtam kívül?

Egyetlen jó megoldást találta, egy zoomos fegyverrel pont a bullseye-ba kell lőni.
-
Amartus
senior tag
Érdemes UVH-szintenként újra farmolni a tárgyakat? Itt is úgy szinteződnek, mint a BL2-ben OP-szintenként?
-
Yutani
nagyúr
Van egy mellékküldetés, ahol rippereket kell odacsalni egy masinához. Rettentő frusztráló, hogy ahelyett, hogy engem kergetnének, leállnak Trouble-lel harcolni és meg is murdelnek. Így nehéz összegyűjteni 10 rippert!

Szerencsére ki lehet kapcsolni a képességfán Trouble-t, így könnyebben teljesíthető a feladat.

-
-
Edem05
őstag
Találtam egy posztot ami megmutatja mi, hogy sebez...

-
L_ajos
őstag
Szívesen csapatnám társsal vagy társakkal a játékot.
Steam nevem: Foxxika
Köszi ha valaki felvesz!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Acélfarkas
üzenetére
A kampány teljesítése csak az első lépés:
To unlock Maurice's Black Market in Borderlands 4 you need to complete the main story first. Once you've done this, you then need to start Ultimate Vault Hunter Mode (UVHM) which is a new set of missions you need to work through.
Zane's Firmware (UVH)
Maurice's Bounty (UVH)
Big Encore (UVH)
Wildcard Mission (UVH)Maurice bounty elvileg csak a lényeg, ott a küldetés végén kapsz hozzáférést először a black markethez ahol 1kreditért tudsz venni cuccot. Utána viszont fixen minden héten eléred majd.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
T9XTB-93BC3-56T35-TBBJT-KF5TW
TZRBJ-3KTWT-KX3BC-TT3TB-B9ZSK
3HR33-KWBKT-KRJ3W-JBBTJ-FSTC3
Redeem in-game or at http://shift.gearbox.com. Expires in 48 hours.
-
shotika
őstag
Frissült a kedvenc BL oldalam, a Lootlemon. Felkerültek a kasztok és skilljeik mellé a tárgyak is - legtöbbhöz az is ott van, hogy hol eshet.
[link] -
Edem05
őstag
Új közösségi kihívás a hétvégére egy Amon skinért. [link]

-
proci985
MODERÁTOR
Ezért lenne fontos, hogy legalább a BL2, de inkább a BL3 szintjén legyen a drop. Jelenleg eleve target farmból statisztikailag több óra kiütni a kisebb bossokból is a dedicated dropjukat, megfelelő kiegészítőkkel meg gl;hf. Ez mondjuk BL3ban is így volt, csak itt még rosszabb a helyzet.
Ennél van cifrább is, Torque impact + Tediore, avagy fel se lehet robbantani
.Torque impact egyébként elsőre szörnyű (Hellfire úgy esett leveling közben), viszont akkora damja van, hogy bossolni optimális.
Ripper mag is van helyzet, ahol meglepően optimális.
-
shotika
őstag
Nem minden kombináció hasznos, sokuk meg inkább build függő.
Torque fegyoból ha full automata kell, akkor Daedalus license kell rá. Ripperes fegyokra jó lehet a ripperes enhancements olyan változata, ami X% eséllyel feltölti az ammot. (nekem esett Jacobs pisztoly Ripper/torque változatban és ha jól kapta el a ritmust, akkor olyan volt mint egy gépfegyver.)
-
-
H3XHUN
tag
Ez a cross-license rendszer valami borzasztó rossz. Kezdem megunni és föladni ezt a játékot. Lv40-en, 10 szinttel kisebb fegyvereket kelljen használni, mert a dropok 99,99%-a használhatatlan??
Csak néhány kedvencem:
Jacobs sniper Torgue Sticky tárral... lol ok. Természetesen nem lehet átváltani impactra, szóval csak az újra töltés robbantja.
Jacobs sniper Ripper tárral.. csak 10 mp mire feltölt és tudsz lőni egyet.
CoV és Tedior kombináció, manuálisan nem lehet tölteni, de cserébe 10x olyan hosszú az újra töltési idő. mert mielőtt eldobja, meg is kell ám javítani.
Összes Torgue gépkarabély félautomata, miért??? Ha szeretsz 500x kattintani mire lelősz egy mobot, hajrá.
Egy elementes Maliwan, mert rohadt muszáj volt rá raknia egy semmire való Atlas Dartot RNGesusnak.Az Order, Daedalos vackokat már meg sem említem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Igen, fő sztorit kell teljesíteni először.
-
shotika
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
"Added auto-clearing of Borderlands 4 stale shaders on version update, preventing performance degradation on some PCs."
Egyébként sokkal stabilabban fut már, mint megjelenéskor. Úgy néz ki van még craft a 8gb-os videokarikban is, csak optimalizálni kellett a játékot
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Heti black market helye:
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sunrider987
üzenetére
B.e is frissült.
-
Sunrider987
aktív tag
Looking to the future, we're investigating stats and behaviors on Class Mods, Rep Kits, Shields, and Firmware to make sure they are providing avenues to greater build diversity. We are also planning to fix a number of unintended interactions. These exploits prevent us from creating meaningful build diversity as they trivialize content that is otherwise meant to challenge players.
Na tehat akkor exploitnak hivjak oket
Teljes Oct.2 patch notes -
Ez meg milyen fegyver már?

