Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a gyári fw 0.46-nál tart már hónapok óta ... "
Opsz! 0.48-at akartam írni. Egyébként komoly összegben mertem volna fogadni, hogy még mindig nem adták ki. Tényleg vicc. Jó lett volna, a Bog megkérdezte volna az Earfun-os csajokat erről (is), ha már itt jártak Magyarországon (nem néztem végig a videót, de az első pár percben elhangzottak alapján kétlem, hogy ez szóba került volna. Pláne, mert szerintem Bog sincs képben a hangszórós vonallal kapcsolatban).
Korábban már talán írtam, hogy ha azzal bíznának meg, hogy épüljek be a fent említett cégbe, és különböző partizánakciókkal tegyek keresztbe, hát nem biztos, hogy sikerülne több kárt okoznom, mint ők így saját maguknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Interactive Brokers társalgó
- XPEnology
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest