Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Csak gondoltam keresek valamit erről, és 10sec alatt ezt találtam.
Tényleg nem ücsörögtem, most komolyan. Nálunk csak a Mondeo -ban volt fűthető az ülés, de azt soha nem kapcsoltam be. Ültem már sok autóban, amiben volt ülésfűtés, de én jobban preferálom az ülés szellőztetést.Don't Tread On Me
-
Eagl3
veterán
válasz MPowerPH #5398 üzenetére
Te meg milyen honlapokat nézegetsz?
És még azt hiszed, hogy bevesszük azt a maszlagot, hogy nem ücsörögtél túl sokat egy frankó ülésfűtéses autóban?MOD: Nyáron a strandon meg ne ülj le a beton padkára mert a végén rá lóg a tököd és nemző képtelen leszel.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Vangelis #5397 üzenetére
, nah most nem tudtok szívatni, mert nálam nincs ülésfűtés.
Ajánlom figyelmetekbe. Szóval ésszel ám azzal a főzőcskézéssel.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Bubu79
addikt
-
MPowerPH
félisten
Jah, állófűtést én is többre értékelem. Csak beprogramozod, és 20 perc múlva már meleg van bent.
Am, az ülésfűtés impotenciát okoz, de komolyan.Don't Tread On Me
-
SpeedR
őstag
Én is nagyon szeretem. A kormányfűtésnél többet ér az biztos.
(#5392) Keldor papa
Ez így van. 10 perc után már nincs rá szükség, de az első 10 percben nagyon jól jön. Amikor beülsz a csonthideg autóba, akkor nagyon kellemes közérzetet tud teremteni 1 percen belül.[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
válasz MPowerPH #5389 üzenetére
Én is nagyon szeretem az extrás autókat, amit mi sem bizonyít jobban, hogy itt a fórumon az egyik legjobban extrázott autó. (talán E-Max 7ese után) Az M Motorsportos autók lényege viszont abszolút nem a kényelem, és mivel úgyis csak 2. autónak való, ezért nem is hiányoznának ezek a bizbaszok.
-
MPowerPH
félisten
Fűthető kormány egy nagyon jó dolog. Kár hogy az enyémbe nincs, pedig el tudnám viselni. Ellenben nekem az ülésfűtés nem kéne soha, nagyon nem szeretem. Ülésszellőztetés viszont nyáron nagyon kellemes, Mondeo -ban imádom azt a funkciót.
Ezek ilyen kis luxus dolgok. Ha más is ül az autóba jól jön a memóriás ülés/kormány, nem kell vacakolni, csak nyomsz egy gombot.De már mondtam, én az ilyen extrák megszállottja vagyok. Havernak van egy Citroen XM -je, 3.0 V6 -os. Full -full extrás, minden ami csak elektromos lehet, az gombbal mozgatható. Imádom az efféle finomságokat.
Meg is fogadtam, hogy innentől kezdve csak olyan autót veszek, ami tényleg full extrás.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Sipi16
őstag
válasz tibi666 #5387 üzenetére
Ez csak egy olyan extra amivel mások előtt villogni tudsz. Mondhatni minimális költségekkel luxuskategória. (A Mercedes S osztályban elektromos kormányállítás. Szerintem detto.) Asszem 2 éve olvastam, hogy valami luxuskocsiba volt fűthető kormány. Na azt a klímával együtt kötelezővé tenném.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
tibi666
senior tag
válasz MPowerPH #5386 üzenetére
hát nemtom, szerintem teljesen felesleges ez a motoros mizéria.
az enyémben is motoros ülés van, de csak azért mert én szalonban kiállított autót vettem és így jobban megérte, viszont a felszereltséggel nem játszhattam.úgyis csak egyszer kell beállítani az ülést, akkor kibírnám kézzel is.
-
MPowerPH
félisten
Elég érdekes ez a felfogás... Én még nem láttam E36 -ot elektromos ülésekkel.
Akik anno E36 M3 -at vettek, volt rá pénzük, nem volt olcsó autó. Szerintem egy M -es BMW -t közel full-full extrásan szabad csak kiadni. Szerintem egy tulaj se veti meg, ha csak gombokat kell nyomogatnia.Don't Tread On Me
-
Bubu79
addikt
válasz Vangelis #5382 üzenetére
Elqrták - valami böszme nem jó oldalra szerelte benne a kormányt
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Vangelis
félisten
de szépppp
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
SpeedR
őstag
válasz MPowerPH #5380 üzenetére
Az elektromos ülést bárki megrendelhette az E36-jába. M3-ba én sem rendeltem volna meg, az a gép nem a luxusról szól eredetileg.
Az E34 amiről beszélsz pedig valószínű egy individual kivitel lehetett, aminek szintén semmi köze az USA piachoz. Az individual opciók mind elérhetőek voltak az EU modellekhez is. -
MPowerPH
félisten
Elektromos mindkét ülés, amit még az M3 -asok többségében se lehet megtalálni.
A bőrbelső is egészen más, európai kivitelhez más típusú bőröket adtak.
Ezt onnan tudom, mert láttam egy floridai M5 -öt E34 -ből, és spec bőr volt benne, külön amcsi modellekbe.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
E-Max
tag
Hmmm, én úgy tudtam az is-ek mindegyik valami speckó motor miatt kapták a nevüket.
Fincsi az E46?
Esküszöm, most lenne ennyi pénzem, azonnal megvenném, ritkánhasználatos autónak.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Vandit.
addikt
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
E-Max
tag
Sorry, most nézem, hülyeséget beszéltem, én csak azt néztem, hogy kinek írod, aztán a 330ci M Clubsport ugrott be.
Azt hittem arra kérdezed miért ritka.
Amúgy ez azért ritka, mert 328is-t nem sűrűn látni. Olyan mint e30 318is# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Eagl3
veterán
válasz God Vazzeg #5367 üzenetére
Szerintem egy nagy lom azaz autó, de meg lehet nézni... mondjuk előny, hogy nem takargatja ami manapság elég ritka
-
MPowerPH
félisten
Don't Tread On Me
-
God Vazzeg
veterán
Rendben, tds felejtve
-
dragonfx
veterán
tds.t ne soka gond vele.
a fehér és a fekete e36 320i jónak tűnik."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
hoby36
senior tag
Megy valaki ide?
II. Komáromi Tuning Találkozó
Program:
Autós találkozóIdőpont:
2009.05.02Helyszín:
KomáromA logikában semmi sem véletlen!
-
tibi666
senior tag
válasz God Vazzeg #5358 üzenetére
a benzinesnek is meg van a varázsa, de az nem nekem való, én nem bírnám ki, hogy ne forgassam ki a szemét is. a dízelt forgathatom, 3500 felett szép lassan elfogy. meg egy jó, feltöltött benzinest is kipróbálnék.
[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
válasz God Vazzeg #5356 üzenetére
-
tibi666
senior tag
velem is szoktak kekeckedni, én levettem a 270 cdi feliratot a hátuljáról, viszont átírták a vezérlőelektronikát, így valahol 200 ló körül van az autó, nyomok egy padlót, pár pillanat múlva már csak egy apró folt marad a tükörben az illető. de 200 felett már lomha, a dízel nem a csúcssebesség elérésében erős.
-
Tompo
aktív tag
válasz God Vazzeg #5346 üzenetére
Az a gáz ennek a nagy részét nem tudod kiszűrni, lutri minden használt autó vásárlás, elektronika teljesen jó, motorral volt gebasz sajna, a 25tds-el vigyázz, nem a legjobb motorok, és nem olcsó a felújítás.
-
hoby36
senior tag
Megmondták,hogy a légmennyiség mérőm a rossz.Elindultam fehérvárra Kasza mesterhez másikért.Durrogok végig a 81-esen,nem ment a gép.Nekiált 1 Honda Civic keménykedni.Rámjött hátulról párszor.Leelőzött a gyík,aztán sasolt a visszapillantóba.Örülhetett az agya,nem tudtam menni utánna.Most viszont megint megy a gép mint rég. Benne a másik alkatrész.Kicserélték a benzin szűrőt is.