-
rumkola
nagyúr
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nem , ilyenekről nem tudok. Csak játszom és élvezem.

-
Sunrider987
aktív tag
Akkor par dologrol nem tudsz meg, mint pl a vegtlen weapon projectile stackeles, ami nem is vegtelen mert a pc-d elobb maga ala rosal, vagy a "snapshot" amikor boss fight elejen kicsereled a class modot es megmarad a korabbi modrol a passivok bonusza az uj mod melle, a bleed ongerjeszto stackelest mar leirtam az elobb. Gearbox ftw....
-
rumkola
nagyúr
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nem tudtam, utánanézek.
-
Sunrider987
aktív tag
Azt ugye tudod hogy a bleed "build" az glitches mert az elso bleed crit utan vegtelenszer ujraproccolja magat mikozben stackel? Nem a jatek konnyu hanem ez a build van elb@szva, egyetlen masik sincs ami a kozelebe er, de mint irtam ez non intended ez bug/glitch/exploit, hivd aminek akarod. En rettenetesen meguntam, semmi ertelme vele "farmolni" szerintem varom hogy a mai patchben milyen buffok jonnek a tobbi karakternek es mihez kezdenek ezzel a bleed procc buggal.
-
rumkola
nagyúr
UVHM 5 elérve. LVL50-től nagyon könnyű a game, 2 fegyvert használok csak VEX-el, illetve még cyro gránátot.
A sniper simán az első LVL50-nél felvett lila bountyban esett, a shotgunt pedig moxi adta 2 darab ezresért! Kettőért!

Incernate 24 pont, dead ringer 25 pont. Class MOD nincs is temperelve.
BOSS-ok néhány másodperc. -
oriic
HÁZIGAZDA
Én ezt az oldalt használom:
-
Mr X
veterán
Urak, játszik esetleg valaki Borderlands 4-et ps5-ön? Hogy fut nálatok? Pár napja (már a patch után) coop-oztam asszonnyal és performance módban minden nagyobb harcnál akadozást vettem észre. Másnál is megvan ez?
-
rumkola
nagyúr
válasz
Acélfarkas
üzenetére
-
Edem05
őstag
Egészségetekre. 😄
-
-
Edem05
őstag
Hahó! Új kódok 🔑💀, holnap lejárnak...
- 3S6TT-RSHJ3-WFJ3K-BBJB3-W5ZKS
- BH6TJ-Z993B-5RJBK-JT3B3-RXT3Z
- TZFT3-K9Z33-5FT3W-BJ33T-WZ5X5
- 3HXTT-JBJCT-CR33W-JJTJJ-BCR5W
- TH6BJ-WJTC3-W6B3C-3TTBT-5HTTH
- J9RT3-RBJ5T-WRTBK-JB3J3-5TB3R -
Köszönöm a tippeket, holnap este mindkettőt kipróbálom.
-
Shadowguard
senior tag
Nem csak téged viszont egy tipp: ha esetleg Jacobs gyártóval akarod megcsinálni a kihívást akkor javaslom kifarmolni a Rowan's Charge nevű AR-t, ha nincs meg. Annak az alternatív tüzelési módja a Crank és az is számít, viszont még CD sincs rajta. Gyakorlatilag átváltod a módot és csak megölsz vele mindent. Én azzal farmoltam ösze magamnak, szinte nulláról cirka másfél óra alatt megvolt
-
Ja, és azzal is csak engem szivat a játék, hogy csak és kizárólag Atlas underbarreles fegyvereket dob? Ez is achie miatt kellene, már napok óta vadászok underbarreles fegyverekre, de sehol nem találok egyet sem, az Atlas meg nem jó az achiehoz.
-
-
Edem05
őstag
Enjoy this SHiFT code for his Savings Savior skin, inspired by his character short "YOLT."
TZXT3-XJXCB-CXBJW-BTTJT-9SK6B
(Code Expires: Dec. 31, 2030)
-
Shadowguard
senior tag
Hülye kérdés, de miért is jó a Plasma Coil?
Másfél óráig farmoltam a Time Keepert érte mire volt szíves kidobni, de az epic SMG-m sokkal jobb bossok ellen, ha pajzsot kell leszedni. Én meg totál ráizgultam
-
Amartus
senior tag
Moxxi-nál akárhányszor lehet próbálkozni a sörétesre, vagy csak egyszer a játék alatt?
-
proci985
MODERÁTOR
És akkor UVH5 feloldva a homebrew Vex buildemmel.
Utolsó szint (Super Ultimater Vault Hunter) kissé szívás volt, főleg, mert a lőszer visszatöltést nem oldottam meg.
Gyakorlatilag mobolásra a hard carry a Bod volt a Firewerkssel, ez a páros elfogadható offenzívát adott közel végtelen lőszerrel. Bár a Bodhoz egy ponton volt 200 SMG lőszerem, ami azért durva volt. Gyakorlatilag ez a BL3 Monarchja a crit FL4K buildekhez: Nem ezzel sebez a legtöbbet, de mobolni egy stabil jack of all trades.
Rainbow Vomit support volt pár macerásabb single target ellen (főleg loaderekre működött).
A Sweet Embrace részben a pajzsgyilkos volt, főleg bossok ellen, mert arra kb verhetetlen. Az alternatív fire jó volt pár spec helyzetben. Ezen kívül a Vile ellenfelekről leszedni a páncélt szintén a Sweet Embracet használtam, splash dam miatt tökéletes a célra.
Bossolni a pajzsok kivételével főleg a Complex Rootot használtam, bár ez meglepően jó volt pár nagyobb és macerásabb ellenfél ellen is. Mobolni jó, de a lőszerprobléma nem volt megoldva.
"Mom, can we have a FL4K?"
"We have a FL4K at home"
The FL4K at home:

Fegyverek:

Kiegészítők:

-
És ez a Build, amit használok. Fogalmam sincs, hogy jó e. Én mindig olyan karakterrel játszok, aminek van valami petje (vagy turret, vagy ilyesmi), és így megoszlik az ellenfél figyelme.

-
Na, kipróbáltam még pár legendary snipert.
A Stop Gap brutálabb, mint a Complex Root. Iszonyat hamar leszed bármit, csak az a baj, hogy folyamatosan kell lőni vele, hogy nőjön a sebzés, így nem lehet várni a lőszer újratermelésére, így hamar kifogy a skuló. De ha van a közelben egy lőszer automata, akkor bátran lehet használni.

Akkor itt a Katagawa's Revenge. Sajnos UVH5-ön kb semmit sem ér. A sima mobokat még ki lehet nyírni vele, de itt is gyorsan ki kell tárazni, hogy érjen is valamit, a badass-ek ellen meg kb hatástalan.

