Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Hiftu #2266 üzenetére

hát igen,a willow már az.viszont ki lehet tolni a szavatosságot...én 2karival végigtoltam,az elsővel full minden küldi minden pt-n,dlc-k....a másodiknak már passzoltam át cuccokat szintre igazitva,csinálgattam soft modot,feljavitgattam a fegyvereket,de csak legális kombinációban,itt kezdődött a gyűjtögetés,érdekelt,melyik fegyver mit tud,mi a legjobb "legális" tulajdonság,stb....mostmár igy 300 óra körül azért csinálok már extrémebb modokat is,pl.használhatóvá tettem az eridian fegyókat 5x sebzéssel,mostanában azokkal tolom,nincs lőszergond,és végre sebzés is lett annyi,mint a többi fegyveré...de persze van végtelen pajzsom és százezres sebzésű fegyóm is,de azt csak akkor veszem elő,ha kell,pl.crawmerax,amúgy talált pajzs,stb,általában questes szobákban tolom a neten,segitem a kisebbeket,de pl.bossharcba csak felsegités,nem élek vissza a lvl61-gyel,jól vezetek kocsit,ismerem a mapokat,többet számit ez,mint egy csodafegyverrel baromkodni.egyébként a willow kimenteni is jó a jobb cuccokat,stb.

Új hozzászólás Aktív témák