A logikában semmi sem véletlen!
-
tibi666
senior tag
válasz God Vazzeg #5347 üzenetére
egy barátom anno vett használtan egy 525 tds touringot, belerakott még ő is legalább 200 ezer km-t, nagyon szerette. ezek még nem azok az agyon bonyolított dízelek, de vigyázni kell velük, mert:
1.: biztosan nagyon sok km van bennük
2.: biztosan több gazdájuk volt
3.: a több gazda között biztosan volt olyan, aki a bmw-hez társuló sportos stílusban hajtotta
4.: és olyan is, aki nem adott meg neki mindentszóval mák kell egy jó darab kifogásához, de nem reménytelen.
20i helyett én inkább 25tds-t vennék. de én dízeles vagyok. -
Eagl3
veterán
[link] Ez például nem túnik rossznak, de ennyit akkor sem ér, '92 -es 1.200.000 -ért...
[link] Itt egy tds, ha azokat is nézed, ez még talán belefér, de én nem vennék ennyi idős dieselt az biztos, akkor inkább egy 318 benzinest.
[link] Itt van még egy '98 -as TDS, ez elég patentnak tűnik, de az árral már rendesen elszállt.
[link] Erre még talán azt lehet mondani, hogy megéri, de én nem vennék 318 -at.
Amennyiért te nézegeted az autókat, annyiért nem találsz olyan e36 -ot, ami nem roncs.
Egyébként hihetetlen, mennyire el vannak szállva egyesek, elképesztő mennyi akarnak kérni egyes autókért.
Nah, ez egész jól néz ki és nem is oylan drága.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Mindegyik rom.
-
God Vazzeg
veterán
Ez is tetszik: [link]
-
God Vazzeg
veterán
Kezdek hajlani az E36 fele
Mit szóltok ehhez:
[link] (320i)
[link] (diesel)
[link] (318tds touring)A 320i biztos nagyon jó vétel lenne, de fogyasztásban ugyanott vagyok mint a mostanival, bár ebben van nekem gáz.
325tds elég jól mehet.. Szerintetek? Fogyasztás? 525tds 7-8L gázoljaat eszik, gondolom ez kevesebbet.
Az utolsó 318tds az azért lenne jó, mert biztos keveset eszik, és lehet bele pakolni, ami nekem jól jönne. Ja ez kilőve mert regadós, most látom
Nézegetem őket, olcsó kategóriások előnyben, ha van tippetek, írjátok
[ Szerkesztve ]
-
E-Max
tag
válasz dragonfx #5341 üzenetére
BMW-nél premiumot kihagytuk.
Basszus, eszembe sem jutott.
Ott csak használtakról beszéltünk, bár nem nagyon volt mit, meg újak árairól, nincs is wallisnál bemutató autó, csak 3db, de egyikse olyan, ami kellene...# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
dragonfx
veterán
minél kevesebb hitelt ha lehet főleg most..kiszámíthatatlanmindne enm lehet jósólni, na jahh meg kocsira hitelt...túl sokat tuti nem érdemes.
premium selectionös bmw.ket néztétek?..ott tuti van e90 325 vagy ilyesmi....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
E-Max
tag
válasz tibi666 #5339 üzenetére
Márpedig hitel úgynézki mindenképpen lenne, csak nem nagy mértékű.
Amúgy kiszámoltuk, hogy mivel fix a törlesztő, ezért 14misi körül megállna az autó, ha kp-ra venné, 17 lenne.
Ez hogy is van, eltudod bővebben magyarázni?
Akár privibe is jöhet, bankokkal szerencsére nem sok hitel dolgom volt, csak deviza alapú, az se nagy/hosszú, úgyhogy azt valamennyi kapizsgálom.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
E-Max
tag
válasz tibi666 #5336 üzenetére
Én ha városban közlekednék egész nap, meg mercim lenne, biztos, hogy magam venném le, és tennék rá olyat, mint ami a coupékon van, jelvényt.