Aztán az Asher's Rise. Ez még tűrhető, ha messziről tudunk sniperkodni, vagy nagyon nagyon nagy a terület, ahol critelhetünk (könnyű eltalálni), és vagy nagyon magas alapból a crit esélyünk, egyébként UVH5-ön már nem túl jó.

A legjobb a Complex Root, mert azt könnyű összehangolni valami ammo generatorral, így ha odafigyelünk, végtelen az ammo.
-
proci985
MODERÁTOR
probaltam leveling kozben Katagawat, akkor meg (nem ragearezve) a plasma coil es a hellfire meg jobb volt.
viszont a Complex root + Undead eye alapjan gyanus, hogy bossolni Katagawa topban van.
Tegnap neztem UVH3->4 capstononet, a cold Complex Root damra (fire eletes) bossokon veri a (fire) Hellfiret es a fire CoV Sweet Embracet. mindezt Jacobs shotgun modullal ami a shotgunt meg segitette is (!!). BL3ban crit FL4K nem mukodott ennyire jol a builddel, talan a BL2 Salvador "slag Pimpernel Nukem"je volt ennyire megsemmisito nagyobb ellenfelek ellen.
-
Golden key adta.
Amúgy van még egy másik sniper is, ami eszement jó, majd este csinálok róla screenshotot, valami cloudstorm vagy mi az extrája. A lövés után szó szerint egy viharszerű képződmény jelenik meg a találat felett, ami egy területen villámokat szór és sebez. De ezt még nem nagyon használtam, viszont hamarosan kipróbálom.
-
Shadowguard
senior tag
Már nekem is csak a Timekeeper van hátra, de nem éreztem magamban az erőt, inkább a kis karakterrel játszottam. Az a baj lassan már kellene néznem egy buildet is, bár lehet letolom még a manufacturer challenge-t az achi miatt és megy pihenni a karakter.
Max előveszem heti egyszer
Ezt meg csak úgy itt hagyom
Elég haszontalan, de vicces miket ad a jutalomláda...
-
válasz
proci985
üzenetére
Ezt a 2 fegyvert használtam a legtöbbet, sima level 50 óta használom ezeklet, és még nem találtam jobbakat. A sniper becsapós, mert az értékei nem adják vissza, hogy milyen óriási sebzést okoz, mivel minden lövedék, ha jól számoltam 6 másikat spawnol. Ja és a 40% chance persze óriási. Ráadásul úgy használom a snipert, hogy a shieldem másodpercenként 1 lőszert visszatölt, így ha nem lövök gyorsan, sosem fogy el a lőszer. Csak a timekeepernél, nem tudtam erre figyelni. Az SMG a második legjobb fegyverem.

-
Na, meg is van, a Timekeeper ezt is dobta a végén.
Amúgy nagyon szívós volt, attól féltem, hogy elfogy a lőszerem.

-
proci985
MODERÁTOR
gz!
egyebkent lehet en haluzom be, de UVH3 konnyebbnek tunik UVH2nel. igaz homebrew elemental "shotgun" Vexxel megyek ami veletlenul eleg kozel lett osszerakva az undead bloodshot metahoz.
fegyvernek: corrosive /cold / fire Rainbow Vomit; corrosive / shock Sweet Embrace, shock / fire COV Sweet Embrace, "SMG Daedalus" Bud / Linebacker / Hellfire
melle Mini Augmenter AF1000, Ancient Jelly, (frissen kiesett) Undead Eye, Generous Firewerk es egy Epic Jacobs Widowmaker (25% fire rate, 50% accuracy, 150 shotgun equip speed.)a Jacobs gyakorlatilag megoldja a Sweet Embrace es a Rainbow Vomit problemajat a tavolsaggal, a Bud meg kvazi sniper shotgunkent mukodik. a harom valos shotgun meg jacobs.
azt nezem esett Lucian es (Torque taras) Rowan charge is, szoval elvileg at tudnek allni a Moxxi fele buildre. csak kivancsi vagyok meddig tudok magamtol menni.
-
Na most már csak 1 küldetésre az UVH5-től.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoLTE/VoWiFi
- 3D nyomtatás
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.