Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a skilleket hozzáadja...de ezeket a képességeket csak willowtree-vel látod,amik a class modon vannak.Nomeg használni kell a classmodokat,hogy egyáltalán megjelenjenek,mert ugyanis te nem látod,de 1-től 5-ig fejlődnek ezek is,de az elején a classmod még "nem hat úgy",ahogy kellene,az ezért van...elvileg amig 0 a képesség,a + sem ér semmit,lvl1 legalább kell,hogy "működni kezdjen",de azt senki nem tudja,hogy ezek a dolgok milyen xp-re,killre,stb fejlődnek...
És elvileg a hatásnak a classmod nélkül is meg kellene 5-ig maradnia,ugye az a max,de ezt nem tudom bizonyitani.
De az tuti,hogy fejlődnek,a willow mutatja,mint ahogy azt is,ha nem használsz olyan modot,ami az adott extrára +os,akkor az 0-n marad.
De jópár ilyen skillnek még a hatása is kérdéses,mert erre már nem voltak képesek,hogy pl.leirják mi a bráner az a "Diva" skill pl.
ez se a játékban,se más oldalon nincs,ahogy nézelődtem.
Jobb esetben mondjuk negfigyelhető egy képesség,pl.hogy mondjuk ölés után gyorsabban tudsz lőni vagy szaladni,ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez se a játékban,se más oldalon nincs,ahogy nézelődtem.