Más: ma voltunk ismerőssel autókat nézni, főleg bmw, audi, merci részen, és szalonba is, kiváncsiságból, milyen hiteleik vannak.
Úgy néz ki egy konstrukció, hogy fizet 12 évig, forint alapon havi 62500-at, meg belead 5m kezdőt, és elhoz egy bemutatóautót(nem, nem próbaautót, hanem szalon autót, 50km-el), vagy egy X5-öst, az újat, vagy egy ML mercit. ML nagyon megtetszett neki, még nem a legújabb típus, hanem ez lenne:[link]
350i, 272ló, 12l körüli vegyes, 5 év casco benne van az árban, és ennyi idő hitelre 5 év garancia jár.
A kérdés az, hogy mivel elég fiatalok, 37 évesek, előző autójuk is 14 évig majdnem megvolt, ezt sem tervezik egyhamar eladni, egy használt X5/E90, vagy új X5/ML?
Neki az új ML nagyon tetszik, sokkal inkább, mint az új X5. Ebben egyet is értek.
Hitelt nem lenne gond fizetni egy ideig biztosan, mind a ketten egész jól keresnek, csak a kérdés az, hogy 12 év alatt euró stb ugye bejön, úgy is megérné?
E36-ot is hitelre vették, de csak 8 évre, 2003-ban lejárt.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
tibi666
senior tag
hát nincs szerencsém most a kocsikkal
ma valami suttyó lelopta a csillagot az orráról -
God Vazzeg
veterán
Na, ma elvittem végre a drágám a festőhöz, elvileg pénteken hozom el. De még össze kell pakolni a gépet, és jövő héten műszaki. Ahogy lesz olyan állapotban, tolom a képeket Több mindenről le kellett mondanom sajna, mint pl a színre fújt lökhárító, de mindegy, ez van, válság van. Így is nagyon durván sokba lesz
-
Vangelis
félisten
Ezt néztem szép darab:
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
SpeedR
őstag
válasz Vangelis #5319 üzenetére
Azonos hajtás mellett a dízel sokkal kevesebbet fogyaszt. Az egy másik dolog, hogy benzinessel is odafigyelve, tényleg lehet jó fogyikat csinálni.
(#5325) E-Max
Ha 4,5 millából E90 a cél ,akkor sajnos nincs nagy választási lehetőség. Lehet venni 316i-t, 318i-t, vagy 320d-t. Így már szerintem megfontolandó a 20d. -
Vangelis
félisten
Ez örök vita, hogy benya vagy diesel.
de a benya tartósabb.
-
mayerlaci
senior tag
válasz God Vazzeg #5326 üzenetére
Országút 5.2 előzésekkel.Város normálisan 6.5. Padlón 8.
-
-
mayerlaci
senior tag
Helló!
E90-et támogatni tudom csak.Most vettünk igaz kombi 3 éves 130.000 km -rel 320D-t full, navi,tempomat,tv,ülésf.... minden szir szar bent van.Ezek a CR motorok nagyot hasítanak.Olajfogyi meg szinte mint 1 benzinesnél én a helyébe elgondolkodnék rajta.De csak 1 tipp nem akarok vitát indítani. -
Vangelis
félisten
Nem hiszik, el hogy a xaros dizelük se fogyaszt kevesebbet mint a benyás vasaink
-
Vangelis
félisten
-
dragonfx
veterán
nem fog találni ilyet ennyiért.tényleg csak remény van rá, az se túl nagy.
WTF...BMW001>>ez neked való
aza vicc ilyen kritériumokkal még az e46 is elég neccesen fér bele ....e90 6henger 6.5-7 millától van..de szerintem az még nem elég extrás amiket írtál...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
E-Max
tag
válasz dragonfx #5312 üzenetére
Nincs semmi baj vele, azonkívül, hogy már eljárt felette az idő.
Használtat nem nagyon tudok olcsón szerezni, csak bemutató autókat esetleg.
E46 ha netán szóba kerülne akkor 328-330i, 2003-2004-es évjárat, bőr, tempomat, multikormány. DVD-navi nem előny, sőt, inkább hátrány, nem illik bele az autóba...
Leginkább ezüst, szürke, és fekete lenne jó.
E90-ben ezüst, E46-ban fekete vagy ezüst, X5-ben ezüst.
Szürke meg mindben, bár nem annyira.
Ami fontos, a tempomat, és a multikormány!SpeedR: Sejtem, de tudod, a remény hal meg utoljára.
Osztrákoknál mennyivel olcsóbbak az autók?
Németek nem jönnek szóba, de egy osztrák ismerősük nevére tudná iratni a srác talán, hátha úgy olcsóbb, de inkább itthon keresgetünk egyelőre.[ Szerkesztve ]
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
dragonfx
veterán
e36 328i 95' utáni.... ..fain lehet.340e km??..ejha...és van valami vele azért csere?
e46 árban nem kapsz e90et.max. ha megmókólod neki is münchenben
szerintem x5 felejtős.zabál mint a barom.irtó drága tartani.igen az a kék szín szép.és a családba neked mi az elképzelés e46 terén?
e36 328i után elég nehéz lesz 4.5 millából olyan e90et találni ami megfelelő lesz mind felszerelésben mind erőben ...+3 milla!!...e90 325i fullosan...hehe...dupla ennyiért.
ha ilyet szeretne akkor szerintem várjon vagy hitel...
[ Szerkesztve ]
-
E-Max
tag
válasz dragonfx #5309 üzenetére
Csak benyás.
E36 az egy 328i, 4 ajtós, 95-ös, fekete, 340k km-el, újonnan lett véve.
Coupe nem jöhet szóba, családi autó lenne, 3 embernek.
E90 azért jönne szóba, mert fiatal, nagyobb mint E46, és ismerősnek nagyon tetszik.
E46 nem okés, annyiért már inkább az E90, ami fiatalabb, vagy a nagyobb X5.
Egyébként szépek a verdák, amiket linkeltél, páromnak is csemegézek belőlük.
A JIG rendszámú autónak ismerem a tulaját, fasza kis gép.
Leginkábbi elképzelés egy E90 lenne ezüstben, idriveal, fekete bőrrel, 6gangos manuális váltóval, digit klímával, 325i vagy 330i, de mindenképp 6 hengeres motorral, 200 ló felett, multikormány, tempomat, stb....# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
dragonfx
veterán
ezzel meg mi van??..ennyi a kezdőrészlet?vagy regadós?
E-maxx>>nem írtad benyás vagy dízel legyen.kiindulva hogy az e36 éppészérvekkel sejthetően benyás akkor ennél maradva....milyen e36 mondj róla valamit képet....
Én 4.5 millás keretből maradnék az e46nál!!!sokkal pöpecebb igényesebbet lehetne kifogni....szebb is mint az e90 szerintem, netán coupé is benne lehet.e90hez ami ütős még szerintme az összeg fele kéne plusszba.de klassz...ez nekem bejönne.M felni.szép ez a szín.egy kmóra állás, meg aza szervízkönyvbe belesasolni érdekes lenne.
ejjj...
nicsak..válság meg az e90 hogy lenyomja az ilyen fain verdák árát
-
E-Max
tag
válasz God Vazzeg #5304 üzenetére
Nekem a fa jobban bejön:[link],[link],[link]
Az utolsó gyanúsan olcsó, és fiatal.
Az elsőnek meg nagyon randák a hátsó lámpái.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
E-Max
tag
Ismerősöm lecserélné már korosodó E36-osát, valami fiatalabb gépre, max 5-ös sorozatig.
E60 még okés lenne, bár nem tetszik neki, szóval vagy valami szép E90, vagy egy jóó E39, esetleg X5.
Felső árhatár, amit nem nagyon szeretne túllépni az 4.5mihály.
Mutassatok egy-két szép darabot, én találtam párat, de az kevés.
Leginkább E90, és X5 jönne szóba.
Kor nem lényeg, szóval egy 2005-ös E90 extrákkal tömbe inkább bejövős, mint fiatalabb kevesebb extrával. Kilóméter se számít.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OTP Bank topic
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest