Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Meggyi001: A kérdés...
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen az a teszt valóban érdekes, Alan tesztje 0,46FW mellet jól megmutatja a UBoom X-nak is vannak Korlátai. Oluv reddit írása ki jelentette a Tribit Blast 1 teszt anyaga volt nála és a Hardver sokkal jobb mint a Uboom X esetébe.
Így ha Oluv szabad kezet kapna egy Blast 1 hangolásra biztosan jobbat tudna szólni mint egy Uboom X.
Minden esetre nekem van Uboom X és amikkel eddig össze raktam minden ellen így is egész jól tudott szerepelni.
Dockin D Fine Plus és W-King X10 ellen elég jól dominált, a HK Onyx Studio 3-at is elég jól verte.
Persze számít milyen Módba használjuk, De egy Budget Boombox 120 USD akciós árért nem várjunk már tőkéleteset.
#19972Zοltta
Vedd bátran amelyik van készleten is jobban bejön!
Szerintem Ha a Anker bejön vedd azt bátran, ott is van APP és külön hangzásmódok. Van BASSUP is ha véletlen több basszus kell!
Talán az igaz a UBoom X mélyebb basszust produkál, hangerőbe közel vannak egymáshoz Maxon.
Egyik Tag Pont írta Neki a Boom 2 Plus jobban bejött mint a Uboom X.
Ez alapján lehet neked is lehet az a ideális választás.
Most én esetembe Tribit Blast 1 lett volna a következő lépcső a Dockin D Fine plus után, csak hát 6 kg körül van és úgy voltam én nem akarok olyan súly cipelni!
Oluv tavaly nyáron már ki rakta jön a Uboom X "Boombox" Szintü hangszóró elérhető ár és súlyba is csak 4,2 kg.
Teszteket láttam és elégé meg győzött, és a Early Bird ár is biztató volt.
Bár még annyit a Uboom X ha még van készleten a ritkaság miatt jobb választás. Mert 5000 darab lett gyártva és ha már nem lesz amazon raktáron utána olyan nem tudsz sehol venni. A Boom 2 Plus még gyártás alatt áll, szóval azt mindig megkapod.
Lassan jön majd a Boom 3 Plus vagy bármi is legyen a Neve, emelni fogja a tétet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- World of Warships
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Eladó EVGA 700 W1
- i7 10700/ RTX2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű Ps5 Kontrollerrek Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest