- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19085 üzenetére
engem Oluv stílusa is irritált néha. Nem feltétlenül a videokban, hanem mondjuk a kommentjeiben. ugyanakkor nem kérdőjeleztem meg a szakmaiságot, sőt, amiatt viseltem el. aztán hogy miért kell ennyire előadni, hogy ez az új a csatorna nem az övé, azt nem egészen értem. vélhetőleg összefüggésben van a letiltásával, de hát annyira átlátszó az egész.
Alant bírom, de egyrészt egy hét tréning kellett, míg követni tudtam, hogy mit mond. Másfelől pedig nincs mindig türelmem hozzá.Dominik reviewst is szoktam nézni, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby rádiós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest