- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
válasz
MPowerPH #4644 üzenetére
Nem tudom milyen motor lehet benne.Azt olvastam már egy ideje hanyagolják a pdtdi motorokat a passatból, azokba a cr dízeleket pakolják.A raktáron lévő pdtdi motorokat jettákba + golfokba pakolják/ták.Lehet valami első szériás cr dízel került bele.Elő szokott fordulni más gyártókkal is, hogy az első szériás kocsikon elromlik ez az.Persze ezt visszahívásokkal szokták orvosolni.Mostanában nem hallottam, hogy visszahívtak volna passatot.Ha egy éves kocsi akkor szó nélkül garban meg kell, hogy csinálják.Sőt (kérés nélkül) azonos kategóriájú csereautót is kell biztosítaniuk ingyen a szervizelés idejére.Ez nem adható az ügyfélnek hanem jár!Az asztalra kell b@xni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest