Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz bulikavagyok #75752 üzenetére

Hat, attol fugg. Elso autonak? Yapp.
    Viszont ha jatszos masodik autot akarnek venni, amit tenyleg akkor veszek elo, amikor elvezni akarom a vezetest, akkor csak manualis johetne szoba nekem. De mivel ez kb az utolso utani prioritas a jelenlegi anyagi es elethelyzetben, szerintem mire erre sor kerulne, mar valszeg nem azon fogok gondolkodni, hogy vegyek-e sportos masodik autot, hanem hogy egyaltalan jo otlet-e meg ilyen ven szaroskent vezetnem. :DDD

Ful: Amugy ha lehetne, konkretan kiszerelnem az 520d-bol a fuleket. Meg sport modot is osszesen ketszer latott az auto, ebbol egyszer egy elozes volt, egyszer meg azert, hogy kiprobaljam, mit tud ez, meg vasarlas utan. :D
    A fulek meg azert zavarnak, mert hosszu utakon neha szeretem pihentetni a kezem ugy, hogy a tenyerem pihen a kormany kullojen, de ebben nem tudom, mert ott a hulye ful. Mar vagy 50-szer biztos belevagtam az ujjaimat azokba a szarokba. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés