- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
na hát mit irtam volna...jót azt tudnék sokat,nekem eddig tetszik a dlc,eszembe jut,hogy a zombinál is az volt,hogy mentem első próba lvl37-tel,jöttek rögtön lvl4-es zombik...és ugyanúgy semmit nem értem ellenük,mint most.ilyen a gém,2-3 szint eltérés,és horror a legbirkább kis vacak is.53-on meg azért már elég jól öltem tegnap a cuccokat...sajna kijön egy nagy hiba,a kocsi túl gyenge,a tűzereje nem növekszik,és az életereje fika.ezértis van pl.hogy a sima gémben se éri meg a playtrough2-ben az autós ellenfeleket kocsival kergetni,ha 1 lövés pl.revolverből...itt is eljutottam addig,hogy 1 szonda,1 kiskatona 1 revolverlövés lett,a crimson fastness kocsi meg 4-5.csak ki kell használni,hogy a kocsira rálátsz oszlop mögül,amig ő középen céloz,és el lehet lőni az oszlop mellett
de inkább szólok,mi van...hogy ne érjen senkit meglepi.egyébként asszem"kell a dlc-be belépni ahhoz,hogy aztán a szintkorlát menjen feljebb,de ez nem biztos,én kezdésnek ugye beugrottam a neten másik 3 50-es mellé...utána mentem eridian promontory-zni 
egyébként elvileg ugye a crimson fastness kocsit mi is megkapjuk,tehát,mivel majd azt is lehet választani,szerintem akkor már jobban lehet utazgatni.minden kezdet nehéz
ami még gond volt,hogy bounty mindössze egyetlen egy volt felvehető a legelején a táblánál is...lehet nem lesz olyan,mint a többinél,hogy felkap az ember 5-6 küldit is,és 1 helyszinen akár 2-3 is letudható volt egyben...majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Xbox One S 500 GB
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de inkább szólok,mi van...hogy ne érjen senkit meglepi.egyébként asszem"kell a dlc-be belépni ahhoz,hogy aztán a szintkorlát menjen feljebb,de ez nem biztos,én kezdésnek ugye beugrottam a neten másik 3 50-es mellé...utána mentem eridian promontory-zni