Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"ebben a tesztben a Uboom X úgy szól, mint egy rakás szar."
Ez szerintem azért lehet, mert a Mester valamit nagyon elkottázhatott az utómunkánál.
Nem hallgattam végig a tesztet (most nem volt időm / lelki erőm), de a 60%-os tesztben igencsak furcsán szólt az Uboom X az elején, és teljesen máshogy a végén.
Miközben elvileg minden beállítás maradt (hangerő 60%, eq.: Indoor+)#19972 Zοltta
Az UBoom X – ha nem is sokkal, de – szerintem kisebb, mint a B2P (mondjuk utóbbi könnyebb!). Nekem nem jön be a Soundcore-ok túltolt "felső mélye" (upper bass). Az UBoom X mélyebbre megy, és hála a precízebb hangolásnak, nem csak "puffogni" tud. Ha pedig nem csak koppra tekert hangerővel (id) szoktál zenét hallgatni, akkor szintén nagyon hasznos a sok hangerőlépcső, és az, hogy ez tényleg halkan is tud dinamikusan szólni. Szóval egy szavazat az UBoom X-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő