Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz Simoncar #24017 üzenetére
Honda Jazz-em volt, 1.2-es motorral, azt hajtottam 30ezer km-t, aztán 19 évesen kaptam E93 330D-t, most vagyok 25, és még mindig élek, soha egy balesetem sem volt. (165k van a kocsiban)
A Hondával ezerszer több balesetközeli élmény ért, mint a bmw-vel... Jobb tapadás, fékek, kellő tartalék előzéshez, és még törésteszten is jobb ha netán kéne.
Ha nem mész abnormálisan hülyén, akkor nem igazán érhet baj, mert megfog az elektronika. A hátsókerékhajtás okozhat meglepetéseket, de ki kell tapasztalni, mert pl. 80nál esős országúton 3asba visszapakolva a nyomvályú miatt mikor előzni akartam, hirtelen kilinncsel előre találtam magam sávváltáskor De elektronika megfogta, mint ahogy 180nál autópályán kanyar közben a kocsi széles vízátfolyást is.Ha nem okoz problémát, hogy 35d motorok csak automatával kaphatóak, akkor inkább azt válaszd, én is azt választottam volna anno, csak E93-hoz nem kapcsolták a 35d-t...
Ettől függetlenül nekem a 231 pacis 500nm-es 30d van manuális váltóval, és azt kell h mondjam, hogy bőven elég. Chipelve (269 paci 609nm) pedig 110-130ról gyorsulva 1 autónyit tud eltávolodni egy chipmentes 35d, 35i 220km/h-ig, csak utána lesz szignifikánsabb a különbség, de úgysem fog meglépni, mert képtelenség huzamosabban 220felet közlekedni Magyarországon, C63 AMG BlackEdition sem tudott otthagyni közepes forgalom mellett, és még sorolhatnám a példákat.
Olyat keress, ami 231pacis, mert ezzel a motorral semmi baj nincsen, és állapot alapján vásárolj. Én egyébként németből venném, mert ott nem annyira szarok az utak, hogy szét legyen mostanra rázódva az egész kocsi. A sok km-es autótól sem érdemes annyira megijedni, mert én pl. inkább előbb vennék egy 200ezer km-es autópályán használt bmw-t, mint egy 80ezer km-es, de városban használtat.
Bőrülés, M-paket és BMW High End Audio System kötelező!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest