Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
na most mit nevezünk csalásnak...pofátlanság,hogy egy kalandjátékban ilyen probléma lehet egyáltalán,hogy nem növelhetsz boltban helyet,de ami lehetőség lenne,az is random.egyébként meg én se nyúltam semihez addig,amig végig nem játszottam 2x,de utána az ember legalább ilyen dolgokban kompromisszumot tud kötni,az első 2 karim is kijátszottam...a többit már csináltam...azért valahol meg kell húzni a határt az élvezet és a kinlódás között,én letudtam legálisan,ami van a gémben,jogos igény,hogy ha már játszom,akkor legalább a szerzett cuccokat tudjam hová tenni,ráadásul osztogatom is a neten ami nem kell/ha a delikvensnek nincs normális fegyója,vagyis ez a "kegyes" csalás többet ér igy,minthogy csak úgy veszni hagyjam a holmikat.szerencsére a brutálmodokat kilőtték,de pl.ugyanúgy nem tartom a szoftmodot se etikátlannak,hogy pl.egy jó fegyón távcsövet cserélsz,vagy egy jó savas fegyóból csinálsz mondjuk tüzes változatot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest