- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
na hát mit irtam volna...jót azt tudnék sokat,nekem eddig tetszik a dlc,eszembe jut,hogy a zombinál is az volt,hogy mentem első próba lvl37-tel,jöttek rögtön lvl4-es zombik...és ugyanúgy semmit nem értem ellenük,mint most.ilyen a gém,2-3 szint eltérés,és horror a legbirkább kis vacak is.53-on meg azért már elég jól öltem tegnap a cuccokat...sajna kijön egy nagy hiba,a kocsi túl gyenge,a tűzereje nem növekszik,és az életereje fika.ezértis van pl.hogy a sima gémben se éri meg a playtrough2-ben az autós ellenfeleket kocsival kergetni,ha 1 lövés pl.revolverből...itt is eljutottam addig,hogy 1 szonda,1 kiskatona 1 revolverlövés lett,a crimson fastness kocsi meg 4-5.csak ki kell használni,hogy a kocsira rálátsz oszlop mögül,amig ő középen céloz,és el lehet lőni az oszlop mellett
de inkább szólok,mi van...hogy ne érjen senkit meglepi.egyébként asszem"kell a dlc-be belépni ahhoz,hogy aztán a szintkorlát menjen feljebb,de ez nem biztos,én kezdésnek ugye beugrottam a neten másik 3 50-es mellé...utána mentem eridian promontory-zni 
egyébként elvileg ugye a crimson fastness kocsit mi is megkapjuk,tehát,mivel majd azt is lehet választani,szerintem akkor már jobban lehet utazgatni.minden kezdet nehéz
ami még gond volt,hogy bounty mindössze egyetlen egy volt felvehető a legelején a táblánál is...lehet nem lesz olyan,mint a többinél,hogy felkap az ember 5-6 küldit is,és 1 helyszinen akár 2-3 is letudható volt egyben...majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de inkább szólok,mi van...hogy ne érjen senkit meglepi.egyébként asszem"kell a dlc-be belépni ahhoz,hogy aztán a szintkorlát menjen feljebb,de ez nem biztos,én kezdésnek ugye beugrottam a neten másik 3 50-es mellé...utána mentem eridian promontory-zni